Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Και άντε πες για τον Αντριγια έχεις δίκιο.
Γιατί έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε άλλη θέση.
Πάρε άλλο παράδειγμα, τον Ναρει. Ή τον Αουγκούστο. Πως γίνεται να λέμε αυτοί δεν κάνουν και τους πουλάμε με Χ πόσο, ενώ θα φέρουμε εύκολα καλύτερους με Χ/4;
Αυτή η αίσθηση του εύκολου και του εφικτού με προβληματίζει.
Προφανώς θα φέρεις παίκτες ελεύθερους με καλό συμβόλαιο (Σβαμπ, Ζιφκο, Μάτος), προφανώς θα ψωνίσεις παίκτες που κολλάνε και σου βγαίνουν λίρα 100 (Πριγιο) αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας.
Οπότε θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τις προσδοκίες όσον αφορά τις μεταγραφές και τις αντικαταστάσεις.
Γιατί έχει χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε άλλη θέση.
Πάρε άλλο παράδειγμα, τον Ναρει. Ή τον Αουγκούστο. Πως γίνεται να λέμε αυτοί δεν κάνουν και τους πουλάμε με Χ πόσο, ενώ θα φέρουμε εύκολα καλύτερους με Χ/4;
Αυτή η αίσθηση του εύκολου και του εφικτού με προβληματίζει.
Προφανώς θα φέρεις παίκτες ελεύθερους με καλό συμβόλαιο (Σβαμπ, Ζιφκο, Μάτος), προφανώς θα ψωνίσεις παίκτες που κολλάνε και σου βγαίνουν λίρα 100 (Πριγιο) αλλά αυτός δεν είναι ο κανόνας.
Οπότε θα πρέπει να κατεβάσουμε λίγο τις προσδοκίες όσον αφορά τις μεταγραφές και τις αντικαταστάσεις.
Συμφωνω,νομιζω οτι ειναι πολυ "παρεξηγημενος" σα παικτης και φταιει και η γενικη ποιοτητα της ομαδας για αυτο.Θα ηθελα πολυ να τον εχουμε και να τον δουμε στην ομαδα,με αντιστοιχης ποιοτητας συμπαικτες.giapas έγραψε:Πλην του Γκάρι δυσκολεύομαι παντως Renegade να θυμηθώ άλλο πρόσφατο εξτρεμ με σημαντικά καλύτερη προσωπική ενέργεια από τον Ζιβκοβιτς. Ο οποίος, έχω την αίσθηση, ότι επηρεάζεται πολύ από το συνολικό επίπεδο της ομάδας. Ελπίζω ότι με έναν καλό επιθετικό που θα βγάζει συνεργασίες και αξιόπιστο μπακ και χαφ , ο Αντρίγια θα προσφέρει περισσότερα.
Ακόμα και ο κατσαπλιας Ενρίκε ήταν δύο φορές πιο επικίνδυνος.giapas έγραψε:Πλην του Γκάρι δυσκολεύομαι παντως Renegade να θυμηθώ άλλο πρόσφατο εξτρεμ με σημαντικά καλύτερη προσωπική ενέργεια από τον Ζιβκοβιτς. Ο οποίος, έχω την αίσθηση, ότι επηρεάζεται πολύ από το συνολικό επίπεδο της ομάδας. Ελπίζω ότι με έναν καλό επιθετικό που θα βγάζει συνεργασίες και αξιόπιστο μπακ και χαφ , ο Αντρίγια θα προσφέρει περισσότερα.
Δεν θα πω καν για τον ζαμπά την χρονιά του ντάμπλ ή για τον μπίσεσβαρ ( ειδικά μετά την αποχώρηση πρίγιοβιτς).
Ο ζιφκο δεν είναι μόνο ότι δεν είναι πολύ δυνατός στο 1 με 1 ( ο Ναρευ για παράδειγμα είναι πολύ χειρότερος) αλλά πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν πατάει καθόλου περιοχή
Υγ Νάπολι ,στο σημερινό ποδόσφαιρο μεγάλη σημασία παίζει η εκμετάλλευση της στιγμής αλλά και των λιγότερο καταρτισμένων από σένα.
Όπως βέβαια και σε ποια βιτρίνα είναι ο κάθε παίκτης.
Ο Ναρευ της β Γερμανίας κοστίζει 1 εκατομμύριο
Ο Ναρευ του ΠΑΟΚ 3-4
Και ο Ναρευ μιας μεγαλομεσαιας τουρκικής 5-6
Πάντα βέβαια με την αντίστοιχη απόδοση και νούμερα
- ΑποστόληςΑ
Να μην συγκρίνουμε το κόστος κτήσης ενός παίκτη (πχ 5Μ για Augusto) με την ετήσια αμοιβή του παίκτη. Προφανώς αυτός που έγραψε ότι θα τους πουλήσουμε 10Μ και θα φέρουμε άλλους με 4Μ εννοεί ελεύθερους, και το ποσό αυτό (4Μ) αναφέρεται στις αμοιβές τους.
