Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το θέμα όμως είναι να πάρουμε και κανέναν γιατί μας βλέπω να μένουμε με Μπράντον στο χέρι!
Όλοι οι αρδ από το ρεπορτάζ του Sacha Tavolieri/RMC SPORT τα παιρνουν (και αυτος από μανατζαρεους φυσικα) στο twitter/instagram. Χθες το ειχα γράψει εδώ και μετα από ενα μισαώρο το είχαν ανεβάσει στο Μετροσπορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 23 Ιουν 2023, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Να έχεις ψηλοξενερωσει με την επιλογή Μισιτζαν και να έρχεται το γαυροσαιτ να σου δώσει ελπίδα...100% δεν παίζει ρετοιο σενάριο,ο Μισιτζαν θα κλείσει. ΠΑΟΚ και happy end δεν πάνε μαζί...
Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό του Ετζούκε. Πρώτον, είναι 25 χρονών μπέμπης. Δευτερον, 11.5 εκατομμύρια είχε πληρώσει η ΤΣΣΚΑ, άρα ελεύθερος δύσκολα. Η ΦΙΦΑ εδωσε το δικαίωμα στους παίκτες που αγωνίζονται στο ρωσικο πρωτάθλημα να αγωνιστούν αλλού, όχι όμως ως ελεύθεροι, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτόν ακριβώς τον όρο εκμεταλλεύτηκε ο Ετζούκε πέρσι και πήγε στη Χέρτα, καθώς όμως το συμβόλαιό του στην ΤΣΣΚΑ λήγει το 24, οφείλει να επιστρέψει. Ο κανονισμός αυτός της ΦΙΦΑ ισχύει μέχρι 30 Ιουνιου του 23, επομένως δεν μπορεί να φύγει με τον ίδιο τρόπο φέτος, εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το ξέρω. Μάλιστα η ΤΣΣΚΑ σκόπευε να κινηθεί νομικά κατά της μονομερούς απόφασής του να πάει στην Χέρτα. Δεν νομίζω ότι η ΤΣΣΚΑ έχει καμία πρόθεση μετά απ' όλα αυτά να διευκολύνει τον παίκτη. Είναι και το ποσό που ξόδεψε και σίγουρα θα θέλει κάτι σε αντάλλαγμα. Είναι και το ότι το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο και δεν βγάζει νόημα να τον στείλει δανεικό.
Ο παικτης εχει συμβολαιο μεχρι του χρονου, οποτε δεν νομιζω η ΤΣΣΚΑ να τον αφησει να ερθει δανεικο και μρτα να τον χασει ελευθερο.. Θα επιδιωξει την πωληση του παικτη (εκτος αν υπαρχει ακομα το παραθυρο με τους παικτες απο το ρωσικο πρωταθλημα)
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A217F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμ δεν λεει κατι; Οτι καλως ή κακως, οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ, που το παιζουν ψαγμενοι και απαντανε σε ερωτησεις ως παντογνωστες, δεν ξερουν την τυφλα τους και δεν κανουν καν ρεπορταζ.donkixotis έγραψε:Δεν ξέρω άμα λέει κάτι αυτό απλά ο Τοσκίτσης κατέβασε το ποστ για Μποετιους. Μήπως άλλος είναι ο παίκτης από Χέρτα και μάλιστα Αφρικανός;
Οταν θες να εισαι σοβαρος ρεπορτερ δεν γραφεις κατι απλα για να το γραψεις χωρις να το διασταυρωσεις καπως.
Κριμα θα πω απο την μια. Απο την αλλη, να προσεχουμε και εμεις απο ποιους επηρεαζομαστε.
Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Τσιντέρα Ετζούκε
23-06-2023 16:16
SDNA Newsroom SDNA Newsroom

23-06-2023 16:16
SDNA Newsroom SDNA Newsroom

-
Το to10 γραφει για Ετζουκε στον ΠΑΟΚ και το ΣΔΝΑ για Ετζουκε στον Ολυμπιακο. Τι inception ειναι αυτο ρε ?
-
Καλά τι γίνεται; Τα δικά τους μέσα βγάζουν ότι είναι για εμάς και τα δικά μας ότι είναι για αυτούς; Ότι να ναι!
Καμιά μεταγραφη ρε παιδια δεν μας λυπαστε εχει χαλασει το f5 ΤΟΥ πληκτρολογιου...
- navigator11
Ποιός να το περίμενε!!DimitrisS έγραψε:Εμ δεν λεει κατι; Οτι καλως ή κακως, οι ρεπορτερ του ΠΑΟΚ, που το παιζουν ψαγμενοι και απαντανε σε ερωτησεις ως παντογνωστες, δεν ξερουν την τυφλα τους και δεν κανουν καν ρεπορταζ.donkixotis έγραψε:Δεν ξέρω άμα λέει κάτι αυτό απλά ο Τοσκίτσης κατέβασε το ποστ για Μποετιους. Μήπως άλλος είναι ο παίκτης από Χέρτα και μάλιστα Αφρικανός;
Οταν θες να εισαι σοβαρος ρεπορτερ δεν γραφεις κατι απλα για να το γραψεις χωρις να το διασταυρωσεις καπως.
Κριμα θα πω απο την μια. Απο την αλλη, να προσεχουμε και εμεις απο ποιους επηρεαζομαστε.
Στέργιος Αναστασιάδης λέει, δεν υπάρχει ούτε Ejuke, ούτε Boetius.
Μονο Misidjan κατά 95% ως το σκ (τεραστια ακρίβεια
)
Μονο Misidjan κατά 95% ως το σκ (τεραστια ακρίβεια

Πολλά μανατζεριλίκια
Πολλά ονόματα
Κρατάτε μικρό καλάθι. Οχι για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, αλλά για όλο αυτό τον χαμό.
Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει τους παίκτες που θέλει αυτός, οχι όποιους του φορτώνουν με το κιλό
Μπορεί να ισχύουν όλα, μπορεί και κανένα.
Πολλά ονόματα
Κρατάτε μικρό καλάθι. Οχι για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, αλλά για όλο αυτό τον χαμό.
Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ θα είναι να πάρει τους παίκτες που θέλει αυτός, οχι όποιους του φορτώνουν με το κιλό
Μπορεί να ισχύουν όλα, μπορεί και κανένα.
Συμφωνω rainmaker να έρθουν μεταγραφές που θα βοηθήσουν ουσιαστικά !!!rainmaker έγραψε:Πολλά μανατζεριλίκια
Πολλά ονόματα
- nikos_algio
Οι επόμενες 48 ώρες θα είναι κρίσιμες!astral έγραψε:Στέργιος Αναστασιάδης λέει, δεν υπάρχει ούτε Ejuke, ούτε Boetius.
Μονο Misidjan κατά 95% ως το σκ (τεραστια ακρίβεια)