Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
ο ραπτοπουλος δημιουργει ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΥΛΑ....ατομα που ειναι μονο για φαπες βγαινουν και το παιζουν ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ στον ραπτοπουλο που τους αβανταρει...........
κατι γελοιοι τυποι που βγαινουν με κατι παρακμιακους σκουληκιαρηδες
και μαλωνουν στον αερα σαν παιδακια 5 χρονων.......
κατι γελοιοι τυποι που βγαινουν με κατι παρακμιακους σκουληκιαρηδες
και μαλωνουν στον αερα σαν παιδακια 5 χρονων.......
Όλα αυτά είναι το αποτέλεσμα σωστής δουλειάς, δηλαδή ο κυριότερος λόγος που μια διοίκηση είναι εκεί... αλλά όλα αυτά εμάς δεν μας νοιάζουν, εμάς τους περίεργους μας νοιάζει για το ποιος πήρε τα κυλικεία ή ποιος πήρε τον εφοδιασμό με χαρτοπετσέτες, γιατί θα θέλαμε να βολέψουμε κανένα δικό μας ή να βρούμε κι εμείς καμιά δουλειά. Τι τζάμπα κάνουμε τον ΠΑΟΚτσή τόσα χρόνια.shark4 έγραψε:Με διαφορα ο πλεον αξιοπιστος προεδρος του ΠΑΟΚ τα τελευταια 15 ( τουλαχιστον ) χρονια. Και μονο το γεγονος οτι για 3 συνεχομενα χρονια δεν ακους για προσφυγες παικτων.για χρωστουμενα σε παικτες και μανατζερ, για δοσεις συμβολαιων η για προσφυγες σε Ουεφα κτλ,ειναι πολυ σημαντικο.
Ασχετως οτι πρωχωραει το μεγαλο πλανο που λεγεται προπονητικο κεντρο.
Αυτα απο μονα τους αποτελουν τεραστια επιτυχια.
Υ.Γ. Τους 50-100 που αντιπολιτευονται την ομαδα ( γιατι στην ουσια αυτη χτυπανε ) λιγη αξια εχουν. Αυτους ολους και αυριο το πρωι να τους πεις να γιναουν προεδροι και παλι θα μανουριαζουν και παλι θα γκρινιαζουν.
Για τολμήστε να βγάλετε στη φόρα τις προθέσεις σας περίεργοι...
Λοιπόν,όσοι έχουν δει απόψεις μου επί του θέματος,ίσως θα ξέρουν ότι στον Ζαγοράκη δεν έχω προσάψει τίποτα.Ούτε καν στην επιλογή του στον προπονητή.
Αδέρφια,πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες.Στο περίπου έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι τι λένε,αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.Και δεν το πιστεύω.Αλλά όπου υπάρχει καπνός,συνήθως υπάρχει και φωτιά.
Συμφωνώ περί ποστ για την Νεάπολη (πρέπει να οργανωθούν-συγχρονιστούν οι 2 θύρες,γι αυτό ακούγονται ή 2 συνθήματα ταυτόχρονα ή συνθήματα με διαφορά 2 δευτερολέπτων.Γι'αυτό δεν μπορούμε να πούμε ένα σύνθημα συνεχόμενα για 3 λεπτά),αλλά και αυτοί ΠΑΟΚ είναι.Πονάνε και αυτοί.
Δεν λέω ότι υπάρχει κάτι απαραίτητα,αλλά υπάρχει καπνός.
Αδέρφια,πολλά ακούγονται τις τελευταίες μέρες.Στο περίπου έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι τι λένε,αλλά δεν θέλω να το πιστέψω.Και δεν το πιστεύω.Αλλά όπου υπάρχει καπνός,συνήθως υπάρχει και φωτιά.
