Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7167
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κ.Γερασίμου...
Εάν χρησιμοποιήσετε την λογική σας, θα καταλάβετε ποιος είναι ο κυριότερος.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28944
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
buffalobill4 έγραψε: Δεν ξέρω πόσα λεφτά του δώσαμε αυτό που ξέρω είναι ότι είπε όχι.

Τώρα θα μου πεις τα γνωστά "είπε όχι γιατί ήθελε 3ετες κλειστό ενώ εμείς του δίναμε 2+1". Η αλήθεια είναι ότι και αυτό δημοσιογράφος το μετέφερε ο ίδιος μάλιστα που μεταφέρει τώρα ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας.

Εγώ βλέπω ότι βολεύεσαι να θεωρείς αληθή την μία διαρροή και αβάσιμη την άλλη.
Βολεύομαι να σκέφτομαι με λογική.

Ο ίδιος ο καντουρι είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Γκάμπιαντινι. Δεν το είπε κανένας δημοσιογράφος.

Εκεί τελειώνει το θέμα!

Είναι τόσο απλό.



Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ώρα είναι να μας πεις ότι δεν ήρθε ο Γκαμπιαντινι γιατί δεν του τα είπε καλά ο καντουρι στο τηλέφωνο.

Αλλά αφού επιμένεις ότι έτσι είναι τα πράγματα για να δούμε ποιος θα πάρει το 1.5. Στην πράξη όχι στα λόγια. Γιατί στα λόγια το δίνεις από τον Γενάρη.
Buffalo Δεν παίζω την κολοκύθια!

Ούτε παριστάνω τον ηλιθιο!

Η ομάδα δεν έχει ενισχυθεί κατά τις 100% και για αυτό φταίνε Ολοι!


Δε δίνω κανένα δίκιο για αυτό!

Από κει και περα δε γίνεται να είμαστε ηλιθιοι και να θεωρουμε ότι πήγε ο ΠΑΟΚ με 100ευρω να πάρει ασημικο του 1,5 εκ.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bono.
Δημοσιεύσεις: 925
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 00:16

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Bono. »

Όλες οι ομάδες οφείλουν να γνωρίζουν τους μεταγραφικούς τους στόχους, κάποιο διάστημα τουλ πριν αυτές αρχίσουν. Πόσο μάλλον ο ΠΑΟΚ που μέχρι και οι τυφλοί έβλεπαν την ανάγκη ενίσχυσης σε τουλ 4-5 βασικές θέσεις.
Και αν δεν έβλεπαν ούτε οι τυφλοί, έτσι έλεγαν οι κεφαλές της ΠΑΕ "θα γίνουν 7-8 μεταγραφές".
Για να ακολουθήσει ένα απολύτως επαναλαμβανόμενο και προβλέψιμο μοτίβο, που έχει πλέον γίνει 2η φύση, έχει περάσει στο DNA της μεταγραφικής μας πολιτικής.
Κολλάμε σε έναν υποψήφιο, που είτε είναι ελεύθερος και ζητάει πολλά ο ίδιος, είτε έχει ομάδα και ζητάει πολλά η ομάδα (ενίοτε και ο παίκτης), είτε τον θέλουμε δανεικό αλλά τον ζητάνε κ άλλοι και υπάρχει πλειοδοσία.
Κολλάμε όμως μέχρι τέλους, λες και είναι οι μοναδικοί παίκτες στον κόσμο, τρώμε καψούρα κανονική λες και πρόκειται για τον έρωτα της ζωής μας. Και περνάνε οι μέρες, περνάνε οι μήνες, αρχίζουν οι προετοιμασίες και το ρόστερ είναι γυμνό, κοντεύουν οι επίσημες υποχρεώσεις και τα κενά είναι εκεί και χάσκουν.
Και η ΠΑΕ είναι σαν την διαφήμιση του Jack Daniels, τίποτα δεν χαλάει την ηρεμία τους.....
Αρχίζουν και τα παζάρια της λαικής, δώσε καλέ λίγο παραπάνω, όχι πέσε εσύ πιό κάτω...και όλη η δουλειά μπορεί να είναι θέμα 50 και 100 χιλ.
Και στο τέλος μουλαρώνουμε και δεν παίρνουμε κανέναν, μπορεί να τους απειλήσουμε ότι θα κρατήσουμε την αναπνοή μας μέχρι να γίνει μπλε η φάτσα μας.
Ε εντάξει, το ζήσαμε, το φάγαμε στη μάπα, το χορτάσαμε, γέμισε το είναι μας από αυτή την πολιτική.

