Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Patron

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Patron »

paok vs all έγραψε:
Dimg4a έγραψε:
aivas19 έγραψε: Ποιοι ειναι αυτοι; Γιατι δεν λες παραδειγματα;
Ολιβειρα, Καντουρι
Εσιτι Μουργκ
Τειλορ, Ντιλαν, Σαστρε, Ραφα ... δικό σας
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:
obanebane έγραψε:
icue έγραψε:21 Ιουνιου το θυμηθηκαμε ολοι (αρδ, φορουμ κλπ) οτι δεν εχουμε λεφτα; :lol:

Εγώ το γράφω εδώ και πολύ καιρό.
Επίσης ότι και η φετινή μεταγραφική περίοδο θα είναι τα ίδια και χειρότερα.
Τώρα όσο για τις κουβέντες που κάνουμε για 1-2 ονόματα που ακούστηκαν, ήταν καθαρά φιλολογικές και το έγραψα και αυτό.
Τώρα αν κάποιοι περίμεναν σούπερ ενίσχυση και διεκδίκηση τίτλων,θα απογοητευτούν.
Αρα τους κοροιδεψανε μεσα στα μουτρα οσους τους ειπανε για ενισχυση;

Απλά ήταν τόσο μηδαμινή η προσφορά όσων έφυγαν και άφησαν αυτά τα 4 διαθέσιμα μύρια, που όλοι μας σκεφτήκαμε πόσο χειρότεροι μπορεί να είναι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν και μεταξύ μας ,αυτή είναι η μόνη ελπίδα που έχουμε όλοι,ότι ίσως η ομάδα θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Τώρα αν για τους λόγους που έγραψα παραπάνω δεν υπάρχουν ούτε αυτά διαθέσιμα ή τέλος πάντων έχουν παγώσει,τότε το πράγμα σφίγγει πολύ.
Εγώ αυτό βλέπω και το καταθέτω.
Μακάρι να μην ισχύει τίποτα,θα φανεί σύντομα.
Οι ομάδες πάντως που έχουν τουλάχιστον εξασφαλισμένο τηλεοπτικό (Άρης,παο) κάνουν ήδη κινήσεις, αν ούτε αυτό σας λέει κάτι, τότε δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

paok vs all έγραψε:τι θα πει ποσο επαιρναν ?
Ποσο αξιζαν θα επρεπε να ειναι η ερωτηση.
Και το ποσο αξιζαν ειναι δουλεια του εκαστοτε τιμ να το κρινει και να το αξιολογησει.
Ο joshua λεει οτι ενω επαιρναν οταν ερθουν στον ΠΑΟΚ διπλασιαζουν τα συμβολαια τους (ή και παραπανω). Οποτε οταν λεω ποσα επαιρναν αναφερομαι εκει. Αν ξυνεσαι για καβγα μην μου απαντας και μην πετας γενικουρες στα σχολια μου.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

icue έγραψε:Τα διαρκειας οτι και να φερουμε ακλαφτα θα πανε. Δεν γυριζει το κλιμα για φετος τουλαχιστον.
Αυτοί που παίρναμε διαρκείας για να δούμε τον Κνολ και τον Σάλμον, για να μην σε πάω παλαιότερα, θα πάρουμε και φέτος για να δούμε τον οποιονδήποτε.
Οι μεταγραφές με τα διαρκείας, είναι δυο εντελώς άσχετα θέματα για ΌΛΟ τον ποδοσφαιρικό πλανήτη εκτός της Ελλάδας.
icue

Δημοσίευση από icue »

Οταν λετε κατι τοσο σοβαρο, να το πηγαινετε μεχρι τερμα. Να μην κανετε σαν τις θειες στα κομμωτηρια που πετανε σποντες. Δηλαδη λετε οτι καποιος το κανει επιτηδες; Εχει οικονομικο συμφερον σε βαρος του ΠΑΟΚ;

@obanebane Δεν διαφωνω σε αυτα που λες, ειδικα για το τηλεοπτικο, απλα αν ισχυει σημαινει οτι τρωμε δουλεμα εδω και ενα μηνα. Αυτο ρωτησα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

aivas19 έγραψε:Ποσα επαιρναν αυτοι και τα διπλασιασαν; Αν ειχαν προσφορες με ιδια λεφτα απο αλλες ομαδες εμεις θα τους παιρναμε με λιγοτερα δηλαδη επειδη ειχαν χαμηλοτερα συμβολαια;
Negotiations 101
Τα μισά και λιγότερα.
icue

Δημοσίευση από icue »

Blackgr4 έγραψε:
icue έγραψε:Τα διαρκειας οτι και να φερουμε ακλαφτα θα πανε. Δεν γυριζει το κλιμα για φετος τουλαχιστον.
Αυτοί που παίρναμε διαρκείας για να δούμε τον Κνολ και τον Σάλμον, για να μην σε πάω παλαιότερα, θα πάρουμε και φέτος για να δούμε τον οποιονδήποτε.
Οι μεταγραφές με τα διαρκείας, είναι δυο εντελώς άσχετα θέματα για ΌΛΟ τον ποδοσφαιρικό πλανήτη εκτός της Ελλάδας.
Εκτος της Θεσσαλονικης εγω θα ελεγα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Napoli4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Δεν είναι τίποτα λάθος, αυτό είναι το συμβόλαιο του.

