Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από renegade »

DamoN έγραψε:
renegade έγραψε:
Demir έγραψε:Πάλι βγαίνει από όλους ότι αφήσαμε τις υποθέσεις νταλμπερτ ,μισιτζαν και ψάχνουμε κάτι άλλο .. γενικά όπως πάει αν έρθει έστω 1 παίκτης μέχρι 5 Ιουλίου θα είναι τρομερή επιτυχία !!!
Εσείς φταίτε.
Μπαίνει ο Γιώργης εδώ, βλέπει ότι υπάρχει γκρίνια...ε σου λέει θα φέρω κάτι άλλο για να μην γκρινιάζουν
Ρενε ούτε εγώ Ενθουσιάστηκα για τα λεφτά που υποτίθεται δίνουμε. Δλδ αμα έλεγε αντί για Μειτε - τσιμιροτ ξέρω γω αντί για Νταλμπερτ Γιαννουλης και αντί για μισιτζαν Πελκας ή τισουνταλι ξέρω γω θα ήμουν πιο ανεβασμένος .

ΠΑΟΚ ξέρω γω ξέρω γω εντάξει
Δηλαδή τσιμιροτ > Μειτε ?
Γιαννούλης > Νταλμπερτ ? ( Εδώ μπορεί να συμφωνώ γιατί δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα είναι ο παίκτης. Πάντως αν είναι στο 80% αυτού που ήταν πριν τον τραυματισμό , είναι πολύ καλύτερος του Γιαννούλη για μένα.
Και
Πέλκας > Μιζιτσαν?

Διαφωνώ
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:
karlat85 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητε
Ο Μανσουρ έχει λόγο στις μεταγραφες της σιτυ; Μια χαρά διοικείται η Σιτη από το Μάντσεστερ. Βέβαια το να συγκρίνουμε γενικά τη Σιτυ με τον ΠΑΟΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι αστείο.
Το τελευταίο πρόβλημα πάντως του ΠΑΟΚ είναι το ότι δεν έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ιβάν.
Την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη μερίδα ατόμων που αναφέρεται σε αυτό ως πρόβλημα έλεγε πριν κάποια χρόνια ότι ο Ιβάν πρέπει να δώσει τα κλειδιά σε κάποιον και να πάψει να ασχολείται
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μα το πρόβλημα είναι πως είναι και μακριά και έχει λόγο και για τα πάντα με αποτέλεσμα οι χρόνοι λήψης αποφάσεων να ειναξ εξωφρενικοι.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Nailed it. Για τον Ρενε.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το πρόβλημα είναι ότι απευθύνομαι στον Ιβάν από λάθος τοπικ η ότι είναι λάθος που απευθύνομαι επειδή δεν θα αλλάξει τίποτα.
Κι όμως φίλε μου η ουσία των προβλημάτων της ΠΑΕ λειτουργίας και κατά επέκταση και μεταγραφικά θέματα είναισυτη

Δυσκολία στις ροές κεφαλαίων υπό τον φόβο των κατασχέσεων της δύσης σε συνδυασμό με την εξ αποστάσεως διοίκηση.
Δες τα βιντεάκια των 2 Νταμπλ ο Ιβάν περίμενε τους παίκτες να κατέβουν από το λεωφορείο.
Και εδώ εντοπίζεται μια μεγάλη διαφορά.
Αν πιστεύεις λοιπόν ότι σπαμαρω με συγχωρείς δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αν δεν ανακοινωθεί άμεσα κάποιος παίκτης (προς Θεού, όχι πάλι ο συμπαθής Ντίλαν), δεν μας βλέπω καλά εδώ μέσα. Και γενικά ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να μην την παλεύει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

paokovios1974 έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι απευθύνομαι στον Ιβάν από λάθος τοπικ η ότι είναι λάθος που απευθύνομαι επειδή δεν θα αλλάξει τίποτα.
Κι όμως φίλε μου η ουσία των προβλημάτων της ΠΑΕ λειτουργίας και κατά επέκταση και μεταγραφικά θέματα είναισυτη

Δυσκολία στις ροές κεφαλαίων υπό τον φόβο των κατασχέσεων της δύσης σε συνδυασμό με την εξ αποστάσεως διοίκηση.
Δες τα βιντεάκια των 2 Νταμπλ ο Ιβάν περίμενε τους παίκτες να κατέβουν από το λεωφορείο.
Και εδώ εντοπίζεται μια μεγάλη διαφορά.
Αν πιστεύεις λοιπόν ότι σπαμαρω με συγχωρείς δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Το πρόβλημα (κατ' εμέ πάντα) είναι το ότι νομίζεις πως απευθύνεσαι στον Ιβάν, σκέτο.
Μου κάνει δε τεράστια εντύπωση το γεγονός πως έχουμε ανταλλάξει 3-4 σχόλια και ακόμα δεν το έχεις εντοπίσει.
Φυσικά θα ήταν πολύ μικρότερο πρόβλημα αν το έγραφες στο τόπικ για τον Ιβάν και δεν συνεχίζαμε να σπαμάρουμε ανελέητα ένα εντελώς άσχετο τόπικ.
Δικαίωμα σου να πιστεύεις πως ανάμεσα μας βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης και να του απευθύνεσαι.
Τουλάχιστον όμως μην το κάνεις σε ένα τόπικ που ορισμένοι (λίγοι φαντάζομαι πλέον) μπαίνουμε για να μάθουμε κανένα νέο, να διαβάσουμε κανέναν παπά, να τσεκάρουμε κανένα παικτάκι κλπ.
Ξέρω μπορεί να σε σοκάρει αυτό που λέω, αλλά υπάρχουμε και εμείς. Οι λίγοι ξαναλέω..
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Όταν στις διαπραγματεύσεις σου δεν τηρείς τη πρώτη διορία που όρισες δεν υπάρχει περίπτωση ο παίκτης να αγχωθεί για να απαντήσει μέχρι τη δεύτερη. Γραμμένους μας έχει και εμείς ακόμη νομίζουμε ότι έχουμε το πάνω χέρι. Τζάμπα ρεζιλευόμαστε για το παλτό που παλεύει να φτάσει τα 5 γκολ κάθε σεζόν. ΠΑΜΕ ΑΛΛΟΥ ΑΜΕΣΑ

