δλδ να φυγει και ο σναουτσνερ και ο σορλεν και ο μαλεζας και ο παπαζογλου ??? λαθη που καναμε παλιοτερα να πληρωνουμε 2 ομαδες την παλια και την υπαρχουσα ελπιζω και δεν πιστευω να ξαναγινουν.steeve88 έγραψε:Ρε παιδιά 20' παίξαμε μπάλα.....
Μπράβο σε Κουτσιανικούλη...πήγαινε αριστερά δεξιά συνέχεια....ότι μπορούσε έκανε το παλικάρι....
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι πρέπει να φύγουν όλοι εκτός από 6 παίχτες.....Δηλαδή κοιτούσα το πρώτο ημίχρονο και έλεγε τι φταιει ρε γμτ....και κατάλαβα ότι οι μόνοι που αξίζουν να μείνουν είναι οι Βιτόλο, Τσιρίλο, Κουτσια, Κοντρέρας , Φιλομένο , Βιειρίνια.....όλοι οι άλλοι δρόμο και να έρθουν καινούριοι...
Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA
- georgedoulk
Αν πρέπει να μας μείνει κάτι απο το μάτς είναι οτι τέτοιες ομαδούλες στο εξής θα έρχονται στη Τούμπα για να χάσουν.
Θα κατεβαίνουν με 10 παίκτες πίσω απο τη σέντρα και θα τρώνε τρία μπαλάκια ακόμα και αν ο Π.Α.Ο.Κ. παίξει καλά μόνο για ένα τέταρτο (όπως σήμερα).
Αυτό είναι το αποτέλεσμα τις περσυνής χρονιάς.
Σήμερα όντως η ομάδα ηταν ορθολογικά στημένη. Καλλίτερος ο Αμπου απο τον Σαβίνι ως δεξιός μπακ, πιο γρήγορη η ομάδα και με καλή αναπτυξη στα ακρα με Βιερίνια - Κουτσια, μάλλον έχουν δίκιο όσοι ζητάν Μουσλι και Φιλομένο στην ίδια εντεκάδα (στη θέση του Ίβιτς).
Είμαι αισιοδοξος για φέτος. Δεν ξέρω αν θα τερματίσουμε δεύτεροι ή όχι, αλλά σίγουρα η ομάδα είναι πιο πλήρης και με ποιοτικότερες λύσεις πλέον.
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Ο προγραμματισμός είναι σωστός και θα αποδειχτεί μες τη χρονιά. Ακόμη είναι νωρίς και οι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασε που μας γκαντέμιασαν και οι μισοί βασικοι είναι τραυματίες.
Θα κατεβαίνουν με 10 παίκτες πίσω απο τη σέντρα και θα τρώνε τρία μπαλάκια ακόμα και αν ο Π.Α.Ο.Κ. παίξει καλά μόνο για ένα τέταρτο (όπως σήμερα).
Αυτό είναι το αποτέλεσμα τις περσυνής χρονιάς.
Σήμερα όντως η ομάδα ηταν ορθολογικά στημένη. Καλλίτερος ο Αμπου απο τον Σαβίνι ως δεξιός μπακ, πιο γρήγορη η ομάδα και με καλή αναπτυξη στα ακρα με Βιερίνια - Κουτσια, μάλλον έχουν δίκιο όσοι ζητάν Μουσλι και Φιλομένο στην ίδια εντεκάδα (στη θέση του Ίβιτς).
Είμαι αισιοδοξος για φέτος. Δεν ξέρω αν θα τερματίσουμε δεύτεροι ή όχι, αλλά σίγουρα η ομάδα είναι πιο πλήρης και με ποιοτικότερες λύσεις πλέον.
Δεν χρειαζόμαστε μεταγραφές.
Ο προγραμματισμός είναι σωστός και θα αποδειχτεί μες τη χρονιά. Ακόμη είναι νωρίς και οι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ασε που μας γκαντέμιασαν και οι μισοί βασικοι είναι τραυματίες.
