Αυτο..Ettien26 έγραψε:Να αφήσουν τους μεγαλεπίβολους στόχους και να φέρουν 4-5 παίκτες που θα κάνουν την δουλειά τους για γεμίσει το ρόστερ. Παίκτες κανονικούς που δεν θα είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Επειδή όπως βλέπουμε τα περισσότερα σχόλια ξεφεύγουν από το τοπικ θα πρότεινα, αν είναι δυνατόν, να γράφει κάποιος μοντ στο τέλος της ημέρας το σύνολο των ενεργών στόχων ώστε κάπως με κάποιο τρόπο να ξέρουμε τι μας γίνεται όσοι δεν θέλουμε να χανόμαστε μέσα σε εκατό σχόλια.
Τι εννοείς?john4serres έγραψε:Μπίζνα με Ουκρανό; Πως;renegade έγραψε:Ο ΠΑΟΚ στο τέλος θα πάρει χαφ και επιθετικο από Σαμπλι και τους γύρω αυτόν... και θα δείξει το πραγματικό πρόβλημα που υπάρχει
Τον χειμώνα πως έκανες?
-
Ρε σεις ο ΠΟΡΚΥ κάνει τέχνη. Μεταφέρει την καθημερινότητα ενός παράλληλου συμπαντος. Είναι πάντα ον τοπικ κ ας είναι off target. Νιώστε λιγο
Σε ένα περιβάλλον που η τοξικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, σκεφτείτε λίγο πόσο πιο χάλια θα γινόμασταν, αν μπαίναμε όλοι και γράφαμε το μακρύ και το κοντό μας.
Αν τα ενεργά μέλη, ήμασταν κατά μέσο όρο κάτω από 25 χρονών, θα καταλάβαινα την ανάγκη για τρολιά, μούφες και ανελέητο σπαμάρισμα.
Δεν είμαστε όμως 25άρηδες και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλά πράγματα και το έχουν γράψει οι περισσότεροι.
Εγώ πχ, ενώ ξέρω τον Πόρκυ, μπέσα ψάρωσα για λίγο με αυτό που έγραψε. Καλώς, κακώς, την αλήθεια μου λέω, προς στιγμήν ψάρωσα.
Όσοι υποστηρίζετε πως έχετε ξενερώσει πραγματικά και σας στενοχωρεί - αγχώνει η παρούσα κατάσταση, δείξτε λίγη γαμιόλα κατανόηση, γιατί σαν και εσάς, υπάρχουν άλλοι 200-300 εδώ μέσα που αισθάνονται το ίδιο.
Αν δεν το καταλαβαίνετε τότε δεν έχετε αγχωθεί και ιδιαίτερα, απλά ψάχνετε αφορμή για να ξεσπάσετε κάπου και μπαίνετε εδώ μέσα μόνο για να βάλετε φυτίλια στους άλλους.
Αν τα ενεργά μέλη, ήμασταν κατά μέσο όρο κάτω από 25 χρονών, θα καταλάβαινα την ανάγκη για τρολιά, μούφες και ανελέητο σπαμάρισμα.
Δεν είμαστε όμως 25άρηδες και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλά πράγματα και το έχουν γράψει οι περισσότεροι.
Εγώ πχ, ενώ ξέρω τον Πόρκυ, μπέσα ψάρωσα για λίγο με αυτό που έγραψε. Καλώς, κακώς, την αλήθεια μου λέω, προς στιγμήν ψάρωσα.
Όσοι υποστηρίζετε πως έχετε ξενερώσει πραγματικά και σας στενοχωρεί - αγχώνει η παρούσα κατάσταση, δείξτε λίγη γαμιόλα κατανόηση, γιατί σαν και εσάς, υπάρχουν άλλοι 200-300 εδώ μέσα που αισθάνονται το ίδιο.
Αν δεν το καταλαβαίνετε τότε δεν έχετε αγχωθεί και ιδιαίτερα, απλά ψάχνετε αφορμή για να ξεσπάσετε κάπου και μπαίνετε εδώ μέσα μόνο για να βάλετε φυτίλια στους άλλους.
Είχα να μπω απ το μεσημέρι κ είδα ότι αποκλείστηκε ο Πορκυ.
Διάβασα 20 σελίδες πίσω, έκανε το λάθος να αναφερθεί στον προπονητή ενώ άλλοι γράφουν για την Πεπη κ ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς , εκτός μεταγραφικων στόχων.
Ο Πορκυ έχει δώσει ονόματα κ βρήκατε να τον κόψετε επειδή έπιασε το στόμα του τον Λου.
Δεν υπάρχει σωτηρία. Λου uberalles
Διάβασα 20 σελίδες πίσω, έκανε το λάθος να αναφερθεί στον προπονητή ενώ άλλοι γράφουν για την Πεπη κ ο,τι μπορεί να φανταστεί κανείς , εκτός μεταγραφικων στόχων.
Ο Πορκυ έχει δώσει ονόματα κ βρήκατε να τον κόψετε επειδή έπιασε το στόμα του τον Λου.
