Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ρε σείς όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, συνεχίστε να γράφετε. ΟΚ κάποτε ο κόφτης παίρνει φόρα και κόβει και κάποιους που δεν θά πρεπε...

Οζντόεφ είναι λίγο αργός ή μου φαίνεται απ τα βίντεάκια;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ θα ξαναπώ ότι κόντρα στο ρεύμα που αναθάρρησε τις προηγούμενες ημέρες με τα ονόματα που γράφονταν, εμένα αυτή η άκρατη ονοματολογία με ανησύχησε γιατί πιο πολύ την ερμηνευσα σαν μια προσπάθεια χωρίς στοχευεση χαρακτηριστικών αλλά να γεμίσουμε το ρόστερ τώρα που ξεμεινανε από χρόνο, τώρα που ο προπονητής διαμαρτύρεται και έχουμε πάρει φωτιά.
Μακάρι να μην είναι έτσι, μακάρι οι πραγματικοί στόχοι να είναι 2-3 και όχι ότι βγαίνει προς τα έξω και μακάρι όλοι να είναι προϊόν σκάουτινγκ χαρακτηριστικών.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

omerta76 έγραψε:Kovalenko μας κάνει; Η στην αναβροχια καλό και το χαλάζι ;
Παίκτη που τον εγκρίνει το μάτι του Γκασπερινι για μέλος αυτής της εξαιρετικής Αταλάντα των τελευταίων ετών, εμένα μου κάνει χωρίς μα και μου....
Άβαταρ μέλους
don PAOK

Δημοσίευση από don PAOK »

πολλα μυικα προβληματα λεει ο Κοβαλενκο
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Πρέπει να αντικατασταθεί και ο Καντουρι κάπως ..
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί. Όλα αυτά τα χαφ που ακούγονται έχουν κοινά χαρακτηριστικά; Η έχουμε κάνει προτάσεις παντού και ότι κάτσει;
icue

Δημοσίευση από icue »

Το να συζηταμε με διαφορους δεν ειναι κακο. Αρκει παντα να γινεται σε συνεννοηση.

Επισης αν στις μεταγραφες πλεον δεν εμπλεκεται ουτε απεξω καποιος εκτος του Μποτο και του Γιωργου ειναι λογικο τα καθαροαιμα μας να μην εχουν την παραμικρη ιδεα του τι συμβαινει. Οτι βγαινει, βγαινει απο μανατζερ και για αυτο πιο ευκολα τα μαθαινουν οι κατω απο σποντα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

nunies4 έγραψε:Εγώ πάντως έχω μπερδευτεί. Όλα αυτά τα χαφ που ακούγονται έχουν κοινά χαρακτηριστικά; Η έχουμε κάνει προτάσεις παντού και ότι κάτσει;
Χρειάζεσαι τουλάχιστον 2 χαφ. Είναι λογικό να διαφέρουν. Ένας εξαροοχτάρι και ο άλλος οχταροδεκάρι.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Αν υποθέσουμε ότι παίρνουμε Κοβαλενκο και έρθει και ο Οζντοεφ θα έχουμε μια ωραία ατμόσφαιρα.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

rainmaker έγραψε:Μεγάλη ξεφτίλα η Φόρτσα σήμερα

Όπως έγραψα και χτες, περίμενα ότι κάτι θα έβγαζαν

Όμως το αρνητικό δεν είναι εκεί. Προφανώς αν δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν θα γράψουν ειδήσεις

ΟΜΩΣ

Το να αναφέρεις 4-5 ονόματα παικτών, και να μην κάνεις κανένα απολύτως ρεπορτάζ για αυτά, λέγοντας απλά μέσα πέντε λέξεις για τον καθένα χωρίς καν να περιγράψεις τι γίνεται (πχ "δύσκολη περίπτωση ο Βιγιαρ") δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Με τον οζντοεφ τελοσπαντων τι συμβαίνει; Κάναμε πρόταση; Δε μας τον δίνουν; Θέλουν πολλά;

Πετάμε δέκα σάλτσες στον αέρα κι ότι γίνει...

Η πραγματικότητα είναι ότι είτε ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει σήμερα πέντε παίκτες, είτε δεν κανει καμία απολύτως μεταγραφή, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ του ΠΑΟΚ δεν ξέρει απολύτως τιποτα
Με τα ρεπορτάζ που (δεν) κάνουν κ γω δε θα τους εδινα ούτε μισή είδηση.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αξίζει τίποτα ο κοβαλενκο;
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Εκει στο ροστοφ εχουν μια σεντερφορακλα παντως, μηπως θελει να ρθει προς τα δω που εχουμε και σταθεροτητα με τον Κουλη ? Σταθερα στον πατο εννοω για να μην παρεξηγηθω..
loukas1963

Δημοσίευση από loukas1963 »

ειναι Ελλαδα ο Σαββιδης
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

rainmaker έγραψε:Μεγάλη ξεφτίλα η Φόρτσα σήμερα

Όπως έγραψα και χτες, περίμενα ότι κάτι θα έβγαζαν

Όμως το αρνητικό δεν είναι εκεί. Προφανώς αν δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν θα γράψουν ειδήσεις

ΟΜΩΣ

Το να αναφέρεις 4-5 ονόματα παικτών, και να μην κάνεις κανένα απολύτως ρεπορτάζ για αυτά, λέγοντας απλά μέσα πέντε λέξεις για τον καθένα χωρίς καν να περιγράψεις τι γίνεται (πχ "δύσκολη περίπτωση ο Βιγιαρ") δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.

Με τον οζντοεφ τελοσπαντων τι συμβαίνει; Κάναμε πρόταση; Δε μας τον δίνουν; Θέλουν πολλά;

Ακριβώς....

Καταγραφή επικαιρότητας κάνουν, όχι ρεπορτάζ.

Μέσα ο Κόλκας λέει για μια περίπτωση που αξίζει τον κόπο, αλλά θέλει υπομονή καμία βδομάδα..

Πετάμε δέκα σάλτσες στον αέρα κι ότι γίνει...

Η πραγματικότητα είναι ότι είτε ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει σήμερα πέντε παίκτες, είτε δεν κανει καμία απολύτως μεταγραφή, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ του ΠΑΟΚ δεν ξέρει απολύτως τιποτα
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Vorlicky e Kovalenko: uno (forse) resta, l’altro no

"Diverso invece il discorso per il classe 1996 Kovalenko, all’Atalanta da ormai ben due anni e mezzo ma con soli 3′ in campo. Nell’ultimo biennio allo Spezia, che non lo riscatterà in virtù della retrocessione e dell’obbligo automaticamente decaduto, non ha fatto cambiare idea a Gasperini. Per lui non c’è spazio: la cessione, al PAOK probabilmente, è certa al 100%.

«Από την άλλη, η κατάσταση για την κατηγορία του 1996 είναι διαφορετική, ο Κοβαλένκο, ο οποίος είναι στην Αταλάντα τα τελευταία δυόμισι χρόνια αλλά με μόλις 3 λεπτά στο γήπεδο. Τα τελευταία δύο χρόνια στη Σπέτσια, που δεν θα να τον εξαργυρώσει λόγω του υποβιβασμού και της αυτομάτως λήξεως υποχρέωσης, δεν έκανε τον Γκασπερίνι να αλλάξει γνώμη. Δεν υπάρχει χώρος για αυτόν: η πώληση, στον ΠAOK μάλλον, είναι 100% σίγουρη.

απο http://www.calcioatalanta.it
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maezono Masakiyo την Σάβ 24 Ιουν 2023, 17:08, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”