Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από nunies4 »

Άρα θες να πεις ότι η ΠΑΕ μπλοφαρε προσφέροντας το 1,5 για να κάνει το χατίρι του Ραζβαν γνωρίζοντας ότι η απάντηση θα είναι αρνητική. Αυτό και αν είναι σενάριο.
Και αν έσπαγε ο διαλος το πόδι του και απαντούσε θετικά; Τι θα του έλεγαν;
"Εεεεε να ξέρεις δεν το ενοουσαμε..."
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Θα προσπαθήσω να κάνω μια σούμα (όσο θυμάμαι) τι έχει γίνει μετά τον τελικό.

1) Τετάρτη μετά τον τελικό ο Γιώργης έξω από την Τούμπα δηλώνει ότι θα γίνουν 6-7 μεταγραφές
2) Παρασκευή μετά τον τελικό, σύσκεψη των υπεύθυνων του ποδοσφαιρικού τμήματος με τον Γιώργη.
3) Την επόμενη μέρα άρθρα και videos από τους ΑΡΔ για το πόσο σημαντική ήταν η σύσκεψη και ότι έχουν παρθεί αποφάσεις για τη σημαντική ενίσχυση.
4) Η επόμενη βδομάδα ξεκινάει με άρθρα του τύπου ζεστός ο Ιβαν και διατεθημένος να βάλει λεφτά.
.. 1.5 εκ για επιθετικό κλπ κλπ
5) Περνάει η βδομάδα χωρίς καμία κίνηση, και αρχίζουν σιγά σιγά τα άρθρα ότι υπάρχει ασυνενοησία μέσα στην ΠΑΕ.
6) Συνεχίζει να περνάει ο χρόνος χωρίς ενίσχυση, τα άρθρα για την κατάσταση στην ΠΑΕ αρχίζουν και πληθαίνουν, άλλους παίχτες προτείνει ο Μπότο άλλους το τμήμα scouting και ξαφνικά αρχίζει να ασχολείται και ο Γιώργης με τον Ιβαν.
7) Ο μόνος θεωρητικά κλεισμένος είναι ο Μισιτζάν.
8) Φτάνουμε στο σήμερα με τα γεγονότα στο Ροστοφ.

Κλείνοντας, όλοι όσοι εμπλέκονται πραγματικά τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό τους όφελος και όχι ο ΠΑΟΚ (Boto - τμήμα scouting).

Έχει περάσει ένας ολόκληρος μήνας και δεν έχει γίνει ούτε μισή μεταγραφή, αν δε γίνουν κινήσεις με αφορμή την κατάσταση στη Ρωσία, πραγματικά είναι απλά δικαιολογία. Είχαν άπλετο χρόνο για να κάνουν τις κινήσεις που έπρεπε και να δώσουν στον προπονητή τους παίχτες που χρειάζεται.

Αυτό το τελευταίο να το θυμάστε σε περίπτωση που αποκλειστούμε από τους Ισραηλινούς.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Logistis έγραψε:
nunies4 έγραψε:Λαβράκια τύπου Τζουρισιτς; Θα εκπλαγείτε μόλις αρχίσει η σεζόν.
Τίποτα δεν διδαχτηκαμε από Βερμπιτς, Μπερνάρ κλπ κλπ
Εδώ θα ήμαστε
Δηλαδή το ότι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για αυτόν από πλευράς ΠΑΟΚ, σημαίνει για σένα ότι όλοι μέσα στην παε που έδωσαν το οκ είναι άσχετοι;
Μου ζητάς να κρίνω βάση ενός ΥΓ ενός δημοσιογράφου; Και γιατί να μην πιστέψω την εκδοχή των δικών μας ότι προτάθηκε, εξετάστηκε αλλά δεν εγκρίθηκε;
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

nunies4 έγραψε:Δημοσιογραφικές η inside info;
Δημοσιογραφικές/calcioatalanta..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Σάβ 24 Ιουν 2023, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Αφού είμαστε οι εμείς και εσείς δεν έχω λόγο να συνεχίσω την κουβέντα.

Λες και εμένα ο καημός μου είναι να πάρει ντε και καλά 1,5εκ το φορ.

Γιατί αν πάρει. 1,5 ειναι κανόνι ενώ αν πάρει 1,4 είναι Σαπακι.

Ας σκέφτεται ο καθένας όπως θέλει. Ότι και να γίνει το κράξιμο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει και η μιρλα.

