Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από gergeo4 »

πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου) :evil:
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Ναι είναι δυνατόν αν δεν δίνεις τα λεφτά που ακούγονται, max 1,2 μας βλέπω. Το πολύ κανά Ολιβέιρα πισω

Ιταλός να φύγει απο τη χώρα του, χλωμο
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Logistis έγραψε:Ο κολκας ειπε οτι ο Γκαμπιαντινι ειναι εδω και καιρο ο πρωτος στοχος και οτι δεν επρεπε να βγει το ονομα. Ηταν κακο λεει που βγηκε το ονομα γιατι δυσκολευει πολυ την διαπραγματευση. Ειπε οτι τον εξοργισε αυτο που συνεβη.
Επισης σε ερωτηση ακροατη απαντησε οτι οι πιθανοτητες που δινει να γινει η μεταγραφη ειναι 50-50
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
omerta76

gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου) :evil:
Πωλήσεις έρχονται, παίχτες δεν βλέπουμε.

Έφαγες και εσύ τον παπά μετά τον χαμένο τελικό ότι θα πάρουν καλούς παίκτες
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Το θεμα ειναι κατα ποσο ο ΠΑΟΚ εχει εναλλακτικη σε περιπτωση που το αποτελεσμα τελικα ειναι αρνητικο με Γκαμπιαντινι.
Γιατι η ιστορια εχει δειξει οτι οταν τραβαει πολυ η διαπραγματευση με καποιον βασικο στοχο και τελικα δεν εχει ευτυχη καταληξη, μετα ειτε δεν παιρνουν κανεναν ειτε προσπαθουν να μπαλωσουν το κενο με πασαλλειματα και με παικτες αμφιβολου αξιας.
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Мир »

Καλα το ονομα του Ιταλού γραφτηκε στο φορουμ τουλαχιστον εδω και 2 εβδομαδες.
Τωρα ξυπνησε ο στρογγυλος παντογνωστης;
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Μάγκες πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα να σκάμε. Πιστεύω πως οι περισσότεροι από μας κρατάμε στο πισω μέρος του μυαλού μας ότι θα φέρουν παιχταράδες για να μην ξενερωσουμε.

Παρόλα αυτα θεωρω πως κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας στην ουσία και για ΑΚΟΜΗ μια χρόνια δεν υπάρχει κανένα σοβαρό πλάνο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

aivas19 έγραψε:Καλα ειναι δυνατον καθε χρονο η ιδια ιστορια; Τελικα φταιει ο κοουτς η διοικηση το σκαουτιγκ ή καποιος εξωγηινος παραγοντας; Δεν γινεται να μην μπορουν να βρουν εναν φορ στα λεφτα που δινουν που να τους καλυπτει, το ιδιο και για τις αλλες θεσεις που θελουν να κλεισουν
Οπως βλεπεις και παρακατω:
Logistis έγραψε:Ο κολκας ειπε οτι ο Γκαμπιαντινι ειναι εδω και καιρο ο πρωτος στοχος και οτι δεν επρεπε να βγει το ονομα. Ηταν κακο λεει που βγηκε το ονομα γιατι δυσκολευει πολυ την διαπραγματευση. Ειπε οτι τον εξοργισε αυτο που συνεβη.
Επισης σε ερωτηση ακροατη απαντησε οτι οι πιθανοτητες που δινει να γινει η μεταγραφη ειναι 50-50
Δεν φταιει κανενας εκτος του PAOKMANIA
που καποια μελη του πανε και βγαζουν τα
ονοματα φορα παρτιδα καταστρεφοντας
τον εκπληκτικο μεταγραφικο μας σχεδιασμο!

Γι αυτο ειναι καιρος να συνελθουμε ολοι μας.-
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

gergeo4 έγραψε:πουλιεται οπως ειναι επιπλωμένο με χιλιάδες αναμνήσεις φορτωμένο (κατι δικά μου) :evil:
To οπως ειναι επιπλωμενο ειναι τα 7 για τον Νταγκλας η τα 12 για τον Ντελια;
Γιατι αν γυρισουμε πισω κανενα 6μηνο εγω θυμαμαι το 90% να κραζει το παλτο που ανανεωσαμε με 1εκ συμβολαιο και να λενε τι @@@ακες πιαστηκαμε που δεν τον εσπρωξαν με κανα 3αρι οπου οπου..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη παπαρια από το δυσκόλεψε η περίπτωση επειδή βγήκε το όνομα...Επιπλέον οποίος επελεξε το διδυμο Γκαμπιαντινι - Μπραντον είναι απλά επικίνδυνος...Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα λεφτά που διαθέτουμε,ούτε παρατημένοι είμαστε,ούτε τίποτα άλλο. Έχω συγκεκριμένο και μεγάλο πρόβλημα με Λουτσεσκου όσον αφορά την διαμόρφωση και αξιολόγηση του ροστερ.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Εγώ έχω πρόβλημα με αυτούς που αποφασίζουν για το ροστερ και δεν είναι μόνο ο Λουτσεσκου
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Мир έγραψε:Καλα το ονομα του Ιταλού γραφτηκε στο φορουμ τουλαχιστον εδω και 2 εβδομαδες.
Τωρα ξυπνησε ο στρογγυλος παντογνωστης;
Κάτι έπρεπε να πει να το δουν εσύ και εγώ και είτε στο άκουσμα είτε να πατήσουμε στη σελίδα να δούμε που βάζει βιντεάκια με τον Τσορμπατσόγλου κ τ λ π ξέρεις.....
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ πάλι έχω μεγάλο πρόβλημα με τα λεφτά που διαθέτουμε πολύ απλά γιατί εδώ και 2 χρόνια τα διαθέτουμε στα λόγια.

Όποιος παίκτης ακούστηκε να μας ενδιαφέρει και κόστιζε από 1Μ τον χρόνο και πάνω απλά δεν έκλεισε ποτέ.

Πάντα κάτι φταίει. Μια δεν θέλει η γκομενα, μια δεν του αρέσει η Σαλονικη, μια βγήκε το όνομα νωρίς, μια ο Ερμής είναι ανάδρομος.

Όποια δικαιολογία μπορούμε να βρούμε για να μην κοιτάξουμε την αλήθεια στα μάτια.

Υ.Γ. Απ’ ότι φαίνεται, αν δεν γίνει πώληση, δεν θα ξεμπλοκάρει ο μεταγραφικός σχεδιασμός εύκολα φέτος. Ελπίζω ότι είναι να κάνουν να το κάνουν τουλάχιστον γρήγορα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν είναι έτσι. Μια χαρά λεφτά ξοδέψαμε και πέρσι και μια χαρά μπάτζετ είχαμε. Τώρα αν διαθέτουμε 1 μυριο και κοιτάμε παίκτες που κοστίζουν δύο δεν σημαίνει ότι το 1 είναι λίγα λεφτά,αλλά ότι δεν γίνεται σωστή αναζήτηση παικτων.
Val1987

Δημοσίευση από Val1987 »

Τέλης?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”