Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από psykoman »

rainmaker έγραψε:Ωωω ρε και να αναγκαστεί ο ραζβαν να βάλει Φελίπε βασικό στην Ευρώπη, και να παίξει μπάλα ο μικρός

Ωωω ρε πως το σώζουμε μετα
Προσεξε τι θα γινει.
Θα παμε στο πρωτο ματς χωρις καμια μεταγραφη...θα κανουμε φλοκο...και ολοι αυτοι που φωναζουν εδω και ενα μηνα και 400 σελιδες εδω μεσα οτι χρειαζομαστε παικτες και μεταγραφες θα λεν:
"Καλα ρε ρουμανικο κουναβι με τους παικτες που ειχαμε δεν μπορεσαμε να περασουμε το χωριο;;;''

Στα σοβαρα τωρα...αυριο στην κληρωση αν μας τυχει καμια ομαδα απο βορρα που τα πρωταθληματα ειναι στην μεση σχεδον και ολες οι ομαδες με αγωνιστικο ρυθμο κτλ...ζητω που καηκαμε...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Μακάρι να το κάνουν όλοι αυτό, ειλικρινά έχω βαρεθεί την καταστροφολογία τα χθεσινά απίστευτα μαθηματικά κ.α.
Μπαίνω να διαβάσω για μεταγραφές και μόνο αυτό δεν διαβάζω.
Συγγνώμη για το οφτοπικ

Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Welcome to the wonderful world of Μεταγραφές Καλοκαιριού..
kayde

Δημοσίευση από kayde »

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Dimpatra έγραψε:Μακάρι να το κάνουν όλοι αυτό, ειλικρινά έχω βαρεθεί την καταστροφολογία τα χθεσινά απίστευτα μαθηματικά κ.α.
Συγγνώμη για το οφτοπικ

Ποιες μεταγραφές;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Αν όντως εδώ μέσα μιλούσαμε μόνο για μεταγραφές καλοκαιριού θα έπρεπε να είχαν γραφτεί 0 (μηδέν ολογράφως) σελίδες όσες και οι μεταγραφές. Οπότε αυτήν η καραμέλα περί ενημέρωσης για μεταγραφές και ότι χάνεται το νόημα του τοπικ είναι αβάσιμη.

Για μένα κάποια στιγμή θα πρέπει οι φίλα προσκείμενοι στην παε δημοσιογράφοι να ανοίξουν το θέμα της κακιστης στελέχωσης και λειτουργίας της παε. Όλα από εκεί προέρχονται. Αργοποριες, αλλαγές υποτιθεμενων πλάνων ανά 5 μήνες, υπερκοστολογηση παικτών που δεν αποδίδουν, όλα έχουν μια αρχή και αυτήν είναι η διοίκηση. Προφανώς την απόλυτη ευθύνη έχει η ιδιοκτησία που βολεύεται ή και είναι ευχαριστημένη με αυτόν τον τύπο διοίκησης.

Στα αμιγώς μεταγραφικα, όπως είπα και νωρίτερα, δεν καταλαβαίνω γιατί άνθρωποι που πριν 10 μέρες ήταν στην πλευρά των "υπομονή ακόμα αρχές Ιουνίου είναι", "οι μεταγραφές αρχίζουν στη 1 Ιουλίου" κλπ αρχίζουν να αγχώνονται. Τι άλλαξε σε σχέση με 10 μέρες πριν.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

JohnDag έγραψε:
Dimpatra έγραψε:Μακάρι να το κάνουν όλοι αυτό, ειλικρινά έχω βαρεθεί την καταστροφολογία τα χθεσινά απίστευτα μαθηματικά κ.α.
Συγγνώμη για το οφτοπικ

Ποιες μεταγραφές;