-
Τι μαλακιες διαβάζουμεAndrew R έγραψε:Είναι πολύ λάθος η απόφαση. Ο πορκυ είναι μια κατηγορία μόνος του κι κανένας φίλος από εδώ δεν πιστεύει ότι σοαμαρει ή αποπροσανατολίζει το φόρουμ. Πολύ άσχημη εξέλιξη αν επιβεβαιωθεί η πολύ αυστηρή τιμωρία του .rainmaker έγραψε:Πορκυ εκτος φόρουμ για μεγάλη διάρκεια η οποία θα εκτιμηθεί άμεσα από τη διαχειριστική ομάδα
Για εσκεμμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων
Είχε προειδοποιηθεί πολλακις
Είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια αποπροσανατολιστικά, ώστε να γίνουμε μπουρδελο εδώ μέσα ;
Αν είναι δυνατόν
Μπράβο στους διαχειριστές
-
Το αυτόBlackgr4 έγραψε:Σε ένα περιβάλλον που η τοξικότητα είναι το βασικό χαρακτηριστικό, σκεφτείτε λίγο πόσο πιο χάλια θα γινόμασταν, αν μπαίναμε όλοι και γράφαμε το μακρύ και το κοντό μας.

- Μπαρκαρούτσος
mbison έγραψε:Είχα να μπω απ το μεσημέρι κ είδα ότι αποκλείστηκε ο Πορκυ.
Είσαι εμπαθής ή τον παριστάνεις;
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο (κατα τα αλλα συμπαθεστατος) ΠΟΡΚΥ ελεγε πριν 1 μηνα οτι ο Λουτσε εκλεισε γαβρο, ή κανω λαθος; Ε σημερα που εκλεισε ο γαβρος προπονητης βγηκε να ανανεωσει τα fake news.mbison έγραψε:Είχα να μπω απ το μεσημέρι κ είδα ότι αποκλείστηκε ο Πορκυ.
-
Όλα θα πάνε καλά.
Έχουν παρθεί σοβαρές αποφάσεις μετά τον τελικό.
Οι υπεύθυνοι δουλεύουν αθόρυβα και η σημαντική δουλειά τους θα φανεί σύντομα.
Έχουν παρθεί σοβαρές αποφάσεις μετά τον τελικό.
Οι υπεύθυνοι δουλεύουν αθόρυβα και η σημαντική δουλειά τους θα φανεί σύντομα.
- sourmenetes
- Moderator
Παληκαρια δε θα συζητάμε όλη τη μέρα για ένα μπαν.
Επίσης πριν 10 λεπτά ζήτησα να κόψετε τα οφτοπικ!
Τι θα γίνει;;
Θα σεβαστείτε λίγο αυτό που ζητάμε;
Εγώ δε θα κάνω άλλη σύσταση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης πριν 10 λεπτά ζήτησα να κόψετε τα οφτοπικ!
Τι θα γίνει;;
Θα σεβαστείτε λίγο αυτό που ζητάμε;
Εγώ δε θα κάνω άλλη σύσταση!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τοπικ λέγετε μεταγραφές καλοκαιριού. Δεν υπάρχουνε μεταγραφές, ούτε φήμες οπότε ξεκίνησε το off topic. Που το περίεργο;
#ΜΕΤΟΝΠΟΡΚΥ
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
#ΜΕΤΟΝΠΟΡΚΥ
απο Μιρτσεα μερια απο Δυναμο απο Σαχταρ απο καμια ρωσικη ρε παιδια δεν υπαρχει κατι για φορ? καποιος καλος παικτης που λογω πολεμου να ψαχνεται?
εκει πιστευω θα χτυπησουμε οπως εγινε και το γεναρη.
τα παιδια εδω που ασχολουνται με το ευρωπιακο ποδοσφαιρο ισως κατι σκεφτουν.
αφου εγινε τον Γεναρη γιατι να μην ξανα γινει και τωρα ειναι κατι που η παε το εχει πετυχει
εκει πιστευω θα χτυπησουμε οπως εγινε και το γεναρη.
τα παιδια εδω που ασχολουνται με το ευρωπιακο ποδοσφαιρο ισως κατι σκεφτουν.
αφου εγινε τον Γεναρη γιατι να μην ξανα γινει και τωρα ειναι κατι που η παε το εχει πετυχει
- Μπαρκαρούτσος
cartman έγραψε:Το τοπικ λέγετε μεταγραφές καλοκαιριού. Δεν υπάρχουνε μεταγραφές, ούτε φήμες οπότε ξεκίνησε το off topic. Που το περίεργο;
#ΜΕΤΟΝΠΟΡΚΥ
Επειδή δεν υπάρχουν μεταγραφές, θα συζητάμε ό,τι να 'ναι;
Πάντε Καφενείο! Έχουμε ένα γαμημένο topic που μπορεί ο καθένας να συζητήσει ό,τι θέλει και έρχεστε και γαμάτε ορισμένοι το topic των μεταγραφών ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.