Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
- Μπαρκαρούτσος
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Το μόνο που κάνεις με την συμπεριφορά σου είναι τον επιβεβαιώνεις
- Metagrafakias
ολα καλα φιλε συνεχιζουμε πανω απο ολα ο ΠΑΟΚ και ο κοινος σκοπος ολων μας αυτος ειναι..το να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις υγεια ειναιkayde έγραψε:Επιθετα και προσβολες δεν εχω γραψει για κανεναν προσωπικα,και αν το εχω κανει εφαγα μπαν,μου σβησαν ποστ και εχω ζητησει συγγνωμη.Metagrafakias έγραψε:kayde έγραψε:Καμια εκρηξη,αν και εβγαλες συμπερασμα ηδη οτι τα βλεπω ολα τελεια και ειμαι πρηχτης,αν και αμφιβαλω αν εχεις διαβασει ποτε αυτα που γραφω -σπανια πλεον-.
Οσο για το αν εχω προβλημα να διαβαζω μια αντιθετη αποψη,ασε να το κρινουν οι ανθρωποι που με ξερουν και οχι εσυ,που διαβαζεις ενα ποστ μου το 8μηνο.
Εσυ μου επειτεθηκες πρωτος και με ειπες πρηχτη οποτε ασε να με κρινουν ΕΜΕΝΑ ανθρωποι που με ξερουν κι οχι εσυ που κρινεις απο ενα οπαδικο φορουμ και ισως μονο απο την ενοτητα των μεταγραφων ,ενω αμα μπεις σε αλλες θεματικες ενοτητες οπως αυτες των ακαδημιων θα μπορουσες να διαβασεις διαφορες αναλυσεις που εχω κανει κατα καιρους...Εγω ποτε δεν εκρινα τα γραφομενα κανενος,ουτε προσεβαλα ποτε καποιον με επιθετα αλλα συνηθως εγω τρωω μπλοκ ενω καποιοι αλοι ειναι στο απυροβλητο συνεχως...
Αν σε προσβαλα,να με μπαναρουν -πρωτη φορα θα ειναι - κανενα προβλημα,δε νομιζω να ισχυει ομως.
Ποιος ξεκινησε ομως φαινεται απο πανω..
- Metagrafakias
εγινε φιλε καλη συνεχεια!renegade έγραψε:Το μόνο που κάνεις με την συμπεριφορά σου είναι τον επιβεβαιώνεις
Αυτό που έγραψα ήταν υπέρ σου και σου έδινε δίκιο ,αν δεν κατάλαβες
- Metagrafakias
Ναι φιλος το καταλαβα να σαι καλα..renegade έγραψε:Αυτό που έγραψα ήταν υπέρ σου και σου έδινε δίκιο ,αν δεν κατάλαβες

- Metagrafakias
renegade έγραψε:Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσεις την άποψη σου χωρίς να φας Μπαν?
Ακόμα και το ακραίο σενάριο να γράψεις ότι ο Ιβάν βγάζει από τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα φας Μπαν.
Βέβαια θέλουμε και να παίζουν οι μικροί αλλα αν πηγαίνουν τρένο με κάποιο μαγικό τρόπο να τους εξαφανίσουμε.
Ε αυτά δεν γίνονται
Μα ισα ισα εμενα η γνωμη μου και το εχω πει επανειλημμένα ειναι να παιζουν μονο οι μικροί αλλα να το επικοινωνήσουν σωστα απο την ΠΑΕ Οχι να βγαινει ο Κυρ Κυρ και να λεει παμε για νταμπλ επειδη αυτο θελει να ακουσει ο κοσμος…
Αλλα να το στηρίξεις αν πας σε ενα τετοιο μοντελο Οχι αν βγουνε 2-3 μικροί να τους πουλήσεις κατευθειαν…
Επεισης φυσικα δεν γινεται να παιξουν μονο μικροί αλλα θελεις και καποια δόση εμπειρίας μεσα στην ομαδα δεν γιναμε ξαφνικα Αγιαξ…
Οι πιο έμπειροι δεν χρειαζεται να ειναι Γκαμπιαντινι η Κουρτιτς του 1,5εκ αλλα μεσω καλού σκαουτινγκ να βρεις παιξτες τυπου Ναρει η Σβαμπ τιμιοους σχετικα οικονομικους Παικτες να δέσεις την ομαδα…
Εμεις ειμαστε των άκρων η θα στηριχτούμε στον Κωνσταντελια να παρει την ομαδα στις πλάτες του η θα παλεύουμε να φέρουμε παικτες του 1,5εκ ξεζουμισμένους γυρολόγους και να χαντακωθούν αυτα τα παιδια…
- ΑποστόληςΑ
σδνα
Στον ΟΦΗ επιστρέφει ο Τίτος Κουτεντάκης, μετά από μια πορεία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος μέσος, μέλος της Εθνικής Ελπίσων αναμένεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ο Τίτος Κουτεντάκης προέρχεται από την Ακαδημία του ΟΦΗ και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στις Κ19, Κ17 και ΠΑΟΚ Β’, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στον Μακεδονικό.
Στον ΟΦΗ επιστρέφει ο Τίτος Κουτεντάκης, μετά από μια πορεία στα τμήματα υποδομών του ΠΑΟΚ. Ο 19χρονος μέσος, μέλος της Εθνικής Ελπίσων αναμένεται την Πέμπτη στο Ηράκλειο για να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.
