Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- loukas karadimos
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
καλησπερα
η γελοιοτητα στον μεταγραφικο σχεδιασμο της αγαπημενης μας ομαδας συνεχιζεται με αμειωτο ρυθμο.
γιαυτο συνεχιζω και σημερα, τελευταια μερα της σχεδον εικοσαημερης αν θυμαμαι καλα καταμετρησης μου
" 1 και σημερα, η προετοιμασια ξεκινα - μεταγραφες μηδεν. "
δεν την συνεχιζω αφου το θεωρω τουλαχιστον γελοιο οτι ο προπονητης δεν εχει αυτα που ζητησε, οταν τα ζητησε.
θεωρω γελοιο οτι πληρωνουμε 1.8 εκατομυρια εναν ανθρωπο που αποδεδειγμενα μπορει να παρει τιτλους, και του κανουμε τετοια καψωνια.
ο πιο πετυχημενος προπονητης της ιστοριας μας αυριο ξεκινα μια ακομα προετοιμασια με γιγαντιαια κενα και εμεις δεν εχουμε καμια εικονα για το που παει το πραγμα απο τους αρμοδιους.
αυτα τα πραγματα, ειναι αδιανοητα και οποιος τους δικαιολογει εστω και λιγο, να παει να κοιταχτει
η γελοιοτητα στον μεταγραφικο σχεδιασμο της αγαπημενης μας ομαδας συνεχιζεται με αμειωτο ρυθμο.
γιαυτο συνεχιζω και σημερα, τελευταια μερα της σχεδον εικοσαημερης αν θυμαμαι καλα καταμετρησης μου
" 1 και σημερα, η προετοιμασια ξεκινα - μεταγραφες μηδεν. "
δεν την συνεχιζω αφου το θεωρω τουλαχιστον γελοιο οτι ο προπονητης δεν εχει αυτα που ζητησε, οταν τα ζητησε.
θεωρω γελοιο οτι πληρωνουμε 1.8 εκατομυρια εναν ανθρωπο που αποδεδειγμενα μπορει να παρει τιτλους, και του κανουμε τετοια καψωνια.
ο πιο πετυχημενος προπονητης της ιστοριας μας αυριο ξεκινα μια ακομα προετοιμασια με γιγαντιαια κενα και εμεις δεν εχουμε καμια εικονα για το που παει το πραγμα απο τους αρμοδιους.
αυτα τα πραγματα, ειναι αδιανοητα και οποιος τους δικαιολογει εστω και λιγο, να παει να κοιταχτει
- sourmenetes
- Moderator
Βολεύομαι να σκέφτομαι με λογική.buffalobill4 έγραψε:Δεν ξέρω πόσα λεφτά του δώσαμε αυτό που ξέρω είναι ότι είπε όχι.sourmenetes έγραψε:Ε ναι..buffalobill4 έγραψε: Πέσαμε από τα σύννεφα.
Πηγές στην Ιταλία και του είπες...
Ξέρεις έχουμε πει σε όλους ότι είμαστε ο νο1 στόχος, σε βάλαμε να μιλήσεις με καντουρι, έψαχνε αυτός να δει τι παίζει με την ομαδα
ΑΛΛΑ
ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ...
ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΖΗΤΑΣ!
ΤΣΆΜΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ!
θα σε κερναμε σουβλάκια και σουτζουκάκια κάθε Κυριακή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα θα μου πεις τα γνωστά "είπε όχι γιατί ήθελε 3ετες κλειστό ενώ εμείς του δίναμε 2+1". Η αλήθεια είναι ότι και αυτό δημοσιογράφος το μετέφερε ο ίδιος μάλιστα που μεταφέρει τώρα ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας.
Εγώ βλέπω ότι βολεύεσαι να θεωρείς αληθή την μία διαρροή και αβάσιμη την άλλη.
Ο ίδιος ο καντουρι είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Γκάμπιαντινι. Δεν το είπε κανένας δημοσιογράφος.
Εκεί τελειώνει το θέμα!
Είναι τόσο απλό.
Θα καταθέσω την εκτίμηση μου. Από την μια είμαστε ούτως ή άλλως δυσλειτουργικοι και πλέον ίσως και οικονομικά δυσκοίλιοι, και από την άλλη έχουμε και τον Λουτσεσκου που προφανώς επιμένει έντονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Μποτο έχει καψούρα τους Ιταλούς άνω των 28), με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας το ανέφικτο και στο τέλος έχοντας ξεμείνει από εναλλακτικές και έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο να ψαχνόμαστε να καλύψουμε τις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας επιλογές.
Εν τω μεταξύ λέμε ότι δεν έχουμε εξασφαλισμένα έσοδα για του χρόνου αλλά συνεχίζουμε για 2η χρονιά να θέτουμε σε διακινδύνευση την Ευρώπη που είναι ένα εξαιρετικό έσοδο. Καμία λογική και νόημα.
Εν τω μεταξύ λέμε ότι δεν έχουμε εξασφαλισμένα έσοδα για του χρόνου αλλά συνεχίζουμε για 2η χρονιά να θέτουμε σε διακινδύνευση την Ευρώπη που είναι ένα εξαιρετικό έσοδο. Καμία λογική και νόημα.
- paokovios1974
Η ουσία είναι ότι 21 Ιουνίου ζηροου μεταγραφές.
Υπεύθυνοι πολλοί , ο κυριότερος ένας.
Η όλη κατάσταση αρχίζει και οδηγείται προς το τέλος.
Μακάρι η ομάδα να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται.
Υπεύθυνοι πολλοί , ο κυριότερος ένας.
Η όλη κατάσταση αρχίζει και οδηγείται προς το τέλος.
