Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Superleague και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
teratios

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA

Δημοσίευση από teratios »

ronaldo έγραψε:η ομαδα θα κατεβει απο οτι ακουγεται ιδια οπως στο παιχνιδι με τη χερενφειν με το μαλεζα στη θεση του τσιριλο και τον αμπουμπακαρι στη θεση του γκαρσια.

εγω δεν νομιζω να μπορει ο αμπουμπακαρι να μπορει να αλλαξει την εικονα της ομαδας.

και καταριπτεται και ο μυθος που λεει οτι δεν βαζει τον κουτσιανικουλη για να μην τον καψει.

εκαψε τον γκαρσια κανονικοτατα που τον εβαλε να παιξει σε μια θεση που απλα δεν μπορει με τιποτα.
και ο γκαρσια φευγει απο την ομαδα απο αυτη την επινοηση του σαντος.

σημερα θα βαλει τον αμπουμπακαρι λεει δεξι χαφ και τον φωτακη αριστερο.

αλλανταλων λεω εγω

μαλλον θεωρει και τον αμπουμπακαρι πολυ καλυτερο απο τον κουτσια για να τον βαζει να παιξει εκτος θεσης και τον μικρο δεν τον βαζει να παιξει στη θεση του

μαλλον θα κερδισουμε αλλα πολλη ξεροκεφαλια δον φερναντο

βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...

ronaldo έγραψε:ότι θελω το κακο του ΠΑΟΚ οταν λεω να παιξουμε 4-4-2 με
-------------------------βιτολο----------------------
βιειρινια--------------------------------------κουτσια
-------------------------σορλεν(η φωτακη)---------
--------------φιλομενο------------------------------
----------------------------------μουσλι-------------

ειμαι πολυ αμπαλος τελικα
προς θεού...ποιος κακοπροαίρετος και κακοήθης το είπε αυτό;...το να βλέπεις ρόμβο (με τον Φωτάκη 10ρι, έτσι;) στο σημερινό παιχνίδι δείχνει μια βαθιά γνώση του παιχνιδιού...κοινώς, εσύ αγόρι μου βλέπεις μπάλα

κατά τα άλλα, δεν νομίζω πως είναι ο χώρος να συζητήσουμε εμμονές (για τον ρόμβο με εξτρέμ αντί για χαφ...αν και το 4-1-3-2 θα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο σύστημα τουλάχιστον για τα τελευταία 60 χρόνια)...

αντίθετα, είναι ο χώρος να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα για την απόδοση της στο Β΄ ημίχρονο και στον Σάντος για το κοουτσάρισμα του...ας αφήσουμε λοιπόν τις αστείες προβλέψεις και τις ακόμα πιο γελοίες αναλύσεις κάποιων, και ας επικεντρωθούμε στο θετικό αποτέλσμα και στο 30λεπτο που δίνει πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Υ.Γ. Ένα ακόμα θετικότατο αποτέλεσμα της εμφάνισης του Β' Ημιχρόνου και της ευρείας νίκης είναι πως γίνεται εμφανές πως ο φετινός ΠΑΟΚ (αντίθετα με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό οφείλεται σε Σάντος και Βρύζα) έχει πολλές λύσεις για κάθε θέση και έτσι δεν υπάρχει κανείς αναντικατάστατος. Όποιος (μα όποιος) δεν γουστάρει, να σηκωθεί να φύγει.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Πουλεν νουμερο 2...
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

+102

Η ομαδα αξιζε και τη γιουχα στο 1ο και το χειροκροτημα στο 2ο ημιχρονο. Με παικτες οπως του 1ου ημιχρονου, με οτι συστημα και να παιζαμε παλι 0-0 θα εληγε.
comealot

Δημοσίευση από comealot »

PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Γιατί να μη βάλει φορ??
Πες μου έναν λόγο για να βάλει φορ ρε αδερφέ!Για ποιο λόγο?Έπρεπε να μπει γκολ?
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Δεν μπορεσα να το δω το ματς και ειδα τα γκολ.
πολυ ομορφα τωρα απο οτι καταλαβα δεν ήμασταν καλοι στο πρωτο.
δεν μπορώ να κρίνω
κραταμε το αποτελεσμα και την γκολαρα φιλομενο που την γουσταρα τρελα.
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Έλα ρε φίλε, το Ρίισε τι τον θέλεις...?? Δεν τον γουστάρω καθόλου...!! Διάλεξε άλλον... :)
alexpanas