Eλπίζω ο τραπεζικός σου λογαριασμός να έχει πολλά μηδενικά απο πίσω...steeve88 έγραψε:Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι πρέπει να φύγουν όλοι εκτός από 6 παίχτες.....όλοι οι άλλοι δρόμο και να έρθουν καινούριοι...
Γιατί αν περιμένουμε απο τον δικό μου... Σωθήκαμε...!!
Όπως και απο τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ... Ο μόνος λογαριασμός με πολλά μηδενικά απο πίσω είναι ο λογαριασμός των χρεώv της ΠΑΕ... Τουλάχιστον 6 μηδενικά...!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος arisk την Δευ 31 Αύγ 2009, 00:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχεις πολλές Λειβαδιές στο πρωτάθλημα και από το αν θα τις κερδίσεις όλες θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η τελική σου κατάταξη.D.A.A.T. έγραψε:Παιζαμε με τη Λειβαδια..Οχι με την Μπαρστελονα ,ουτε καν με την Χερενφεεν..πιστευω πως ειναι μια παραμετρος που δεν πρεπει να την ξεχναμε
Αλλά τι στα λέω όλα αυτά?.... αφού τα ξέρεις.
Τη μπαρτσελόνα δεν θα την παίξουμε φέτος, οπότε άσε we cross that bridge when we get there, προς το παρόν τις λειβαδιές και τα μάτια μας.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαarisk έγραψε:Eλπίζω ο τραπεζικός σου λογαριασμός να έχει πολλά μηδενικά απο πίσω...steeve88 έγραψε:Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι πρέπει να φύγουν όλοι εκτός από 6 παίχτες.....όλοι οι άλλοι δρόμο και να έρθουν καινούριοι...
Γιατί αν περιμένουμε απο τον δικό μου... Σωθήκαμε...!!
Όπως και απο τον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ... Ο μόνος λογαριασμός με πολλά μηδενικά απο πίσω είναι ο λογαριασμός των χρεώς της ΠΑΕ... Τουλάχιστον 6 μηδενικά...!!
τέλειο
Εχεις δικιο αδερφε..Τα μικρα ματσ στην Τουμπα αξιζουν τον κοπο του υπερβολικου ρισκου..
Ο λογος που ειπα με ποιον παιζαμε ειναι πως εχω μια επιφυλαξη το πως θα λειτουργησει αυτη η 11αδα στα εκτος ή με καλυτερους αντιπαλους απο Λειβαδια..
Προβληματισμο παραθετω.οχι σιγουρια.Απλα ενα προβληματισμο.Γιατι αν ο μπαρκογλου ενοιωθε 0-1 θα γινοταν..Μακαρι η ομαδα να μαθει να παιζει ετσι και να τους καταπινει ολους μεσα εξω.
Ο λογος που ειπα με ποιον παιζαμε ειναι πως εχω μια επιφυλαξη το πως θα λειτουργησει αυτη η 11αδα στα εκτος ή με καλυτερους αντιπαλους απο Λειβαδια..
Προβληματισμο παραθετω.οχι σιγουρια.Απλα ενα προβληματισμο.Γιατι αν ο μπαρκογλου ενοιωθε 0-1 θα γινοταν..Μακαρι η ομαδα να μαθει να παιζει ετσι και να τους καταπινει ολους μεσα εξω.
Η ομαδα με βιτολο και φωτακη δεν χρειαζεται και τριτο στο κεντρο.Και ειδικα οταν παιζεις με μια ομαδα σαν τη λειβαδια μεσα στην Τουμπα.Ο βιτολο ετρεχε για τρεις στο κεντρο,ο φωτακης μαζευε τα ασυμμαζευτα,ανεβαζαν γρηγορα την ομαδα στην επιθεση,και βιειρινια-κουτσιανικουλης ταλαιπωρουσαν τα ακρα του αντιπαλου με την ταχυτητα τους.Με μουσλι-φιλομενο μεσα στην περιοχη ανοιγονταν διαδρομοι για τα ακραια χαφ και εκαναν τη ζημια.Σημερα η ομαδα στο 2ο ημιχρονο ειχε την ταχυτητα που αναζητουσαμε.Ελπιζω να συνεχισουν ετσι κ ακομα καλυτερα.
ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

νομιζω πως εχεις δικιο και ειναι ξεκαθαρο πως με μικρες ομαδες στη Τουμπα ειναι ανοησια να χανουμε χρονο..Τις τελειωνεις μεχρι το 30
- PAOK_NORTH_ARMY
Μετά από ένα τραγικότατο ημίχρονο, ευτυχώς στο δεύτερο ήρθαμε στα ίσα μας. Μετάλλαξη πάθανε ρε τα παιδιά. Έτσι πρέπει να παίζεις. Άιντε με το κάθε χωριό.
Τα περισσότερα ειπώθηκαν, απλώς δε μου άρεσε το γεγονός ότι μετά το 75' σαν να μην ήθελαν να βάλουν γκολ. Αγγαρεία στην κυριολεξία. ΟΚ έβαλες 3 γκολ αλλά και τι μ'αυτό? Σε 1-2 στιγμές ειδικά θυμάμαι να βγαίνουμε αντεπίθεση 3 με 3 και κόβανε ταχύτητα. Εκτός κι αν είχανε μείνει από δυνάμεις και δε μπορούσαν άλλο. Τι να πω...
Τα περισσότερα ειπώθηκαν, απλώς δε μου άρεσε το γεγονός ότι μετά το 75' σαν να μην ήθελαν να βάλουν γκολ. Αγγαρεία στην κυριολεξία. ΟΚ έβαλες 3 γκολ αλλά και τι μ'αυτό? Σε 1-2 στιγμές ειδικά θυμάμαι να βγαίνουμε αντεπίθεση 3 με 3 και κόβανε ταχύτητα. Εκτός κι αν είχανε μείνει από δυνάμεις και δε μπορούσαν άλλο. Τι να πω...
αφου ο σαντος εβγαλε τον μουσλι και εβαλε τον βερον για να κρατησει το σκορ
- PAOK_NORTH_ARMY
οταν παιζεις με τον λεβαδιακο, νικας 3-0 και μενουν 15 λεπτα, βγαζεις το σεντερ φορ για να βαλεις ενα αμυντικο χαφ που εχει να παιξει και κανα 6μηνο? ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ????????????????
Για σκέψου:Το παιχνίδι είναι κλειδωμένο.Γιατί να βάλει φορ?evans4 έγραψε:οταν παιζεις με τον λεβαδιακο, νικας 3-0 και μενουν 15 λεπτα, βγαζεις το σεντερ φορ για να βαλεις ενα αμυντικο χαφ που εχει να παιξει και κανα 6μηνο? ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΤΟ????????????????
- PAOK_NORTH_ARMY
Αδερφια επαιζαν μπαλα 70 λεπτα στους 35 βαθμους γιαυτο δεν τους ενοιαζε να βαλουν 4 ή 5.Και αν δεν εβαζες και βερον τωρα να παιξει και λιγο ποτε θα τον βαλεις?
θα μου πειτε το ιδιο ισχυει και για παπαζογλου απλα πιστευω οτι ο βερον χρειαζεται περισσοτερο παιχνιδια μιας και μαλλον θα χρησιμοποιηθει πιο πολυ απο παπαζογλου και πρεπει να δειξουμε οτι τον υπολογιζουμε!!
θα μου πειτε το ιδιο ισχυει και για παπαζογλου απλα πιστευω οτι ο βερον χρειαζεται περισσοτερο παιχνιδια μιας και μαλλον θα χρησιμοποιηθει πιο πολυ απο παπαζογλου και πρεπει να δειξουμε οτι τον υπολογιζουμε!!