Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ναι όμως το ΠΑΟΚ24 τον έκανε Ιταλό στο τελευταίο άρθρο, οπότε ταιριάζει με τα θέλω του Λουτσεσκου.
Μέχρι χθες που ήταν Ισπανός ήταν επιλογή Μποτο
Μέχρι χθες που ήταν Ισπανός ήταν επιλογή Μποτο
Ζητω η Ελλάςrenegade έγραψε:Ας υποθέσουμε ότι αύριο υπογράφουν ο μισιγιαν ο βασικός, ο βιλλαρ και ο καμπιαντινι,πιστεύεις ότι θα παίξει κανείς από αυτούς στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάνω από 15 λεπτά?Gospi έγραψε:Θα καταθέσω την εκτίμηση μου. Από την μια είμαστε ούτως ή άλλως δυσλειτουργικοι και πλέον ίσως και οικονομικά δυσκοίλιοι, και από την άλλη έχουμε και τον Λουτσεσκου που προφανώς επιμένει έντονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Μποτο έχει καψούρα τους Ιταλούς άνω των 28), με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας το ανέφικτο και στο τέλος έχοντας ξεμείνει από εναλλακτικές και έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο να ψαχνόμαστε να καλύψουμε τις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας επιλογές.
Εν τω μεταξύ λέμε ότι δεν έχουμε εξασφαλισμένα έσοδα για του χρόνου αλλά συνεχίζουμε για 2η χρονιά να θέτουμε σε διακινδύνευση την Ευρώπη που είναι ένα εξαιρετικό έσοδο. Καμία λογική και νόημα.
Ο λουτσεσκου καίγεται όχι για να τους βάλει να παίξουν αλλά για να έχει ανταγωνισμο στις προπονήσεις.
11αδα θα δουν μετά από κάνα δίμηνο
Ζητω το Εθνος
Ζητω η 28η Οκτωβρίου
Πορκυ εκτος φόρουμ για μεγάλη διάρκεια η οποία θα εκτιμηθεί άμεσα από τη διαχειριστική ομάδα
Για εσκεμμένη διασπορά ψευδών ειδήσεων
Είχε προειδοποιηθεί πολλακις
renegade έγραψε:Ας υποθέσουμε ότι αύριο υπογράφουν ο μισιγιαν ο βασικός, ο βιλλαρ και ο καμπιαντινι,πιστεύεις ότι θα παίξει κανείς από αυτούς στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάνω από 15 λεπτά?Gospi έγραψε:Θα καταθέσω την εκτίμηση μου. Από την μια είμαστε ούτως ή άλλως δυσλειτουργικοι και πλέον ίσως και οικονομικά δυσκοίλιοι, και από την άλλη έχουμε και τον Λουτσεσκου που προφανώς επιμένει έντονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Μποτο έχει καψούρα τους Ιταλούς άνω των 28), με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας το ανέφικτο και στο τέλος έχοντας ξεμείνει από εναλλακτικές και έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο να ψαχνόμαστε να καλύψουμε τις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας επιλογές.
Εν τω μεταξύ λέμε ότι δεν έχουμε εξασφαλισμένα έσοδα για του χρόνου αλλά συνεχίζουμε για 2η χρονιά να θέτουμε σε διακινδύνευση την Ευρώπη που είναι ένα εξαιρετικό έσοδο. Καμία λογική και νόημα.
Ο λουτσεσκου καίγεται όχι για να τους βάλει να παίξουν αλλά για να έχει ανταγωνισμο στις προπονήσεις.
Ούτε για αστείο, με αυτό το ροστερ,δυο 90λεπτα θα έπαιζαν.
Άντε το πολύ να έπαιζαν 15' οι αλλαγές τους.
