Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από obanebane »

NikLiverpool έγραψε:Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά αν υπάρχει θέμα ρευστότητας τον Ιταλό που ντεμέκ δίναμε 1,5 το χρόνο με τι θα τον πληρώναμε? Τρίγωνα πανοράματος?

.

Είπαν να δώσουν τουλάχιστον αυτά τα 4 μύρια πάνω κάτω που εξασφαλίστηκαν από τις αποδεσμεύσεις σε 3-4 ποδοσφαιριστές,όσο όμως δεν υπάρχουν εξασφαλισμένα έσοδα, όπως φαίνεται παγώνουν και αυτά τα 4 υποτίθεται διαθέσιμα.
Οι τηλεοπτικοί πάροχοι έχουν συμφωνήσει μεταξύ τους να ρίξουν τις τιμές που πληρώνουν σε ομάδες πλην ποκ,αυτό είναι ξεκάθαρο.
Πείτε μου εσείς τα εξασφαλισμένα έσοδα του ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά αυτή τή στιγμή που μιλάμε.
Τηλεοπτικό δεν έχει, διαρκείας θα πάνε απατα με τις 0 μεταγραφές ως τώρα, ευρωπαϊκά έσοδα, ερωτηματικό.
Τι μένει;
Πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ovalencianos έγραψε:Δείτε απο εδώ

Φαίνονται λογικά, αν και του Ζιφκοβιτς το νουμερο ειναι τεράστιο

https://salarysport.com/football/super- ... hest-paid/
Ότι έδινε ο μπεος στο Κνορκε (σχεδόν ανύπαρκτος) λίγο κάτω από 2 μύρια συμβόλαιο;

Οκ, έμπιστο φαίνεται..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

joshua έγραψε:Εγω ξαναλεω για καποιο λογο μετριοι παικτες απο μετριες ομαδες εμφανιζονται να διπλασιαζουν τα συμβολαια τους οταν ερχονται στον ΠΑΟΚ...Εμενα αυτο δεν μου φαινεται λογικο...Να δινεις υπεραξια σε ενα σημαντικο βιογραφικο για να το πεισεις να το καταλαβω.Να δινεις υπεραξια σε καποιον για τον οποιο εισαι step up makes no sense...
Ποιοι ειναι αυτοι; Γιατι δεν λες παραδειγματα;
icue

Δημοσίευση από icue »

Ovalencianos έγραψε:Δείτε απο εδώ

Φαίνονται λογικά, αν και του Ζιφκοβιτς το νουμερο ειναι τεράστιο

https://salarysport.com/football/super- ... hest-paid/
Και ο Μπακαμπου αποκλειεται να επαιρνε τοσα. Σιγουρα παραπανω. Ολα αυτα τα σαιτ προφανως ειναι κατα προσεγγιση και διασταυρωνουν διαφορα δεδομενα. Δεν μπορουν να εχουν προσβαση στα συμβολαια των παικτων. Και υπαρχουν και τα πριμ υπογραφης και τα μπονους που λογικα δεν ειναι μεσα σε ολα αυτα.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Καλα αν δεν παιζουν ουτε τα λεφτα του περσινου μπατζετ, δεν τον κοβω τον Λουτσεσκου να μπαινει στο αεροπλανο για την προετοιμασια.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

aivas19 έγραψε:
joshua έγραψε:Εγω ξαναλεω για καποιο λογο μετριοι παικτες απο μετριες ομαδες εμφανιζονται να διπλασιαζουν τα συμβολαια τους οταν ερχονται στον ΠΑΟΚ...Εμενα αυτο δεν μου φαινεται λογικο...Να δινεις υπεραξια σε ενα σημαντικο βιογραφικο για να το πεισεις να το καταλαβω.Να δινεις υπεραξια σε καποιον για τον οποιο εισαι step up makes no sense...
Ολιβειρα, Καντουρι
icue

Δημοσίευση από icue »

21 Ιουνιου το θυμηθηκαμε ολοι (αρδ, φορουμ κλπ) οτι δεν εχουμε λεφτα; :lol:
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dimitrisou έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Patron έγραψε:Cash flow issues
Τα οποία για κάποιο περίεργο λόγο δεν επηρεάζουν πχ την Gazprom η οποία γαζώνει με τον Ερυθρό Αστέρα τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και σε μπάσκετ.

