renegade έγραψε:Τι????
Δεν τον πήρε αποστολή ούτε μετά την 5αρα με Λαμία σε ένα εντελώς αδιάφορο παιχνίδι.
Κανεισ δεν είπε να παίξει βασικός ή να πάρει κανα δύο χιλιάδες λεπτά.
Βέβαια είναι τέτοια η λατρεία προς τον λουτσέσκου που αν αύριο του γκαβκωσει και βγάλει εκτός ροτεισον τον Ντελια,θα διαβάσουμε ότι έχει δίκιο.
Τέλος πάντων το ξεχειλωσαμε.
Ας είναι ο Μιχαηλίδης το τελευταίο περιουσιακό στοιχείο που χάνει η ομάδα
Ο Κουλιερακης έκανε το μπαμ φέτος
Αυτός ήταν ο βασικός
Για χ,ψ λόγους ο Λουτσεσκου επέλεξε να πάει με αυτόν βασικό, και δεύτερο αριστερό στόπερ τον Νασμπεργκ.
Εσύ τώρα έρχεσαι και μου λες, να μην βάλει την δεύτερη επιλογή, αλλά την τρίτη επιλογή, γιατί; Για να βρει ρυθμό ο τρίτος ιεραρχικά στα 2-3 ματς που θα παίξει, και να μην βρει ο δεύτερος;
Τι λογική είναι αυτή; Επειδή γουστάρουμε περισσότερο τον Έλληνα από τον Νορβηγό;
Και έρχεται εκεί ο Λουτσεσκου, και λέει στον Μιχαηλίδη. Είχες τον τραυματισμό, αυτή τη στιγμή είσαι τρίτος, πήγαινε ένα 6μηνο να πάρεις ευκαιρίες αλλού, και όταν έρθεις θα το επανεξετάσουμε.
Και ο Μιχαηλίδης του λέει "όχι προτιμώ να μείνω εδώ, γιατί κανείς δεν μου δίνει εγγυημένο χρόνο συμμετοχής."
Και να του πούμε και μπράβο θες;
Δηλαδή με την ίδια λογική, να πούμε μπράβο και στον Μουργκ που δεν έχει καμία διάθεση να πάει κάπου να παίξει παρότι υπήρχαν προτάσεις...
Και θα μου πεις γιατί δεν μιλάει για τον Μουργκ και τα λέει για τον Μιχαηλίδη; Ε, γιατί, έτσι όπως το βλέπω εγώ, ακόμα περιμένει να πάρει κάτι από τον μικρό. Κάπως να τον ξυπνήσει. Να του πει οκ ήσουν βασικός μικρός, αυτόν δεν σημαίνει πως θα έχεις εγγυημένη θέση.
Τεσπα να μην πλατιάζω
Κατι ακόμα. Προσωπικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη στον Λουτσεσκου όσον αφορά την σωστή κρίση της ικανότητας των παικτών. Σίγουρα πιστεύω πως σε σχέση με μένα και σένα βλέπει περισσότερα, αλλά δεν έχει αυτό το ποδοσφαιρικό μάτι που έχουν άλλοι προπονητές. Αυτό όμως το μειονέκτημα, δεν σημαίνει πως ό,τι απόφαση παίρνει θα την περνάμε από αυτό το πρίσμα για να δούμε αν έκανε κάτι σωστό ή λάθος. Γιατί όλα λάθος θα φαίνονται.