Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- NikLiverpool
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Άμα πάρει ένα καλό συμβόλαιο γιατί να μην έρθει?
Ίσα ίσα που ίσως είναι και πιο εύκολο να πληρωθεί σε ρωσικό λογαριασμό απευθείας οπότε δεν έχεις και θέμα με μεταφορές κεφαλαίων κτλπ.
O Λοντιγκιν του βάζελου Ρώσος δεν είναι?
Ίσα ίσα που ίσως είναι και πιο εύκολο να πληρωθεί σε ρωσικό λογαριασμό απευθείας οπότε δεν έχεις και θέμα με μεταφορές κεφαλαίων κτλπ.
Το ενδιαφερον για Ρωσους παικτες που βγηκε σημερα ισως επιβεβαιωνει μια πληροφορια που εδωσε καποιος εδω μεσα χθες, οτι το θεμα των μεταγραφων που πρεπει να γινουν αμεσα το εχουν παρει πλεον πανω τους ο Γιωργης με τον Ιβαν
Νομιζω εχει και Ελληνικο διαβατηριο.NikLiverpool έγραψε:Άμα πάρει ένα καλό συμβόλαιο γιατί να μην έρθει?
- PAOKevolution
https://www.transfermarkt.com/nikolay-k ... ler/300538
Δε ξέρω πως θα μπορούσαμε να τον πάρουμε, αλλά μακάρι να είναι αυτός!
- navigator11
Το έχω γράψει, φίλε, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη φύρα από τους ρεπόρτερζ της ομάδας μας. Πέρα από κομματικά ΑΡΔ. Επιβεβαιώνεται συνεχώς πως έχουν μαύρα μεσάνυχτα. Και δημιουργούν κλίμα, αν θες καλύτερα επιβαρύνουν απίστευτα ένα ήδη άσχημο κλίμα, όντας οι απόλυτοι μυρωδιάδες. Για αυτό και πια αδυνατώ να παρακολουθώ μαλλιοτραβήγματα εδώ μέσα με σημείο εκκίνησης συζήτησης το τι έγραψε ο τσορμπατζόγλου, το τι υποστήριξε ο σταυράκης, το τι υπαινίχθηκε ο τσακαλέας, το τι ανέφερε ο πετρωτός κοκ. Μιλάμε για τσίρκο.DamoN έγραψε:Άρα τον ειρωνεύεσαι! Τέλεια επειδή είσαι σοβαρός και μετράει η άποψη σ σε μένα νόμιζα ότι ξέρεις κάτι και φοβήθηκα
Κρίμα πάντως, είχα ψηθεί για τους Ισπανούς, τελικά τεχνίτη παίκτη στο κέντρο που δεν είναι 20 κιλά δεν θα δούμε. Κράξτε όσο θέλετε, αλλά απ' ολες τις περιπτώσεις που ακούστηκαν για το κέντρο, η λιγότερο καλή είναι o Οζντόεφ.
Φίλε το θέμα δεν είναι να κράξουμε (γιατί άραγε; )
Εξήγησε αν θέλεις ποια είναι τα αρνητικά του παίκτη
Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν ήθελα τον Μειτε, δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσουμε 2 εκατομμύρια για έναν μάλλον αδιάφορο παίκτη (δεν πολυθέλει να έρθει Ελλάδα) τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι και τίποτα φοβερό γι αυτό άλλωστε βολοδέρνει δανεικός σε διάφορες ομάδες οχι τόσο μεγάλες
Ο Τσετσένος τι αρνητικό έχει ώστε να είναι ακατάλληλος για εμάς;
Εξήγησε αν θέλεις ποια είναι τα αρνητικά του παίκτη
Εγώ προσωπικά ας πούμε δεν ήθελα τον Μειτε, δεν καταλαβαίνω γιατί να δώσουμε 2 εκατομμύρια για έναν μάλλον αδιάφορο παίκτη (δεν πολυθέλει να έρθει Ελλάδα) τα χαρακτηριστικά του οποίου δεν είναι και τίποτα φοβερό γι αυτό άλλωστε βολοδέρνει δανεικός σε διάφορες ομάδες οχι τόσο μεγάλες
Ο Τσετσένος τι αρνητικό έχει ώστε να είναι ακατάλληλος για εμάς;
Ίσως πάμε να εκμεταλλευτούμε το δικαίωμα του δανεισμού για ένα χρόνο χωρίς την συγκατάθεση της ομάδας.Logistis έγραψε:Το ενδιαφερον για Ρωσους παικτες που βγηκε σημερα ισως επιβεβαιωνει μια πληροφορια που εδωσε καποιος εδω μεσα χθες, οτι το θεμα των μεταγραφων που πρεπει να γινουν αμεσα το εχουν παρει πλεον πανω τους ο Γιωργης με τον Ιβαν
Μια χαρά παίχτης είναι ο Τσετσένος, μακάρι να ρθει.