Μακάρι η ομάδα να αντέξει το τσουνάμι που έρχεται.
Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ρ. Λουτσέσκου αύριο στη Ν. Μεσημβρια, θα χαιρετήσει τους παίκτες του και θα παραιτηθεί, με τον λόγο να είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι δεν ικανοποιηθηκαν τα σαφή αιτήματα που είχε θέσει στην ΠΑΕ εδώ και καιρό!
- Shivaspace
Προπονητή πήραμε, απλά μέχρι να ανακοινωθεί η παραίτηση είναι...βοηθός
- john4serres
ΠΟΡΚΥ! ΠΟΡΚΥ! ΠΟΡΚΥ!ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ρ. Λουτσέσκου αύριο στη Ν. Μεσημβρια, θα χαιρετήσει τους παίκτες του και θα παραιτηθεί, με τον λόγο να είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι δεν ικανοποιηθηκαν τα σαφή αιτήματα που είχε θέσει στην ΠΑΕ εδώ και καιρό!
-
Προβλέπεται επίσκεψη οργανωμένων για τον απολογισμό του μήνα. Υπενθυμίζω ότι ο Γιώργης το βράδυ του τελικού ΕΙΠΕ σε οπαδούς ότι έρχεται σοβαρή ενίσχυση.
Αύριο όσοι ανευθυνουπεύθυνοι έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τον κόσμο, να εξηγήσουν τι ΕΝΝΟΟΥΣΕ ο Γιώργης.
Ειδικά στον ΠΑΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανένας.
Κατά τα άλλα αναμένουμε τις μεταγραφές.
Αύριο όσοι ανευθυνουπεύθυνοι έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τον κόσμο, να εξηγήσουν τι ΕΝΝΟΟΥΣΕ ο Γιώργης.
Ειδικά στον ΠΑΟΚ πρέπει να γνωρίζουν ότι τρέλα στους τρελούς δεν πούλησε κανένας.
Κατά τα άλλα αναμένουμε τις μεταγραφές.
Σιγά μην τρέχει Μεσημβρια για να χαιρετήσει τον Κανίς, τον Μπράνοτνιτς κ τον ΜορικέλιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ρ. Λουτσέσκου αύριο στη Ν. Μεσημβρια, θα χαιρετήσει τους παίκτες του και θα παραιτηθεί, με τον λόγο να είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι δεν ικανοποιηθηκαν τα σαφή αιτήματα που είχε θέσει στην ΠΑΕ εδώ και καιρό!

- buffalobill4
Ώρα είναι να μας πεις ότι δεν ήρθε ο Γκαμπιαντινι γιατί δεν του τα είπε καλά ο καντουρι στο τηλέφωνο.sourmenetes έγραψε:Βολεύομαι να σκέφτομαι με λογική.buffalobill4 έγραψε: Δεν ξέρω πόσα λεφτά του δώσαμε αυτό που ξέρω είναι ότι είπε όχι.
Τώρα θα μου πεις τα γνωστά "είπε όχι γιατί ήθελε 3ετες κλειστό ενώ εμείς του δίναμε 2+1". Η αλήθεια είναι ότι και αυτό δημοσιογράφος το μετέφερε ο ίδιος μάλιστα που μεταφέρει τώρα ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας.
Εγώ βλέπω ότι βολεύεσαι να θεωρείς αληθή την μία διαρροή και αβάσιμη την άλλη.
Ο ίδιος ο καντουρι είπε ότι τον πήρε τηλέφωνο ο Γκάμπιαντινι. Δεν το είπε κανένας δημοσιογράφος.
Εκεί τελειώνει το θέμα!
Είναι τόσο απλό.
Αλλά αφού επιμένεις ότι έτσι είναι τα πράγματα για να δούμε ποιος θα πάρει το 1.5. Στην πράξη όχι στα λόγια. Γιατί στα λόγια το δίνεις από τον Γενάρη.
Μην αναλάβει την Μπειταρ μόνοΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Ρ. Λουτσέσκου αύριο στη Ν. Μεσημβρια, θα χαιρετήσει τους παίκτες του και θα παραιτηθεί, με τον λόγο να είναι προφανής και έχει να κάνει με το ότι δεν ικανοποιηθηκαν τα σαφή αιτήματα που είχε θέσει στην ΠΑΕ εδώ και καιρό!
Ας υποθέσουμε ότι αύριο υπογράφουν ο μισιγιαν ο βασικός, ο βιλλαρ και ο καμπιαντινι,πιστεύεις ότι θα παίξει κανείς από αυτούς στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάνω από 15 λεπτά?Gospi έγραψε:Θα καταθέσω την εκτίμηση μου. Από την μια είμαστε ούτως ή άλλως δυσλειτουργικοι και πλέον ίσως και οικονομικά δυσκοίλιοι, και από την άλλη έχουμε και τον Λουτσεσκου που προφανώς επιμένει έντονα σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (δυσκολεύομαι να πιστέψω πως ο Μποτο έχει καψούρα τους Ιταλούς άνω των 28), με αποτέλεσμα να χάνουμε πολύτιμο χρόνο κυνηγώντας το ανέφικτο και στο τέλος έχοντας ξεμείνει από εναλλακτικές και έχοντας χάσει πολύτιμο χρόνο να ψαχνόμαστε να καλύψουμε τις τρύπες με αμφιβόλου ποιότητας επιλογές.
Ο λουτσεσκου καίγεται όχι για να τους βάλει να παίξουν αλλά για να έχει ανταγωνισμο στις προπονήσεις.
11αδα θα δουν μετά από κάνα δίμηνο