οπως δεν παιξανε περσυ νταντας, καργας, κουαλιατα, μπραντον, ναρευ, κουτσιας, κοταρσκι, σοαρες στο πρωτο ματς
- paokovios1974
Κρίμα που δεν ήρθαν να σε έβαζα ότι στοίχημα ότι ήθελες πως φορ και χαφ θα παίζανε όπως και δήποτε!renegade έγραψε:Ας υποθέσουμε ότι αύριο υπογράφουν ο μισιγιαν ο βασικός, ο βιλλαρ και ο καμπιαντινι,πιστεύεις ότι θα παίξει κανείς από αυτούς στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάνω από 15 λεπτά?Gospi έγραψε:Θα καταθέσω την εκτίμηση μου. Από την μια είμαστε ούτως ή άλλως δυσλειτουργικοι και πλέον ίσως και οικονομικά δυσκοίλιοι, και από την άλλη έχουμε και τον Λουτσεσκου που προφανώς επιμένει έντονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Μποτο έχει καψούρα τους Ιταλούς άνω των 28), με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας το ανέφικτο και στο τέλος έχοντας ξεμείνει από εναλλακτικές και έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο να ψαχνόμαστε να καλύψουμε τις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας επιλογές.
paokovios has mentioned that:
Η ουσία είναι ότι 21 Ιουνίου ζηροου μεταγραφές.
Υπεύθυνοι πολλοί , ο κυριότερος ένας.
Η όλη κατάσταση αρχίζει και οδηγείται προς το τέλος.
Μακάρι η ομάδα να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται.
Ποιος είναι ο κυριότερος ένας; Όνομα και διεύθυνση.
Η ουσία είναι ότι 21 Ιουνίου ζηροου μεταγραφές.
Υπεύθυνοι πολλοί , ο κυριότερος ένας.
Η όλη κατάσταση αρχίζει και οδηγείται προς το τέλος.
Μακάρι η ομάδα να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται.
Ποιος είναι ο κυριότερος ένας; Όνομα και διεύθυνση.
- buffalobill4
Μην το πάρεις ως ειρωνεία ραιν αλλά διασπορά ψευδών ειδήσεων κάνουμε με την αναπαραγωγή της ονοματολογίας που μας δίνουν οι δημοσιογράφοι. Αφού κανένας από αυτούς δεν ισχύει.rainmaker έγραψε:Πορκυ εκτος φόρουμ για μεγάλη διάρκεια η οποία θα εκτιμηθεί άμεσα από τη διαχειριστική ομάδα
Τουλάχιστον ο πορκυ μας κάνει λίγο να ξεχαστουμε από τον φετινό εφιάλτη.
- Shivaspace
official παππατζής λέει ρε παιδιά..τι διασπορά ψευδών ειδήσεων, fake news το κάναμε κι εδώ 
1974 πές τι ξέρεις για τσουνάμι..

1974 πές τι ξέρεις για τσουνάμι..
Παιζει να ειναι το χειροτερο καλοκαιρι απο αυτα που θυμαμαι!
Να περιμενεις το οτιδηποτε να σου ανεβασει την ψυχολογια,λιγο να χαρεις με την ομαδα,λιγο να ξεχαστεις και δεν υπαρχει τιποτα.
Και αν αρχισα να γκρινιαζω εγω που ειμαι πολυ παραπανω υπομονετικος απο οσο θα επρεπε με τα παντα,τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Να περιμενεις το οτιδηποτε να σου ανεβασει την ψυχολογια,λιγο να χαρεις με την ομαδα,λιγο να ξεχαστεις και δεν υπαρχει τιποτα.
Και αν αρχισα να γκρινιαζω εγω που ειμαι πολυ παραπανω υπομονετικος απο οσο θα επρεπε με τα παντα,τα πραγματα δεν ειναι καλα.
Το ότι έχετε προειδοποιήσει κιόλας τον ΠΟΡΚΥ με ξεπερνάει.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τότε περάσαμε σίγουρα.Мир έγραψε:Μην αναλάβει την Μπειταρ μόνοΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ρ. Λουτσέσκου αύριο στη Ν. Μεσημβρια, θα χαιρετήσει τους παίκτες του και θα παραιτηθεί, με τον λόγο να είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι δεν ικανοποιηθηκαν τα σαφή αιτήματα που είχε θέσει στην ΠΑΕ εδώ και καιρό!