Abubakari Mohammed

Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Re: Mohammed Abubakari

Δημοσίευση από VAGGT »

είπα και γώ δεν θα το σχολιάσετε....Ντροπή να φύγει να πάει στο γαύρο ή το τυρί!!!

Μου θύμισε έντονα τον Ηλιάδη σήμερα..Σε μαυρισμένο βέβαια και σε άγνωστη θέση.
Άβαταρ μέλους
Thanos4

Δημοσίευση από Thanos4 »

:) :) :) :)
PERS9

Δημοσίευση από PERS9 »

Μια χαρά πήγε σήμερα και μου άρεσαι που εκμεταλευόμενος την ταχύτητα του συνέχεια ανέβαινε και έδινε βοήθειες επιθετικά..Αν και η δυναμικότητα του αντιπάλου δεν ενδυκνεταί για ασφαλή συμπεράσματα νομίζω πως είναι μια λύση ως δεξί μπακ κυρίως σε ματς με μικρές ομάδες στην Τούμπα..
Πολυεργαλείο ο Αbu..Στα αρνητικά ότι είναι φορές που αφαιρείται με αποτέλεσμα να μην αποφεύγει τα λάθη...
Παρόλ' αυτά θετικότατος!!!!!
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

Πότέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ήταν η πρώτη επιλογή για τη θέση του δεξιού μπακ που έμεινε ορφανή ύστερα από τους τραυματισμούς....μπορεί να μην έχει την ιταλική παιδεία του Σαβίνι ως ακραίο μπακ αλλά έχει δεξί πόδι,είναι γρήγορος,και είναι αμυντικός....και ειδικά μετά την πρώτη εμφάνιση του Σαβίνι στην Τούμπα......
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Πραγματι Παμπλο..φαινοταν απο την αρχη πολυ πιο ορθολογικο
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

ronaldo έγραψε:πολλα ειναι τα λαθη που εγιναν και συνεχιζουν να γινονται φετος

εγιναν λαθη στις μεταγραφες με πολλους μετριους παιχτες που δεν χρειαζονταν και γινονται και λαθη στη διαχειρηση του υλικου απο τον σαντος.

δεν ειναι δυνατον να βλεπεις οτι η ομαδα δεν μπορουσε το κατι παραπανω περυσι και η μονη αλλαγη στιην ενδεκαδα να ειναι ο φωτακης.

πηραμε 11 παιχτες που εγω προσωπικα θα επαιρνα μονο κουτσιανικουλη,βιειρινια στα σιγουρα.
απο εκει και περα και φωτακης(εκανα λαθος ειναι καλος παιχτης και θα βοηθησει) σορλεν ειναι καλοι οχι ομως στο επιπεδο του κουτσιανικουλη και του βιειρινια που ειναι παιχτες διαφορας.

απο εκει και περα μεγαλα λαθη και απο τον προπονητη μεχρι τωρα

αν αρχισω απο την αμυνα

ο αραμπατζης ειναι καλυτερος παιχτης απο τον σναουτσνερ και πρεπει να παιζει

ο μαλεζας ειναι πολυ μεγαλος αμυντικος και δεν ξερω γιατι βγηκε ξαφνικα απο την ενδεκαδα

ο κουτσιανικουλης ειναι 2 κλασεις καλυτερος απο ολους τους παιχτες του ΠΑΟΚ και δεν μπορει να μενει εξω.
για μενα μοιαζει στον μεσι κυριολεκτικα πολυ οχι στα μαλια αλλα στο παιχνιδι του και αν βελτιωθει κιολας θα μιλαμε για εναν απο τους καλυτερους ελληνες ολων των εποχων

ο φιλομενο ειναι επιθετικος και δεν ειναι αριστερο χαφ

ο κοντρερας ειναι κεντρικος αμυντικος

το θεμα ειναι οτι ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ και μεταγραφαρες οχι μεταγραφες στυλ αμπουμπακαρι κτλ.

θελουμε 3 παιχτες για να κανουμε ομαδα πρωταθλητισμου δεκαρι,δευτερο επιθετικο και δεξι μπακ.

ολα αυτα με την προυποθεση οτι ο κουτσιανικουλης και ο βιειρινια θα ειναι βασικοι

αν δεν κανουμε μεταγραφες εγω λυπαμαι που το λεω αλλα θα δουμε αλλη μια φορα την ομαδα μας τεταρτη και κατω.
η ΑΕΚ πηρε σημερα τον λεοναρντο με 800 χιλιαρικα.
εναν παιχτη που λυσαξε ο μπαγεβιτς να τον παρει και εναν παιχτη που ειχε αποριψει ο σαντος πριν τεσσερα χρονια οταν τον δοκιμασε στην ΑΕΚ
οπως δεν του αρεσει και ο κουτσιανικουλης του κυριου σαντος και οπως κατεστρεψε και τον ηλιαδη
ronaldo έγραψε:αντε παλι με αιμαρ σισε κριστιανο ροναλντο κτλ.
ρε παιδια δεν ειπα εγω ποτε οτι θελω τετοιες μεταγραφες στον ΠΑΟΚ.
μαλλον και να θελω ξερω οτι δεν γινεται οποτε ουτε καν το σκεφτομαι.