Αλλά είναι από άλλη Ρωσία αυτή, δεν την ξέρεις :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Φίλε εδώ κανείς άκυρη σύγκριση γιατί ο ερυθρός είναι σε μια χώρα που δεν ανήκει στο ΝΑΤΟ ούτε ο πρωθυπουργός της βγαίνει να κάνει μαγκιές στους Ρώσους..αντίθετα είναι φιλικός ..
καλά τα λέει το ΚΚΕ. Αν θέλουμε μεταγραφές πρέπει να βγούμε από το Νατο.
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ρε τον καημένο τον Σαββίδη δεν έχει λεφτά να κάνει μεταγραφές..
Να κάνουμε έρανο στο 1ο ευρωπαϊκό ματς έξω από την τούμπα ρε παιδιά να κάνουν έστω μια μεταγραφή.. :D
Patron

Δημοσίευση από Patron »

icue έγραψε:Ασχετο και οφτοπικ, αλλα οταν η gazprom ηταν ηδη στην Σερβια η ΕΕ εσκιζε τα ρουχα της να μην μπει στην Ελλαδα. Ουτε πολεμο ειχαμε ουτε τιποτα.
Η γκαζπρομ είναι ο κύριος προμηθευτής ΦΑ της χώρας. Τώρα με τον πόλεμο όπως σε όλη την Ευρώπη υπάρχει πολιτική πίεση να αναπληρωθούν αυτοί οι όγκοι. Θα δούμε σε 3-5 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

buffalobill4 έγραψε:
Demir έγραψε:Ο κολκας αφήνει ερωτηματικά για το ότι δεν παίζει ευρώ ..
τότε τι λέμε για 1,5 εκ ευρώ συμβόλαια .. ;
Πέσαμε από τα σύννεφα.
Ε ναι..

Πηγές στην Ιταλία και του είπες...

Ξέρεις έχουμε πει σε όλους ότι είμαστε ο νο1 στόχος, σε βάλαμε να μιλήσεις με καντουρι, έψαχνε αυτός να δει τι παίζει με την ομαδα

ΑΛΛΑ

ΤΟΥ ΕΙΠΑΜΕ...

ΛΕΦΤΑ ΜΗ ΖΗΤΑΣ!

ΤΣΆΜΠΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ!
θα σε κερναμε σουβλάκια και σουτζουκάκια κάθε Κυριακή!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok vs all

Δημοσίευση από paok vs all »

Dimg4a έγραψε:
aivas19 έγραψε:
Ολιβειρα, Καντουρι
Εσιτι Μουργκ
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Τα σουβλάκια και σουτζουκάκια απο τον συνδεσμο της Τουμπας απο την φουφου την σκουριασμενη. Σιγα να μην πληρωνουμε και εστιατορια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

boogeyman77 έγραψε:
nunies4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Ρε πάμε να πάρουμε παίκτη που στα 29 του παίρνει 70Κ τον χρόνο, χαχαχα.

Μικτά έτσι; Με εφορία μέσα.

Τέτοια συμβόλαια ούτε ο Αστέρας δεν τα δίνει.

Και κάποιοι περιμένουν πρωταθλητισμό λέει για φέτος :)

Συντονιστείτε με την πραγματικότητα σιγά σιγά, καλό θα σας κάνει.

Όπως λέει και ο Napoli και συμφωνώ, λογικά δεν θα έχουμε θέμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε εσυ το ειδα και εγω χθες και λεω κατι λαθος εχει γινει. Μαλλον πρεπει να ειναι per month. Ακομα μου φαινεται αστειο το ποσο για Ολλανδια. Κατι λαθος παιζει. Τοσα βγαζει ενας υψηλοβαθμος δημοσιος υπαλληλος.
Ουτε παικτες Β εθνικης Ελλαδας δεν εχει τετοιο συμβολαιο.
Σύμφωνα με salarysport παίρνει 182 000 £τον χρόνο δηλ κάτι περισσότερο από 212 000 ευρώ! Όσο για τα ποσοστά του σε γκολ/ ασίστ έχει πάνω κάτω τα ίδια με τον Brenet που είναι δεξί μπακ σε πρωτάθλημα που μέχρι και ο Λάμπρου με τον Παυλίδη κάνουν νούμερα και ο Δπυβικας μοιάζει Φαν Μπαστεν!!!!!Αχρείαστη μεταγραφή αν προορίζεται για δεύτερος μιας και έχουμε εκεί και Taison ,Ντελια ακόμα και Brandonjic & Kanis.Αν προορίζεται για πρώτος........θα πέσει πολύ κλάμα.Παικτης επιπέδου Λαμίας. Και μην μου πείτε μην κρίνεις από το πόσο αμείβεται. Τα ιδια λέγαμε για εκείνον τον απίθανο τον Taylor που κάποιοι βάλθηκαν να μας πείσουν πως είναι ποδοσφαιριστής.
Ο Τζολης τι νουμερα εκανε στο ιδιο πρωταθλημα φιλε;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από aivas19 »

;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Τετ 21 Ιουν 2023, 15:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”