Όχι ότι είναι κακό απλά λέω ότι είναι δεδομένο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα μας τρελάνεις μωρέ; Εσύ δεν ήσουν αυτός που χαρακτηριζες όλους όσοι (κατά την άποψή μου πάντα) ήμασταν συγκρατημένοι και δεν πιστεύαμε όσα γραφόταν δεξιά και αριστερά ως μιρλες και γκρινιάρηδες μην πω και μιζερους; Τότε αυτό δεν ήταν εμείς και εσείς;

Δεν διαβάζεις που σου λέω ότι αν όντως υπάρχει πρόβλημα προσωπικά δεν έχω θέμα να μην πάρουν καν παίκτες;

Και πίστεψε με, αν όντως υπάρχει θέμα δεν θα μιλάμε για διαφορά 1.5 με 1.4. Εκεί να δούμε πως θα τα μαζέψουν οι στελεχαρες μας γιατί προσωπικά εγώ τον κόσμο θα τον δικαιολογήσω να κράζει τους πάντες.
Εγώ;;;

Χαρακτήριζα εγώ;;;

Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

sourmenetes έγραψε:
giapas έγραψε:O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
Τον είχαμε δει τον παίκτη

Ισχυει

Εγώ που ανήκω στους γκρινιάρηδες δεν το πολύ πιστεύω. Ο Σέρβος είναι δεκάρι και η προτεραιότητα είναι φορ-8άρι χαφ-εξτρέμ-μπακ. Εάν πάρουμε δέκα αυτό θα γίνει Αύγουστο. Μπορεί να μας τον πρότειναν και να ασχοληθήκαμε αλλά να ήταν προτεραιότητα και συμφωνήσαμε δεν μου κολλάει.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

nunies4 έγραψε:
Logistis έγραψε:
nunies4 έγραψε:Λαβράκια τύπου Τζουρισιτς; Θα εκπλαγείτε μόλις αρχίσει η σεζόν.
Τίποτα δεν διδαχτηκαμε από Βερμπιτς, Μπερνάρ κλπ κλπ
Εδώ θα ήμαστε
Δηλαδή το ότι υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον για αυτόν από πλευράς ΠΑΟΚ, σημαίνει για σένα ότι όλοι μέσα στην παε που έδωσαν το οκ είναι άσχετοι;
Μου ζητάς να κρίνω βάση ενός ΥΓ ενός δημοσιογράφου; Και γιατί να μην πιστέψω την εκδοχή των δικών μας ότι προτάθηκε, εξετάστηκε αλλά δεν εγκρίθηκε;
Από τα συμφραζόμενα των δικών μας και ιδίως του Σουρμε, εγώ κατάλαβα το αντίθετο. Επιφυλάσσομαι όμως γιατί μπορεί να μου διέφυγε κάποια πληροφορία που εσύ γνωρίζεις καλύτερα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Άρα θες να πεις ότι η ΠΑΕ μπλοφαρε προσφέροντας το 1,5 για να κάνει το χατίρι του Ραζβαν γνωρίζοντας ότι η απάντηση θα είναι αρνητική. Αυτό και αν είναι σενάριο.
Και αν έσπαγε ο διαλος το πόδι του και απαντούσε θετικά; Τι θα του έλεγαν;
"Εεεεε να ξέρεις δεν το ενοουσαμε..."
Μα δεν ειπα οτι μπλοφαρε. Απλα οτι εδωσε οσα μπορουσε γιατι ο Ραζβαν επιμενει για τον παιχτη, παρολο π θεωρω γνωριζαν οτι δινουμε λιγα. Αρα χασαν χρονο συνειδητα

Στάλθηκε από το 2201117SY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
obanebane έγραψε:Ρε συ βουβαλε, καλά όσα λες και εγώ μαζι σου στα περισσότερα ,η υπόθεση Γκαμπιατινι όμως παραμυθα ήταν,δεν υπήρξε ποτέ;
Οκ ,να μας οδηγεί η λογική αλλά όταν μας οδηγεί η απογοήτευση, κάπου χαλάει το πράγμα.
Εντός αν θεωρείς ότι χτυπάνε εκ του ασφαλούς πόρτες που δεν θα ανοίξουν ποτέ, ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια του κόσμου.
Αν υπάρχει τέτοιο σχέδιο τι να πω,σηκώνω τα χέρια.
Όχι πήγαμε στην Ιταλία με ένα κιλό πασατέμπο να τον κλείσουμε.

3 μεταγραφικη π ασχολιομαστε με ανεφικτη περιπτωση Ιταλου και εσυ ειρωνευεσαι την φυσπιστια μερικων για τις προθεσεις της διοικησης. Καπου να κοιταμε και την προιστορια. Οκ καλο το να παταμε στην μονιμη (και συνηθως αβασιμη) αισιοδοξια για να πουλαμε τρελα εδω μεσα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν λεει.
Κατ εμε ειναι απλα τα πράγματα. Ο Λουτσεσκου εχει αδυναμια στους Ιταλους, και εμεις του κανουμε το χατηρι να ασχοληθουμε παρολο π δεν διαθετουμε τα οπλα γ αυτο. Μετα την αποχωρηση του μετα το νταμπλ, προφανως ειναι αποφαση του κλαμπ να τραβαρι απο τα μαλλια τις περιπτωσεις π προκρινει, μεχρι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι ειναι ανεφικτες .

Εγώ μίλησα με στοιχεία!

Και είπα ότι επί 4 μέρες το calciomercato έγραφε για τον Γκάμπιαντινι και τον ΠΑΟΚ και κάποιοι λέγανε ότι δεν έχουμε φράγκο.

