Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- kataramenos5
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Κανονικα θα επρεπε μεχρι αυριο να ναι εδω 1-2 παικτες αλλα στο οριακο σεναριο μπορει να ερθουν μεχρι 1-2 Ιουλιου ολοι ωστε να ενσωματωθουν οσο γινεται καλυτερα.Υπαρχει ακομα χρονος.
Μη τρελαινεστε τοσο Μπορει και να ναι για καλο η καθυστερηση.
Μη τρελαινεστε τοσο Μπορει και να ναι για καλο η καθυστερηση.
δεν νομιζω να περσσουμε τις 500 σελιδες χωρις μεταγραφή...ξανάγινε? δεν θυμαμαι...

- Metagrafakias
Μολις διαβασα παντως οτι η Ρομα πουλαει τον Κεραμιτση..το συμβολαιο του ληγει το 24 και δεν τον ανανεωνει οποτε απαιτειται ενα μικρο ποσο...Να το δεξι στοπερ που ψαχναμε...Δλδ τι περιμενουμε??αυτα τα ταλεντα πρεπει να τα κλεινεις πρωτος!!!
σιγα μην ερθει ελλαδα.. τον ειχαμε και τον διωξαμε αλλωστε..
'''Ο 17χρονος αμυντικός μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν αποφάσισε να φύγει για την Ιταλία και την Έμπολι αποκόμιζε ποδοσφαιρικές εμπειρίες στα γήπεδα της ΕΠΣΜ. Δοκίμασε την τύχη του αρκετές ακαδημίες των ομάδων της Θεσσαλονίκης και είχε περάσει δύο φορές από τον ΠΑΟΚ.''
'''Ο 17χρονος αμυντικός μέχρι το καλοκαίρι του 2020 όταν αποφάσισε να φύγει για την Ιταλία και την Έμπολι αποκόμιζε ποδοσφαιρικές εμπειρίες στα γήπεδα της ΕΠΣΜ. Δοκίμασε την τύχη του αρκετές ακαδημίες των ομάδων της Θεσσαλονίκης και είχε περάσει δύο φορές από τον ΠΑΟΚ.''
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Τετ 21 Ιουν 2023, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτη η φάση πάντως τον τελευταίο μήνα, - να κυκλοφορούν όλα αυτά τα ονόματα καθημερινά δεξια και αριστερά με την υποσημείωση ότι "είναι στη λίστα", "υπάρχει ενδιαφέρον", "η ομάδα τον εξετάζει", "έγινε κρούση" κ.ο.κ. αλλά ούτε μια μαμημένη φορά να μην έχουμε διαβάσει κάπου για κάποια συμφωνία έστω προφορική, - πόσο εξουθενωτική και ψυχοφθόρα.....
Θαυμάζω αυτούς που παραμένουν ψύχραιμοι και ήρεμοι... (Αν υπάρχουν βέβαια ακόμα τέτοιες περιπτώσεις οπαδών)...
Θαυμάζω αυτούς που παραμένουν ψύχραιμοι και ήρεμοι... (Αν υπάρχουν βέβαια ακόμα τέτοιες περιπτώσεις οπαδών)...
Εσείς που παρακολουθείτε τα ράδια της Θεσσαλονίκης, έχει βγάλει κανείς από όλους αυτούς τους παραγωγούς κάποιον της ΠΑΕ στον αέρα να απαντήσει σε 2-3 ερωτησεις;
Έτσι να βγει ο υπεύθυνος επικοινωνίας και να πει 2 κουβέντες για το πώς πάει το πράγμα...έστω μια καλησπέρα
Έτσι να βγει ο υπεύθυνος επικοινωνίας και να πει 2 κουβέντες για το πώς πάει το πράγμα...έστω μια καλησπέρα
joshua έγραψε:Μα από την αρχή το έγραψα. Δεν αναφέρθηκα γενικά στις υπεραξίες αλλά σε αυτές που δίνονται για κακες επιλογές,τόσο κακες που ήταν εύκολα προβλέψιμες.Εξεπλαγην κάνεις για το ότι ο 25χρονος Νασμπεργκ μηδεν φορές διεθνής σε οποιαδήποτε ηλικιακή βαθμίδα αποδείχθηκε μετριότητα; Ε πως του δίνεις 400.000;
Που το είδες ότι ο Νασμπεργκ ,παίρνει 400;
Δε νομίζω ότι ισχύει το νούμερο.
Εδώ έχει υπάρξει άρθρο που λέει ότι ο Μπραντον παίρνει 1 μύριο.