Δημοσίευση από alexpanas »

συμφωνω απολυτα με τον φιλο.πιο αναλυτικα αντι για χαλκια-κρεσιτς να παρουμε μπουφον και κασιγιας. στη θεση των μαλεζα-πουγιολ, σναουτσνερ-ντανιελ αλβες,αραπατζη-ζαμπροτα,λινο-ρισε,γκαρσια-λαμπαρντ,σορλεν-τζεραρντ, κονσεισαο-ροναλντο,μουσλι-ιμπραιμοβιτς,αναστασακο-μεσι. αν θα θελατε να προσθεσετε και κανεναν αλλο ελευθερα
alexpanas

Δημοσίευση από alexpanas »

steeve88 έγραψε:Ρε παιδιά 20' παίξαμε μπάλα.....

Μπράβο σε Κουτσιανικούλη...πήγαινε αριστερά δεξιά συνέχεια....ότι μπορούσε έκανε το παλικάρι....

Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι πρέπει να φύγουν όλοι εκτός από 6 παίχτες.....Δηλαδή κοιτούσα το πρώτο ημίχρονο και έλεγε τι φταιει ρε γμτ....και κατάλαβα ότι οι μόνοι που αξίζουν να μείνουν είναι οι Βιτόλο, Τσιρίλο, Κουτσια, Κοντρέρας , Φιλομένο , Βιειρίνια.....όλοι οι άλλοι δρόμο και να έρθουν καινούριοι...

συμφωνω απολυτα με τον φιλο.πιο αναλυτικα αντι για χαλκια-κρεσιτς να παρουμε μπουφον και κασιγιας. στη θεση των μαλεζα-πουγιολ, σναουτσνερ-ντανιελ αλβες,αραπατζη-ζαμπροτα,λινο-ρισε,γκαρσια-λαμπαρντ,σορλεν-τζεραρντ, κονσεισαο-ροναλντο,μουσλι-ιμπραιμοβιτς,αναστασακο-μεσι. αν θα θελατε να προσθεσετε και κανεναν αλλο ελευθερα
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

βαλε και τον Κορδονουρη!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

teratios έγραψε:
ronaldo έγραψε:η ομαδα θα κατεβει απο οτι ακουγεται ιδια οπως στο παιχνιδι με τη χερενφειν με το μαλεζα στη θεση του τσιριλο και τον αμπουμπακαρι στη θεση του γκαρσια.

εγω δεν νομιζω να μπορει ο αμπουμπακαρι να μπορει να αλλαξει την εικονα της ομαδας.

και καταριπτεται και ο μυθος που λεει οτι δεν βαζει τον κουτσιανικουλη για να μην τον καψει.

εκαψε τον γκαρσια κανονικοτατα που τον εβαλε να παιξει σε μια θεση που απλα δεν μπορει με τιποτα.
και ο γκαρσια φευγει απο την ομαδα απο αυτη την επινοηση του σαντος.

σημερα θα βαλει τον αμπουμπακαρι λεει δεξι χαφ και τον φωτακη αριστερο.

αλλανταλων λεω εγω

μαλλον θεωρει και τον αμπουμπακαρι πολυ καλυτερο απο τον κουτσια για να τον βαζει να παιξει εκτος θεσης και τον μικρο δεν τον βαζει να παιξει στη θεση του

μαλλον θα κερδισουμε αλλα πολλη ξεροκεφαλια δον φερναντο

βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...

ronaldo έγραψε:ότι θελω το κακο του ΠΑΟΚ οταν λεω να παιξουμε 4-4-2 με
-------------------------βιτολο----------------------
βιειρινια--------------------------------------κουτσια
-------------------------σορλεν(η φωτακη)---------
--------------φιλομενο------------------------------
----------------------------------μουσλι-------------

ειμαι πολυ αμπαλος τελικα
προς θεού...ποιος κακοπροαίρετος και κακοήθης το είπε αυτό;...το να βλέπεις ρόμβο (με τον Φωτάκη 10ρι, έτσι;) στο σημερινό παιχνίδι δείχνει μια βαθιά γνώση του παιχνιδιού...κοινώς, εσύ αγόρι μου βλέπεις μπάλα

κατά τα άλλα, δεν νομίζω πως είναι ο χώρος να συζητήσουμε εμμονές (για τον ρόμβο με εξτρέμ αντί για χαφ...αν και το 4-1-3-2 θα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο σύστημα τουλάχιστον για τα τελευταία 60 χρόνια)...