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
miselinio

Δημοσίευση από miselinio »

buffalobill4 έγραψε:Αν όντως εδώ μέσα μιλούσαμε μόνο για μεταγραφές καλοκαιριού θα έπρεπε να είχαν γραφτεί 0 (μηδέν ολογράφως) σελίδες όσες και οι μεταγραφές. Οπότε αυτήν η καραμέλα περί ενημέρωσης για μεταγραφές και ότι χάνεται το νόημα του τοπικ είναι αβάσιμη.

Για μένα κάποια στιγμή θα πρέπει οι φίλα προσκείμενοι στην παε δημοσιογράφοι να ανοίξουν το θέμα της κακιστης στελέχωσης και λειτουργίας της παε. Όλα από εκεί προέρχονται. Αργοποριες, αλλαγές υποτιθεμενων πλάνων ανά 5 μήνες, υπερκοστολογηση παικτών που δεν αποδίδουν, όλα έχουν μια αρχή και αυτήν είναι η διοίκηση. Προφανώς την απόλυτη ευθύνη έχει η ιδιοκτησία που βολεύεται ή και είναι ευχαριστημένη με αυτόν τον τύπο διοίκησης.

Στα αμιγώς μεταγραφικα, όπως είπα και νωρίτερα, δεν καταλαβαίνω γιατί άνθρωποι που πριν 10 μέρες ήταν στην πλευρά των "υπομονή ακόμα αρχές Ιουνίου είναι", "οι μεταγραφές αρχίζουν στη 1 Ιουλίου" κλπ αρχίζουν να αγχώνονται. Τι άλλαξε σε σχέση με 10 μέρες πριν.
Εδω ο ενας κραζει τον αλλον γιατι εχει απαιτησεις για την ομαδα και τον βαζουν χερι ,δεν ξερω γιατι ,ισως ειναι ευχαριστμενοι απο το τιποτε που μας διοικει και μου λες για δημοσφους.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Κόλκας λέει ότι η νέα διορία στον Ιταλό είναι μέχρι αύριο μεσημέρι.

Δική μου πρόβλεψη, περιμένουν κλήρωση και αν πέσουμε με κάνα χωριό, θα πάει παραπέρα..
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

DamoN έγραψε:Ο μεγαλομέτοχος της σιτυ 2 φορές λέει πήγε γήπεδο σε 13 χρόνια
Δεν είπα να ειναι στο γηπεδο, στην εταιρια του να ερχεται
Patron

Δημοσίευση από Patron »

karlat85 έγραψε:
Dimg4a έγραψε:Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Η city 13 χρόνια από απόσταση διοικητε
Καμία σχέση, ο ιδιοκτήτης ο πρίγκιπας Μανσούρ είχε 13 χρόνια να πάει γήπεδο να δει την ομάδα. Η Σίτυ έχει board of directors, CEO, etc και ο Μανσούρ δεν έχει κανένα εκτελεστικό ρόλο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις ότι το ζουμί όλης της υπόθεσης είναι αυτό.
Αν θέλεις να εθελοτυφλεις δικαίωμα σου αλλά δικαίωμα μου και μένα να το επισημάινω.
Οβερ Εντ αουτ
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

renegade έγραψε: Το τελευταίο πρόβλημα πάντως του ΠΑΟΚ είναι το ότι δεν έρχεται Θεσσαλονίκη ο Ιβάν.
Την ίδια στιγμή η μεγαλύτερη μερίδα ατόμων που αναφέρεται σε αυτό ως πρόβλημα έλεγε πριν κάποια χρόνια ότι ο Ιβάν πρέπει να δώσει τα κλειδιά σε κάποιον και να πάψει να ασχολείται
Ακριβώς. Είναι αυτός ο τοξικός τρόπος σκέψης από πολλούς μας που συχνά τον εκμεταλλεύονται και τα αθηναικά """ΜΜΕ""" με περίεργιες φημολογίες.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Mitsospaoki4 έγραψε:Κόλκας λέει ότι η νέα διορία στον Ιταλό είναι μέχρι αύριο μεσημέρι.

Δική μου πρόβλεψη, περιμένουν κλήρωση και αν πέσουμε με κάνα χωριό, θα πάει παραπέρα..
Το θεμα ειναι τι θα γινει, αν δεν πεσουμε με καποιο χωριο..;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”