Συμφωνώ περί ποστ για την Νεάπολη (πρέπει να οργανωθούν-συγχρονιστούν οι 2 θύρες,γι αυτό ακούγονται ή 2 συνθήματα ταυτόχρονα ή συνθήματα με διαφορά 2 δευτερολέπτων.Γι'αυτό δεν μπορούμε να πούμε ένα σύνθημα συνεχόμενα για 3 λεπτά),αλλά και αυτοί ΠΑΟΚ είναι.Πονάνε και αυτοί.
Δεν λέω ότι υπάρχει κάτι απαραίτητα,αλλά υπάρχει καπνός.
Η συνεντευξη τύπου κρίνεται επιβεβλημένη.
Πρόεδρε σύντομεψέ τη όσο μπορεις, για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Πρόεδρε σύντομεψέ τη όσο μπορεις, για το καλό του ΠΑΟΚ μας.
Ελπίζω η πολυαναμενόμενη (για ακόμη μια φορά) συνέντευξη τύπου να μη γίνει σύντομα. Να βράσουμε λίγο στο ζουμί μας. Να δούμε τι θα γίνει τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να περάσει και το ματς με τον οσφπ εν αναμονή της συνέντευξης που θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους, που θα τα τακτοποιήσει όλα, που θα λάμψει η αλήθεια, η συνέντευξη που θα μάθουμε τι γίνεται, γιατί πάρθηκαν αυτές οι αποφάσεις και όχι άλλες, η συνέντευξη που θα μάθουμε ποιος φταίει, η συνέντευξη που θα μας βρει δουλειά και θα πληρώσει το φροντιστήριο των παιδιών, η συνέντευξη που θα μας κάνει καλύτερους γονείς, που θα κάνει τη γυναίκα μας ποιο όμορφη και λιγότερο γκρινιάρα, που θα μας βρει γκόμενα, που θα μας πάρει αμάξι, που θα μας νοικιάσει σπίτι, που θα μας βγάλει δάνειο,
τα παραπάνω ανήκουν και στο τόπικ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 50&start=0
τα παραπάνω ανήκουν και στο τόπικ
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic ... 50&start=0
Καλημερα σε ολους. Επειδη ακουγονται και γραφονται πολλα για τον ΠΡΟΕΔΡΟ ( και τα γνωστα " μελανοδοχεια" αλλο που δεν θελουν) θα ηθελα να καταθεσω την αποψη μου.
Με αφορμη τον δανεισμο του Μουν καποιοι εχουν αρχισει - με εμμεσο τροπο- καποιου ειδους " γκρινια" προς τον Ζαγορακη. Συμφωνω οτι και αυτος οπως αλλωστε ολοι μας εχει κανει και αυτος τα λαθη του. Αλλωστε ουδεις αλαθητος. Απο την αλλη ομως βλεποντας την προσπαθεια που καταβαλει να ξαναγινει ο ΠΑΟΚ μεγαλος , δεν μπορω παρα να του το αναγνωρισω και να τον στηριξω.
Μαλλον εχουμε ξεχασει οτι πριν λιγα χρονια δεν ειχαμε να πληρωσουμε ουτε το νερο στο γηπεδο, οτι χρωστουσαμε σε οποιον μιλουσε ελληνικα και οχι μονο, οτι ουτε προπονηση δεν μας αφηναν λογω χρεων στους ιδιοκτητες. Για να μην θυμηθω τισ αληστου μνημης καταληψεις στο γηπεδο προς εξευρεσης λυσης στο ιδιοκτησιακο.
Ε, λοιπον τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει τα τελευταια 3 χρονια και πραγματικα ειμαι χαρουμενος απο αυτη την κατασταση.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Υ.Γ. Θυμηθηκα κατι " υπερηφανες " πωλησεις στο παρελθον οπως για παραδ. ο Βενετιδης εν μεσω προετοιμασιας η' πιο παλια ο Λιμπρεχτς μαζι με τον Μπανιωτη μετα το 6-1 στις Σερρες κλπ, κλπ, κλπ.