- Metagrafakias
Τωρα θα τον φερεις για την Α ομαδα με ρολο πισω απο Ινγκι ειναι αλλιως...Βλεπει και την εξελιξη του Κουλιερακη το παιδι,βλεπει οτι στον ΠΑΟΚ λογικα θα παιξει για να ανεβασει την αξια του και ειναι και ΠΑΟΚτσακι οπως εχω μαθει...Στα 18-19 του τι καλυτερο να το κατσει δλδ???ειναι η γενια του 05 που εχουμε απιστευτη φουρνια αν προστεθει και ο Κεραμιστης ολη η 11αδα στην ελπιδων θα ειναι ΠΑΟΚ....Demir έγραψε:σιγα μην ερθει ελλαδα.. τον ειχαμε και τον διωξαμε αλλωστε..
To Άλλο, με τον τοτό , το ξερεις?Napoli4 έγραψε:Εσείς που παρακολουθείτε τα ράδια της Θεσσαλονίκης, έχει βγάλει κανείς από όλους αυτούς τους παραγωγούς κάποιον της ΠΑΕ στον αέρα να απαντήσει σε 2-3 ερωτησεις;

- Shivaspace
Αντε πάλι με την Ρομα..σ αυτην την καρια που προσελαβαν ουτε ΑΜΚΑ ειναι να δινεις, οχι να κανεις διαπραγματευση και να δωσεις χρηματα, τιμολογια κτλ, την ιδια ωρα θα τα χει κανει φακελο στον αυγενακη
- paokovios1974
Και μετά σας πείραζα εγώ που μιλούσα για τον Ιβάν και ήμουν οφτοπικ ο Μοντ είπε ότι ζαλίστηκε κιόλας.
Αυτοί ειστε
Αυτοί ειστε
Καλά , το πρωί ακούγονταν και κανάς παπάς για παίχτης.
Μετά την κλήρωση ζαλίστηκαν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι;
Ολιβέιρα sign re m@l@ka_2023
Μετά την κλήρωση ζαλίστηκαν οι ανευθυνο-υπεύθυνοι;
Ολιβέιρα sign re m@l@ka_2023
Ποτέ δεν θα γίνει άρα τζάμπα κουβέντα γίνεται.Napoli4 έγραψε:Εσείς που παρακολουθείτε τα ράδια της Θεσσαλονίκης, έχει βγάλει κανείς από όλους αυτούς τους παραγωγούς κάποιον της ΠΑΕ στον αέρα να απαντήσει σε 2-3 ερωτησεις;
- buffalobill4
Δεν ξέρω πόσα λεφτά του δώσαμε αυτό που ξέρω είναι ότι είπε όχι.sourmenetes έγραψε:Ε ναι..buffalobill4 έγραψε:Πέσαμε από τα σύννεφα.Demir έγραψε:Ο κολκας αφήνει ερωτηματικά για το ότι δεν παίζει ευρώ ..
τότε τι λέμε για 1,5 εκ ευρώ συμβόλαια .. ;
Πηγές στην Ιταλία και του είπες...
Ξέρεις έχουμε πει σε όλους ότι είμαστε ο νο1 στόχος, σε βάλαμε να μιλήσεις με καντουρι, έψαχνε αυτός να δει τι παίζει με την ομαδα
ΑΛΛΑ
ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ...
ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΖΗΤΑΣ!
ΤΣΆΜΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ!
θα σε κερναμε σουβλάκια και σουτζουκάκια κάθε Κυριακή!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα θα μου πεις τα γνωστά "είπε όχι γιατί ήθελε 3ετες κλειστό ενώ εμείς του δίναμε 2+1". Η αλήθεια είναι ότι και αυτό δημοσιογράφος το μετέφερε ο ίδιος μάλιστα που μεταφέρει τώρα ότι υπάρχει θέμα ρευστότητας.
Εγώ βλέπω ότι βολεύεσαι να θεωρείς αληθή την μία διαρροή και αβάσιμη την άλλη.
- iremidynami 4+
Logistis έγραψε:Αυτη η φάση πάντως τον τελευταίο μήνα, - να κυκλοφορούν όλα αυτά τα ονόματα καθημερινά δεξια και αριστερά με την υποσημείωση ότι "είναι στη λίστα", "υπάρχει ενδιαφέρον", "η ομάδα τον εξετάζει", "έγινε κρούση" κ.ο.κ. αλλά ούτε μια μαμημένη φορά να μην έχουμε διαβάσει κάπου για κάποια συμφωνία έστω προφορική, - πόσο εξουθενωτική και ψυχοφθόρα.....
Υπαρχει τροπος
Zanax λεγεται!!