Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ettien26 έγραψε:
joshua έγραψε:Παντως αφηνουν να εννοειθει πως ψαχνουμε κατι καλυτερο απο Μισιτζαν...
Εάν ισχύει αυτό τότε δηλώνω ήδη φαν του Ολλανδού.

Και κάτι ακόμη που μπορεί να έχει σημασία ή μπορεί και όχι.

Ο παίκτης έχει αξία σύμφωνα με το transfermkt 2.000.000 ευρώ.

Εγώ λέω ότι μακάρι να πάρουμε κάτι αντίστοιχο άμεσα και στην θέση του φορ και στην θέση του χαφ και ας μην μας γεμίζουν το μάτι. Και δεν το γράφω ειρωνικά. Ήδη έχουμε αργήσει.
Μετά την χρονιά που έκανε η χρηματιστηριακη του αξία βάσει transfermarkt ανέβηκε στα 3 μύρια. Όχι πώς έχει μεγάλη σημασία. Υπάρχουν παίκτες που πραγματικά έχουν αρκετά μικρότερη αξία στο transfermarkt ή και το αντίθετο και τα παραδείγματα είναι πάρα πολλά.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

renegade έγραψε:Το πράγμα που παίζεται τα τελευταία δύο χρόνια Είναι πολύ απλό.
Στους πανωφορισιους που χτυπάμε την πόρτα μας βάζουνε stand-by περιμένοντας μία καλύτερη εξέλιξη για αυτούς.
Τους δεύτερης διαλογής παίκτες με τους οποίους ερχόμαστε σε συμφωνία, τους βάζουμε εμείς standby ψάχνοντας πάντα για κάτι καλύτερο.
Στο τέλος οι πανωφόρισιοι βρίσκουν κάτι καλύτερο, ενώ αυτοι που είχαμε εμείς standby βαρέθηκαν να περιμένουν και κλείνουν κάπου αλλού.
Το αποτέλεσμα?
Πάμε τελευταίες μέρες με κάτι μιτριτσες και σιντκλει και λέμε και ευχαριστώ
100%..
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

joshua έγραψε:Στη θεση εχεις και Ταισον,Ναρει,Ντελια,Ζιφκοβιτς ενω πχ στα χαφ εχουμε για το πρωτο ευρωπαικο παιχνιδι εχουμε Σβαμπ,Τσιγγαρα,Σοαρες και επιθεση τον Μπραντον.Πες μου εσυ οτι πρωτη μεταγραφη πρεπει να ειναι ενας απλα τιμιος εξτρεμ.
και όμως δεν φτάνουν. 3 από τους 4 θα ξεκινήσουν βασικοί. Θα είμαστε σε πρώτο παιχνίδι στα μέσα τις προετοιμασίας. Εσυ πιστεύεις ότι θα βγάλουν 2 90 λεπτά σε μια εβδομάδα. Εγω λέω ότι εξτρεμ, επιθετικός και χαφ πρέπει να έρθουν asap. Εαν έρθει το εξτρεμ δύο μέρες νωρίτερα δεν θα ανέβω και στα κάγκελα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο ντελιας θεωρώ ότι υπολογίζεται ως το 10 της ομάδας.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα είναι μεγάλη αρνητική έκπληξη αν αύριο η φορτσα δεν έχει κάποια σοβαρή ειδηση
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Βασικα ναι εμειναν απο επιλογες και δεν μπορουσαν να κανουν αλλιως Ρενε.
Το προβλημα μας δεν θεωρω οτι ειναι οι παικτες που δεν βρισκουμε η βρισκουμε. Ουτε τα λεφτα.
Το προβλημα μας θεωρω οτι ειναι το πλανο. Θυμαμαι καποτε λεγανε για πλανα τριετιας και εχει μεγαλη λογικη. Ξεκινας με ενα πλανο και σε βαθος 3 τριων ετων και 6 μεταγραφικων περιοδων συμπληρωνεις τις ελλειψεις αλλαζεις αυτους που δεν επιασαν αναπτυσεις τα μικρα σου.

Εμεις δεν βλεπω να εχουμε πλανο. Στηριζουμε τους μικρους και στην πρωτη ευκαιρια τους πουλαμε. Αγοραζουμε νεους και αβγαλτους και συμπληρωνουμε την ομαδα οχι με καλους εμπειρους παικτες.

Ασε που αν εχεις πλανο ειναι και ποιο ευκολο να προσελκυσεις τους παικτες που τωρα σου ριχνουν πορτα.
Τεσπα ας ελπισουμε να καταλαβουν τι γινεται και να τα βαλουν κατω να προχωρησουν σωστα. Εμεις εδω θα ειμαστε.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

sourmenetes έγραψε:Ο ντελιας θεωρώ ότι υπολογίζεται ως το 10 της ομάδας.

