Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Οπτικά γκουντογκαν παικτικα Σακχοφ σε πιο γρήγορο.
Αυτό από βιντεάκια 15 λεπτών γιατί είμαι και γαμω τους αναλυτές.
Πέρα από την πλάκα τον έχει δει κανείς;
Πάντως ότι σκοράρει είναι μεγάλο συν στο συγκεκριμένο γκρουπ παιχτών
(Με είχε ψήσει πολύ ο βιγιαρ αλλά και αυτός σαν καριέρα δεν με χαλάει )
Το 9αρι μήπως είναι αυτός της ρομα που είχε ακουστεί και παλιότερα; Σαμοντουροφ κάπως ετσι
Αυτό από βιντεάκια 15 λεπτών γιατί είμαι και γαμω τους αναλυτές.
Πέρα από την πλάκα τον έχει δει κανείς;
Πάντως ότι σκοράρει είναι μεγάλο συν στο συγκεκριμένο γκρουπ παιχτών
(Με είχε ψήσει πολύ ο βιγιαρ αλλά και αυτός σαν καριέρα δεν με χαλάει )
Το 9αρι μήπως είναι αυτός της ρομα που είχε ακουστεί και παλιότερα; Σαμοντουροφ κάπως ετσι
Νομίζω πως θεωρείται μεγάλο upgrade για το κέντρο μας ο Ρώσος.
Βέβαια ακόμα μεγαλύτερο (κατ' εμέ) θα ήταν ο Βιγιάρ.
Βέβαια ακόμα μεγαλύτερο (κατ' εμέ) θα ήταν ο Βιγιάρ.
- nikos_algio
Ρε παιδιά μπορεί να είμαι τόσο άμπαλος (βασικά είμαι) αλλά μόνο εμένα μου φάνηκε περπατητής και μπλαζέ τύπου Κούρτιτς αυτός ο Βιγιάρ;
Ο Κολκας τωρα αναφερεται εξοργισμενος σε καποια περιστατικα που συμβαινουν τελευταια μεσα στην παε και εχουν να κανουν με την παραβιαση καποιων γραμμων ιεραρχιας απο καποιους οι οποιοι παρακαμπτουν λεει καποιον ανωτερο τους και παιρνουν αυτοι τηλεφωνα σε ομαδες για να κανουν διαπραγματευσεις.....
προφανως δεν θα κατσω να δωσω βαση στα λεγομενα του καθε Κολκα αλλα ολα αυτα μου θυμιζουν καπως αυτα που ελεγε ο GINOLA
προφανως δεν θα κατσω να δωσω βαση στα λεγομενα του καθε Κολκα αλλα ολα αυτα μου θυμιζουν καπως αυτα που ελεγε ο GINOLA
Να κανω και εγω μια σκεψη και να πω πως αν ο Τσετσενος δεν πληρωθει με τα "διαθεσιμα" χρηματα που εχουμε για μεταγραφες, ισως αυτο σημαινει περισσοτερη ανεση για τον φορ;
Προφανώς δεν είναι αχρηστος, γι' αυτό είπα ότι είναι ο λιγότερο καλός. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που λοίπουν απ την ομάδα. Χρειαζόμαστε τεχνίτη παίκτη εκεί. Καποιον που να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα. Να μπορεί να ζητήσει τη μπάλα απο τα σέντερ μπακ και να μην χρειάζεται 3 επαφές για να γυρίσει. Να μπορει να απελευθερωθεί απο τον προσωπικό του αντίπαλο, να βγει απ την πίεση με μία ντρίμπλα ή μία προσποίηση, και να εφορμήσει κάθετα προς την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας έτσι ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα. Χαρακτηριστικά που είχε και ο Βιγιάρ και ο Εσπόζιτο. Πάμε τώρα πάλι σε έναν παίκτη που δεν έχει αυτά τα στοιχεία. Είναι το στυλ του παίκτη που θα πάρει την μπάλα, με το πάσο του και θα την δώσει στην πιο safe επιλογή. Ούτε ιδιαιτερη ταχύτητα, ούτε γρήγορη σκέψη, ούτε ιδιαίτερη τεχνική. Κάτι σαν Σάχοφ δηλαδή. Υπάρχει μία αγάπη με τους μέτριους σε αυτή την ομάδα, δυστυχώς.rainmaker έγραψε:Φίλε το θέμα δεν είναι να κράξουμε (γιατί άραγε; )
Εξήγησε αν θέλεις ποια είναι τα αρνητικά του παίκτη
Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν ήθελα τον Μειτε, δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσουμε 2 εκατομμύρια για έναν μάλλον αδιάφορο παίκτη (δεν πολυθέλει να έρθει Ελλάδα) τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι και τίποτα φοβερό γι αυτό άλλωστε βολοδέρνει δανεικός σε διάφορες ομάδες οχι τόσο μεγάλες
Ο Τσετσένος τι αρνητικό έχει ώστε να είναι ακατάλληλος για εμάς;
- Kabamaru11
Ο Κολκας να αφησει τους καφεδες στην Αγιας Σοφιας και να κανει κανα ρεπορταζ της προκοπης.Αντε γτ η κοιλουμπα του εχει φτασει σε επιπεδο εγκυου στον ενατο μηνα.
