Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
constadine

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από constadine »

paokovios1974 έγραψε:

ΥΓ
Τι θα γίνει με αυτές τις γ@μημ@νες διαφημίσεις των γ@μημ@νων κομμάτων;
Και εγώ με χρήση ad blocker δεν έχω δει καμιά διαφήμιση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κάντε whitelist το Paokmania βρε.. Στηρίξτε! :)
Αν θέλετε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μόνο εδώ μου τις πετάει αυτές.
Δεν είπα ότι φταίει το Παοκμανια.
Μάλλον φταίω εγώ που τους βρίζω όλη την ώρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

pirate_salonica έγραψε:Εγώ ξέρω πως - ΑΝ ισχύουν τα ονόματα της Φόρτσα - για άλλη μια φορά πάμε σε στοιχήματα με την ευχή να μας κάτσουν λαχεία... πόσες φορές πια θα κάνουμε το ίδιο πράγμα περιμένοντας να αλλάξει το αποτέλεσμα;
Γιατι στοιχηματα; Και ο Πριγιοβιτς οταν ηρθε στοιχημα ηταν. Υπαρχει κατι σιγουρο;
Anthimox

Δημοσίευση από Anthimox »

Ντάλμπερντ
Απλά τα πράγματα. Παίρνεις παίκτη με τρομερά υψηλό ταβάνι μετά από τραυματισμό που σημαίνει αυξημένο ρίσκο. Προσωπική μου εκτίμηση είναι πως είναι μία σωστή κίνηση. Αν δεν ρισκάρεις σε θέση που έχεις κάποια καβάντζα, που θα ρισκάρεις; Από το να πάρουμε με τα ίδια χρήματα ένα ακόμη Ράφα, χίλιες φορές να ρισκάρεις, ελπίζοντας ο παίκτης να επανέλθει.

Γκαμπιατίνι
Δεν τον ξέρω τον παίκτη. Απλά τα χαρακτηριστικά του δεν μου αρέσουν. Ποιος θα βάζει το γκολ; Χαφ γκολτζήδες δεν έχουμε, εξτρέμ σκόρερ επίσης γιοκ.

Θετικό πως ακούγονται κινήσεις. Ακόμη πιο θετικό να ολοκληρωθούν τουλάχιστον 2 κινήσεις, φορ και εξτρέμ, πριν την Ολλανδία.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η Φορτσα παντως γραφει οτι ο Μπραντον ανανεωνει με 500.000 που μπορει να φτασουν τις 700.000 με τα μπονους...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Money well spent
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

john4serres έγραψε:Τελικά έρχεται ο Ιταλός Σφιντέρσκι;
Πωωωω πόσο ακιουρεητ περιγραφή.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

tad έγραψε:δηλαδή αριστερός Μπακ ... που δεν έχει παίξει ένα χρόνο ... επειδή είναι 29 είναι καλύτερος του κάθε τσαούση ? ρε μπαγάσες θα μας τρελάνετε εκεί μέσα ...

φανταστείτε τι άλλο έρχεται ...
:lol: ρε συ ταντ έσκασα στα γέλια
Την ίδια στιγμή ομως πίσω από τον κουλιερακη θέλουμε να είναι ο Μιχαηλίδης που είναι και αυτός ένα χρόνο εκτός.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

vasgias έγραψε:
john4serres έγραψε:Τελικά έρχεται ο Ιταλός Σφιντέρσκι;
Πωωωω πόσο ακιουρεητ περιγραφή.
Ναι αλλά τον Μπράντον δεν τον λέτε Ισπανό Σαλπιγγίδη. Τέτοιοι είστε
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εικόνα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Η ασυδοσία στην τυφλή υπεράσπιση και στο βερμπαλιστικο προμοταρισμα χωρίς φρένο και ίχνος ήθους στα παιδιά των ακαδημιών μας με έχει κάνει να μην θέλω να δω ούτε ένα σε ενδεκάδα μας.

