Ευρώπη 2023-24
-
- Shivaspace
Re: Ευρώπη 2023-24
Ακριβως. Ο ΠΑΟΚ πως θα ειναι ομως...ron-swanson έγραψε:8η στο Ισραηλ. Δηλαδη οκ.
- BlackMagicPAOK
Με τόση μιρλα τι περιμένατε ρε μλκες.
Εγώ περίμενα το δικό μας να μην έχει μπαλάκι αλλά αυγό κιντερ και μέσα να λέει Άγιαξ .
Εγώ περίμενα το δικό μας να μην έχει μπαλάκι αλλά αυγό κιντερ και μέσα να λέει Άγιαξ .
50-50
Βλέπω να μας καρφώνει ο Μολδαβορουμανος φορ που έχουν και να τον παίρνουμε μεταγραφή μετά.
Βλέπω να μας καρφώνει ο Μολδαβορουμανος φορ που έχουν και να τον παίρνουμε μεταγραφή μετά.
- PAOKevolution
https://www.transfermarkt.com/beitar-je ... erein/3793
Έτσι για να έχουμε μια εικόνα. Οι ομάδες του Ισραήλ ποντάρουν πολλά στην καυτή τους έδρα.
Εντιτ. Έχουν και γηπεδάρα
Έτσι για να έχουμε μια εικόνα. Οι ομάδες του Ισραήλ ποντάρουν πολλά στην καυτή τους έδρα.
Εντιτ. Έχουν και γηπεδάρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOKevolution την Τετ 21 Ιουν 2023, 13:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τπτ πιο κλασσικό μετά από όποια κλήρωση η ατάκα ' η χειρότερη κλήρωση ' , οριακά έχει γραφτεί πριν την κλήρωση κ πατιεται το "αποστολή" ταυτόχρονα με την κλήρωση
Βλεπω εχουν στο ροστερ τους τον μολδαβο που γυρισε το χτεσινο μολδαβια-πολωνια απο 0-2 σε 3-2, κατι αλλο "αξιολογο" δεν βλεπω για την ωρα. Παμε γερα και σε πρωτη φαση μην τους υποτιμησουμε. Καλο που ειναι πρωτο ματς εντος.
Δε γίνονται αυτά ρε παιδιά. Οι άλλοι Αραράτ κι εμείς Μπειταρ. Ξέρω ότι φημιζομαι εδώ μέσα για την απαισιοδοξία μου.. Εγώ δε βλέπω πρόκριση. Κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι προδιαγεγραμμένα από κάποια ανώτερη δύναμη.
Άκου Μπειταρ στον δεύτερο προκριματικό. Και οι άλλοι Αραράτ και ντνιεπρ.
Ιστορικα Ελληνικες ομαδες τραβανε ζορι σε Ισραηλ και Κυπρο μεσα στο κατακαλοκαιρο.
Θετικο το οτι το πρωτο ματς ειναι στην Τουμπα και ισως επειδη ειναι πιο γνωστη ομαδα να μην την υποτιμησουμε.
Το οτι δεν θα παιξει με καποια αλλη ομαδα δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο. Καλο που θα ειναι για αυτους το πρωτο ματς, κακο που δεν θα την εχουμε δει σε καποιο επισημο.
Θετικο το οτι το πρωτο ματς ειναι στην Τουμπα και ισως επειδη ειναι πιο γνωστη ομαδα να μην την υποτιμησουμε.
Το οτι δεν θα παιξει με καποια αλλη ομαδα δεν ξερω αν ειναι καλο ή κακο. Καλο που θα ειναι για αυτους το πρωτο ματς, κακο που δεν θα την εχουμε δει σε καποιο επισημο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος icue την Τετ 21 Ιουν 2023, 13:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
επειδή παίζει να έχω χάσει επεισόδια, για ποιο λόγο στο σκουλήκι είχε πιο εύκολους πιθανούς αντιπάλους από εμάς?
- ΑποστόληςΑ
3 Αυγούστου στο Ισραήλ. Τέλεια!
Στο τρασνφερ πάντως η αξία της Beitar είναι 9,11Μ και του ΠΑΟΚ 54Μ!
Στο τρασνφερ πάντως η αξία της Beitar είναι 9,11Μ και του ΠΑΟΚ 54Μ!
Η dnipr έχει 40 μυρια αξία κ η μπειταρ 9 .marsantos έγραψε:Δε γίνονται αυτά ρε παιδιά. Οι άλλοι Αραράτ κι εμείς Μπειταρ. Ξέρω ότι φημιζομαι εδώ μέσα για την απαισιοδοξία μου.. Εγώ δε βλέπω πρόκριση. Κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι προδιαγεγραμμένα από κάποια ανώτερη δύναμη.