Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ο Κοβαλένκο πάντως για τα στανταρ και τις απαιτήσεις του Λουτσέσκου μπορεί είναι το ιδανικό 10αρι θεωρώ.
Δεν ξέρω αν είχε κάποιο τραυματισμό ο παίχτης, αλλά αυτός που θυμάμαι στη Σαχτάρ, μας κάνει και μας παρακάνει.
Δεν ξέρω αν είχε κάποιο τραυματισμό ο παίχτης, αλλά αυτός που θυμάμαι στη Σαχτάρ, μας κάνει και μας παρακάνει.
Αν παμε παντως να παιξουμε με μια απο τις Ζιμπρου, Ντομζαλε, Μπειταρ, Λεφσκι(!), Καμπαλα, χωρις να εχουν ενσωματωθει ως τοτε ο φορ και ο χαφ, πολυ φοβαμαι οτι θα ζησουμε δυσκολες στιγμες. Μακαρι να κανω λαθος.
Δυστυχως το ευρωπαικο ποδοσφαιρο εχει αλλαξει πολυ. Καποτε οταν ακουγαμε αυτα τα ονοματα ξεραμε οτι εχουμε ηδη περασει. Πλεον ολες οι μικρες ομαδες ειναι ανταγωνιστικες και σκληροτραχηλες. Αν σε πετυχουν σε κακη μερα και με χτυπητα κενα στην 11αδα μπορουν πολυ ευκολα να σου κανουν την ζημια.
Δυστυχως το ευρωπαικο ποδοσφαιρο εχει αλλαξει πολυ. Καποτε οταν ακουγαμε αυτα τα ονοματα ξεραμε οτι εχουμε ηδη περασει. Πλεον ολες οι μικρες ομαδες ειναι ανταγωνιστικες και σκληροτραχηλες. Αν σε πετυχουν σε κακη μερα και με χτυπητα κενα στην 11αδα μπορουν πολυ ευκολα να σου κανουν την ζημια.
- pirate_salonica
Και μόνο που όχι απλά είναι πάλι μέσα η Λέφσκι αλλά βλέπω και Γκαμπάλα και Ζίμπρου, κάποιος μας κάνει πλάκα...
Για να μείνω on topic, από Κοβαλένκο δεν έχω ιδέα αλλά ο Βιγιάρ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο... δεν με ψήνει ιδιαίτερα κανένας τους αλλά κάτσε να δούμε. ΦΟΡ ΒΡΕ, ΦΟΡ!
Για να μείνω on topic, από Κοβαλένκο δεν έχω ιδέα αλλά ο Βιγιάρ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο... δεν με ψήνει ιδιαίτερα κανένας τους αλλά κάτσε να δούμε. ΦΟΡ ΒΡΕ, ΦΟΡ!
τι Κοβαλένκο... Καλύτερα να ανέβει παλικαράκι από την Κ19. Τον είχα δει για στοιχηματικούς λόγους 2-3 φορές, με αντίπαλο Μόντσα και Σαλερνιτάνα, μιλάμε για μεγάλη σαπίλα
Έχει καλή τεχνική αλλά απολύτως τίποτε άλλο
Σουριναμέζος έγραψε:Βραζιλιάνος ακραίος μπακ (Νταλμπερτ), Σουριναμεζος εξτρεμοδεκαρος (Μισιτζαν), Ουκρανός (Κοβαλενκο) και Ισπανός (Βιγιαρ) χαφ.
Κάτι βρώμικο μυρίζει
Και από περυσι έχουμε Πορτογάλο μπακ και Βραζιλιάνο εξτρεμ
Υ.Γ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΦΣΚΙ
Άρα δεν είναι δεκαρι.Sera4 έγραψε:Ο Κοβαλένκο πάντως για τα στανταρ και τις απαιτήσεις του Λουτσέσκου μπορεί είναι το ιδανικό 10αρι θεωρώ.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επιτελους βρεθηκε ο αντιμπισεσβαρ!kaput00 έγραψε:τι Κοβαλένκο... Καλύτερα να ανέβει παλικαράκι από την Κ19. Τον είχα δει για στοιχηματικούς λόγους 2-3 φορές, με αντίπαλο Μόντσα και Σαλερνιτάνα, μιλάμε για μεγάλη σαπίλα
Το Metropolis αναφέρει ότι προκύπτει (Tuttomercato) ψηλά στη λίστα ο Franco Vázquez, το 10αρι της Πάρμα (Serie B).