- Metagrafakias
Βλεπω παλι οι νεοι να βγαζουν το φιδι απο την τρυπα και δεν εννοω Ντελια και Κουλιε γιατι αυτοι εχουν βγει προ πολου στη βιτρινα της πωλησης και ειναι θεμα χρονου να σκασει ικανοποιητικη προταση και να γυγουν...Ελπιζω στο ξεπεταγμα του Βρακα που προσωπικα τον πιστευω πολυ,τον τοποθετω ιδιου επιπεδου ταλεντο με τον Τζολη(ο ντελιας ειναι ενα σκαλι πανω),ελπιζω ο Τσιγγαρας θα ειναι το 6αρακι τυπου Σιωπη που θα καλυπτει μετρα στο κεντρο,ο Παναγιωτης Τζιμας θα γινει ενα τιμιο μπακ χαφ αλλωστε εκει τον προοριζε ο Λουτσε αν εμενε και ο Στεφανακος θα παρει μεχρι και θεση βασικου σε αυτον τον ΠΑΟΚ και θα παστελωνει γκολακια,φυσικα ολοι αυτοι αν βγουνε του χρονου βγαινουν στη βιτρινα προς πβληση διοτι δεν υπαρχει κανενα πλανο χτισιμο ομαδας αλλα μονο πως τα εξοδα δεν θα υπεβαινουν τα εσοδα πλεον....
Αφου με ξενους δεν το εχουμε γιατι δεν χτυπαμε παικτες που ξεχωρισαν στο ελληνικο πρωταθλημα απορω???
Αφου με ξενους δεν το εχουμε γιατι δεν χτυπαμε παικτες που ξεχωρισαν στο ελληνικο πρωταθλημα απορω???
Μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς ότι έχουν βγεί στην βιτρίνα για πώληση?
- Metagrafakias
renegade έγραψε:Μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς ότι έχουν βγεί στην βιτρίνα για πώληση?
Δεν θα σου εξηγησω φιλε μου διοτι θα φαω μπλοκ και οι διαχειριστες εχουν μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο προσωπο μου...Ολα καλα κυλανε, υπαρχει πλανο και προγραμματισμος υψηλου επιπεδου και οπως ειναι γνωστο αυτοι ξερουν εμεις ειμαστε οι μιρλες που θελουμε Γουμενο...Καλο σου απογευμα
Δηλαδή δεν υπάρχει τρόπος να εκφράσεις την άποψη σου χωρίς να φας Μπαν?
Ακόμα και το ακραίο σενάριο να γράψεις ότι ο Ιβάν βγάζει από τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα φας Μπαν.
Βέβαια θέλουμε και να παίζουν οι μικροί αλλα αν πηγαίνουν τρένο με κάποιο μαγικό τρόπο να τους εξαφανίσουμε.
Ε αυτά δεν γίνονται
Ακόμα και το ακραίο σενάριο να γράψεις ότι ο Ιβάν βγάζει από τον ΠΑΟΚ δεν πιστεύω ότι θα φας Μπαν.
Βέβαια θέλουμε και να παίζουν οι μικροί αλλα αν πηγαίνουν τρένο με κάποιο μαγικό τρόπο να τους εξαφανίσουμε.
Ε αυτά δεν γίνονται
Metagrafakias έγραψε:renegade έγραψε:Μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς ότι έχουν βγεί στην βιτρίνα για πώληση?
Δεν θα σου εξηγησω φιλε μου διοτι θα φαω μπλοκ και οι διαχειριστες εχουν μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο προσωπο μου...Ολα καλα κυλανε, υπαρχει πλανο και προγραμματισμος υψηλου επιπεδου και οπως ειναι γνωστο αυτοι ξερουν εμεις ειμαστε οι μιρλες που θελουμε Γουμενο...Καλο σου απογευμα
Ε,ναι γιατι οπως και εσυ διαβαζεις στις τελευταιες 8000 σελιδες,ολα καλα πανε,γκρινια μηδεν,στηριξη φουλ,διαρκειας ξεπουλανε τα τελευταια χρονια.Οπαδισμος και αγαπη στο συλλογο στο μαξιμουμ,συνεχισε το πρηξιμο..
- Metagrafakias
kayde έγραψε:Metagrafakias έγραψε:renegade έγραψε:Μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς ότι έχουν βγεί στην βιτρίνα για πώληση?