Είμαστε ικανοί να βάλουμε 11 αετοπουλα μια ολόκληρη σαιζόν, να πέσουμε κατηγορία και όχι να ξεσκιστουμε μεταξύ μας αλλά να λέμε πως μια βόλτα στα χωράφια θα μας αναζωογονήσει.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

15_50 έγραψε:
Ζητούνται ποδοσφαιριστές στη δύση της καριέρας τους για πλουσιοπάροχες διακοπές στην Ελλάδα.

Επικοινωνία: Μικράς Ασίας Γήπεδο Τούμπας Θεσσαλονίκη, 54351 Τηλ: +30.2310.95.40.50 Fax: +30.2310.95.10.00

Αν περιμένουμε να έλθουν στην Ελλάδα ποδοσφαιριστές με υψηλό ταβάνι στην πλέον παραγωγική τους ηλικία των 25-29 ετών, θα φθάσουμε 31/8 και πάλι και θα ακούσουμε το στερεότυπο "χτυπήσαμε τους χ και ψ αλλά είχαν υπέρογκες απαιτήσεις ή αρνήθηκαν και δεν κάναμε μεταγραφές απλώς για να κάνουμε". Κακά τα ψέμματα, δύσκολα θα έλθουν στο πρωτάθλημα αυτό παίκτες βεληνεκούς για να παίζουν σε γήπεδα Λαμίας, Αγρινίου κλπ. Πρέπει να τους δώσεις πολύ χρήμα και όραμα Ευρώπης. Πέρσι το καλοκαίρι εκθειάζαμε τις μεταγραφές των Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Γκρέϊ, Νταμπό και άλλων και βγήκαν παλτά. Πετυχημένες μεταγραφές πιθανότατα λόγω γηπέδου παρά τον αποκλεισμό από Ευρώπη είχε το χαρτί με Γκατσίνοβιτς, Πινέδα (τον πουλάει η Θέλτα, δεν τον θέλουμε;) και Μουκουντί, να βάλω και τον Γιόνσον που μου γέμισε το μάτι και ο γαύρος που πήρε δύο ενδεκάδες και του βγήκαν ο Χουάνγκ και ο δανεικός Μπακαμπού. Στον ρούλη βγήκε από το πουθενά ο Πάλμα και του έδωσε πολλά στο δεύτερο μισό της σεζόν ο "συνταξιούχος" Νταρίντα. Σε μας ο Τάισον ήλθε στα 35 και όσο είχε δυνάμεις πήγε να πάρει μόνος του τον τελικό.
Παίκτες ηλικίας 30+ με καλό βιογραφικό τύπου Γκαμπιατίνι, Ντάλμπεργκ-με την επιφύλαξη της μιας χρονιάς εκτός, Μίσιτζαν και Σίστο είναι προς τον σωστό δρόμο προκειμένου να πλαισιώσουν τους νεαρούς μας παίκτες, αν βέβαια έλθουν. Να θυμόμαστε πως η ομάδα είχε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και τέτοιοι παίκτες αν τους πείσεις και με όραμα, μπορεί να ανεβάσουν επίπεδο τους νεοσσούς μας και κατ' επέκταση όλη την ομάδα. Ας μην γκρινιάζουμε νυχθημερόν, να περιμένουμε να δούμε αν και ποιοι θα έλθουν και το σπουδαιότερο, τί θα προσφέρουν. Να μην βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι ακριβως σας αρεσει σε αυτον τον Μισιτζαν?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πάντως αν στον ΠΑΟΚ σέβονται το όνομα τους και τους οπαδούς τους επιβάλλεται να φέρουν τον Μίσιγιαν, έτσι ώστε οι μισοί ΠΑΟΚτσιδες να λένε " που πας με την αλλαγή του λημνιού" και οι άλλοι μισοί να λένε "παικταρα που έκανε τον Τζολη αλλαγή του"
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”