ronaldo έγραψε:η ομαδα θα κατεβει απο οτι ακουγεται ιδια οπως στο παιχνιδι με τη χερενφειν με το μαλεζα στη θεση του τσιριλο και τον αμπουμπακαρι στη θεση του γκαρσια.
εγω δεν νομιζω να μπορει ο αμπουμπακαρι να μπορει να αλλαξει την εικονα της ομαδας.
και καταριπτεται και ο μυθος που λεει οτι δεν βαζει τον κουτσιανικουλη για να μην τον καψει.
εκαψε τον γκαρσια κανονικοτατα που τον εβαλε να παιξει σε μια θεση που απλα δεν μπορει με τιποτα.
και ο γκαρσια φευγει απο την ομαδα απο αυτη την επινοηση του σαντος.
σημερα θα βαλει τον αμπουμπακαρι λεει δεξι χαφ και τον φωτακη αριστερο.
αλλανταλων λεω εγω
μαλλον θεωρει και τον αμπουμπακαρι πολυ καλυτερο απο τον κουτσια για να τον βαζει να παιξει εκτος θεσης και τον μικρο δεν τον βαζει να παιξει στη θεση του
μαλλον θα κερδισουμε αλλα πολλη ξεροκεφαλια δον φερναντο
βουλωμένο γράμμα διαβάζεις...
προς θεού...ποιος κακοπροαίρετος και κακοήθης το είπε αυτό;...το να βλέπεις ρόμβο (με τον Φωτάκη 10ρι, έτσι;) στο σημερινό παιχνίδι δείχνει μια βαθιά γνώση του παιχνιδιού...κοινώς, εσύ αγόρι μου βλέπεις μπάλαronaldo έγραψε:ότι θελω το κακο του ΠΑΟΚ οταν λεω να παιξουμε 4-4-2 με
-------------------------βιτολο----------------------
βιειρινια--------------------------------------κουτσια
-------------------------σορλεν(η φωτακη)---------
--------------φιλομενο------------------------------
----------------------------------μουσλι-------------
ειμαι πολυ αμπαλος τελικα
κατά τα άλλα, δεν νομίζω πως είναι ο χώρος να συζητήσουμε εμμονές (για τον ρόμβο με εξτρέμ αντί για χαφ...αν και το 4-1-3-2 θα είναι αν μη τι άλλο πρωτότυπο σύστημα τουλάχιστον για τα τελευταία 60 χρόνια)...
αντίθετα, είναι ο χώρος να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα για την απόδοση της στο Β΄ ημίχρονο και στον Σάντος για το κοουτσάρισμα του...ας αφήσουμε λοιπόν τις αστείες προβλέψεις και τις ακόμα πιο γελοίες αναλύσεις κάποιων, και ας επικεντρωθούμε στο θετικό αποτέλσμα και στο 30λεπτο που δίνει πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον.

Υ.Γ. Ένα ακόμα θετικότατο αποτέλεσμα της εμφάνισης του Β' Ημιχρόνου και της ευρείας νίκης είναι πως γίνεται εμφανές πως ο φετινός ΠΑΟΚ (αντίθετα με τις προηγούμενες χρονιές και αυτό οφείλεται σε Σάντος και Βρύζα) έχει πολλές λύσεις για κάθε θέση και έτσι δεν υπάρχει κανείς αναντικατάστατος. Όποιος (μα όποιος) δεν γουστάρει, να σηκωθεί να φύγει.