Υ.Γ.2 Για τους αμφισβητιες και τους εχοντες "κοντη μνημη " αφιερωνω την ταινια ο " Φαταουλας " με τον αειμνηστο Γκιωνακη και τον Παπαγιανοπουλο
Με αφορμη τον δανεισμο του Μουν καποιοι εχουν αρχισει - με εμμεσο τροπο- καποιου ειδους " γκρινια" προς τον Ζαγορακη. Συμφωνω οτι και αυτος οπως αλλωστε ολοι μας εχει κανει και αυτος τα λαθη του. Αλλωστε ουδεις αλαθητος. Απο την αλλη ομως βλεποντας την προσπαθεια που καταβαλει να ξαναγινει ο ΠΑΟΚ μεγαλος , δεν μπορω παρα να του το αναγνωρισω και να τον στηριξω.
Μαλλον εχουμε ξεχασει οτι πριν λιγα χρονια δεν ειχαμε να πληρωσουμε ουτε το νερο στο γηπεδο, οτι χρωστουσαμε σε οποιον μιλουσε ελληνικα και οχι μονο, οτι ουτε προπονηση δεν μας αφηναν λογω χρεων στους ιδιοκτητες. Για να μην θυμηθω τισ αληστου μνημης καταληψεις στο γηπεδο προς εξευρεσης λυσης στο ιδιοκτησιακο.
Ε, λοιπον τιποτα απο ολα αυτα δεν συμβαινει τα τελευταια 3 χρονια και πραγματικα ειμαι χαρουμενος απο αυτη την κατασταση.
ΣΤΗΡΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
Υ.Γ. Θυμηθηκα κατι " υπερηφανες " πωλησεις στο παρελθον οπως για παραδ. ο Βενετιδης εν μεσω προετοιμασιας η' πιο παλια ο Λιμπρεχτς μαζι με τον Μπανιωτη μετα το 6-1 στις Σερρες κλπ, κλπ, κλπ.
Υ.Γ.2 Για τους αμφισβητιες και τους εχοντες "κοντη μνημη " αφιερωνω την ταινια ο " Φαταουλας " με τον αειμνηστο Γκιωνακη και τον Παπαγιανοπουλο
+ όσα θες!!!Photis έγραψε:ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ!!!!
ΣΚΥΛΕ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΒΟΣΤΟΜΗΔΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΥΝ.........
ΟΙ "ΨΑΓΜΕΝΟΙ" ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕς, ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΕΤΣΕΛ ΤΟΥ..ΤΟΥ...ΤΟΥ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΚΥΛΕ.....ΥΠΟΜΟΝΗ

ΟΙ "ΨΑΓΜΕΝΟΙ" ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΗΤΤΕς, ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΟΠΩς ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥ ΤΟΥ ΜΙΕΤΣΕΛ ΤΟΥ..ΤΟΥ...ΤΟΥ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΚΥΛΕ.....ΥΠΟΜΟΝΗ

ΣΚΥΛΕ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΧΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!ΤΟ 0.1% ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!

Ρε παίδες συγνώμη κιόλας , δεν είμαι από πάνω αλλά ακούω όλη την ώραγνωστοί ΠΑΟΚτσήδες κ γνωστοί ΠΑΟΚάρχες...ποιοι είναι αυτοί?Παιδιά κ γνωστοί του κάθε αποτυχημένου ραδιοφωνατζή, δημοσιογραφίσκου που θέλει να ελέγχει κ είναι μέσα στα πράγματα?
Πάμε καλά?Δλδ τα 21000 διαρκείας δεν είναι γνωστοί?Εγώ πιο πολλούς ξέρω από σας παρά από αυτούς.Να κατεβούμε να πάρουμε την διοίκηση τότε να μαστε σίγουροι.Μην λέμε ότι θέλουμε.Αντί να φυλάμε το καλύτερο δώρο που μας δόθηκε ποτέ καθόμαστε κ ακούμε το κάθε φερέφωνο?