όπου και να υπολογίζεται, έχεις 4 μεσοεπιθετικους. Δεν πας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με 4 μονο. Προσωπικα Βρακας, Μπραντονιτς, Ρικάρντο και Κανις δεν νομίζω ότι μπορούν να ξελασπώσουν την ομάδα εάν χρειαστεί σαν αλλαγές. Το έργο το είδαμε με τους Βουλγαρους..αλλα και όλη την χρόνια πέρυσι. Μην κοιτάμε τον πάγκο και με τους Ισραηλίτες και μας πιάνει κατάθλιψη. Θεωρω ότι οι προσθηκες σε χαφ, εξτρεμ και επιθετικό είναι χρονικά εξίσου σημαντικές. Δεν έχεις την πολυτέλεια να αφησεις την μια ή την άλλη προσθήκη για αργότερα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

[Το ξαναβάζω γιατί την πρώτη φορά δεν το ποσταρα σωστά
[youtube]Z6NnmrsjSu4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

rainmaker έγραψε:Θα είναι μεγάλη αρνητική έκπληξη αν αύριο η φορτσα δεν έχει κάποια σοβαρή ειδηση
Θα είναι έκπληξη αν η Φόρτσα έχει γενικώς είδηση :lol:
loukas1963

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2023-2024

Δημοσίευση από loukas1963 »

Για την αποκτηση του φορ την εχει αναλαβει προσωπικα ο Ιβαν Σαββιδης και θα πεσουν πολλα λεφτα
πολυ πασνω απο αυτα που εδινε στο Γκαμπιαντινι αυτο ειπε ο Τσωχος στο λιμπερο οτη θα πεσουν πολλα λεφτα στο φορ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να ξεκαθαρισω κατι.Δεν θεωρω τον Μισιτζαν κακο παικτη,απλα πιστευω οτι πρεπει να αποκτηθει σε καθε γραμμη ενας παικτης ικανος να κανει τη διαφορα.Να δωσουμε το συμβολαιο του Ολιβειρα για την επιθεση,να δωσουμε τα συμβολαια Μπισεσβαρ και Καντουρι για τη μεσοεπιθετικη γραμμη,αυτο του Κουρτιτς για το κεντρο.
icue

Δημοσίευση από icue »

rainmaker έγραψε:Θα είναι μεγάλη αρνητική έκπληξη αν αύριο η φορτσα δεν έχει κάποια σοβαρή ειδηση
Θα εχουν ρεπορταζ του Τσοχου :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Joshua εγώ από την άλλη παίκτες σαν τον Μισιτζάν θέλω, που το ταβάνι τους είναι ένας ισχυρός ΠΑΟΚ. Να έρθουν εδώ και να πουν εδώ θα παίξω το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας μου για να μείνω όσα περισσότερα χρόνια γίνεται.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η ομάδα επέλεξε αντί να δώσει το 1-1,2 εκατομμύρια σε έναν 6η να το σπάσει σε δύο.
Με αυτό ως δεδομένο και με το ότι ο Σουριναμεζος δεν θα πάρει πάνω από τέσσερα κατοστάρικα... είναι λαχείο η περίπτωση του.

Εγώ προσωπικά θα ήθελα όλα τα χρήματα να δίνονταν σε έναν παικταρα και για έκτο μεσοεπιθετικό μπορούσες να κρατήσεις τον βρακα.
Αλλά ίσως έτσι κινδυνεύει η πλειοψηφία
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Psaras έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Ο ντελιας θεωρώ ότι υπολογίζεται ως το 10 της ομάδας.

όπου και να υπολογίζεται, έχεις 4 μεσοεπιθετικους. Δεν πας σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με 4 μονο. Προσωπικα Βρακας, Μπραντονιτς, Ρικάρντο και Κανις δεν νομίζω ότι μπορούν να ξελασπώσουν την ομάδα εάν χρειαστεί σαν αλλαγές. Το έργο το είδαμε με τους Βουλγαρους..αλλα και όλη την χρόνια πέρυσι. Μην κοιτάμε τον πάγκο και με τους Ισραηλίτες και μας πιάνει κατάθλιψη. Θεωρω ότι οι προσθηκες σε χαφ, εξτρεμ και επιθετικό είναι χρονικά εξίσου σημαντικές. Δεν έχεις την πολυτέλεια να αφησεις την μια ή την άλλη προσθήκη για αργότερα.
Στα εξτρεμ σε 1η φάση είσαι καλά.

Θες φορ και θες και ένα χαφ σίγουρα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”