Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Ναι αυτο που λεει ο Τσοχος ειναι οτι ο Γκαμπιαντινι εχει καποιο οικογενειακο θεμα και μας λεει οτι αν ειναι να ερθει, θα το κανει αν ξερει πως θα κατσει 3 χρονια εδω σιγουρα. Λεει οτι δεν το παιζει δυσκολος ή κατι τετοιο, απλα εχει αυτο το θεμα, μας το εξηγησε και εμεις διαλεγουμε τι θα κανουμε.
Γενικα λεει 5 εκατομμυρια θα βγει η 3ετια. Φαινεται λιγο κακο deal να δωσεις συμβολαιο συνολικα 5 εκατομμυριων σε εναν 32χρονο, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι λεφτα εχουμε δωσει για Εσιτι, Ζαμπα, Φελιπε Σοαρες (και αλλους) και αν ειναι σιγουροι οι δικοι μας οτι θα κανει την διαφορα, τα αξιζει θεωρω. Θελουμε καλους παιχτες, φτανει με τις μετριοτητες. Πολλοι Ιταλοι παιζουν και μεχρι τα 36-37 τους, οποτε κατι ειναι κι αυτο
Γενικα λεει 5 εκατομμυρια θα βγει η 3ετια. Φαινεται λιγο κακο deal να δωσεις συμβολαιο συνολικα 5 εκατομμυριων σε εναν 32χρονο, αλλα απο την αλλη σκεφτομαι τι λεφτα εχουμε δωσει για Εσιτι, Ζαμπα, Φελιπε Σοαρες (και αλλους) και αν ειναι σιγουροι οι δικοι μας οτι θα κανει την διαφορα, τα αξιζει θεωρω. Θελουμε καλους παιχτες, φτανει με τις μετριοτητες. Πολλοι Ιταλοι παιζουν και μεχρι τα 36-37 τους, οποτε κατι ειναι κι αυτο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 20 Ιουν 2023, 18:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Άσε μας ρε Γκαμπιαντίνι που θέλεις και τριετές κλειστό .
Ρε συ Γιώργη πάρτε τον παικταρά Botheim που θέλαμε και πέρσι και πληρώστε στην αγορά του παίκτη τα χαβαλέ λεφτά που θέλει ο Ιταλός Ολιβέιρα.
Θέλω Botheim , Γιαννούλη , Τζόλη , Πέλκα , Roberto Pereyra , Dantas , Krasso. Και αφήστε Brandon και Ιταλό Ολιβέιρα στην ευχή της Παναγιάς.
Ρε συ Γιώργη πάρτε τον παικταρά Botheim που θέλαμε και πέρσι και πληρώστε στην αγορά του παίκτη τα χαβαλέ λεφτά που θέλει ο Ιταλός Ολιβέιρα.
Θέλω Botheim , Γιαννούλη , Τζόλη , Πέλκα , Roberto Pereyra , Dantas , Krasso. Και αφήστε Brandon και Ιταλό Ολιβέιρα στην ευχή της Παναγιάς.
Δεν τα ξερεις μαλλον καλα τα πραγματα...nunies4 έγραψε:Η κουβέντα δεν γίνεται για την στόχευση σε Γκαμπιατινι. Η κουβέντα και ο φόβος είναι μην έχουμε επανάληψη Τζιοβινγκο. Μήπως δηλαδή πάνω στο απόλυτο θέλω του Ραζβαν το πάμε μέχρι 32/8
Καλώς η κακώς ο ΠΑΟΚ έβαλε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να είναι εδώ ο φορ από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Αυτό θα έπρεπε να έχει επικοινωνήθει παντού. Και στον Ραζβαν. Δηλαδή ακόμα και στον προπονητή να πεις...ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε. Ναι ο Γκαμπιατινι, ναι να γίνει η προσπάθεια αλλά με ένα deadline. Αλλιώς πάμε παρακάτω στην 2η και 3η επιλογή.
Δεν γίνεται να μπει ακόμα μια ευρωπαϊκή σεζόν σε τζόγο.
Ο Ραζβαν με την επιστροφη του ζητησε το φορ να ειναι εδω...το απαιτησε..
Μην σου φανει περιεργο να γινουν περιεργα πραγματα με τον ερχομο του...
Παικταράς ο Botheim με 1 γκολ πέρσι και 32 γκολ καριέρας, αλλά Ιταλός Ολιβέιρα ο Γκαμπιαντίνι που τον Σεπτέμβριο έπαιζε εθνική Ιταλίας; Πες πως τρολάρεις.makispaspartou έγραψε:Άσε μας ρε Γκαμπιαντίνι που θέλεις και τριετές κλειστό .
