Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
principal

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από principal »

Nostalgos έγραψε:Εμενα με ανυσηχεί πολύ το ιστορικό τραυματισμών του αλλά ok
Είναι ένας πανψυχισμός ναι
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Τσορμπα πριν λίγο είπε ότι περιμένουμε άμεση εξέλιξη για αριστερό εξτρεμ και αριστερό μπακ και ότι οι περισσότεροι στόχοι του ΠΑΟΚ προέρχονται από το Ιταλικό πρωτάθλημα.
Άρα όχι Μπαμπά Ραχμαν;
icue

Δημοσίευση από icue »

Γιατι ξερει που παιζει ο Μπαμπα;
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Ο Τζορμπα,δεν μπορει να ξεχωρισει,ειναι ηλιθιος,ειναι ηλιθιος!(με φωνη Σιτζουνε).
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

ΑΝ μιλάμε για Μπαμπα Ραχμάν, εγώ είμαι ευχαριστημένος.

Οκ, σίγουρα θέλω κάτι καλύτερο στη θέση, αλλά για τα λεφτά που δίνουμε πιστεύω είναι μια χαρά λύση.

Το σημαντικότερο για μένα, είναι πως καλύπτει τις αμυντικές αδυναμίες του Ράφα, οπότε θα είμαστε πιο σταθεροί στα μεγάλα ματς. Επίσης, ο Ράφα παρότι μετριότητα, είναι ένα τίμιο θεωρώ μπακ απ, κυρίως στα μικρά ματς μπορεί να δώσει λύσεις επιθετικά.

Επίσης, πρώτη φορά έχουμε 2 τίμιες λύσεις και δεξιά και αριστερά, χωρίς παίκτες με ανάποδο πόδι και άλλες αλχημείες. Ορθολογισμός.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ποιος θα το περιμενε οτι θα κρεμομασταν απο τα χειλη του Τσορμπα.....

(συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Να πω λίγο την άποψη μου και για τα νούμερα που έχουν κάποιοι υποψήφιοι μεταγραφικοι στόχοι μας.
Πιάτσα και Γκαμπιαντινι μπορεί να μην έχουν νούμερα αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι τα τελευταία χρόνια αγωνίζονται σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως η Serie A και μάλιστα σε "μικρές" Ιταλικές ομάδες, που πάλευαν κυρίως για την σωτηρία τους. Είναι διαφορετικό πράγμα να παίζεις σε μεγάλη ομάδα ενός συγκεκριμένου πρωταθλήματος (πχ εμείς στην σουπαλιγδα) , που παίζει κυριαρχικο και επιθετικό ποδόσφαιρο και άλλο σε ομάδα που παίζει κυρίως αμυντικά σε ένα πρωτάθλημα όπως το Ιταλικό.

Από την άλλη ο Ντιανε, βγήκε 2ος σκόρερ με 23 γκολ σε ένα πρωτάθλημα φύσει επιθετικό και σε μία ομάδα που έπαιζε για το όσα βάλουμε κι όσα φάμε.Φυσικά τα παραπάνω δεν μειώνουν την αξία του παίκτη. Δικαιολογούν όμως την διαφορά σε νούμερα γκολ ασίστ με Γκαμπιαντινι αλλά ακόμη και του εξτρεμ Πιάτσα.
prax

Δημοσίευση από prax »

joshua έγραψε:Ρε παιδιά ζητήσαμε κάτι. Πόσο δύσκολο είναι να τηρηθει; Σενάρια επί σεναρίων 16/6...Αποκλειστηκαμε και από κονφερενς και πουλησαμε Ντελια...
Ηρέμησε ρε τζος, δεν είπα κ κατι άστοχο.
Δεν είπα ότι αποκλειστήκαμε αλίμονο..

Απλά το πράγμα πως θα πάει είπα σε αυτή την περίπτωση..

Το θετικό είναι ότι το περιβάλλον του παίχτη γουστάρει εδώ.

Δεν το συνεχίζω αλλο.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δηλαδή ο Πχιάτσα ο Κροάτης είναι ένας από τους 4 που προσπαθούμε να κλείσουμε;
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Ο Πιάτσα είναι σίγουρα στην μεταγραφική λίστα. Τώρα ποιός είναι ο αριστερός εξτρεμ που περιμένουμε άμεσα απάντηση δεν ξέρω και φαντάζομαι δεν ξέρουν ούτε οι ρεπόρτερ της ομάδας

Όπως είναι και ο Μειτε στην μεταγραφική λίστα. Βέβαια κάποιος από τους ρεπόρτερ της ομάδας άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει στα χαφ και μία πιο δυνατή περίπτωση. Επίσης όλοι έχουν την πληροφόρηση ότι τα χρήματα που θα δαπανηθουν για το 8αρι μπορούν να φτάσουν το ποσό του φορ το οποίο είναι έως 1.5
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Unpsofable78 την Παρ 16 Ιουν 2023, 14:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν έχει σημασία με ποιους μιλάμε, για ποιους ενδιαφερόμαστε, ποιοι προτάθηκαν κλπ κλπ. Σημασία έχει ποιους, τελικά, θα κλείσουμε.
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ με Μπαμπα θα είμαι μια χαρά.. Δε νομίζω ότι μπορούμε εύκολα να βρούμε κάτι πολύ καλύτερο στη θέση. Ιδίως με ραφα σαν αλλαγή κ τον μεταξύ τους ανταγωνισμό είμαστε μια χαρά εκεί.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η μόνη λογική εξήγηση που βρίσκω πάντως στο να στοχεύουμε σε παίκτες από το Ιταλικό πρωτάθλημα (όπως και από το Ισπανικό που ακούστηκαν κάποιες περιπτώσεις) , πέρα από το γεγονός πως έχουμε αρκετούς Ιταλούς στο προπονητικό τιμ, που έχουν καλύτερη εικόνα από τη Serie A, είναι πως σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια μικρή υπέρβαση στο μπάτζετ, ίσως να είναι πιο εύκολο να πειστεί ο Ιβάν στο να δώσει κάτι παραπάνω, σε σχέση με πιο εφικτές αλλά κι με μεγαλύτερη αμφιβολία επιλογές.
Ανάμεσα στο να δώσουμε τριετές συμβόλαιο σε 32 χρόνο φορ πχ., και ο ένας είναι διεθνής Ιταλός παίκτης, ενώ ο άλλος κάποιος που έπαιζε Τουρκία, μάλλον η πρώτη ακούγεται σαν επιλογή με μικρότερο ρίσκο.
Και το σκέφτομαι σε συνάρτηση με τη μεταγραφική του Γενάρη, όπου για τον Μάρτινς είχαμε διαπραγματεύσεις για πολύ καιρό και είχε ακουστεί πως κόπηκε η περίπτωση του από τον Ιβάν, ενώ για τον Ταισον δεν υπήρχε πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Kabamaru11 έγραψε:Ο Τζορμπα,δεν μπορει να ξεχωρισει,ειναι ηλιθιος,ειναι ηλιθιος!(με φωνη Σιτζουνε).
Χαχα νάτος πάλι ο Σιτζουνε

Μη βρίζετε τα παιδιά μας ρε αλητες
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Εγώ πιστεύω με τους μεταγραφικούς στόχους τα έχουμε βρει σε όλα, εκτός από το οικονομικό :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος constadine την Παρ 16 Ιουν 2023, 14:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”