Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
mbison

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από mbison »

Δεν κατάλαβα, ο Κονσταντιν λέει μελετά κ άλλες προτάσεις. Γιατί ο Λουτσε θέλει για βοηθό πρώτο προπονητή?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Όταν κάποιος δεν απαντάει στο deadline η κατάληψη δεν είναι καλή συνήθως.
Λογικά ο παίκτης προσπαθεί να κερδίσει χρόνο μήπως έρθει πρόταση από serieA
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολλά τα κοινά για τους δύο εξτρέμ μιας και πρόκειται για δύο παιδιά στην ίδια ηλικία, με καταγωγή από την Αφρική που πήραν υπηκοότητα στις χώρες που έζησαν και χρίστηκαν μάλιστα και διεθνής, ο Μισιτζάν με την εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας και ο Σίστο με την εθνική ανδρών της Δανίας.
Το Σουρινάμ στην Ν. Αμερική, αλλά δε γαμείς... εκεί θα κολλήσουμε;
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Μπηκε σφήνα η Κάλιαρι για Γκαμπιαντινι λένε.
george188

Δημοσίευση από george188 »

Αναμονή μέχρι τη Δευτέρα λοιπόν.. προφανώς προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια ο παίκτης
renegade

Δημοσίευση από renegade »

mbison έγραψε:Δεν κατάλαβα, ο Κονσταντιν λέει μελετά κ άλλες προτάσεις. Γιατί ο Λουτσε θέλει για βοηθό πρώτο προπονητή?
Γιατί θα μας ρωτήσει ποιον θέλει για βοηθό προπονητή?
Τα χρήματα είναι συγκεκριμένα για τη θέση. Αν μπορεί ας φέρει και τον Πεπ βοηθό
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εντωμεταξύ αυτή η Κάλιαρι μας έχει πηδηξει. Μια με Μπρανταριτς αν θυμάμαι καλά, μία με Ντεσποντοφ και τώρα προσπαθεί να πάρει Γκαμπιαντινι.

Αντε να έρθει η 20 Ιουνίου να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Αν τελικά έρθει πάντως εγώ πιστεύω θα αφήσει εποχή και το σύνθημα που θα δονει την Τούμπα θα είναι το είναι τρελός ο Ιταλός.

Ο Τσωχος όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ποιότητα του Γκαμπιαντινι, είπε ότι δεν μπορεί να είναι αντικειμενικος γιατί του έχει αδυναμία. Του αρέσει πάρα πολύ και είπε το αυτονόητο, που είχα πει κι εγώ. Ότι το 3ετες δεν πρέπει να προβληματίζει τον ΠΑΟΚ γιατί έχει ελαφρύ σκαρί, είναι καλος αθλητής και πιστεύει ότι θα παίζει τουλάχιστον μέχρι τα 37-38.Οσο για την ποιότητα του παίκτη είπε ότι είναι αδιαμφισβητητη.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

O Ιταλός χλωμό να έρθει, αφού καθυστερεί κάτι περιμένει και συνήθως δύσκολα αφήνουν τη χώρα τους.

Μου αρέσει που ήταν κοντά σε παίχτες
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

βαλε και το ντειολα για την καλιαρι
renegade

Δημοσίευση από renegade »

joshua έγραψε:Ρενέ ξαναλέω. Θέλω παίκτες που να έχουν στοιχεία που λείπουν από την ομάδα. Πχ μεσοεπιθετικα εγώ θέλω εξτρεμ που να πατάει περιοχή. Χωρίς να έχω δει θερμικούς χάρτες νομίζω ο Βούλγαρος πατάει πολύ περισσότερο περιοχή.
Εγώ πάλι ως πρώτο κριτήριο θα έβαζα την γρήγορη μεταφορά της μπάλας.
Πέρσι ήμασταν η χειρότερη ομάδα στο επιθετικό transition ( και λόγω προπονητή βέβαια)
Όχι βέβαια ότι δεν χρειαζόμαστε εκεί μεσοεπιθετικούς που πατάνε περιοχή , αλλά θεωρητικά οι Ντελιας, Τάισον και Ναρευ πατάνε αρκετά συχνά στο κουτί.
Βασικά με τους υπάρχοντες μεσοεπιθετικούς δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε κάποια πολύ μεγάλη κίνησή σε αυτή τη θέση. Εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και αποχωρησει ο ζιφκο.

Υγ εγώ πάλι είμαι αισιόδοξος με τον Ιταλό και πιστεύω ότι αν είναι λίγο έξυπνος... και φυσικά το οικονομικό παίζει σχετικά σημαντικό ρόλο για αυτόν, πότε θα υπογράψει σε εμάς.
Σε διαφορετική περίπτωση στην καλύτερη να κλείσει ένα συμβόλαιο κοντά στο εκατομμύριο με κάποια ομάδα η οποία θα παλεύει για τη Σωτηρία της. Δηλαδή μπορεί να έρθει του χρόνου τέτοιο καιρό και να ψάχνει πάλι ομάδα όντας πλέον ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Σάβ 17 Ιουν 2023, 21:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
adman

Δημοσίευση από adman »

dimpaok4 έγραψε:σημαντικες πληροφοριες στα αρθρα του 24 για τον ιταλο για ενα σχετικο ντεντλαιν απο οτι καταλαβαινω για την δευτερα και για τους εξτρεμ που βγηκαν απο φορτσα οτι οντως ενδιαφερουν με ενα σχετικο προβαδισμα στον ολλανδο αλλα εν κατακλειδει λενε οτι βγαινει αισιοδοξια για κατι καλυτερο.....
Ας ελπίσουμε να ισχύει αυτό το καλύτερο
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

sourmenetes έγραψε:Πάντως είναι από τις φορες που βάσει των ονομάτων που παρουσιάζονται, φαίνεται να έχει γίνει προετοιμασία από τότε ιθυνοντες καθώς μιλάμε για έτοιμους παίκτες με παραστάσεις.

Δε γίνεται να ξεκίνησες να θες να πείσεις τον Ιταλο μια βδομάδα πριν, ούτε τον μειτε.

Ειναι περιπτώσεις που βασει των χρημάτων που διαθέτουμε, θέλουν χρόνο.
Αυτό θα κριθεί (και) εκ τού αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

2 εβδομάδες μέχρι να φύγουμε Ολλανδία (2 Ιουλίου), άντε να δούμε
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Napoli4 έγραψε:
Πολλά τα κοινά για τους δύο εξτρέμ μιας και πρόκειται για δύο παιδιά στην ίδια ηλικία, με καταγωγή από την Αφρική που πήραν υπηκοότητα στις χώρες που έζησαν και χρίστηκαν μάλιστα και διεθνής, ο Μισιτζάν με την εθνική Ελπίδων της Ολλανδίας και ο Σίστο με την εθνική ανδρών της Δανίας.
Το Σουρινάμ στην Ν. Αμερική, αλλά δε γαμείς... εκεί θα κολλήσουμε;
Μέχρι σήμερα νόμιζα κι εγώ οτι βρίσκεται στην Αφρική…
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Βρε φέρε τον σιστο να σειστει η Τουμπα.

Ολοκληρωμένο εξτρεμ με ταχύτητα και τακτική. Ποιον αμπιτζαν και παικτακια της μιας χρονιάς στην Ολλανδία. Να πω ότι ήταν σαν τον ναρει τίμιος όπου έπαιξε να το καταπιώ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”