Ειρήνη παιδιά,Ειρήνη.
Δεν χρειάζεται ούτε μισό inside για να καταλάβεις τι γίνεται. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα μας κάτσουν. Ας περιμένουμε που θα καταλήξει ο Γιωργος Σαββιδης που ο ίδιος είπε στον κόσμο ότι θα αποφασίσει και Ας κρίνουμε τα ονόματα. Η λειτουργία για μένα είναι λάθος και την έχω περιγράψει πολλάκις ,αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα ο Χ σαμπλι τελικά να φέρει 4 -5 καλούς παίκτες.
Μια διευκρίνηση,κανείς μέσα απο φόρουμ δεν με έχει διώξει.
Δεν χρειάζεται ούτε μισό inside για να καταλάβεις τι γίνεται. Ας ελπίσουμε ότι οι παίκτες που θα έρθουν θα μας κάτσουν. Ας περιμένουμε που θα καταλήξει ο Γιωργος Σαββιδης που ο ίδιος είπε στον κόσμο ότι θα αποφασίσει και Ας κρίνουμε τα ονόματα. Η λειτουργία για μένα είναι λάθος και την έχω περιγράψει πολλάκις ,αυτό δεν αποκλείει την πιθανότητα ο Χ σαμπλι τελικά να φέρει 4 -5 καλούς παίκτες.
Μια διευκρίνηση,κανείς μέσα απο φόρουμ δεν με έχει διώξει.
μακαρι με καποιο μαγικο τροπο ο φορ να ειναι ο komlichenko
μιλαμε για αρρωστη παικτουρα θυμαμαι τον θελαμε απο τοτε που επαιζε στην τσεχια στα 23-24
ειναι σε φοβερη ηλικια, παιζει σε ομαδα που σιγουρα ο ιβαν εχει σχεσεις και ισως να θελει να παιξει στο εξωτερικο αφου ειναι απο τους λιγους ρωσους που εχουν ξαναπαιξει μακρια απο την χωρα τους...
ταιριαζει και με μπραντον που μας εχουν ζαλισει οτι θελουν φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα
μιλαμε για αρρωστη παικτουρα θυμαμαι τον θελαμε απο τοτε που επαιζε στην τσεχια στα 23-24
ειναι σε φοβερη ηλικια, παιζει σε ομαδα που σιγουρα ο ιβαν εχει σχεσεις και ισως να θελει να παιξει στο εξωτερικο αφου ειναι απο τους λιγους ρωσους που εχουν ξαναπαιξει μακρια απο την χωρα τους...
ταιριαζει και με μπραντον που μας εχουν ζαλισει οτι θελουν φορ με διαφορετικα χαρακτηριστικα

Επειδή είμαι πολύ άσχετος στα αυτά να κάνω μια ερώτηση η εταιρεία ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Ελλάδα δεν ειναι; Δλδ αμα είσαι ρώσος σε πληρώνει σε ρούβλια αν είσαι μη ρώσος σε πληρώνει σε ευρώ που έχουμε θέμα ρευστότητας;
Δλδ αν πάρει την εθνική Ρωσίας ολόκληρη δεν χρειάζεται να ρευστοποιήσει τίποτα;
Δλδ αν πάρει την εθνική Ρωσίας ολόκληρη δεν χρειάζεται να ρευστοποιήσει τίποτα;
- PaokPatraG4
Δεν ακούω ραδια γενικά ούτε διαβάζω αρδ ΠΑΟΚ αλλά όταν μιλούσαμε ακόμα κ εγώ ότι αυτός ο Θωμαρεης κάνει μαγκιες εκεί μέσα κάποιοι μας έβγαζαν τρελούς.... Προφανώς κ λέει για τον καράφλα τον Θωμαρεη που το παίζει σκαουτερLogistis έγραψε:Ο Κολκας τωρα αναφερεται εξοργισμενος σε καποια περιστατικα που συμβαινουν τελευταια μεσα στην παε και εχουν να κανουν με την παραβιαση καποιων γραμμων ιεραρχιας απο καποιους οι οποιοι παρακαμπτουν λεει καποιον ανωτερο τους και παιρνουν αυτοι τηλεφωνα σε ομαδες για να κανουν διαπραγματευσεις.....
