Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ειδαμε αντιδραση εδω και ενα μηνα απο τον τελικο της ντροπης ,τα πρασινα φωτα,τις διαμαχες εντος διοικησης,τις μεταγραφες,τις μεταγραφες εκατομυριων και μας προβληματιζουν τα σημερινα?
Περιμενετε να σας πουν παλι τα παπαγαλακια, για νδ,για αυγενακη,για φφπ,για κας φλοου,για ρευστοτητες,για κορωνοιους,για αντισωματα,οτι ερχεται στην χαλκιδικη καθε χρονο αλλα δεν το βλεπει κανεις αλλα ειναι στο ροστοφ και αλλα πολλα.
Βγες και πες τα παντα ,πως θα πας το εργο απο εδω και περα,τα γηπεδα,τα προπονητικα κτλπ,εχουμε κατανοηση κοντρα σε αυτα που πιστευω οτι σου λενε οι συμβουλατορες σου
ΠΑΟΚ
Περιμενετε να σας πουν παλι τα παπαγαλακια, για νδ,για αυγενακη,για φφπ,για κας φλοου,για ρευστοτητες,για κορωνοιους,για αντισωματα,οτι ερχεται στην χαλκιδικη καθε χρονο αλλα δεν το βλεπει κανεις αλλα ειναι στο ροστοφ και αλλα πολλα.
Βγες και πες τα παντα ,πως θα πας το εργο απο εδω και περα,τα γηπεδα,τα προπονητικα κτλπ,εχουμε κατανοηση κοντρα σε αυτα που πιστευω οτι σου λενε οι συμβουλατορες σου
ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Ας περιορίσουμε τη συζήτηση εδώ, για τις μεταγραφές του ποδοσφαίρου.
Αν θέλετε για το Σαββίδη, υπάρχει topic.
Αν θέλετε για διεθνή θέματα, υπάρχει ομώνυμο topic.
Αν θέλετε για το Σαββίδη, υπάρχει topic.
Αν θέλετε για διεθνή θέματα, υπάρχει ομώνυμο topic.
- Unpsofable78
Άρα ο Μισιτζάν έρχεται αύριο βράδυ, και με τον Οζντόεφ υπάρχει κόλλημα αλλά μάλλον θα κλείσει και αυτός;
Νομίζω έρχεται ενδιαφέρουσα βδομάδα αφίξεων.
Νομίζω έρχεται ενδιαφέρουσα βδομάδα αφίξεων.
Από Forza πάντως βγαίνει απαισιοδοξία:
Οζντοεφ φέρουν αντίσταση οι Τούρκοι, οι άλλες περιπτώσεις πολύ δύσκολες (Μειτε, Βιγιαρ, Εσποζιτο)
Νταλμπερτ ζητάει περισσότερα και μάλλον περιμένουμε Μπαμπά
Φορ κόλλησε
Μισιντζαν μάλλον οκ
Μποτο μαζι με Ραζβαν που τον θέλει, προσπαθεί να πείσει έναν παίχτη να έρθει σε πολύ καλή ηλικία και από πολύ καλό Πρωτάθλημα !! Και αξίζει να 0ερ8μενιυν το πολύ μία εβδομάδα. Πέφτει πολύ μασάζ σε αυτόν .... Δεν λέει θέση ομως
Οζντοεφ φέρουν αντίσταση οι Τούρκοι, οι άλλες περιπτώσεις πολύ δύσκολες (Μειτε, Βιγιαρ, Εσποζιτο)
Νταλμπερτ ζητάει περισσότερα και μάλλον περιμένουμε Μπαμπά
Φορ κόλλησε
Μισιντζαν μάλλον οκ
Μποτο μαζι με Ραζβαν που τον θέλει, προσπαθεί να πείσει έναν παίχτη να έρθει σε πολύ καλή ηλικία και από πολύ καλό Πρωτάθλημα !! Και αξίζει να 0ερ8μενιυν το πολύ μία εβδομάδα. Πέφτει πολύ μασάζ σε αυτόν .... Δεν λέει θέση ομως
- Unpsofable78
Ζητώ συγνώμη. Θα γράφω πλέον μόνο κατά του Ιβάν. Αυτά έχουν πέραση απ ότι βλέπω και είναι και on topicUnpsofable78 έγραψε:Σε τοίχο μιλάω;
Μπαρκαρούτσος

Μπαρκαρουτσο ;Καλή συνέχεια σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και κουράγιο. Να έχετε όλοι ανεξαρτήτως υγεία. Εις το επανιδειν