Το capology είναι επαγγελματικό εργαλείο και ακόμα και στα συμβόλαια που δεν είναι verified οι αποκλίσεις είναι πολύ μικρές if any.

Όπως αυτό ήταν και το συμβόλαιο του Ράφα πέρσι (150Κ μικτά) και όταν έγραφα εδω μεσα ότι από παίκτη που στα 27 του παίρνει 150Κ τον χρόνο μην περιμένετε πολλά πέσατε να με φάτε.

Το τι έγινε στη συνέχεια, γνωστό.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ε τι να σου πω, αν δίνουν όσο το ταμείο ανεργίας, κάτι λάθος έκανε ο παίκτης. Καλύτερα να ερχόταν στον Πανσερραϊκό
Είχε φάει φυλάκιση 1 χρόνου ή οποία έγινε κοινωφελή εργασία 100 ημέρες η οποία έπρεπε να εκτελεστεί μέχρι το 2021
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παρόλο που και εγω μπήκα στο τριπακι ας προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε ον τοπικ...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη φυγή του Αγγελίδη!

Ενημερώθηκε στις 21 Ιουνίου 2023 - 15:22
Ο 18χρονος τερματοφύλακας Σπύρος Αγγελίδης πάει από τον ΠΑΟΚ στη Βέρντερ Βρέμης και οι οπαδοί στη Θεσσαλονίκη είναι έξαλλοι
Έξαλλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη φυγή του Αγγελίδη!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης
Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έχει γίνει χαμός στη Θεσσαλονίκη. Για τον ΠΑΟΚ. Και όχι μόνο με την καθυστέρηση στις μεταγραφές αλλά και με άλλα ζητήματα. Ένα από αυτά είναι ο Σπύρος Αγγελίδης, παίκτης του οποίου το όνομα μπορεί να μη λέει και πολλά στους περισσότερους.
Στους οπαδούς του ΠΑΟΚ όμως λέει. Ο Αγγελίδης θεωρείται τεράστιο ταλέντο. Στα 18 του με ύψος κοντά στο 1,90μ. διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές έως την ηλικία του.

Ο μικρός όμως φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό τη Βέρντερ Βρέμης. Γίνεται όμως χαμός και η κριτική από τον κόσμο του ΠΑΟΚ στη διοίκηση για τους χειρισμούς στην περίπτωση του είναι μεγάλη.

Λογικό από τη μία μια και από την περσινή σεζόν αυτό που ακούν οι οπαδοί του «Δικεφάλου» είναι τα περί πρότζεκτ με παίκτες μικρής ηλικίας.

Και ξαφνικά μπαίνει στην κουβέντα και ο αναπληρωματικός πορτιέρε και δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναρωτιούνται γιατί μένει ο Ζίβκοβιτς.

Τρίτος τερματοφύλακας στον ΠΑΟΚ είναι ο 22χρονος Ταλιχμανίδης.

Όπως και να έχει πάντως, ο κόσμος του συλλόγου θεωρεί λάθος να φεύγει ένα παιδία που θεωρείται τόσο μεγάλο ταλέντο αν και στο κλαμπ θα έπρεπε να είχαν γνώση πως ο Αγγελίδης ήταν στο μικροσκόπιο αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Είστε εσείς έξαλλοι ;; Γιατί εδώ και μέρες το βλέπω στα άρθρα ότι είμαστε έξαλλοι και ειπα να ρωτήσω ;
icue

Δημοσίευση από icue »

Εγω προχθες τον εμαθα, δεν προλαβα να γινω εξαλλος. Δωσε μου καμια εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Ήμουν έξαλλος από το πρωί και δεν ήξερα το λόγο. Τώρα όλα βγάζουν νόημα. Ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Τετ 21 Ιουν 2023, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Νομίζω πως μπορούμε να δεχθούμε οτι είμαστε α πριορι έξαλλοι, και εκφράζουμε την εξαλλοσύνη μας κατά το δοκούν και κατά περίπτωση

Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις είμαστε έξαλλοι τις μονές μέρες και τις ζυγές πιο χαλαροί
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

icue έγραψε:Εγω προχθες τον εμαθα, δεν προλαβα να γινω εξαλλος. Δωσε μου καμια εβδομαδα.
Εγώ είμαι έξαλλος τα μάλα
Ασε
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Απολαυστικό το τοπίκιον σήμερα...

Μάθαμε τα πάντα για τον Μίτσιγκαν, πως τον λένε, το καπόλοτζι, το σαλαρικατι, τα 70χιλιάρικα που παίρνει ο nunies4 τον χρόνο :mrgreen: , τον Κόλκα που έμαθε το κασφλοου (θα μπερδεύτηκε με το even flow των Pearl Jam).

Συγγνώμη για το οφτοπικ σχόλιο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Minority4 την Τετ 21 Ιουν 2023, 15:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”