https://www.transfermarkt.com/franco-va ... eler/76163
Τα ονόματα Βιγιαρ, Βασκεζ με έκαναν να αναθαρρήσω λίγο
Και ο Μισιτζάν νομίζω είναι σίγουρα καλύτερος του... Μιτρίτσα. Θα δώσει λύσεις αν έρθει, άσχετα αν δεν είναι το υπερ-εξτρέμ που θα θέλαμε
Και ο Μισιτζάν νομίζω είναι σίγουρα καλύτερος του... Μιτρίτσα. Θα δώσει λύσεις αν έρθει, άσχετα αν δεν είναι το υπερ-εξτρέμ που θα θέλαμε
Σήμερα θα πέσουν οι ρυθμοί του μεταγραφικού μηχανισμού...το ενδιαφέρον του κλαμπ (όπως λέει ο Κόλκας) στρέφεται στην κλήρωση. Καλό είναι να αποφύγουμε Μπειτάρ και Γκαμπάλα γιατί στις 21 Ιουλίου δεν θα είναι έτοιμη η ομάδα.
Σε σχέση με τα μεταγραφικά τα ονόματα που ακούγονται για χαφ είναι παραδόξως αρκετά καλά, αν και είναι παίκτες χωρίς νούμερα.
Στο αριστερό μπακ παρήγορο είναι ότι δυσκολέυει του Νπαλμπέρ και υπάρχουν ελπίδες για Ράχμαν.
Στα εξτρέμ ο Μισιτζάν φαίνεται καλή λύση και θα δώσει πράγματα...σκεφτείτε ότι τα προηγούμενα χρόνια έπαιζαν εκεί ο Μίτριτσα και ο Μπίσεσβαρ.
Στα φορ η καλύτερη εξέλιξη για μενα θα είναι να δουν τον Τουρκογερμανό Ντουρσούν ή τον Ντιαν αν υπάρχει περίπτωση προσέγγισης...είναι ανησυχητικό να παίξεις πάλι προκριματικά χωρίς σέντερ φορ
Σε σχέση με τα μεταγραφικά τα ονόματα που ακούγονται για χαφ είναι παραδόξως αρκετά καλά, αν και είναι παίκτες χωρίς νούμερα.
Στο αριστερό μπακ παρήγορο είναι ότι δυσκολέυει του Νπαλμπέρ και υπάρχουν ελπίδες για Ράχμαν.
Στα εξτρέμ ο Μισιτζάν φαίνεται καλή λύση και θα δώσει πράγματα...σκεφτείτε ότι τα προηγούμενα χρόνια έπαιζαν εκεί ο Μίτριτσα και ο Μπίσεσβαρ.
Στα φορ η καλύτερη εξέλιξη για μενα θα είναι να δουν τον Τουρκογερμανό Ντουρσούν ή τον Ντιαν αν υπάρχει περίπτωση προσέγγισης...είναι ανησυχητικό να παίξεις πάλι προκριματικά χωρίς σέντερ φορ
- PAOKevolution
Νιατο.vasgias έγραψε:Το Metropolis αναφέρει ότι προκύπτει (Tuttomercato) ψηλά στη λίστα ο Franco Vázquez, το 10αρι της Πάρμα (Serie B).
Τίποτα απολύτως και ειδικά μετά τις προπέρσινες παλινωδίες και τη ομολογημένη δυσλειτουργία της ομάδας στον τομέα αυτό, προσωπικά ψάχνω και πολύ λιγότερο.PAOKevolution έγραψε:Ρειν, ξέρουμε κάτι παραπάνω για τις περιπτώσεις που αναφέρεις;;
Αμα θέλουν αυτοί να εκτίθενται και να μη βγάζουν νόημα όσα κάνουν και λένε, let them be.
Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Παραμένω όμως αισιόδοξος οτι δε μπορεί, κάποια στιγμή θα ρεφάρουν.
Από το ολότελα ...joshua έγραψε:Κοβαλενκο πακετο με Βιγιαρ μας κανει?
- Unpsofable78
Τον Franco Vasquez τον είχε αναφέρει και priest κι εγώ κάποια στιγμή. Ο παίκτης μπορεί να είναι 34 αλλά πραγματικά πιστεύω ότι έχει 2 χρόνια ακόμη ποδοσφαίρου. Αν τυχόν έρθει να ξέρετε ότι θα είναι το πιο ποιοτικό δεκάρι που είχαμε ποτέ. Πάρα πολλά κιλά μπάλα. Τον θέλω σαν τρελός