Ρε φίλε είτε υπέρ είτε κατά γράφεις σου ζητάνε να το γράψεις στο κατάλληλο τοπικ...τι δεν καταλαβαίνεις;;;
- Μπαρκαρούτσος
Unpsofable78 έγραψε:Ζητώ συγνώμη. Θα γράφω πλέον μόνο κατά του Ιβάν. Αυτά έχουν πέραση απ ότι βλέπω και είναι και on topicUnpsofable78 έγραψε:Σε τοίχο μιλάω;
Μπαρκαρούτσος. Ε
Μπαρκαρουτσο ;Καλή συνέχεια σε αυτούς που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και κουράγιο. Να έχετε όλοι ανεξαρτήτως υγεία. Εις το επανιδειν
Σε έσβησα ένα post και η απάντησή σου είναι αυτή;
Μόλις, ΜΟΛΙΣ έκανα post και ζήτησα να μην συνεχιστούν τα off-topic posts (τις τελευταίες δύο μέρες μπορεί να έσβησα και 50 posts, τα 40 από αυτό το topic) και αμέσως γράφεις για τον Ιβάν Σαββίδη.
Και ζητάς τα ρέστα;
Πήγαινε στο topic του Σαββίδη και γράψε αυτό που έγραψες, αν θέλεις... Αν δεν θέλεις, καλή συνέχεια και σε εσένα.
Μεγάλη ξεφτίλα η Φόρτσα σήμερα
Όπως έγραψα και χτες, περίμενα ότι κάτι θα έβγαζαν
Όμως το αρνητικό δεν είναι εκεί. Προφανώς αν δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν θα γράψουν ειδήσεις
ΟΜΩΣ
Το να αναφέρεις 4-5 ονόματα παικτών, και να μην κάνεις κανένα απολύτως ρεπορτάζ για αυτά, λέγοντας απλά μέσα πέντε λέξεις για τον καθένα χωρίς καν να περιγράψεις τι γίνεται (πχ "δύσκολη περίπτωση ο Βιγιαρ") δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Με τον οζντοεφ τελοσπαντων τι συμβαίνει; Κάναμε πρόταση; Δε μας τον δίνουν; Θέλουν πολλά;
Πετάμε δέκα σάλτσες στον αέρα κι ότι γίνει...
Η πραγματικότητα είναι ότι είτε ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει σήμερα πέντε παίκτες, είτε δεν κανει καμία απολύτως μεταγραφή, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ του ΠΑΟΚ δεν ξέρει απολύτως τιποτα
Όπως έγραψα και χτες, περίμενα ότι κάτι θα έβγαζαν
Όμως το αρνητικό δεν είναι εκεί. Προφανώς αν δεν υπάρχουν ειδήσεις, δεν θα γράψουν ειδήσεις
ΟΜΩΣ
Το να αναφέρεις 4-5 ονόματα παικτών, και να μην κάνεις κανένα απολύτως ρεπορτάζ για αυτά, λέγοντας απλά μέσα πέντε λέξεις για τον καθένα χωρίς καν να περιγράψεις τι γίνεται (πχ "δύσκολη περίπτωση ο Βιγιαρ") δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Με τον οζντοεφ τελοσπαντων τι συμβαίνει; Κάναμε πρόταση; Δε μας τον δίνουν; Θέλουν πολλά;
Πετάμε δέκα σάλτσες στον αέρα κι ότι γίνει...
Η πραγματικότητα είναι ότι είτε ο ΠΑΟΚ ανακοινώσει σήμερα πέντε παίκτες, είτε δεν κανει καμία απολύτως μεταγραφή, ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ του ΠΑΟΚ δεν ξέρει απολύτως τιποτα
θλιψη και απογοητευση.. 24/6 και επικρατει ενα μπαχαλο χωρις φως στο τουνελ.. παμε ως εχουμε με φαρο την ελπιδα.. μακαρι να βγει ο βρακας παικταρα και ο τσιγγαρας να εχει βελτιωθει εστω 10%
τον σταυρο μας κανουμε που ανανεωσε ο τομας....