- Shivaspace
τώρα είδα πως έχει και παιδί ο Μανόλο θα πρέπει να είναι σε ηλικία για σχολείο..ώχ
- iremidynami 4+
Εδω και αρκετο καιρο, προσπαθω πραγματικα να συγκρατηθω, αλλα ολο κ περισσοτερο πιανω τον εαυτο μου να συντασεται με τους αποκαλουμενους "μιρλες" του φορουμ.
Ολο και περισσοτερο τεινω να τους δωσω δικιο, κάποιοι τα έλεγαν εδω και καιρο, δυστυχως ομως βλεπω να δικαιωνονται.
Προσπαθω να μην το δειχνω αλλα πραγματικα σκαω απο μεσα μου.
Η δυσλειτουργια της παε σκαει γαιδαρο, βαρεθηκα τα σίριαλ, βαρεθηκα τους ανεφικτους στοχους, βαρεθηκα το να καταληγουμε μετα απο μηνες στο δευτερο στοχο, στον τριτο, στον τέταρτο κοκ.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΓΑΝΙΑΣΑΤΕ!!!
Ολο και περισσοτερο τεινω να τους δωσω δικιο, κάποιοι τα έλεγαν εδω και καιρο, δυστυχως ομως βλεπω να δικαιωνονται.
Προσπαθω να μην το δειχνω αλλα πραγματικα σκαω απο μεσα μου.
Η δυσλειτουργια της παε σκαει γαιδαρο, βαρεθηκα τα σίριαλ, βαρεθηκα τους ανεφικτους στοχους, βαρεθηκα το να καταληγουμε μετα απο μηνες στο δευτερο στοχο, στον τριτο, στον τέταρτο κοκ.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΜΑΣ ΓΑΝΙΑΣΑΤΕ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος iremidynami 4+ την Τρί 20 Ιουν 2023, 19:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Φαντάσου λέει να πάει στην πρώτη προπόνηση ο ραζβαν, να του πουν ξέρεις κοουτς κλείσαμε διεθνή Ιταλό φορ, θα έρθει σε πέντε μέρες να φύγουμε όλοι μαζί Ολλανδία για προπονήσεις.psykoman έγραψε:Δεν τα ξερεις μαλλον καλα τα πραγματα...nunies4 έγραψε:Η κουβέντα δεν γίνεται για την στόχευση σε Γκαμπιατινι. Η κουβέντα και ο φόβος είναι μην έχουμε επανάληψη Τζιοβινγκο. Μήπως δηλαδή πάνω στο απόλυτο θέλω του Ραζβαν το πάμε μέχρι 32/8
Καλώς η κακώς ο ΠΑΟΚ έβαλε ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ να είναι εδώ ο φορ από την 1η μέρα της προετοιμασίας. Αυτό θα έπρεπε να έχει επικοινωνήθει παντού. Και στον Ραζβαν. Δηλαδή ακόμα και στον προπονητή να πεις...ΔΕΝ μπορούμε να περιμένουμε. Ναι ο Γκαμπιατινι, ναι να γίνει η προσπάθεια αλλά με ένα deadline. Αλλιώς πάμε παρακάτω στην 2η και 3η επιλογή.
Δεν γίνεται να μπει ακόμα μια ευρωπαϊκή σεζόν σε τζόγο.
Ο Ραζβαν με την επιστροφη του ζητησε το φορ να ειναι εδω...το απαιτησε..
Μην σου φανει περιεργο να γινουν περιεργα πραγματα με τον ερχομο του...
Και να πει "τιι δεν είναι ήδη εδώ; Ήθελα να τον δοκιμάσω δίδυμο με Γκορτεζιανι και δεκαρι Βρακά. Παραιτουμαι ρε πουστηδες"
-
Δηλαδή ένας παίκτης κρίνεται από μία χρονιά? Παικταράς ο Γκαμπιαντίνι αλλά φίλε μου στα 32 προς 33 δεν είμαι υπέρ του τριετούς κλειστού. Προτιμώ να αγοράσεις την προοπτική του Botheim ή του Krasso με τα ίδια λεφτά.Blackgr4 έγραψε:Παικταράς ο Botheim με 1 γκολ πέρσι και 32 γκολ καριέρας, αλλά Ιταλός Ολιβέιρα ο Γκαμπιαντίνι που τον Σεπτέμβριο έπαιζε εθνική Ιταλίας; Πες πως τρολάρεις.makispaspartou έγραψε:Άσε μας ρε Γκαμπιαντίνι που θέλεις και τριετές κλειστό .
- buffalobill4
Μα πως κατάφεραν να πείσουν παίκτη να πάει στην ομάδα τους τέλη Ιουνίου; πως αποκτούν παίκτη αφού ακόμα δεν άνοιξαν οι μεταγραφές; Πώς κινεί χρήμα η γκαζπρομ αφού ο πόλεμος Ρωσίας Ουκρανίας.Demir έγραψε:Ο ΚΡΑΣΣΟ στον ερυθρο αστερα..