απλα δεν θελω και παιχτες σαν τον αμπουμπακαρι που ειναι πολυ μικρο μεγεθος για τον ΠΑΟΚ.

ο κουτσιανικουλης και ο βιειρινια ειναι μεταγραφες μεγεθους ΠΑΟΚ αν καναμε αλλες 2 τετοιες κινησεις μεσοεπιθετικα πιστευω θα ηταν προτιμοτερο απο το να συμπληρωσουμε το ροστερ με καλους παιχτες βεβαια αλλα οχι παιχτες που θα κανουν τη διαφορα και θα σε ανεβασουν επιπεδο

τα εσοδα φετος θα ειναι παρα πολλα απο οτι φαινεται και μπραβο στη διοικηση που τα καταφερε να μας παρει απο το μηδεν να μας κανει ομαδα,να ξεχρεωνουμε σιγα σιγα και να εχουμε φτασει 20-25 εκατομυρια ευρω εσοδα
ronaldo έγραψε:φιλε arisk πρωτα απολα να απαντησω σε αυτο που με ξενισε περισσοτερο
ο φιλομενο δευτερος επιθετικος?ειναι γρηγορος?εχει τριπλα?πως ειναι δευτερος επιθετικος?
αντιθετα παιζει με πλατη και εχει καλα τελειωματα ειναι δυνατος αρα ειναι φορ για μενα
το που τον εβαζε ο αστερας δεν με νοιαζει

μετα για αμπουμπακαρι νομιζω οτι δεν θα εκτεθω ειναι ενας παιχτης που δεν εκανε καμια αισθηση σε κανεναν περυσι και σημερα ειδαμε ολοι γιατι

για σαβινι οντως δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα αλλα σαν πρωτη εικονα φιανεται ενας σναουτσερ απο αριστερα

ο φωτακης ενταξει μπορει να ειναι καλος αλλα επιμενω δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο οπως δεν ειναι και ο ιβιτς.αυτοι ειναι παιχτες για να βγαινεις τεταρτος πεμπτος για μενα
ronaldo έγραψε:λοιπον πιστευω οτι ειναι καλο που φαινεται νωρις οτι οι επιλογες φετος ηταν πολυ λιγες για τον ΠΑΟΚ.

ειναι πολυ νωρις και εχουμε 2 μηνες μπροστα μας να διωρθωσουμε τα λαθη που εγιναν μεχρι τωρα στις μεταγραφες.

λοιπον για μενα η μονη μεταγραφη που θα ανεβασει επιπεδο τον ΠΑΟΚ ειναι ο κουτσιανικουλης και ειναι παιχτης ενδεκαδας.
απο εκει και περα εχω να πω αρχιζοντας απο αμυνα και προχωρωντας προς την επιθεση

ο κρεσιτς δεν μου κανει αισθηση και δεν φαινεται κατι ιδιαιτερο χωρις να αποκλειω να ειναι καλος αλλα οχι κατι ιδιαιτερο

ο σαβινι φαινεται χειροτερος απο τον δαρλα σιγουρα

ο τσιριλο ειναι καλος αλλα οχι καλυτερος απο μαρκος αντονιο

ο βιτολο απο οσα εχω δει ειναι γρηγορο χαφ και θα βοηθησει

ο αμπουμπακαρι απλα δεν κανει για ομαδα πανω απο τη δεκατη θεση

ο φωτακης ειναι μετριος παιχτης δεν τον βλεπω καλυτερο απο τον ιβιτς που εβριζα περυσι

ο κουτσιανικουλης ειναι παιχταρας παιχτης ενδεκαδας σιγουρα

ο φιλομενο ειναι αργος παιχτης καλος εκτελεστης βεβαια αλλα αργος καμια σχεση με δευτερο επιθετικο και για μενα ο μπακαγιοκο ηταν καλυτερος

ο παπαζογλου ειναι παιχτης με προσοντα και καλυτερος απο φιλομενο πρεπει να ειναι η εναλακτικη του μουσλι

η ομαδα ουσιαστικα πιστευω απο τις μεταγραφες που εκανε χρειαζοταν κουτσιανικουλη,βιτολο,τσιριλο και παπαζογλου για επενδυση

απο εκει και περα ειναι περιττες κινησεις με παιχτες ιδιας η μικροτερης αξιας απο αυτους που ειχαμε.