Ύστερα καταλήγουμε πάλι στις παλιές δοκιμασμένες συνταγές βλ Καντουρί, βλ Μπίσεσβαρ κλπ κλπ
Σου λέει και ο Ραζβάν απ΄το να μην έχω κανέναν, καλύτερα δεν είναι ο Μπίσεσβαρ??

Η Μπειτάρ έρχεται, ας είναι καλά ο Μπράντον, θα αποκλειστουμε ξανά απ' τον α΄ γύρο και μετά δεν θα έχουμε μπάτζετ.
Πως να έχεις μπάτζετ, όταν δεν επενδύεις να περάσεις κανά γύρο στην Ευρώπη??
Με πορδές αυγά δεν βάφονται και μεις θυμίζουμε τους τσιγγούνηδες που πάνε στην λαική στο τέλος, μπας και βρουν κοψοχρονιά, ότι σάπιο βρεθεί αρκεί να είναι καλή η τιμή.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja
Δημοσιεύσεις: 1151
Εγγραφή: Παρ 18 Ιαν 2019, 11:59

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Ρειν Ελπιζω να τρολαρεις για πορκαρο. Το παλικάρι ειναι όαση στη μιρλα του συγκεκριμένου νήματος.
#freeporky :D
Άβαταρ μέλους
omerta76
Δημοσιεύσεις: 2699
Εγγραφή: Δευ 05 Ιαν 2015, 15:36
Τοποθεσία: Ελλαδα

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από omerta76 »

Τι πρόβλημα δεν είναι τα λεφτά: το πρόβλημα είναι ότι μετά από μια άκρως αποτυχημένη αγωνιστική σεζόν και τα τζάμπα χρήματα που δεν έπιασαν τόπο (Σοάρες,Κουαλιατα, Κεντζιορα, Νεσμπεργκ,Σοάρες, Καργας), ο Ιβάν τους έθεσε όλων προ ευθυνών!
Και ο άκρως προβληματικός και αναποφάσιστος ΠΑΟΚ σε θέματα μεταγραφών, έγινε δύο φορές αναποφάσιστος! Ποιος θα πάρει το μουντζουρη είναι τώρα.

Και ο Μποτο υπ' ατμον εμαθα
renegade
Δημοσιεύσεις: 17537
Εγγραφή: Κυρ 27 Ιαν 2019, 12:49

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από renegade »

Όαση που μπαίνει και γράφει για αποχαιρετισμό του προπονητή προς τους παίκτες.
Για να γραφτούν μέχρι το βράδυ 5000 σελίδες πάνω στην μαλακια του πορκυ
Και το τρολαρισμα έχει όρια
Άβαταρ μέλους
Shivaspace
Δημοσιεύσεις: 3694
Εγγραφή: Πέμ 10 Σεπ 2020, 14:19

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Shivaspace »

άτομα που έφεραν παιχταράδες όπως πχ ο Άκπομ που δεν τον ήξερε σχεδόν κανείς δεν μπορεί να μην φέρουν κάποιον καλό παίκτη, ειδικά τώρα που υπάρχει και ο Μπότο..
Άβαταρ μέλους
chrisg4
Δημοσιεύσεις: 2639
Εγγραφή: Σάβ 31 Ιαν 2009, 09:36

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από chrisg4 »

Με τις μεταγραφές ασχολούνται συγκεκριμένα άτομα. Από την στιγμή που δεν άλλαξε κάποιο από αυτά τα άτομα για πιο λόγο περιμέναμε κατι διαφορετικό από πέρυσι; Έτσι απορία το έχω.

Σε οποιοδήποτε σοβαρό club μετά τον τελικό θα άλλαζε και ο νερουλάς. Έστω θα γίνονταν διοικητικά κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Σ εμάς απλά ξημέρωσε Κυριακή.

Στο ποδόσφαιρο σπάνια βγαίνουν οι δεύτερες ευκαιρίες κι εμείς έχουμε και προπονητή και τεχνικό διευθηντη που είναι σ αυτήν την φάση.

Ρώτησε ένας φίλος πιο πάνω, πως την παλεύουμε. Πολύ απλά όταν δεν έχεις καμια απαίτηση από κάποιον και δεν απογοητεύεσαι και χαλαρός είσαι.