αντίθετα, είναι ο χώρος να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα για την απόδοση της στο Β΄ ημίχρονο και στον Σάντος για το κοουτσάρισμα του...ας αφήσουμε λοιπόν τις αστείες προβλέψεις και τις ακόμα πιο γελοίες αναλύσεις κάποιων, και ας επικεντρωθούμε στο θετικό αποτέλσμα και στο 30λεπτο που δίνει πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Υ.Γ. Ένα ακόμα θετικότατο αποτέλεσμα της εμφάνισης του Β' Ημιχρόνου και της ευρείας νίκης είναι πως γίνεται εμφανές πως ο φετινός ΠΑΟΚ (αντίθετα με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό οφείλεται σε Σάντος και Βρύζα) έχει πολλές λύσεις για κάθε θέση και έτσι δεν υπάρχει κανείς αναντικατάστατος. Όποιος (μα όποιος) δεν γουστάρει, να σηκωθεί να φύγει.

την πιθανη ενδεκαδα του αγωνα δεν την ειχα βγαλει εγω αλλα οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ.
δεν εκανα το μεντιουμ να πω απο μονος μου τι σκεφτεται ο σαντος.
ο σαντος δεν επελεξε τελικα αυτο που σχεδιαζε αλλα αυτο που επρεπε και ηρθε το 3-0

κατα τα αλλα εννοειται οτι βλεπω μπαλα γιατι εσυ δινεις συγχαρητηρια για το κοουτσαρισμα του σαντος για ενα συστημα που εγω το λεω εδω και κανενα 2 μηνες και ο σαντος το εκανε σημερα καταλαθως λογω τραυματισμων.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Πέρυσι το πρώτο ματς στο οποίο παίξαμε 4-4-2 από την αρχή με Μπάκα-Μουσλι μπροστά και Βερόν-Ίβιτς στο κέντρο ήταν το εντός έδρας με τον Λεβαδειακό. Το ματσάκι εκείνο είχε λήξει 3-1 υπέρ μας και ήταν από τα καλύτερά μας σε όλη τη σεζόν από επιθετικής άποψης. Ο Σάντος δοκίμασε τότε να βάλει δίπλα στον Μουσλι έναν παίκτη (Μπακα) για να τον απελευθερώσει και να ανοίξει την άμυνα και το κατάφερε. Προφανώς πήρε το ρίσκο της αλλαγής του αγαπημένου του 4-2-3-1 σε εκείνο το ματς επειδή παίζαμε με μια σαφώς αδύναμη ομάδα (Λεβαδειακός) και μάλιστα εντός έδρας. Να υπενθυμίσω ότι ο περυσινός Λεβαδειακός ήταν κατά πολύ καλύτερος από τον φετινό, με Λεονάρντο, Μοντόγια, Ντιμπαλά κ.ά.

Φέτος (και συγκεκριμένα σήμερα) το γιατί επέλεξε να ξεκινήσει πάλι με ένα μόνο φορ και να πετάξει ένα ολόκληρο ημίχρονο στο καλάθι των αχρήστων, απέναντι σε έναν τραγικό Λεβαδειακό (είχε φανεί και στην 1η αγωνιστική αυτό), είναι πραγματικά απορίας άξιον. Όποιος παρακολουθεί λίγο τα ποστ μου θα δει ότι σχεδόν ποτέ δεν έχω κράξει τον Σάντος, αλλά η σημερινή του επιλογή να ξεκινήσει πάλι με τον φουκαριάρη τον Μουσλι μόνο κι έρημο μέσα στην περιοχή είναι κάτι το ανεξήγητο για μένα. Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται αυτονόητο ότι σε τέτοια ματς πρέπει να παίζουμε με δύο φορ περιοχής. Το ερώτημα είναι, αν δεν χτύπαγε ο Ίβιτς, σε ποιό λεπτό θα έμπαινε ο 2ος φορ και τι θα προλάβαινε να κάνει;; Διότι δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς ότι ο Φιλομένο άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας επιθετικά. Υπό σημείωση ότι χρησιμοποιήθηκε επιτέλους στη θέση του (μέσα στην περιοχή, δίπλα στον Μουσλι).

