5.Γιάννης Μιχαηλίδης
-
Asimos
Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης
Ρε του είπε να πάει δανεικός να συνερθει κι ο άλλος έκατσε στον ΠΑΟΚ Β και ψειριζετε την Μαϊμού που φταίει ο Λουτσεσκου;
Ρε συνερθετε επιτέλους, δείτε την πραγματικότητα και σταματήστε να χαϊδεύετε τα παιδιά μας.
Ρε συνερθετε επιτέλους, δείτε την πραγματικότητα και σταματήστε να χαϊδεύετε τα παιδιά μας.
- potamda
- Bet Guru 2023
Ο προπονητής προφανώς τα είπε ιδιωτικά και δεν έπιασαν.
Τον δίνει λοιπόν στεγνά, του χτυπάει το φιλότιμο, θέλει να τον ξυπνήσει.
Μπορεί ο παίχτης να βγάλει εγωισμό και να πεισμωσει.
Αν είναι τόσο ευαίσθητος, απλά είτε τελειώνει η μεγάλη καριέρα και βολεύεται με μετριοτητες είτε ψάχνει αλλού την αναγέννηση του.
Ο χώρος του ποδοσφαίρου, καλώς ή κακώς, δε νομίζω ότι σηκώνει παίχτες που δεν αντέχουν πίεση, μπινελίκι και δύσκολες καταστάσεις.
Τον δίνει λοιπόν στεγνά, του χτυπάει το φιλότιμο, θέλει να τον ξυπνήσει.
Μπορεί ο παίχτης να βγάλει εγωισμό και να πεισμωσει.
Αν είναι τόσο ευαίσθητος, απλά είτε τελειώνει η μεγάλη καριέρα και βολεύεται με μετριοτητες είτε ψάχνει αλλού την αναγέννηση του.
Ο χώρος του ποδοσφαίρου, καλώς ή κακώς, δε νομίζω ότι σηκώνει παίχτες που δεν αντέχουν πίεση, μπινελίκι και δύσκολες καταστάσεις.
Σε ενα χωρο που η επιδοση ειναι αρκετα δημοσια μπορουν καποια πραγματα να ειπωθουν δημοσια. Απο πολλους συνοπαδους υπαρχει εξτρα ευαισθησια γιατι ειναι ΠΑΟΚτσακι αλλα με κρυο μυαλο αυτα που του λεει δεν τον ρεζιλευουν.
Αν πρεπει να διαλεξω αναμεσα στη γκρινια γιατι δεν παιζει ο ταδε και στην γκρινια γιατι τον δινει τον ταδε, θα προτιμησω την δευτερη παντως.
-
xrisitsapa
Δηλαδη εσενα αν εχεις κανει λαθος/λαθη κτλ κτλ θα σου αρεσει να σε κανει ρεζιλι το αφεντικο μπrροστα σε ολη την εταιρια;Asimos έγραψε:Ρε του είπε να πάει δανεικός να συνερθει κι ο άλλος έκατσε στον ΠΑΟΚ Β και ψειριζετε την Μαϊμού που φταίει ο Λουτσεσκου;
Θα σε κινητοποιησει αυτο ή θα πεις " εδω δε με σεβονται, ας παω παραπερα;"
- NikLiverpool
potamda έγραψε:Καμία σχέση απολύτως!NikLiverpool έγραψε:Λοιπόν την επόμενη φορά που το παιδί σας ξύνει τα αρχίδια του με κασμά στο σχολείο και δεν προχωράει μπροστά αντί ο δάσκαλος να του τα πει κατιδιαν και σε σας προσωπικά θα πρότεινα να βγάλει το παιδί μπροστά σε όλο το σχολείο και με ένα μικρόφωνο στο χέρι να του πει τι τεμπέλης και κοπρόσκυλο είσαι εσύ και χαίρι δε θα δεις στη ζωή σου.
Μετά απο αυτό προτείνω να πείτε τι μέγας δάσκαλος είναι αυτός, έτσι το παιδί θα πάρει μπρος.
