Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Θα παίξει Παρρέν αυτός που έπαιξε στον τελικό παρτενέρ του Ντάγκλας.
Καλά επιθετικός εννοείται ότι θα παίξει το σούπερ βέλος, ο επιθετικός με το καλύτερο ratio γκολ Ανά λεπτά συμμετοχής
Ποιος γκαμπιαντινι τώρα?
Πότε θα προλάβει να μάθει το ποδόσφαιρο που παίζει ο σέρ λουτσέσκου?
Καλά επιθετικός εννοείται ότι θα παίξει το σούπερ βέλος, ο επιθετικός με το καλύτερο ratio γκολ Ανά λεπτά συμμετοχής
Ποιος γκαμπιαντινι τώρα?
Πότε θα προλάβει να μάθει το ποδόσφαιρο που παίζει ο σέρ λουτσέσκου?
Μα προφανώς και θα παίξει. Αν είναι εδώ από το ξεκίνημα της προετοιμασίας γιατί όχι;
Καινούργιο τώρα αυτό για τον Ραζβαν; Επετηρίδα έχουμε; Προηγούνται όσοι ήταν εδώ πέρυσι;
Καινούργιο τώρα αυτό για τον Ραζβαν; Επετηρίδα έχουμε; Προηγούνται όσοι ήταν εδώ πέρυσι;
Προς το παρον παντως ουτε οι περσινοι ειναι εδω. Ο Brandon ακομα.στη Μαγιορκα σουλατσαρει
Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Σοάρες 71'), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 78΄), Ντάντας (Νάρεϊ 57'), Κουαλιάτα (Κούρτιτς 57'), Κούτσιας (Μπράντον 71')
Η περυσινη 11αδα στο πρώτο ματς της σεζόν με την Λέφσκι.
8 νεοι ποδοσφαιριστές.
Μάλλον πήγε κόντρα στα πιστεύω του. Η μάλλον του καταλογίζονται πολλά που δεν ισχύουν
8 νεοι ποδοσφαιριστές.
Μάλλον πήγε κόντρα στα πιστεύω του. Η μάλλον του καταλογίζονται πολλά που δεν ισχύουν
Μήπως για αυτό αποκλειστήκαμε;nunies4 έγραψε:Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ (Σοάρες 71'), Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (Κωνσταντέλιας 78΄), Ντάντας (Νάρεϊ 57'), Κουαλιάτα (Κούρτιτς 57'), Κούτσιας (Μπράντον 71')
8 νεοι ποδοσφαιριστές.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Γίνεται απλά να πάρουμε νορμαλ παίκτες; Δε θέλω παικταράδες . Και με στυλ Ελιασον-Συμανσκι είμαι χαρούμενος . Να παίζει πάντα 6-7 με 500-600 χιλιάρικα . Να ησυχάσει το κεφάλι μου . Όχι στοιχήματα , όχι παικταράδες που δεν έρχονται .
Φέρε τον Τούρκο Βουκεφάλα.
Φέρε μου τον Σουριναμεζο
Τον Μπαμπά.
Κάτι νορμαλ .
Δεν μας πηγαίνουν τα εξεζητημένα .
Ασχημοφατσες και νορμαλ ποδοσφαιριστές .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Φέρε τον Τούρκο Βουκεφάλα.
Φέρε μου τον Σουριναμεζο
Τον Μπαμπά.
Κάτι νορμαλ .
Δεν μας πηγαίνουν τα εξεζητημένα .
Ασχημοφατσες και νορμαλ ποδοσφαιριστές .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 21 Ιουν 2023, 19:37, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Για τον Γκαμπιαντινι το ξαναειπαμε, τριετες μονο στο εξωτερικο θελει. Οχι αν μεινει στην Ιταλια.
Αύριο ρεπορτάζ για το πόσο εξέπληξε τους πάντες ο Κανις
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
Bafétimbi Gomis επιτέλους με στάτους to leave, without club..
μεγάλος ηλικιακά όμως τις ευκαιρίες θα τις κάνει γκόλ..με 650k μπορεί ν ανταποδώσει την αγάπη και είναι λιοντάρι δεν το χει μόνο τατουάζ
μεγάλος ηλικιακά όμως τις ευκαιρίες θα τις κάνει γκόλ..με 650k μπορεί ν ανταποδώσει την αγάπη και είναι λιοντάρι δεν το χει μόνο τατουάζ
- stavrospgr
Gonzalo Villar λέει από τη Ρόμα για μέσος. Καλός με τη μπάλλα στα βίντεα, στο χορτάρι να δούμε. Λέτε να κλείσει; να συγκινηθώ;
Από Ιταλία βγαίνει πως δεν υπάρχει σύμπνοια μεταξύ των ομάδωνstavrospgr έγραψε:Gonzalo Villar λέει από τη Ρόμα για μέσος. Καλός με τη μπάλλα στα βίντεα, στο χορτάρι να δούμε. Λέτε να κλείσει; να συγκινηθώ;
Θέλουν πώληση, θέλουμε δανεισμό
- abc_o_ karpouzas
Ζοραν έγραψε:Μια απο τα ίδια Πάτερ μόνο που ξεκίνησα απο την 389. Όμως πέρα απο το αίσθημα της μελαγχολιας που μου άφησαν, μου έμαθαν και πράγματα όπως:Pater έγραψε:Μόλις διάβασα 42 σελιδες στο τοπικ, το είχα αφήσει χθες στην 384 μεταγραφές μηδέν. Καλά πέρασα πάντως
-στην Ολλανδία τα 70.000€ είναι σχεδόν ο βασικός,
-υπάρχουν site που αναρτούν τα ποσα των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών με δικούς τους αλγορίθμους???
-Ο Μπέος έχει στον Βόλο ποδοσφαιριστή που παίρνει σχεδον 2.000.000€ το χρόνο
-Ο Μισιτζαν θα ήταν ευχαριστημένος αν τον έπαιρναν για σεζόν στην Μυκονο καθως μπορεί να βγάλει παραπάνω απο όσα παίρνει στην Ολλανδία.
-Ο Μπότο απέτυχε
-Ο Μπότο ειναι πετυχημένος αλλα του κάνουνε πολεμο μεσα απο την ΠΑΕ
-Ο Λουτσέσκου είναι ο κύριος υπαίτιος για την μεταγραφική ανομβρία
-Ο Λουτσεσκου είναι ήρωας με αυτα που του κάνουν στην ΠΑΕ .Τι να κάνει και ο Λουτσέσκου με αυτούς που δεν του φέρνουν;
-Ο ΠΑΟΚ πληρώνει υπεραξιες
-Ο ΠΑΟΚ δεν δίνει όσα απαιτούνται για να φερει παικταραδες
και πολλα άλλα που πραγματικά είναι διαμάντια...
ΜΟΝΤΣ πραγματικα συγνωμη για το τρελο of topic αλλα δεν άντεξα.
ΔΙΑΒΑΣΑ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΝΤΕΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ.
ΠΡΟΤΙΝΩ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.
ΠΑΟΚ ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΑΦΟΥΛΕ!!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ....
-
Το ότι δεν υπάρχει.....σάλιο...δεν το διάβασες;
-
stavrospgr έγραψε:Gonzalo Villar λέει από τη Ρόμα για μέσος. Καλός με τη μπάλλα στα βίντεα, στο χορτάρι να δούμε. Λέτε να κλείσει; να συγκινηθώ;
απο το metrosport βγαίνει οτι σταμάτησαν οι συζητήσεις λόγω απόστασης.