Ο Τίτος Κουτεντάκης προέρχεται από την Ακαδημία του ΟΦΗ και στη συνέχεια πήγε στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στις Κ19, Κ17 και ΠΑΟΚ Β’, ενώ το προηγούμενο εξάμηνο είχε δοθεί δανεικός στον Μακεδονικό.
Κρίμα, πίστευα πως είχε τα φόντα να παίξει στην πρώτη ομάδα
- ΑποστόληςΑ
Φαινόταν καλό 6-8ρι, αλλά μετά του χιαστούς τον Νοέμβριο του 2021 δεν του δόθηκαν ευκαιρίες (πέρυσι).
- Shivaspace
Thomas,Ramirez,Gomis,Tzimas
κάνουμε τίποτα στην επίθεση?
κάνουμε τίποτα στην επίθεση?
Προς το παρον μονο ο Τζιμας ανηκει στο ροστερ
Αυτό που με απασχολεί εμένα είναι τι γίνεται για το θέμα Murg και Κάργας.
Υπάρχει τίποτα να γνωρίζει κανένας λεπτομέρειες αν υπάρχει φως στο τούνελ;
Υπάρχει τίποτα να γνωρίζει κανένας λεπτομέρειες αν υπάρχει φως στο τούνελ;
- ΑποστόληςΑ
Υπάρχει και ο Ninua που αγωνίζεται στην β΄ ομαδα.
-
Εκτός από τις ελλείψεις λόγω αποχωρήσεων στο φορ, στο κεντρικό χαφ, κ στον μεσοεπιθετικο, κ απ ότι φαίνεται απο την αναγκη ενισχυσης στη θεση του αριστερου μπακ, πιστεύω καλό είναι να υπάρχει κ ένα πλάνο για τους παίχτες που είναι πιθανόν να φύγουν κ να μην μπορούμε να κάνουνε τίποτα γι αυτό.
Κοταρσκι. Εκ των έσω μπορεί να αντικατασταθει; Εγώ λέω όχι. Χρειαζόμαστε Τερματοφύλακα.
Κουλιερακης. Υπάρχει ο Μιχαηλίδης που μάλλον προορίζεται για δανεικος και ο Νασμπεργκ. Ο Καργας μάλλον χαιρετάει, οπότε χρειάζεται κεντρικός αμυντικός.
Αουγκουστο. Έτσι κι αλλιώς θα πάρουμε παίκτη εκεί αφού έφυγε Νταντας κ Κουρτιτς κ επιστρέφει ο μόνο ο Τσιγγαρας. Πιστεύω πως θα αποκτήσουν 2 παικτες σ αυτή τη θέση. Κ αν τελικά δεν πουληθεί ο Αουγκουστο, ο Τσιγγαρας ισως δανειστεί εκ νεου. Ειδικά αν δεν περάσουμε κ στους ομίλους του conference.
Κωνσταντελιας. Ένας κεντρικός μεσοεπιθετικος πιστεύω ότι πρέπει να έρθει, άσχετα με τον αριστερο εξτρεμ που μάλλον θα ναι ο Μίσιτζαν.
Το να περιμένεις να πουλήσεις κ μετά να βγεις στην αγορά με γεμάτες τις τσέπες είναι λάθος τακτική. Γιατί όλοι θα ξέρουν ότι έχεις γεμάτες τσέπες. Επίσης μπορεί να έρθει πρόταση στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου κ να μην προλάβουμε. Ελπίζω να προνοησουν οι υπεύθυνοι κ να γινουν λογικές κινησεις αυτο το καλοκαίρι.
Κοταρσκι. Εκ των έσω μπορεί να αντικατασταθει; Εγώ λέω όχι. Χρειαζόμαστε Τερματοφύλακα.
Κουλιερακης. Υπάρχει ο Μιχαηλίδης που μάλλον προορίζεται για δανεικος και ο Νασμπεργκ. Ο Καργας μάλλον χαιρετάει, οπότε χρειάζεται κεντρικός αμυντικός.
Αουγκουστο. Έτσι κι αλλιώς θα πάρουμε παίκτη εκεί αφού έφυγε Νταντας κ Κουρτιτς κ επιστρέφει ο μόνο ο Τσιγγαρας. Πιστεύω πως θα αποκτήσουν 2 παικτες σ αυτή τη θέση. Κ αν τελικά δεν πουληθεί ο Αουγκουστο, ο Τσιγγαρας ισως δανειστεί εκ νεου. Ειδικά αν δεν περάσουμε κ στους ομίλους του conference.
Κωνσταντελιας. Ένας κεντρικός μεσοεπιθετικος πιστεύω ότι πρέπει να έρθει, άσχετα με τον αριστερο εξτρεμ που μάλλον θα ναι ο Μίσιτζαν.
Το να περιμένεις να πουλήσεις κ μετά να βγεις στην αγορά με γεμάτες τις τσέπες είναι λάθος τακτική. Γιατί όλοι θα ξέρουν ότι έχεις γεμάτες τσέπες. Επίσης μπορεί να έρθει πρόταση στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου κ να μην προλάβουμε. Ελπίζω να προνοησουν οι υπεύθυνοι κ να γινουν λογικές κινησεις αυτο το καλοκαίρι.