Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Leonardo10

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Demir έγραψε:η αληθεια ειναι οτι 11αδα εχουμε να ξεκινησουμε.. το κατι παραπανω δεν εχουμε..
κοταρσκι-λυρα-ιγκι-κουλιε-ραφα
νταγκλας-τσιγγαρας
ζιφκο-ναρει-ντελιας
τομας

σε σχεση με το περσινο ξεκινημα τουλαχιστον ειναι δεμενοι οι παικτες..
Ούτε 5οι
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Τι φετίχ είναι αυτο απο ορισμένους να μπαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και να γράφουν τα ίδια;
Ρε σεις, έχετε την εντύπωση πως αν γκρινιάξετε αρκετά εδω μεσα θα συμβει κάποιο μαγικό και θα έρθουν αυτοί που θέλετε και οταν το θέλετε;
Υπάρχει έστω μισή λογική εξήγηση για την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά σας;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Η αλήθεια είναι ότι με Μπότο τεχνικό διευθυντή ήδη έναν χρόνο στην ομάδα θα περίμενε κανείς να είχε γίνει προεργασία και οι πρώτες μεταγραφές να είναι ήδη κλεισμένες. Προφανώς η καθυστέρηση σημαίνει ότι η ομάδα και πάλι άλλαξε πλάνο , προφανώς και λόγω αποτυχημένης κατάληξης στο φινάλε της σεζόν, και γίνεται το χατίρι στον Λουτσέσκου να πέσει χρήμα για πρωτοκλασάτα ονόματα. Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος που ξανά αλλάζει το πλάνο λόγω πίεσης αποτελεσμάτων. Νομίζω θα ήμουν πιο χαρούμενος αν π.χ. ο Μπότο είχε κλείσει αριστερό μπακ τον Έρικ της Αλ Αίν που γράφτηκε κάπου στα μέσα της άνοιξης, επιθετικό τον Κρασό που μας ενδιέφερε το χειμώνα, σέντερ μπακ κάποιον σαν τον Ρέντε για μπακ απ του Ίνγκασον, ανανέωνε τον Ντάντας αφού έχει καλές σχέσεις με Ρουί Κόστα και έφερνε και έναν εξτρέμ τύπου Κερκ που ακούστηκε, ίσως και τον Πέλκα σαν έξτρα κίνηση. Νομίζω με αυτούς θα μπορούσαμε να πάμε στα πρώτα προκριματικά και να κάναμε έπειτα focus σε δύο τρεις καλές περιπτώσεις που θέλουν χρόνο για τις θέσεις του φορ, του χαφ και του δεκαριού ώστε να πάμε για το κάτι παραπάνω.

Εν τέλει αφού πάμε σε έμπειρους θα πρότεινα να πάνε να κλείσουν την παικτούρα Roberto Pereyra για χαφ , την παικτούρα Roberto Soriano για δεκάρι , την παικτούρα Bruno Henrique για εξτρέμ και μετά ας φέρουν όποιον θέλουν για φορ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Φυσικα και υπαρχει λογικοτατη εξηγηση:ΠΑΝΤΟΦΛΑ!
Ειναι τσουχτερη η ατιμη,ειδικα αν συνδιαστει και με κρεβατομουρμουρα,κΩλαση αδερφε......
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Blackgr4 έγραψε:Τι φετίχ είναι αυτο απο ορισμένους να μπαίνουν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ και να γράφουν τα ίδια;
Ρε σεις, έχετε την εντύπωση πως αν γκρινιάξετε αρκετά εδω μεσα θα συμβει κάποιο μαγικό και θα έρθουν αυτοί που θέλετε και οταν το θέλετε;
Υπάρχει έστω μισή λογική εξήγηση για την επαναλαμβανόμενη συμπεριφορά σας;

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι φετιχ ειναι αυτο που νιωθεις οτι πρεπει να πεις σε ποιους να κανουν τι σε ενα φορουμ οπαδων; Αν δε θες μη γραφεις
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τα έχουμε πει κι εμείς επανειλημμένα. Δεν εξυπηρετεί κανέναν η διαρκής αναπαραγωγή και διατήρηση αρνητισμού εδώ μέσα.

Ωστόσο, λογική εξήγηση ζητάει και δεν την πήρε, απλά του αντιστρέφεις το ερώτημα. Διότι, δεν υπάρχει λογική εξήγηση.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

https://www.transfermarkt.com/edu-expos ... ler/506248

από Κουλιανό τώρα.
Ίδιο γραφείο με Μπράντον.
icue

Δημοσίευση από icue »

Τον πηραν πριν ενα χρονο με 4,5 χαρτια;
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Έπεσε η Εσπανιόλ. Ίσως θέλει να ξεφορτωθεί συμβόλαια
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Τον ξέρεις κανείς τον παίκτη;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kos

Δημοσίευση από kos »

Dimg4a έγραψε:Τι συγκρινετε ρε σεις; Ο βαζελος ειναι ετοιμη ομαδα, εμεις χρειαζομαστε μιση εντεκαδα και ακομα ψαχνομαστε
Δεν είναι αυτή η διαφορά με τον βαζελο.
Την απλότητα στην λήψη των αποφάσεων δεν θα την έχουμε ποτέ.
Αποφασίζει ο προπονητής. Αναλαμβάνει την ευθύνη ο προπονητής.
Δεν θα έρθει κανένας που δεν εγκρίνει ο προπονητής.
Πόσοι ήρθαν σε εμάς χωρίς την έγκριση του προπονητή γιατί ο προπονητής μας δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο?
Απέχουμε έτη φωτός όχι από τον βαζελο... Από την γριά. Δεν μιλάω για προπονητική αξία αλλά για ανάληψη πρωτοβουλίας και ευθύνης...
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Βλακείες του κουλιανου.

Υγ ποιος παίκτης ήρθε χωρίς την σύμφωνη γνώμη του προπονητή?

Υγ2 το αστείο της όλης υπόθεσης θα είναι να έρθει ο μπονατσολι στα ίδια ή ακόμα χειρότερα με περισσότερα απ' ότι είχε συμφωνηθεί τον χειμώνα.

Υγ3 την γριά οι βάζελοι τον χειμώνα την κατηγορούσαν για για δυσκοιλιότητα και αργοπορία στην απόφαση για μεταγραφές. Κάτι που πλήρωσαν στο τέλος
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

αντιδράσεις των οπαδων της Σαμπτορια σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Γκαμπιαντινι στην Ιταλία..

"bastardo manolo, ci hai lasciato per i soldi, sei diventato un figlio di puttana, un giocatore del Cagliari"
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Του τα χώνουν που πάει Κάλιαρι;
Μονόδρομος η Θεσσαλονίκη Μανόλο...
Καλά αυτός το τελεσίγραφο το έχει πάρει τοις μετροιτης; 12 Ιταλίας θα απαντήσει;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτόν τον Edu Exposito πώς ακριβώς θα τον πάρουμε? Παικταράς πάντως , η καλύτερη περίπτωση από αυτές που ακούστηκαν. Ένας μέσος που τα κάνει όλα. Μακάρι θα πω εγώ , όπως μακάρι να έσκαγε και ο Bonazzoli.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”