65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- ΑποστόληςΑ
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Αν μιλάμε 15Μ + 20% bonus δεν είναι κακό deal, εφόσον καιγόμαστε για χρήμα.
Αν δεν καιγόμαστε και με την προϋπόθεση ότι θα κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη, νομίζω ότι ο Ντέλιας, θα λάμψει περισσότερο και το επόμενο καλοκαίρι θα κοστίζει 20-25Μ.
Αν δεν καιγόμαστε και με την προϋπόθεση ότι θα κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη, νομίζω ότι ο Ντέλιας, θα λάμψει περισσότερο και το επόμενο καλοκαίρι θα κοστίζει 20-25Μ.
Έχω την εντύπωση πως ο Ραζβάν φέτος θα το πάει όσο πιο εκ του ασφαλούς μπορεί.Η ''προώθηση'' του Ντέλια απαιτεί ρόλο σχεδόν μόνιμα βασικού και στήριξη ακόμα και σε μέτριες βραδιές.Δεν ξέρω αν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του ο Λουτσεσκου.
Σε τέτοια μεγάλα ποσά δε μετράει η άποψη του Λουτσέσκου αλλά τι θέλει η εταιρία.
Κανένας προπονητής στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαλάσει πώληση τόσων εκατομμυρίων αν το θέλει η διοίκηση. Μιλάμε για το μισό μπάτζετ της ομάδας.
ΑΝ ισχύει το οτιδήποτε, κουβέντα κάνουμε
Κανένας προπονητής στον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να χαλάσει πώληση τόσων εκατομμυρίων αν το θέλει η διοίκηση. Μιλάμε για το μισό μπάτζετ της ομάδας.
ΑΝ ισχύει το οτιδήποτε, κουβέντα κάνουμε
Μετραει η αποψη του προπονητη αν σκεφτεσαι να τον κρατησεις και να προσπαθησεις να ανεβασεις την αξια του.Ομαδες του εξωτερικου που αναδεικνυουν ταλεντα τα στηριζουν μεχρι τελους,πολλες φορες εις βαρος και της πορειας της ομαδας.Εμεις και ειδικα ο προπονητης μας,δεν νομιζω οτι συμφωνει με αυτη τη λογικη.
καλα με 15 συν μπονους αν πει οχι ο ιβαν , μπραβο του... εγω θα τον εδινα..
- buffalobill4
Ναι να μην ξεχνάμε όμως ότι το καλό τρίμηνο η ομάδα το έκανε όταν ο Κωνσταντελιας ήταν φωτιά. Άσε που δεν έχει θέμα ο παίκτης να πιέσει σαν σκύλος μπροστά δίνοντας πράγματα και στην περίοδο ντεφορμαρισματος του.
Ομάδες του εξωτερικού όπως ο Άγιαξ ή Μπενφίκα μπορεί να έχουν 200 μύρια μπάτζετ.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάτω από 30. Όταν σου προσφέρουν 15 μετράει τι θα πει το Μαράκι και ο Ιβάν.
Ο ΠΑΟΚ έχει κάτω από 30. Όταν σου προσφέρουν 15 μετράει τι θα πει το Μαράκι και ο Ιβάν.
Το θεμα δεν ειναι αν θα φυγει. Καποια στιγμη θα φυγει. Το θεμα ειναι τι θα κανεις τα λεφτα που θα παρεις. Η επενδυση των χρηματων που πηραμε απο Τζολη και Γιαννουλη ηταν επιεικως τραγικη.
- ΑποστόληςΑ
Σιγά μην τον ρωτήσουν, άσε που έτσι όπως τα κανε φέτος, ότι του πουν ναι θα πει.joshua έγραψε:Μετραει η αποψη του προπονητη αν σκεφτεσαι να τον κρατησεις και να προσπαθησεις να ανεβασεις την αξια του.Ομαδες του εξωτερικου που αναδεικνυουν ταλεντα τα στηριζουν μεχρι τελους,πολλες φορες εις βαρος και της πορειας της ομαδας.Εμεις και ειδικα ο προπονητης μας,δεν νομιζω οτι συμφωνει με αυτη τη λογικη.
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ24
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, στα προκριματικά του Euro 2024 και ο Γιαν Εμβιλά, κλήθηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ του εξωτερικού για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος χαφ μίλησε για τα δυνατά σημεία της “γαλανόλευκης” και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποθεώνοντας τον άσο του ΠΑΟΚ.
“Έχω μία αδυναμία στον Κωνσταντέλια, έναν επιθετικό μέσο μόλις 20 ετών. Πρώτη φορά, κλήθηκε στην Εθνική τον περασμένο Μάρτιο, παίζει για τον ΠΑΟΚ και πραγματικά… με έχει τρελάνει. Επειδή είναι νεαρός σε ηλικία, έχει λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει, αλλά είναι ένα καθαρό ταλέντο“, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.
Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία, στα προκριματικά του Euro 2024 και ο Γιαν Εμβιλά, κλήθηκε να μιλήσει σε ΜΜΕ του εξωτερικού για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μεταξύ άλλων, ο έμπειρος χαφ μίλησε για τα δυνατά σημεία της “γαλανόλευκης” και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, αποθεώνοντας τον άσο του ΠΑΟΚ.
“Έχω μία αδυναμία στον Κωνσταντέλια, έναν επιθετικό μέσο μόλις 20 ετών. Πρώτη φορά, κλήθηκε στην Εθνική τον περασμένο Μάρτιο, παίζει για τον ΠΑΟΚ και πραγματικά… με έχει τρελάνει. Επειδή είναι νεαρός σε ηλικία, έχει λίγες πιθανότητες να ξεκινήσει, αλλά είναι ένα καθαρό ταλέντο“, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.