Σ’αυτό το θαυμάσιο 20λεπτο στο β ημίχρονο είδαμε επιτέλους έναν εξαιρετικό ΠΑΟΚ, με ταχύτητα, φαντασία, που δεν βαριέσαι να τον βλέπεις. Το 20λεπτο αυτό έδειξε ποιές είναι οι δυνατότητες του φετινού ΠΑΟΚ. Πράγματα σαν αυτά που είδαμε στο εν λόγω 20λεπτο, πέρυσι δεν τα είδαμε σε κανένα ματς, ούτε με Μακεδονικό, ούτε με Θρασύβουλα ούτε με κανέναν. Που σημαίνει ότι οι προσθήκες μας φέτος έχουν κάνει την ομάδα καλύτερη και πρέπει να περιμένουμε ακόμα καλύτερα πράγματα στο άμεσο μέλλον.

Από το υπόλοιπο ματς μόνο προβλήματα βγαίνουν με εξαίρεση τη σταθερότητα και την ηγετική εμφάνιση του Χαλκιά και πάλι. Αλλά δεν αξίζει να επεκταθούμε γιατί η άμυνα είναι 100% ξεχαρβαλωμένη από τις απουσίες.

ΥΓ: Τα σέβη μου στον κύριο Λούσιο για το Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο γκολ που μας χάρισε. Το βλέπω και το ξαναβλέπω και δεν μπορώ να συλλάβω το πόσα φάλτσα έβαλε, το ποσο γλυκό ήταν το ακουμπημά του στην μπάλα. Δείτε πώς σκάει η μπάλα μέσα στην εστία, με τι φάλτσα! Και τόσο ψηλή και τεχνική λόμπα από τέτοια απόσταση δεν έχω ξαναματαδεί! Ποίημα το γκολ, σπουδαίος τεχνίτης ο Αργεντινος!
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

λοιπον για δειτε και τα 3 συστηματα που για μενα πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ και ποιοι παιχτες πρεπει να παιζουν οπως τα ειχα γραψει πριν το ματς με την χερενφειν στο αντιστοιχο τοπικ(σελιδα 14)
ronaldo έγραψε:.αν παιξεις 4-4-2 θα ειναι για να παιξεις επιθετικα οποτε πρεπει να παιξεις με ενα σχημα καπως ετσι

----------------βιτολο(η γκαρσια)------------------
βιειρινια-----------------------------------κουτσιανικουλης
----------------σορλεν(η φωτακης)
----------φιλομενο-----------------------------------
-------------------------μουσλι-----------------

αν θελεις να παιξεις καλυπτωντας και τα νωτα σου παιζεις 4-5-1 με 2 αμυντικα χαφ

-------------βιτολο--------------γκαρσια--------------
βιειρινια---------σορλεν(η φωτακης)-----------κουτσια
--------------------μουσλιμοβιτς----------------------

και αν θελεις να παιξεις καπως πιο επιθετικα απο το 4-5-1 και λιγο πιο αμυντικα απο 4-4-2 παιζεις 4-3-3

------------------------βιτολο(η γκαρσια)-------------------------
---------------φωτακης------------------σορλεν-----------------
βιειρινια-------------------------------------------------κουτσια--
--------------------------μουσλι-----------------------------------

ετσι τα βλεπω εγω τα πραγματα και νομιζω οτι αυτα ειναι τα 3 φυσιολογικα συστηματα που πρεπει να παιζουμε.
τα αλλα ειναι αλχημιες νομιζω με το να παιζουν παιχτες σε θεσεις που δεν μπορουν να ανταποκριθουν
Άβαταρ μέλους
teratios

Δημοσίευση από teratios »

ronaldo έγραψε:την πιθανη ενδεκαδα του αγωνα δεν την ειχα βγαλει εγω αλλα οι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ.
δεν εκανα το μεντιουμ να πω απο μονος μου τι σκεφτεται ο σαντος.
ο σαντος δεν επελεξε τελικα αυτο που σχεδιαζε αλλα αυτο που επρεπε και ηρθε το 3-0

κατα τα αλλα εννοειται οτι βλεπω μπαλα γιατι εσυ δινεις συγχαρητηρια για το κοουτσαρισμα του σαντος για ενα συστημα που εγω το λεω εδω και κανενα 2 μηνες και ο σαντος το εκανε σημερα καταλαθως λογω τραυματισμων.