Αν ειναι ανεφτικτη πως κρίθηκε;;

Δεν ασχολούμαι άλλο.

Ειρωνευτηκα ότι βγάζουν κάποιοι την. Εικόνα ότι δεν παίζει σάλιο.
Αυτό δεν ισχύει.

Αλλά ο καθένας ας πιστέψει ότι θέλει. Ούτε και με νοιάζει.

Στο τέλος θα φανεί.

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Τρόμος έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
giapas έγραψε:O Νικολακοπουλος που συνήθως στα δικά μας λέει αλήθεια, γράφει ότι τον τζουρισιτς τον είχαμε κλεισμένο, αλλά κάπως τα μπέρδεψαν και η ζελα τον πήρε μέσα από τα χέρια μας.
Τον είχαμε δει τον παίκτη

Ισχυει

Εγώ που ανήκω στους γκρινιάρηδες δεν το πολύ πιστεύω. Ο Σέρβος είναι δεκάρι και η προτεραιότητα είναι φορ-8άρι χαφ-εξτρέμ-μπακ. Εάν πάρουμε δέκα αυτό θα γίνει Αύγουστο. Μπορεί να μας τον πρότειναν και να ασχοληθήκαμε αλλά να ήταν προτεραιότητα και συμφωνήσαμε δεν μου κολλάει.
Αυτό βγηκε μέσα από την παε. Αν λένε ψέματα δεν ξέρω. Ας μας πούνε αυτοί που ξέρουν.

prist64

Δημοσίευση από prist64 »

το πραξικοπημα :mrgreen: τελειωσε
αντε ξυπνηστε και καντε καμμια μεταγραφη
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Σήμερα πάντως ένας Βαζελος γείτονας που έχει πάρει χαμπάρι τη γκρίνια μας στα σοσιαλ, μας αποκάλεσε πλαγίως γαύρους.

Στα παπάρια μας όλα, πρόεδρε φέρε παίκτες αλλιώς λομπού.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όχι πήγαμε στην Ιταλία με ένα κιλό πασατέμπο να τον κλείσουμε.

3 μεταγραφικη π ασχολιομαστε με ανεφικτη περιπτωση Ιταλου και εσυ ειρωνευεσαι την φυσπιστια μερικων για τις προθεσεις της διοικησης. Καπου να κοιταμε και την προιστορια. Οκ καλο το να παταμε στην μονιμη (και συνηθως αβασιμη) αισιοδοξια για να πουλαμε τρελα εδω μεσα, αλλα απο ενα σημειο και μετα δεν λεει.
Κατ εμε ειναι απλα τα πράγματα. Ο Λουτσεσκου εχει αδυναμια στους Ιταλους, και εμεις του κανουμε το χατηρι να ασχοληθουμε παρολο π δεν διαθετουμε τα οπλα γ αυτο. Μετα την αποχωρηση του μετα το νταμπλ, προφανως ειναι αποφαση του κλαμπ να τραβαρι απο τα μαλλια τις περιπτωσεις π προκρινει, μεχρι να αποδεχθει και ο ιδιος οτι ειναι ανεφικτες .

Εγώ μίλησα με στοιχεία!

Και είπα ότι επί 4 μέρες το calciomercato έγραφε για τον Γκάμπιαντινι και τον ΠΑΟΚ και κάποιοι λέγανε ότι δεν έχουμε φράγκο.

Αν ειναι ανεφτικτη πως κρίθηκε;;

Δεν ασχολούμαι άλλο.

Ειρωνευτηκα ότι βγάζουν κάποιοι την. Εικόνα ότι δεν παίζει σάλιο.
Αυτό δεν ισχύει.

Αλλά ο καθένας ας πιστέψει ότι θέλει. Ούτε και με νοιάζει.

Στο τέλος θα φανεί.

Ξερεις το χρήμα του Ιβαν με την ρευστοτητα στην ΠΑΕ δεν ειναι ενα και το αυτο. Και δεν ξέρουμε τι τροπος πληρωμης και οδος προτεινεται στους μεταγραφικους στοχους.
Εξαλλου το προβλημα ειναι αυτο π λεει ο Μπιλ, δεν ανεβαζεις τον πήχη στα λογια αν δεν εισαι 100% σιγουρος οτι θα το κανεις. Ειδικα μετα τα τελευταια 2-3 χρονια.

Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Ρε μπας και αυτοί της Βάγκνερ, είναι τίποτε ΣΦΠΑΟΚ Ρωσίας και μπουκαρανε στο Ροστόφ με τα τανκς, για να πιέσουν τον πρόεδρο να κάνει μεταγραφές;

Τώρα διαβάζω ότι έληξε το θέμα ,οπότε ετοιμαζόμαστε για τα μπαμ μπουμ των μεταγραφώνε :opaokara:
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως του Γκαμπιαντινι δεν τελείωσε μέχρι να υπογράψει αυτός κάπου ή να το γράψουμε εμείς κάποιον άλλον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”