Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Unpsofable78
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Για τον Ντιανε είπε και ο Κολκας μόλις ότι θεωρεί ότι οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι απειροελαχιστες μια και ο παίκτης ζητάει μίνιμουμ 2 μύρια συμβόλαιο, όπως επισήμανε και ο Φσν Ρόι πιο πάνω.
Τα χρήματα αυτά μπορεί να τα βρει άνετα σε Σαουδική Αραβία και επειδή η καριέρα του δείχνει ότι είναι γυρολόγος που τον ενδιαφέρει κυρίως το χρήμα, δύσκολα να καταλήξει σε μας.
Ποθουελο για 10 είναι βατή περίπτωση και μάλλον αξίζει, αν αυτόν εννοεί ο πάτερ.
Τα χρήματα αυτά μπορεί να τα βρει άνετα σε Σαουδική Αραβία και επειδή η καριέρα του δείχνει ότι είναι γυρολόγος που τον ενδιαφέρει κυρίως το χρήμα, δύσκολα να καταλήξει σε μας.
Ποθουελο για 10 είναι βατή περίπτωση και μάλλον αξίζει, αν αυτόν εννοεί ο πάτερ.
Δεν λέει κάτι συγκεκριμένο ούτε κάτι καινούργιο. Αναπαράγει τις φήμες και τα ευχολόγια που ακούστηκαν το πρωί.Dimitris_L4 έγραψε:Το σάιτ του Εσκομπάρ γράφει για Λιβαγια παντως.. Κ μάλιστα ότι η ρήτρα του είναι μόλις 1.5 μυριο...
Εγώ πιστεύω πάμε και για μπορινι που ήταν συμπαίκτες με τον ντιανε με τρέλα νούμερα και αυτός... βρίσκονται με κλειστά μάτια..τους παιρνεις πακέτο..και οι 2.ειναι ελεύθεροι!!!
Δεν δίνουμε τόσα λεφταvaggio-4- έγραψε:Εγώ πιστεύω πάμε και για μπορινι που ήταν συμπαίκτες με τον ντιανε με τρέλα νούμερα και αυτός... βρίσκονται με κλειστά μάτια..τους παιρνεις πακέτο..και οι 2.ειναι ελεύθεροι!!!
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι είμαι σίγουρος ότι δεν δίνουμε τέτοια συμβόλαια, απλά σε ένα ιδανικό σενάριο, μιλάνε και ιταλικα όπως ο κοουτς. Άσε που δεν πιστεύω ότι μπορείς να φέρεις παίκτες από καλύτερα πρωταθλήματα...αν δεν θέλουν αραβιες μετά τη Τουρκία η Σαλόνικα μια χαρά είναι 

- ΑποστόληςΑ
Το φοβάμαι.cartman έγραψε:Βλέπω καμιά ανανέωση Ολιβέιρα με 800 Χιλ για να προλάβει την προετοιμασία και εδώ να γίνεται βιετναμ
Το πιο πιθανό σενάριο στον πλανήτη ΠΑΟΚ...η δημοσιοποίηση του ονόματος να σημαίνει κάψιμο και ναυάγιο
- Unpsofable78
Αυτό αποκλείεται ρε παιδιά. Οκ συνέχεια αυτό λέτε αλλά έχει γίνει αποχαιρετιστηρια ανακοίνωση από την ομάδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το φοβάμαι.cartman έγραψε:Βλέπω καμιά ανανέωση Ολιβέιρα με 800 Χιλ για να προλάβει την προετοιμασία και εδώ να γίνεται βιετναμ
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει ανανέωση Ολιβειρα.
Εγώ ενδομυχα έχω έναν άλλο φόβο. Μην φέρουν κάποιον χειρότερο του ΟλιβέιραUnpsofable78 έγραψε:Αυτό αποκλείεται ρε παιδιά. Οκ συνέχεια αυτό λέτε αλλά έχει γίνει αποχαιρετιστηρια ανακοίνωση από την ομάδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Το φοβάμαι.cartman έγραψε:Βλέπω καμιά ανανέωση Ολιβέιρα με 800 Χιλ για να προλάβει την προετοιμασία και εδώ να γίνεται βιετναμ
Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να γίνει ανανέωση Ολιβειρα.
Θες πρωταθλημα; Φερνεις ΚΑΙ Λιβαγια ΚΑΙ το μαυρο θηριο.
Αλλα ανανεωσαμε Τομας
Αλλα ανανεωσαμε Τομας

Υπάρχει ο Σαστρε και ο Λυρατζηςgpap έγραψε:Κίτσιου ελεύθερος.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Καλός για αντί-Ναρειgpap έγραψε:Κίτσιου ελεύθερος.
Πιο πίσω χαραμιζεται
-
Ο Ποθουέλο ζητούσε πάνω από 2 εκατ. Ευρώ όταν έφυγε από το MLS. Δεν τα βρηκε πουθενά και για να μη μείνει ανενεργός πήγε για λίγους μήνες Τουρκία. Επίσης ψιλοαπίθανο. Ψάχνεται για Αραβία και αυτός.Unpsofable78 έγραψε:Για τον Ντιανε είπε και ο Κολκας μόλις ότι θεωρεί ότι οι πιθανότητες να αποκτηθεί είναι απειροελαχιστες μια και ο παίκτης ζητάει μίνιμουμ 2 μύρια συμβόλαιο, όπως επισήμανε και ο Φσν Ρόι πιο πάνω.