Αν έχουν να πουν κάτι να βγουν να μιλήσουν επίσημα.Ούτως ή άλλως στο Ελλαδιστάν τίποτα άλλο από δηλώσεις κ γνώμεις επί παντώς στητού από τον καθένα...
Ή κοπήκαν τα μεροκάματα κ ξεσκαρτίζουν τα πράγματα κ φοβούνται για τις θέσεις τους?
Γιατί με το φτωχό μου το μυαλό 2 πράγματα καταλαβαίνω ή ότι έχουμε πέσει σε απατεώνα ή κάποιοι έχουν συμφέρον να βγουν , να εμφανιστούν , να φάνε κ μετά να μας φταίνε οι άλλοι.
Κ με αυτήν μου την σκέψη κ με τα έργα που βλέπω μάλλον σε απατεώνα δεν έχουμε πέσει.Δεν ξέρω.
Απλά μου την σπάει αυτό το πράγμα.Κ μέχρι να δω πράγματα κ απόδείξεις για το αντιθετο στηρίζουμε ΖΑΓΟΡ.
Έλεος πια...Ζαγόρ μην ακούς κανένα κ κάνε σωστά την δουλεία σου...Εμείς θα μαστε μαζί σου.
Πάμε καλά?Δλδ τα 21000 διαρκείας δεν είναι γνωστοί?Εγώ πιο πολλούς ξέρω από σας παρά από αυτούς.Να κατεβούμε να πάρουμε την διοίκηση τότε να μαστε σίγουροι.Μην λέμε ότι θέλουμε.Αντί να φυλάμε το καλύτερο δώρο που μας δόθηκε ποτέ καθόμαστε κ ακούμε το κάθε φερέφωνο?
Αν έχουν να πουν κάτι να βγουν να μιλήσουν επίσημα.Ούτως ή άλλως στο Ελλαδιστάν τίποτα άλλο από δηλώσεις κ γνώμεις επί παντώς στητού από τον καθένα...
Ή κοπήκαν τα μεροκάματα κ ξεσκαρτίζουν τα πράγματα κ φοβούνται για τις θέσεις τους?
Γιατί με το φτωχό μου το μυαλό 2 πράγματα καταλαβαίνω ή ότι έχουμε πέσει σε απατεώνα ή κάποιοι έχουν συμφέρον να βγουν , να εμφανιστούν , να φάνε κ μετά να μας φταίνε οι άλλοι.
Κ με αυτήν μου την σκέψη κ με τα έργα που βλέπω μάλλον σε απατεώνα δεν έχουμε πέσει.Δεν ξέρω.
Απλά μου την σπάει αυτό το πράγμα.Κ μέχρι να δω πράγματα κ απόδείξεις για το αντιθετο στηρίζουμε ΖΑΓΟΡ.
Έλεος πια...Ζαγόρ μην ακούς κανένα κ κάνε σωστά την δουλεία σου...Εμείς θα μαστε μαζί σου.
9 σεπτεμβριου 1 το μεσημερι η συνεντευξη τυπου. και κατι ακομα ποιο ενδιαφερον.........ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. και το ανανεωμένο www.paokfc.gr δίνουν τη δυνατότητα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να απευθύνουν όλα τους τα ερωτήματα στον Πρόεδρο της ομάδας, Θόδωρο Ζαγοράκη!
Στείλτε τα όλα τα ερωτήματά σας για την ομάδα μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και διαβάστε στο www.paokfc.gr τις απαντήσεις του Προέδρου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Για την υποβολή της ερώτησής σας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν.
Στείλτε την ερώτησή σας ΕΔΩ
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 2&extLang=
Στείλτε τα όλα τα ερωτήματά σας για την ομάδα μέχρι την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009 και διαβάστε στο www.paokfc.gr τις απαντήσεις του Προέδρου, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, αμέσως μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου προς τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Για την υποβολή της ερώτησής σας είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, τα οποία ΔΕΝ θα δημοσιοποιηθούν.
Στείλτε την ερώτησή σας ΕΔΩ
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode= ... 2&extLang=