τον σταυρο μας κανουμε που ανανεωσε ο τομας....
- sourmenetes
- Moderator
Θέλω να πιστεύω ότι μέχρι την μέρα που θα φύγουμε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα έρθει χαφ, φορ, εξτρεμ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Unpsofable78
Καταρχήν το σχόλιο το έγραψα εδώ, γιατί εδώ γράφτηκαν κάποια πράγματα. Να πήγαινα να τα σχολιάσω στο τοπικ του Ιβάν; Τι θα καταλάβαινε κάποιος;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Unpsofable78 έγραψε:Ζητώ συγνώμη. Θα γράφω πλέον μόνο κατά του Ιβάν. Αυτά έχουν πέραση απ ότι βλέπω και είναι και on topicUnpsofable78 έγραψε:Σε τοίχο μιλάω;
Μπαρκαρούτσος. Ε
Σε έσβησα ένα post και η απάντησή σου είναι αυτή;
Μόλις, ΜΟΛΙΣ έκανα post και ζήτησα να μην συνεχιστούν τα off-topic posts (τις τελευταίες δύο μέρες μπορεί να έσβησα και 50 posts, τα 40 από αυτό το topic) και αμέσως γράφεις για τον Ιβάν Σαββίδη.
Και ζητάς τα ρέστα;
Πήγαινε στο topic του Σαββίδη και γράψε αυτό που έγραψες, αν θέλεις... Αν δεν θέλεις, καλή συνέχεια και σε εσένα.
Οι υπόλοιποι, εκμεταλλευομενοι την κωλλυσιεργια των μεταγραφών και των σημερινών γεγονότων, είναι ον τοπικ;
Ποια ρέστα ζήτησα ακριβώς; Το φόρουμ είναι άρρωστο και αντί να επεμβαινετε κάποιες φορές εκεί που πρέπει κάνετε το αντίθετο.
Την στιγμή που μιλάμε, δε γνωρίζει κανείς πραγματικά που είναι ο Ιβάν, αν κινδυνεύει η σωματική του ακεραιότητα ή της οικογένειας του και κάποιοι ξεσαλωνουν και μιλάνε υποτιμητικά ακόμη και για συνοπαδους που "περιμένουν αρδ να γράψουν για Αυγενακηδες και νδ".Ο Ιβάν που από την αρχή του πολέμου, ως επιχειρηματίας που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Πουτιν, ήταν ήδη στο στόχαστρο της Δύσης.
Αλλά οκ. Τήρησες την τάξη. Διαγράφηκε το δικό μου ποστ γιατί ήταν οφ τοπικ. Άκουσον άκουσον. Τα υπόλοιπα εδώ μέσα που κράζουν είναι πολύ ον.
ΥΓ: Επειδή και το παρόν ποστ ουσιαστικά είναι οφ τοπικ μόλις το διαβάσεις διέγραψε το. Η αποχώρηση μου έχει να κάνει κυρίως με την απογοήτευση που έχω για τις απόψεις της πλειοψηφίας των συνοπαδων. Κανουν κακό στην ψυχική μου υγεία... Γι αυτό και το σχόλιο αγανάκτησης πριν. Οπότε
Καλή συνέχεια λοιπόν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Σάβ 24 Ιουν 2023, 13:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε Unpsofable78 είσαι όαση εδώ μέσα. Μη πέφτεις. Μακάρι όλοι να έγραφαν όπως γράφεις εσύ.
Μη μασάς και συνέχισε να γράφεις.Unpsofable78 έγραψε: ΥΓ: Επειδή και το παρόν ποστ ουσιαστικά είναι οφ τοπικ μόλις το διαβάσεις διέγραψε το. Η αποχώρηση μου έχει να κάνει κυρίως με την απογοήτευση που έχω για τις απόψεις της πλειοψηφίας των συνοπαδων. Κανουν κακό στην ψυχική μου υγεία... Γι αυτό και το σχόλιο αγανάκτησης πριν. Οπότε
Καλή συνέχεια λοιπόν.