Σε καλή ηλικία και με μπόλικες παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε καλή ηλικία και με μπόλικες παραστάσεις από το υψηλό επίπεδο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είναι καλός ο Οζντοεβ
Γενικά τέτοια στοιχεία ψάχνουμε
Ισορροπημένος παίκτης, box2box, με καλά νούμερα. Από μένα είναι ναι
Βέβαια θέλω και κάτι καλύτερο, ακόμα και κατά τον Αύγουστο.
Στα φορ να δούμε αν ισχύει πως και εκεί θα έρθει Ρώσος.
Από τη μια καταλαβαίνω αυτή τη στροφή σε Ρώσους, πράγμα που επιβεβαιώνει κάποια πράγματα.
Από την άλλη είναι το επικοινωνιακό της υπόθεσης, που είναι λίγο περίεργο.
Επίσης, δεν ξέρω αν οι παίκτες ξέρουν αγγλικά.. ελπίζω να μπορούν να επικοινωνήσουν και να προσαρμοστούν σχετικά εύκολα....
Γενικά τέτοια στοιχεία ψάχνουμε
Ισορροπημένος παίκτης, box2box, με καλά νούμερα. Από μένα είναι ναι
Βέβαια θέλω και κάτι καλύτερο, ακόμα και κατά τον Αύγουστο.
Στα φορ να δούμε αν ισχύει πως και εκεί θα έρθει Ρώσος.
Από τη μια καταλαβαίνω αυτή τη στροφή σε Ρώσους, πράγμα που επιβεβαιώνει κάποια πράγματα.
Από την άλλη είναι το επικοινωνιακό της υπόθεσης, που είναι λίγο περίεργο.
Επίσης, δεν ξέρω αν οι παίκτες ξέρουν αγγλικά.. ελπίζω να μπορούν να επικοινωνήσουν και να προσαρμοστούν σχετικά εύκολα....
Τι ειναι αυτο το πυροβολο;PAOKevolution έγραψε:https://www.transfermarkt.com/nikolay-komlichenko/profil/spieler/300538
Αυτον αν τον στειλουν Ουκρανια, θα φτασουν μεχρι τα συνορα με την Πολωνια οι Ρωσοι.
αν εινια ρωσσος και ο φορ, σιγουρα μιλαμε για κοκοριν , που πριν 2-3 χρονια ηταν τεραστια παικταρα... μετα απο σκηνικο με το ξυλο και την φυλακη δεν ξερω καν πως εινια.. περσι εκανε μετρια χρονια σε πρωταθλημα της πλακας.. αλλα ειναι σε καλη ηλικια σχετικα..
- buffalobill4
Κοιτάξτε αν υπάρχει όντως θέμα με μεταφορά κεφαλαίων από Ρωσία θα έπρεπε εξαρχής να έχουμε στραφεί σε Ρώσους ή παίκτες που παίζουν στην Ρωσία και δεν υπάρχει πρόβλημα να συνεχίσουν να πληρώνονται εκεί.
Τώρα για το κατά πόσο θα έχουμε πρόβλημα αν έχουμε παίκτες Ρώσους, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει γιατί θα ήταν ποινικοποιηση της εθνικότητας κάτι που απαγορεύεται από την ΕΕ.
Τώρα για το κατά πόσο θα έχουμε πρόβλημα αν έχουμε παίκτες Ρώσους, αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει γιατί θα ήταν ποινικοποιηση της εθνικότητας κάτι που απαγορεύεται από την ΕΕ.