Κάποια στιγμή όμως θα έπρεπε να ελέγξουμε λίγο και τη δικιά μας ανισορροπία πίσω, που εκτός του Ντόουγκλας, δεν υπήρχε ούτε μισός χαφ που να κοντρολάρει τις αντεπιθέσεις των αντιπάλων.adman έγραψε:Προφανώς δεν είναι αχρηστος, γι' αυτό είπα ότι είναι ο λιγότερο καλός. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά που λοίπουν απ την ομάδα. Χρειαζόμαστε τεχνίτη παίκτη εκεί. Καποιον που να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα. Να μπορεί να ζητήσει τη μπάλα απο τα σέντερ μπακ και να μην χρειάζεται 3 επαφές για να γυρίσει. Να μπορει να απελευθερωθεί απο τον προσωπικό του αντίπαλο, να βγει απ την πίεση με μία ντρίμπλα ή μία προσποίηση, και να εφορμήσει κάθετα προς την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας έτσι ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα. Χαρακτηριστικά που είχε και ο Βιγιάρ και ο Εσπόζιτο. Πάμε τώρα πάλι σε έναν παίκτη που δεν έχει αυτά τα στοιχεία. Είναι το στυλ του παίκτη που θα πάρει την μπάλα, με το πάσο του και θα την δώσει στην πιο safe επιλογή. Ούτε ιδιαιτερη ταχύτητα, ούτε γρήγορη σκέψη, ούτε ιδιαίτερη τεχνική. Κάτι σαν Σάχοφ δηλαδή. Υπάρχει μία αγάπη με τους μέτριους σε αυτή την ομάδα, δυστυχώς.rainmaker έγραψε:Φίλε το θέμα δεν είναι να κράξουμε (γιατί άραγε; )
Εξήγησε αν θέλεις ποια είναι τα αρνητικά του παίκτη
Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν ήθελα τον Μειτε, δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσουμε 2 εκατομμύρια για έναν μάλλον αδιάφορο παίκτη (δεν πολυθέλει να έρθει Ελλάδα) τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι και τίποτα φοβερό γι αυτό άλλωστε βολοδέρνει δανεικός σε διάφορες ομάδες οχι τόσο μεγάλες
Ο Τσετσένος τι αρνητικό έχει ώστε να είναι ακατάλληλος για εμάς;
Και να σου θυμίσω πως το μεγάλο μας πρόβλημα, ήταν κυρίως στα ντέρμπι.
Στα πιο μικρά ματς, αν ο φορ που θα έρθει έχει το γκολ και βοηθήσει σε δημιουργικότητα ο Μισιτζάν, δεν θα έχουμε θέμα.
- sourmenetes
- Moderator
Ο κολκας πάντως έλεγε ότι δεν είχαμε λεφτά να δώσουμε για παίκτη.Logistis έγραψε:Ο Κολκας τωρα αναφερεται εξοργισμενος σε καποια περιστατικα που συμβαινουν τελευταια μεσα στην παε και εχουν να κανουν με την παραβιαση καποιων γραμμων ιεραρχιας απο καποιους οι οποιοι παρακαμπτουν λεει καποιον ανωτερο τους και παιρνουν αυτοι τηλεφωνα σε ομαδες για να κανουν διαπραγματευσεις.....
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kabamaru11
Το ονομα του Κομλιτσενκο που ακουστηκε ρε μαγκες;Ο τυπος ειναι θωρηκτο,μεγαλη καψουρα τοτε για αντιΠριγιο....