Sent from my iPhone using Tapatalk
Pater
Δημοσιεύσεις: 436
Εγγραφή: Σάβ 23 Ιούλ 2016, 20:21

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Pater »

Μόλις διάβασα 42 σελιδες στο τοπικ, το είχα αφήσει χθες στην 384 μεταγραφές μηδέν. Καλά πέρασα πάντως
Γερασίμου
Δημοσιεύσεις: 6713
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 11:58

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Γερασίμου »

paokovios1974 έγραψε:Κ.Γερασίμου...
Εάν χρησιμοποιήσετε την λογική σας, θα καταλάβετε ποιος είναι ο κυριότερος.
:? :? :?
Άβαταρ μέλους
Magpies4
Δημοσιεύσεις: 5163
Εγγραφή: Σάβ 27 Δεκ 2014, 04:06

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Magpies4 »

1. Δεν θα αποκλειστούμε από την Μπειτάρ (ακόμα και με Μπράντον)

2. Η αργοπορία στο να υπογράψουμε παίκτες είναι γιατί στοχεύουμε καλούς ποδοσφαιριστές που έχουν ομάδες από καλά πρωταθλήματα να τους πλησιάζουν. Άρα μόνο το ρευστό που θα πάρουν σε μάς μπορεί να τους πείσει να έρθουν.

3. Συμφωνώ οτι αυτά που ακούγονται οτι το πρόβλημα του Ιταλού πχ είναι το τριετές είναι μλκίες των ΑΡΔ. Ούτε πιστέυω οτι του προσφέρουμε 1.5 χαρτί το χρόνο. Στο σημείο 2, πιο πάνω είναι η απάντηση. Υπάρχει ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ διαφορά με τον Ιταλό και με τον Μέιτε, τον Βραζιλιάνο μπάκ με τους χιαστούς κλπ. Όσο δεν ανεβαίνουμε πιό κοντά σε αυτά που ζητάνε, δεν θα υπογράψουν (τουλάχιστον όχι τώρα), εκτός αν ο Ιβάν ο ίδιος τα χώσει. Προσοχή ΔΕΝ ΛΕΩ οτι πρέπει να τα χώσει, αλλά λέω οτι ΑΝ χτυπάμε σε αυτά τα επίπεδα τότε δεν θα είναι εύκολο.

4. Πάντα ρισκάραμε επί προεδρίας Σαββίδη. Ποτέ δεν κάναμε πρώτα τον σχεδιασμό και ενίσχυση για να περάσουμε στους ομίλους. Το αντίθετο πάντα κάναμε, πρώτα προκριματικούς και μετά ενίσχυση. Δεν έχει αλλάξει κάτι.
Άβαταρ μέλους
Logistis
Δημοσιεύσεις: 1381
Εγγραφή: Δευ 20 Δεκ 2021, 19:03

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Logistis »

There are updates on Villar 's future . According to what was reported by the television broadcaster's website, the negotiations between Roma and Paok were interrupted because the Greek club wanted to take the player on a free loan with a possible redemption at the end of next season. The Giallorossi, on the other hand, are only willing to sell the Spanish midfielder outright.
(sportitalia.it)
kaput00
Δημοσιεύσεις: 58
Εγγραφή: Σάβ 27 Μάιος 2023, 22:00

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από kaput00 »

Logistis έγραψε:There are updates on Villar 's future . According to what was reported by the television broadcaster's website, the negotiations between Roma and Paok were interrupted because the Greek club wanted to take the player on a free loan with a possible redemption at the end of next season. The Giallorossi, on the other hand, are only willing to sell the Spanish midfielder outright.
(sportitalia.it)
Εεεεεεεε δεν το ξέραμε ότι θέλει και λεφτά. Για ακόμη μια φορά μας παραπλάνησαν!!!
Άβαταρ μέλους
Napoli4
Δημοσιεύσεις: 8013
Εγγραφή: Δευ 15 Φεβ 2010, 21:15

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Napoli4 »

Από εκεί που δεν έβγαινε όνομα τώρα βγαίνουν πριν καν ρωτήσουμε την ομάδα
icue
Δημοσιεύσεις: 7446
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από icue »

paokovios1974 έγραψε:Η ουσία είναι ότι 21 Ιουνίου ζηροου μεταγραφές.
Υπεύθυνοι πολλοί , ο κυριότερος ένας.
Η όλη κατάσταση αρχίζει και οδηγείται προς το τέλος.
Μακάρι η ομάδα να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται.
Επειδη και εγω χαζος ειμαι και δεν καταλαβαινω, μπορεις να το εξηγησεις;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”