Αυτές που δε γίνονται. Κι επειδή δε γίνονται επιτρέπεται να ξεχειλώνει το νήμα με διαλόγους και συζητήσεις πιο εκτός θέματος πεθαίνεις. Ενώ υπάρχουν τα νήματα τα ανάλογα για μπινελίκι, αναθέματα, αναστοχασμούς κοκ.
Φίλε μου Μπάφαλο σε εμποδίζει κανείς να στηλιτεύεις τα κακώς κείμενα στα νήματα του Ιβάν, του Μπότο, του Λουτσέσκου ή όποιου άλλου νομίζεις;
ektoras

Δημοσίευση από ektoras »

Έχω ξαναπεί ότι κινούμαστε σε Μεξικάνικους ρυθμούς, οπότε γιατί να αγχωνίμαστε; πιθανόν τα επιτελικά στελέχη να περιμένουν και την αυριανή κλήρωση του conference...με ένα εύκολο αντίπαλο θα είμαστε jack daniels...με ένα πιο δύσκολο ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις πιο άμεσα.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Όχι δεν επιτρέπεται και δεν πρέπει να γίνεται.

Εμένα πάντως προσωπικά με ενοχλεί κατά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι ΔΕΝ γίνονται μεταγραφές παρά αν «ξεχειλώνει» ένα νήμα στο ΠΑΟΚμανια.

Αλλά προφανώς όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων.

Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Οπως εχω πει, καμια επιτυχημενη επιχειρηση δε διοικειται επι δυο τρια χρονια απο αποσταση. Πρεπει να ερθει να ταραξει λιγο τα νερα εκει μεσα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αυτό που βλέπω, μέχρι στιγμής πάντα, είναι έλλειψη στόχων για την επόμενη χρονιά, οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει και τρόπος επίτευξής τους.
Περιμένω οι κινήσεις της ΠΑΕ να με διαψεύσουν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πεθαίνει όμως κάποτε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Μα φίλε μου ναβι σκοπός μου δεν είναι να στηλιτευω τα κακώς κείμενα. Ούτε αντιπολίτευση είμαι ούτε δημοσιογράφος. Άσε που τα κακώς κείμενα που λες ότι γράφω είναι πάντα άρρηκτα συνδεδεμένα με την πολιτική μας στις μεταγραφές. Που τουλάχιστον στο μυαλό μου απαντούν στο ερώτημα τι πάει λάθος και συνεχώς αποτυγχάνουμε να φέρουμε παίκτες που θέλουμε, όταν τους θέλουμε, στο κασσε που τους θέλουμε. Πολύ περισσότερο πάντως από απαντήσεις τύπου ο πόλεμος στην Ουκρανία, δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα και η γεωπολιτική κατάσταση και ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ο μεγαλομέτοχος της σιτυ 2 φορές λέει πήγε γήπεδο σε 13 χρόνια
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Ο μοναδικός που έχει πιάσει το νόημα του νήματος είναι ο πανμεγιστος Πορκαρος
Και γρίφους θα σου πετάξει
Και την σάλτσα θα σου βάλει
Και ονόματα θα πετάξει και θα σε αναγκάσει να ψάξεις παικτακια ωραία
Δώστε του ένα τοπικ του ανθρώπου να μπαίνουμε εκεί :lol:
Και καθίστε εσείς εδώ να μιλάτε για λευκές πετσέτες
Ωχουυυυ
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ αυτό που βλέπω, μέχρι στιγμής πάντα, είναι έλλειψη στόχων για την επόμενη χρονιά, οπότε λογικό είναι να μην υπάρχει και τρόπος επίτευξής τους.
Περιμένω οι κινήσεις της ΠΑΕ να με διαψεύσουν.
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, πεθαίνει όμως κάποτε.
Έλλειψη στόχων θα διαγνώσεις αν αντί για τον γκαμπιαντινι σου φέρουν τον Καρέλη .
1.5 εκατομμύριο τον χρόνο συμβόλαιο για ομάδα χωρίς στόχους παραείναι χουβαρντάς ο πρόεδρος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”