Κυριακή 30 Αυγούστου, Ώρα, 11 το πρωί, Θεσσαλονίκη.

Ένας Πορτογάλος προπονητής παίρνει το πρωινό του. Έχει ένα laptop και σερφάρει στο ίντερνετ. Εκεί που παίζει τάβλι στο Yahoo μαθαίνει πως υπάρχει έναν site οπαδών της ομάδας που προπονεί, όπου λειτουργεί και forum με ανταλλαγή απόψεων. "Τι λε ρε συ, τέτοιο πράμα ε, τι σου κάνει η τεχνολογία, για να μπω να δω τι γράφουν και για μένα" σκέφτηκε ο Πορτογάλος και βούτηξε μια φρυγανιά στον καφέ του. "Αμπουμπακαρί", "Αμπουμπακαρί" φώναξε.

- Τι είναι κόουτς;, του απάντησε ο ρασταφάρις αμυντικός του
- Έλα δω και βρες μου που σχολιάζουν εμένα μέχρι να τελειώσω τον καφέ.

Μετά από 5 λεπτά ο Πορτογάλος γύρισε και κοίταξε τον ρασταφάρι που είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό. "Τι έγινε ρε συ, λένε τίποτα κακό για μένα, μήπως δεν τους αρέσουν τα συστήματα μου;". Αντί για απάντηση βρέθηκε με το laptop μπροστά στα μάτια του. "Δες και μόνος σου κόουτς".

Ο Πορτογάλος έμεινε εμβρόντητος. Μα τόσο καιρό να μην το είχε σκεφτεί! Ήταν τόσο απλό, ιδιοφυές μες στην απλότητα του! Συνέχιζε το διάβασμα μουρμούριζοντας "ρε λες, ρε λες". Τελικά σύντομα επανέκτησε την αυτοκυριαρχία του. Ξανάγινε σοβαρός, γύρισε και είπε "Αμπουμπακαρί"
- Ναι κόουτς;
- Αλλαγή πλάνου. Θα παίξεις δεξί μπακ. Ξέρεις την θέση;
- Ναι κόουτς.
- Ωραία. Πήγαινε πες στον Σαβίνι πως θα κάτσει στον πάγκο.
(Λίγο πριν φύγει τον ξαναφωνάζει)
- Δε μου λες...
- Ναι κόουτς;
- Έχουμε στην ομάδα έναν παίχτη (κοιτάει την οθόνη και συλλαβίζει) Κου-τσιά-ντι...
- Κουτσιανικούλη, ναι κόουτς
- Ποιος είναι αυτός ρε;
- Ο κοντός, ο μαλλιάς, που μικροδείχνει....
- Α, τι λε ρε, αυτός είναι δικός μας, και γω που νόμιζα πως είναι απ΄το εφηβικό και τον φέραν να κάνει προπονήσεις μαζί μας...Και δε μου λες, αυτός ο Κου-τσια-ντι, αυτός τέλος πάντων, είναι καλός;
- Έτσι λέει ο Ρονάλντο κόουτς...
- Το βλέπω ρε συ Αμπουμπακαρί, για αυτό σε ρωτάω...
- Ε, ξέρω γω, για να το λέει ο Ρονάλντο...
- Ναι, ναι, έχεις δίκιο. Λοιπόν, πήγαινε πες του πως θα παίξει (κοιτάει την οθόνη για να το σιγουρέψει) αριστερό χαφ. Οκ;
- Ναι κόουτς.
- Τα θυμάσαι ρε;
- Ναι κόουτς, ο Σαβίνι στον πάγκο, εγώ δεξί μπακ και ο Κουτσιανικούλης αριστερό χαφ.
- Οκ, καν την τώρα γιατί έχω να διαλέξω ποιο σακάκι θα βάλω.