θελουμε οπωσδηποτε ενα δεκαρι και εναν δευτερο επιθετικο που να κανουν τη διαφορα για να μπορεσουμε να κανουμε μια ομαδα που δεν θα ποναει το κεφαλι μας παλι με την αμυνα και τις ταχτικες.

τα εσοδα απο τα διαρκειας νομιζω ειναι στα 10 εκατομυρια και αλλα 4 απο εισητηρια μεσα στη χρονια και αλλα 4 απο τηλεοπτικα και αλλα 5-6 απο διαφημισεις χορηγιες βγαινουμε σιγουρα πανω απο 20 εκατομυρια ευρω.

αρα εχουμε λεφτα και χρεη να ξεχρεωσουμε και μεταγραφες να κανουμε.

και χωρια αν περασουμε στο ουεφα θα παρουμε αλλα 5 εκατομυρια σιγουρα δηλαδη πανω απο 25 εκατομυρια ευρω

ενταξει καποιοι θα αρχισετε να βριζετε αλλα αν τα δουμε καθαρα ετσι εχουν τα πραγματα
ronaldo έγραψε:να πω και εγω τη γνωμη μου για το θεμα που υπηρχε η διαμαχη χτες
λοιπον για τις μεχρι τωρα μεταγραφες εχουμε και λεμε

ο κουτσιανικουλης ειναι παιχταρας και θα ανεβασει την ομαδα πολυ στη θεση του αριστερου εξτρεμ

ο παπαζογλου ειναι πολυ καλο φορ αλλα δεν θα ανεβασει πολυ την ομαδα γιατι μαλλον δεν θα παιζει αφου υπαρχει στη θεση του ο μουσλιμοβιτς.οποτε ο παπαζογλου ειναι μια πολυ καλη λυση απο τον παγκο για οταν τραυματιζεται ο μουσλι

ο φιλομενο ειναι μαλλον κατωτερος απο παπαζογλου οποτε και αυτος δεν θα παιζει πολυ.

ο φωτακης ειναι λιγο καλυτερος του ιβιτς και εχουμε ενα μικρο συν.

ο αμπουμπακαρι δεν νομιζω οτι μπορει να βοηθησει τον ΠΑΟΚ.

ο κρεσιτς θα ειναι αλλαγη του χαλκια ο οποιος εχει να τραυματιστει πολλα χρονια οποτε και αυτος δεν νομιζω να κανει τη διαφορα.

ο σαβινι πρεπει να ειναι καλος απο οτι λενε αλλα δεν εχω αποψη.
ας βαλουμε ενα μικρο συν και εδω

δεν ξερω αν ξεχασα κανενα

παντως γενικα η μοναδικη διαφορα στην ενδεκαδα του ΠΑΟΚ πιστευω θα ειναι ο κουτσιανικουλης σε σχεση με περυσι.
και θα παρουμε και ενα μικρο συν απο φωτακη ισως και σαβινι.

κατα γενικη ομολογια περυσι η ενδεκαδα του ΠΑΟΚ δεν μπορουσε να χτυπησει τους 3 του ποκ οποτε φετος με 1.5 προσθηκη στην ενδεκαδα δεν ξερω πως θα το κανει.

χρειαζομασταν και αλλους παιχτες σαν τον κουτσιανικουλη και τον βιερινια εναν στη θεση του δεκα και εναν του δευτερου επιθετικου.

αντιθετα πηραμε εναν ακομη φορ τον φιλομενο (και εγιναν 4 οι φορ) και δεν εχουμε κανεναν δευτερο επιθετικο αφου εφυγε και ο μπακαγιοκο και ο χουτος.

ακομη ακουγεται οτι οι μεταγραφες κλεινουν και δεν παιρνουμε δεκαρι.

εγω δεν ξερω θα ηθελα κατι καλυτερο φετος στις μεταγραφες για να κανουμε μια ομαδα να τη χαιρομαστε και οχι παλι να πηγαινουμε αμυντικα στα ντερπι να χανουμε και να μαλωνουμε μετα μεταξι μας.

