Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Αν...αν γίνουν οι μεταγραφές που ακούγονται, θα είμαστε κάπως έτσι
Τερματοφύλακες: Κοτάρσκι, Ζίφκοβιτς, Ταλιχμανίδης
ΔΕ Αμυντικοί: Σάστρε, Λύρατζης, Βιειρίνια
ΑΡ Αμυντικοί: Ντάλμπερτ, Ράφα, Τσαούσης
ΚΕ Αμυντικοί: Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ
ΚΕ Μέσοι: Μεϊτέ, Ντούγκλας, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε
Εξτρέμ: Νάρει, Ζίφκοβιτς, Τάισον, Σίστο
Επιτελικοί: Κωνσταντέλιας
Επιθετικοί: Γκαμπιαντίνι, Μπράντον, Τζίμας
Και λογικά θα κινηθούμε ακόμα για 10άρι, στόπερ και ένα ακόμα χαφ.
Τερματοφύλακες: Κοτάρσκι, Ζίφκοβιτς, Ταλιχμανίδης
ΔΕ Αμυντικοί: Σάστρε, Λύρατζης, Βιειρίνια
ΑΡ Αμυντικοί: Ντάλμπερτ, Ράφα, Τσαούσης
ΚΕ Αμυντικοί: Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ
ΚΕ Μέσοι: Μεϊτέ, Ντούγκλας, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Φελίπε
Εξτρέμ: Νάρει, Ζίφκοβιτς, Τάισον, Σίστο
Επιτελικοί: Κωνσταντέλιας
Επιθετικοί: Γκαμπιαντίνι, Μπράντον, Τζίμας
Και λογικά θα κινηθούμε ακόμα για 10άρι, στόπερ και ένα ακόμα χαφ.
Ωραιο φαινεται το ροστερ π εβαλες
Αν δεν εχουμε αποχωρησεις
Επισης ν δουμε τι θ γινει μ Κανις Μπραντονιτς Μορικελι
Αν δεν εχουμε αποχωρησεις
Επισης ν δουμε τι θ γινει μ Κανις Μπραντονιτς Μορικελι
Ακόμα και με αυτοί να είναι βέβαια τα κενά στο κέντρο κ στους κεντρικούς αμυντικούς είναι μεγάλα
Τον Μειτε πάντως μόνο με καποιου είδους συμφωνία πακέτο με Νταντας πιστεύω μπορεί να τον πάρουμε. Δεν θα μας τον δώσει τσαμπα η Μπενφικα.
- Σουριναμέζος
Δανεικός θα έρθει δεν υπολογίζεται. Σαν να μας ζητήσουν δανεικό τον Μουργκ ή τον Νινούα.
Ε δεν θα σου δώσουν εύκολα δανεικο αν στη συνεργασία μας κάποια στιγμή δεν πάρουν φραγκα.
Unpsofable78 έγραψε:Τον Περειρα εννοούσα κι εγώ πριν κι ακόμη ένα όνομα σε dini.![]()
Αυτοι είναι οι μέσοι που έχουν βαρύ βιογραφικό και μένουν ελεύθεροι αλλά οι πιθανότητες να τους δελεασει η 4η αυτή τη στιγμή ομάδα της Ελλάδας να έρθουν, σε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι απειροελαχιστες.
Franco Vasquez?
Ο Παθουελο σας χαλαει?
- pirate_salonica
Εμένα με χαλάει γιατί δεν τον ξέρω, τον έμαθα τώρα που τον γράψανε εδώ 

- Dark Knight
Όχι πάτερ ....... ευλόγησον!prist64 έγραψε:Unpsofable78 έγραψε:Τον Περειρα εννοούσα κι εγώ πριν κι ακόμη ένα όνομα σε dini.![]()
Αυτοι είναι οι μέσοι που έχουν βαρύ βιογραφικό και μένουν ελεύθεροι αλλά οι πιθανότητες να τους δελεασει η 4η αυτή τη στιγμή ομάδα της Ελλάδας να έρθουν, σε ένα από τα χειρότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, είναι απειροελαχιστες.
Franco Vasquez?
Ο Παθουελο σας χαλαει?
Εγώ λέω ότι ο ΠΑΟΚ στα αλισβερίσια με τους γαυρους της Πορτογαλίας δεν πρόκειται να κερδίσει κάτι, οι τύποι είναι επιστήμονες στις πωλήσεις και γενικά στις συμφωνίες τους.
Το να φέρουμε παίχτη που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε δε βοηθάει ιδιαίτερα,αν αφήσουν κανέναν ελεύθερο τύπου Ζιφκοβιτς ,τότε ναι.
Το να πληρώνουμε τα συμβόλαια παιχτών που δεν υπολογίζουν ή ακόμα και ενοίκια για κάποιους από αυτούς, κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
Τι να τον κάνω τον Μειτε, αν του βάλουν μια ρήτρα 8-10 μύρια;
Να ψάχνω το καλοκαίρι του 2024 για άλλον και φτου από την αρχή.
Το να φέρουμε παίχτη που δεν μπορούμε να αποκτήσουμε δε βοηθάει ιδιαίτερα,αν αφήσουν κανέναν ελεύθερο τύπου Ζιφκοβιτς ,τότε ναι.
Το να πληρώνουμε τα συμβόλαια παιχτών που δεν υπολογίζουν ή ακόμα και ενοίκια για κάποιους από αυτούς, κάνουμε μια τρύπα στο νερό.
Τι να τον κάνω τον Μειτε, αν του βάλουν μια ρήτρα 8-10 μύρια;
Να ψάχνω το καλοκαίρι του 2024 για άλλον και φτου από την αρχή.
- Unpsofable78
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν προσπαθούμε και για παίκτες όπως ο Miha Zajic και ο Santi Comesana που ναι μεν είναι ακριβοί αλλά ελεύθεροι. Εάν όντως ισχύει ότι για τον χαφ το ταβάνι θα είναι το ίδιο ποσό με του φορ, ίσως να μπορούσαμε να τους προσεγγισουμε.
Ο Μειτε όσο καλός παίκτης κι αν είναι δε νομίζω ότι ταιριάζει σε μια ομάδα που προσπαθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα να παίζει κυριαρχικο ποδόσφαιρο. Τώρα για ντέρμπι και Ευρωπαϊκά ματς σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμος. Επίσης, όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, ο Μειτε μόνο ως δανεικός θα μπορούσε να έρθει και μάλιστα με ρήτρα έξω από τις δυνατότητες μας.
Ο Μειτε όσο καλός παίκτης κι αν είναι δε νομίζω ότι ταιριάζει σε μια ομάδα που προσπαθεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα να παίζει κυριαρχικο ποδόσφαιρο. Τώρα για ντέρμπι και Ευρωπαϊκά ματς σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμος. Επίσης, όπως προείπαν κι άλλα παιδιά, ο Μειτε μόνο ως δανεικός θα μπορούσε να έρθει και μάλιστα με ρήτρα έξω από τις δυνατότητες μας.
Από πτι βγαίνει δεν είμαστε κοντά σε κανέναν .. μόνο στον Βραζιλιάνο ίσως ..