Το πρώτο πράμα που έκανε ο Πορτογάλος όταν έμεινε μόνος του ήταν copy-paste τα συστήματα του Ρονάλντο που έβλεπε στο site, στην επιφάνεια εργασίας του laptop του. Μετά έκλεισε τον υπολογιστή, και σηκώθηκε εμφανώς ευδιάθετος. Έκανε δυο-τρεις βόλτες πάνω κάτω και είπε φωναχτά "ο θεός να σε φυλάει Ρονάλντo, ο θεός να σε έχει καλά σωτήρα μου"...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ναι ετσι εγινε

παλι καλα που δεν ακουσε τον teratio ο κοουτς οπως στο ματς με την χερενφειν που του ειχες δωσει χαρτακι για την ενδεκαδα
και η ενδεκαδα ειχε τον γκαρσια αριστερα τον φωτακη δεξια τον βιειρινια δευτερο φορ τον σαβινι δεξι μπακ

δεν εταιγε ο σαντος εσυ τον ειχες καταστρεψει teratie γιατι ο κοουτς μια χαρα ενδεκαδα θα εβαζε με την χερενφειν

εγω νομιζω τα πηγα καλυτερα σημερα.3-0 καλο σκορ
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Ήθελα να πω πολλά , αλλα ο χείμαρρος paokpool με κάλυψε πλήρως.Από κει και πέρα όμως....

Κύριε Santos , σε αγαπάμε , σε εκτιμάμε , σε ευχαριστούμε για ότι έχεις κάνει , αλλα άσε το πείσμα και την περηφάνια.Δεν κάνουν καλο.Ειδικά όταν είσαι προπονητής του ΠΑΟΚ δεν κάνουν καθόλου καλο.

Σήμερα(χτες) ξεγυμνώθηκες μοναχος σου.Οι ίδιοι οι παίχτες σε κάνανε ρόμπα.Γιατί δεν μπορεί αυτοί οι ίδιοι παίχτες να μην μπορούσαν να τα κάνουν αυτά με τη Heerenveen.Κάποιος δεν τους άφησε.(και δεν εννοώ ότι τους κρατούσε τα πόδια η ότι τους έβαλε αρσενικό στο νερό-για να σε προλάβω φιλε eleos και φιλε eorptol)

Ελπίζω πως από δω και πέρα θα μπορούμε να βλέπουμε τους αντιπαλους μας ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ και θα πάψουμε να φοβόμαστε ακόμα και τη σκιά μας.Να παίξω συντηρητικά απέναντι στην Werder η στην Everton (πιθανές αντίπαλοι μαζί με Heerenveen) το καταλαβαίνω.Αλλα όχι βρήκαμε πιπέρι , ας ρίξουμε και στα λαχανα.

Μακάρι να έχουμε συνεχεια και όσον αφορά τα αποτελέσματα αλλα και την ποιότητα (γιατί στο κάτω κάτω από το ποδόσφαιρο ζούμε όλοι μας-κυριολεκτικά και μεταφορικά-ΑΣ ΜΗ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΟΥΜΕ)

P.S.:Τελικά μια φορα έπαιξε η ομάδα όπως ακριβώς ήθελε ο ronaldo και ρίξαμε τριμπαλο....Ampaloi e ampaloi όλοι σας.(ούτε ο μεταφραστής δεν την αναγνωρίζει τη λέξη :) :) :) :) )

P.S.2:Φιλε teratios , με όλο το σεβασμό , η ειρωνεία είναι το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο.Σεβαστείτε ένα παιδί που το μονο που θέλει είναι η ομάδα του να παίζει καλο ποδόσφαιρο.Το ξέρω ότι ξεφεύγει κάθε τρεις και λίγο και τα μισά είναι αερολογίες , αλλα τουλάχιστον κακό στην ομάδα δεν θέλει να κάνει.Τουλάχιστον εγώ του αναγνωρίζω το θάρρος της γνώμης του.Εδώ τρώτε στη μάπα τις ιδιοτροπίες του Santos , του Garcia , του Conceisao.Ο ronaldo σας πείραξε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα SuperLeague 09-10”