πιστευω ενα δεκαρι με ατομικη ενεργεια να κανει τη διαφορα ειναι εντελως απαριτητο αν και θα ηθελα να ερθει και ενας αναλογος δευτερος φορ

ετσι τα βλεπω εγω και ελπιζω να μη με βριζετε επειδη δεν αποθεωνω

Νάθινγκ πέρσοναλ μπρο.
Απλά πήρα αφορμή τα δικά σου ποστ που έλεγες κάποια πράγματα για το μαύρο βέλος.
Για να τονίσω ότι ο χθεσινός Αμπουμπουκακαρί για μένα προσωπικά ήταν ο Μουβουπου του αγώνα.
Έπαιξε και σε θέση που δεν παίζει και μάλιστα και καταραμένη που όλοι τραυματίζονται σε αυτήν την θέση.
Παραλίγο να την πάθει και αυτός με την κατάρα.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καταλληλος για δεξι μπακ με μικρες ομαδες αλλα λιγο επιφοβος πισω, οπου μαρκαρε απο αποσταση στις σεντρες και τον περασαν στη πλατη δυο τρεις φορες....παρολα αυτα το πιο σημαντικο ειναι οτι εχει εχει πολυ μελλον μπροστα του, χθες εδειξε πιστη και θεληση σε μια δυσκολη για αυτον θεση και εφοσον δουλεψει σκληρα θα βελτιωθει σε λεπτομερειες του παιχνιδιου...ο μονος που νομιζω οτι αν ειχε και δευτερο 90λεπτο χθες θα το εβγαζε και αυτο
Άβαταρ μέλους
PABLO GARCIA2

Δημοσίευση από PABLO GARCIA2 »

D.A.A.T. έγραψε:Πραγματι Παμπλο..φαινοταν απο την αρχη πολυ πιο ορθολογικο
Ε αφού συμφωνήσαμε και σε κάτι..... :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Μου κανει εντυπωση ομολογω το οτι υπαρχει τετοια ομοφωνια αναμεσα σας για την χθεσινη αποδοση του Αμπουμπακαρι.

Ετσι οπως τα ειδα εγω, επιθετικα δεν εκανε τιποτα απολυτως παραπανω απο τον Σναουτσνερ και μαλλον εκανε και λιγοτερα. Αμυντικα επισης τον ειδα κακο. Καμποσα αχρειαστα φαουλ και καποια μαλιστα ηταν και για καρτα. Περαν τουτου τον αντιπαλο εξτρεμ μονιμως τον κοιτουσε και δεν πηγαινε πανω του. Το δοκαρι της Λιβαδειας προερχεται απο το οτι μαρκαρε με τα ματια τον Σερτζινιο που εβγαλε την σεντρα.

Ο παικτης βεβαια δεν ειναι δεξι μπακ, αλλα μιλαμε για το χθεσινο ματς οπου ως τετοιος αγωνιστηκε.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Και εμενα δε μου εκανε ιδιαιτερη αισθηση χθες. Δυστυχως μεχρι τωρα η αποψη μου συμπιμπτει με του ροναλντο στο θεμα του αμπουμπακαρι, αλλα μπορει και να γινω ρομπα στο μελλον απο τον γκας! :D

Υ.Γ. Ξερει κανεις γιατι του εβαλε τις φωνες ο Σαντος? Πρωτη φορα τον εχω δει σε τοσο εξαλλη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
VAGGT
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από VAGGT »

και ποιόν να φωνάξει?τον Κονσεισάο? :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Hideguti έγραψε:Μου κανει εντυπωση ομολογω το οτι υπαρχει τετοια ομοφωνια αναμεσα σας για την χθεσινη αποδοση του Αμπουμπακαρι.

Ετσι οπως τα ειδα εγω, επιθετικα δεν εκανε τιποτα απολυτως παραπανω απο τον Σναουτσνερ και μαλλον εκανε και λιγοτερα. Αμυντικα επισης τον ειδα κακο. Καμποσα αχρειαστα φαουλ και καποια μαλιστα ηταν και για καρτα. Περαν τουτου τον αντιπαλο εξτρεμ μονιμως τον κοιτουσε και δεν πηγαινε πανω του. Το δοκαρι της Λιβαδειας προερχεται απο το οτι μαρκαρε με τα ματια τον Σερτζινιο που εβγαλε την σεντρα.

Ο παικτης βεβαια δεν ειναι δεξι μπακ, αλλα μιλαμε για το χθεσινο ματς οπου ως τετοιος αγωνιστηκε.
Δε τον συγκρινα με τον Μιρο αλλα με τον Σαβινι..Εφοσον ο Σναουτσερ ηταν καλα δεν τιθεται θεμα συγκρισης..Αλλωστε ο παικτης αμυντικο χαφ ειναι και εκει θα κριθει μεσα στο χρονο
Ομολογω οτι ο Σαβινι ως δεξι μπακ με τρομαξε..Αλλα ως αριστερο δεν εχω αποψη ακομα
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

+ ότι δεν πατάει περιοχή... :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Με παιχνίδια όπως αυτό κόντρα στη Λιβαδειά θα πάρει τα πάνω του και φυσικά την κατάλληλη αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και φαίνεται ότι του λείπει!
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

τραυματίστηκε και ο αμπού??? καλά πάμε... και εις ανώτερα!! σε κάθε προπόνηση και ένας τραυματίας δώρο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”