Από τη μία έχεις ένα ανήλικο παιδί που θέλει ειδικό χειρισμό και από την άλλη έναν ενήλικα εργαζόμενο που αμοιβεται με πολλά χρήματα και η εταιρεία έχει απαιτήσεις από αυτόν.
Επιπλέον αν ένας δάσκαλος θεωρεί ότι το να κάνει ρεζίλι τον μαθητή μπροστά σε άλλους ή να τον φέρει εμπρος των ευθυνών του θα είναι μια ακραία μεν, αλλά συμφέρουσα για τον μαθητή ενέργεια, φυσικά και θα το κάνει.
Κάθε παιδί χρειάζεται διαφορετική αντιμετώπιση.
Ας μην κρίνουμε ενέργειες χωρίς να γνωρίζουμε καταστάσεις και προθέσεις.
Εγώ ξέρω ότι αν το έκανα αυτό σε υφιστάμενό μου τώρα θα ήμουν στο ταμείο ανεργείας.
Υπάρχουν και άλλοι τρόποι να λύσεις ένα τέτοιο θέμα εσωτερικά.
-
Asimos
Όταν κάνω λάθος στη δουλειά μου έχω επιπτώσεις. Όταν δεν είμαι καλός με αντικαθιστούν. Όταν βαριέμαι και δεν αποδίδω μου δείχνουν το ταμείο ανεργίας.xrisitsapa έγραψε:Δηλαδη εσενα αν εχεις κανει λαθος/λαθη κτλ κτλ θα σου αρεσει να σε κανει ρεζιλι το αφεντικο μπrροστα σε ολη την εταιρια;Asimos έγραψε:Ρε του είπε να πάει δανεικός να συνερθει κι ο άλλος έκατσε στον ΠΑΟΚ Β και ψειριζετε την Μαϊμού που φταίει ο Λουτσεσκου;
Θα σε κινητοποιησει αυτο ή θα πεις " εδω δε με σεβονται, ας παω παραπερα;"
Κατά τα άλλα μας έφταιγε ο Σαλπι που δεν τον άφηνε να κοιμηθεί ο μπέμπης και σερνόταν το πρωί.
3 μέτρα και 38 σταθμά.
Μωρέ και να θέλει να πάει, θα τόνε πάρει κανένας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Asimos την Παρ 23 Ιουν 2023, 11:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε φίλε, επιμένεις να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα.
Ναι, στη δουλειά σου μάλλον έτσι θα γινόταν.
Αλλά στη δουλειά σου δεν υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια 16χρονα. Αν το κάνουν, μάλλον θα κλείσει η εταιρεία για παιδική εργασία.
Ναι, στη δουλειά σου μάλλον έτσι θα γινόταν.
Αλλά στη δουλειά σου δεν υπογράφουν επαγγελματικά συμβόλαια 16χρονα. Αν το κάνουν, μάλλον θα κλείσει η εταιρεία για παιδική εργασία.
xrisitsapa έγραψε:Ναι, οκ.
Αλλα ο προπονητης πρεπει να το πει ΙΔΙΩΤΙΚΑ.
Και αν ο παικτης δεν υπακουει, υπαρχει δομη στην ΠΑΕ να το παει παραπερα.
Δεν το βγαζουμε στις φυλλαδες.
Το μισό φόρουμ απαιτούσε εξηγήσεις γιατί δεν παίζει ο Μιχαηλίδης. Μπορεί και πάνω από το μισό.
Δε λέω καλά έκανε και είπε ότι είπε ο Ρουμάνος, λέω άλλη φορά να μην πρηζουμε μπάλες με το "βγείτε και μιλήστε επιτέλους στο λαό"
-
Asimos
Ρε βασικό Μιχαηλίδη μέχρι να σφυρίζουν αδιάφορα και να κάνουν τους εγώ δεν ξέρω τίποτα οι μιρλες.
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Μάθαμε νέα καραμέλα τώρα η κακιά ΠΑΕ και όλος ο οργανισμός κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία πως θα φάει τα αετοπουλα.
Τελικά ένα είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Η αλήθεια πονάει και πονάει πολύ.
Μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Μάθαμε νέα καραμέλα τώρα η κακιά ΠΑΕ και όλος ο οργανισμός κοιμάται και ξυπνάει με την αγωνία πως θα φάει τα αετοπουλα.
Τελικά ένα είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Η αλήθεια πονάει και πονάει πολύ.
- NikLiverpool
Άντε πάμε τώρα στο άλλο άκρο...
Λες και ο Μιχαηλίδης είναι ανίψι μου τώρα ή δε ξέρω γω.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι να μην θίξουμε το τοτέμ.
Αναρωτιέμαι αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει ο κυρκυρ ή ο Μπότο αν θα είχαν τόσους υπερασπιστές εδώ μέσα.
Λες και ο Μιχαηλίδης είναι ανίψι μου τώρα ή δε ξέρω γω.
Αυτό που καταλαβαίνω είναι να μην θίξουμε το τοτέμ.
Αναρωτιέμαι αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει ο κυρκυρ ή ο Μπότο αν θα είχαν τόσους υπερασπιστές εδώ μέσα.
- sourmenetes
- Moderator
Αν θέλει κάποιος να έχει μια επιλογή παραπάνω ποιος είναι;;
Ο προπονητής!
Ας βάλουμε τη λογική να δούμε γιατι να πει κάτι τέτοιο. Οκ θεωρητικά δεν είναι κομψό!
Που είναι όμως το κακό;
Δηλαδη όλοι εμείς που λέμε αμπαλος τον Τόμας καλώς το λέμε. Αυτό είπε και ο λουτσεσκου για τον Τόμας.
Για το ΜΙΧΑΗΛΊΔΗ είπε μάλλον, δεν είμαι μπροστά να ξέρω το του πρότειναν, την αλήθεια.
Εμείς τι θέλουμε;;
Να μη θιχθει ο μιχαηλιδης ή να παίξει;;
Εγώ θέλω να παίξει!
Αν θίχτηκε δεν μπορεί να μείνει εκεί!
Πρέπει να προχωρήσει!
Είναι επαγγελματίας και πρεπει να προσπαθήσει!
Δεν είναι μωρό!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής!
Ας βάλουμε τη λογική να δούμε γιατι να πει κάτι τέτοιο. Οκ θεωρητικά δεν είναι κομψό!
Που είναι όμως το κακό;
Δηλαδη όλοι εμείς που λέμε αμπαλος τον Τόμας καλώς το λέμε. Αυτό είπε και ο λουτσεσκου για τον Τόμας.
Για το ΜΙΧΑΗΛΊΔΗ είπε μάλλον, δεν είμαι μπροστά να ξέρω το του πρότειναν, την αλήθεια.
Εμείς τι θέλουμε;;
Να μη θιχθει ο μιχαηλιδης ή να παίξει;;
Εγώ θέλω να παίξει!
Αν θίχτηκε δεν μπορεί να μείνει εκεί!
Πρέπει να προχωρήσει!
Είναι επαγγελματίας και πρεπει να προσπαθήσει!
Δεν είναι μωρό!
Αλήθεια που πονάει η υποκειμενική θεώρηση του Λουτσέσκου; Χωρίς να ξέρουμε πως βλέπει τα πράγματα η άλλη πλευρά; Δηλαδή σκεφτείτε να βγει ο παίχτης κ να πει "ο ΠΑΟΚ κ το ιατρικό κ τεχνικό τιμ δεν με στήριξε για να επανέλθω";
Μα επανήλθε και έπαιζε στον ΠΑΟΚ B.
Τελοσπάντων, για να μην το τραβάμε από τα μαλλιά, μακάρι να επιστρέψει στα επίπεδα που μπορεί και να κερδίσει τη θέση του. Πέρασε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να το δουλέψει μονος αλλα και με την ομάδα.
Τελοσπάντων, για να μην το τραβάμε από τα μαλλιά, μακάρι να επιστρέψει στα επίπεδα που μπορεί και να κερδίσει τη θέση του. Πέρασε μια δύσκολη κατάσταση και πρέπει να το δουλέψει μονος αλλα και με την ομάδα.
- sourmenetes
- Moderator
Προφανώς θέλουμε να επιστρέψει!