Ε,ναι γιατι οπως και εσυ διαβαζεις στις τελευταιες 8000 σελιδες,ολα καλα πανε,γκρινια μηδεν,στηριξη φουλ,διαρκειας ξεπουλανε τα τελευταια χρονια.Οπαδισμος και αγαπη στο συλλογο στο μαξιμουμ,συνεχισε το πρηξιμο..
Για καποιους ολα καλα πανε φιλε δεν καταλαβαινω την εκρηξη σου...
Οσο για το τελευταιο που εμεις που λεμε τα κακως κειμενα ειμαστε οι πρηχτες, μαντεψε εσεις που τα βλεπετε ολα τελεια και οποιος αναδεικνυει τα προβληματα λετε ειναι μιρλας και βγαζει κακο κλιμα σε ενα οπαδικο φορυμ, ειστε το ιδιο πρηχτες για εμας, αλλα βλεπεις εμεις δεν εχουμε προβλημα να διαβαζουμε μια αντιθετη αποψη εσεις το εχετε μονο...
Καμια εκρηξη,αν και εβγαλες συμπερασμα ηδη οτι τα βλεπω ολα τελεια και ειμαι πρηχτης,αν και αμφιβαλω αν εχεις διαβασει ποτε αυτα που γραφω -σπανια πλεον-.
Οσο για το αν εχω προβλημα να διαβαζω μια αντιθετη αποψη,ασε να το κρινουν οι ανθρωποι που με ξερουν και οχι εσυ,που διαβαζεις ενα ποστ μου το 8μηνο.
Οσο για το αν εχω προβλημα να διαβαζω μια αντιθετη αποψη,ασε να το κρινουν οι ανθρωποι που με ξερουν και οχι εσυ,που διαβαζεις ενα ποστ μου το 8μηνο.
- Metagrafakias
kayde έγραψε:Καμια εκρηξη,αν και εβγαλες συμπερασμα ηδη οτι τα βλεπω ολα τελεια και ειμαι πρηχτης,αν και αμφιβαλω αν εχεις διαβασει ποτε αυτα που γραφω -σπανια πλεον-.
Εσυ μου επειτεθηκες πρωτος και με ειπες πρηχτη οποτε ασε να με κρινουν ΕΜΕΝΑ ανθρωποι που με ξερουν κι οχι εσυ που κρινεις απο ενα οπαδικο φορουμ και ισως μονο απο την ενοτητα των μεταγραφων ,ενω αμα μπεις σε αλλες θεματικες ενοτητες οπως αυτες των ακαδημιων θα μπορουσες να διαβασεις διαφορες αναλυσεις που εχω κανει κατα καιρους...Εγω ποτε δεν εκρινα τα γραφομενα κανενος,ουτε προσεβαλα ποτε καποιον με επιθετα αλλα συνηθως εγω τρωω μπλοκ ενω καποιοι αλοι ειναι στο απυροβλητο συνεχως...
- Μπαρκαρούτσος
Metagrafakias έγραψε:renegade έγραψε:Μπορείς λίγο να εξηγήσεις τι εννοείς ότι έχουν βγεί στην βιτρίνα για πώληση?
Μπράβο σου, κάτσε μια ώρα έξω τώρα, είρωνα.
Με κυνηγάνε οι κακοί διαχειριστές, αλλά κάτσε να ειρωνευτώ.
Πανέξυπνο.
Επιθετα και προσβολες δεν εχω γραψει για κανεναν προσωπικα,και αν το εχω κανει εφαγα μπαν,μου σβησαν ποστ και εχω ζητησει συγγνωμη.Metagrafakias έγραψε:kayde έγραψε:Καμια εκρηξη,αν και εβγαλες συμπερασμα ηδη οτι τα βλεπω ολα τελεια και ειμαι πρηχτης,αν και αμφιβαλω αν εχεις διαβασει ποτε αυτα που γραφω -σπανια πλεον-.
Εσυ μου επειτεθηκες πρωτος και με ειπες πρηχτη οποτε ασε να με κρινουν ΕΜΕΝΑ ανθρωποι που με ξερουν κι οχι εσυ που κρινεις απο ενα οπαδικο φορουμ και ισως μονο απο την ενοτητα των μεταγραφων ,ενω αμα μπεις σε αλλες θεματικες ενοτητες οπως αυτες των ακαδημιων θα μπορουσες να διαβασεις διαφορες αναλυσεις που εχω κανει κατα καιρους...Εγω ποτε δεν εκρινα τα γραφομενα κανενος,ουτε προσεβαλα ποτε καποιον με επιθετα αλλα συνηθως εγω τρωω μπλοκ ενω καποιοι αλοι ειναι στο απυροβλητο συνεχως...
Αν σε προσβαλα,να με μπαναρουν -πρωτη φορα θα ειναι - κανενα προβλημα,δε νομιζω να ισχυει ομως.
Ποιος ξεκινησε ομως φαινεται απο πανω..