Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Μακάρι να έρθει, θα τους βάλει στα δίχτυα, ξεκάθαρο φορ περιοχής.
Νομίζω είναι στα δεδομένα μας, ούτε ψηλά στο ράφι, ούτε χαμηλά.
Μεγάλη επιτυχία τα δημοσιεύματα, περί γνώσης του ελληνικού πρωταθλήματος...μάλλον δεν είχαν όλη την ενημέρωση.
Βεβαια, πως σχετίζεται σε χαρακτηριστικά ο Γκαμπιαντίνι με τον Ντιάν, είναι ένα ερώτημα.
Υ.Γ. Μαύρος Παπάζογλου ρε αδερφέ ; Μα Παπάζογλου ;
Νομίζω είναι στα δεδομένα μας, ούτε ψηλά στο ράφι, ούτε χαμηλά.
Μεγάλη επιτυχία τα δημοσιεύματα, περί γνώσης του ελληνικού πρωταθλήματος...μάλλον δεν είχαν όλη την ενημέρωση.
Βεβαια, πως σχετίζεται σε χαρακτηριστικά ο Γκαμπιαντίνι με τον Ντιάν, είναι ένα ερώτημα.
Υ.Γ. Μαύρος Παπάζογλου ρε αδερφέ ; Μα Παπάζογλου ;
Αν κλείσει ο Diagne θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα μας γανιασει την ψυχή
Plot twist: Έρχονται καί οι δύο, ο Μπράντον 3ος και ο Τζίμας δανεικός.Minority4 έγραψε:Βεβαια, πως σχετίζεται σε χαρακτηριστικά ο Γκαμπιαντίνι με τον Ντιάν, είναι ένα ερώτημα.
Καλή περίπτωση από ονόματα που δεν είχαν ακουστεί μόνο πασάρουμε και εδώ
Ακούγεται bomba 3άδα επιθετικών Mbaye Diagne, Brandon, Τζίμας
Ακούγεται bomba 3άδα επιθετικών Mbaye Diagne, Brandon, Τζίμας
- Σουριναμέζος
Τι πιο ΠΑΟΚ δηλαδή?renegade έγραψε:Αν κλείσει ο Diagne θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα μας γανιασει την ψυχή
Αυτος ο μαυρος πανθηρ πως παει απο τραυματισμους παιδια;;;
Απο γκολ φαινεται μυδραλιοβολο...
Ξυλο φαινεται να αντεχει...
Μεγαλη ψωλη στανταρακι για τα αθηνεζικα μαμοθρευτα..
Καλος!!! Καλος!!!
Απο γκολ φαινεται μυδραλιοβολο...
Ξυλο φαινεται να αντεχει...
Μεγαλη ψωλη στανταρακι για τα αθηνεζικα μαμοθρευτα..
Καλος!!! Καλος!!!
- Dark Knight
Ρε παιδιά, αν δεν είναι ο Diagne ο 1ος στόχος για φορ, ποιός είναι; Τόσο καλύτερος είναι ο 1ος στόχος και ρισκάρουν να χάσουν τον Diagne ή ακόμη χειρότερα, να μείνουμε με τον Μπράντον στο χέρι; Ας μας βοηθήσει λίγο ο φίλτατος Ευρίτης γιατί έχουμε γανιάσει!
Τι θέμα έχει ο τρίποδας?renegade έγραψε:Αν κλείσει ο Diagne θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα μας γανιασει την ψυχή
- paokovios1974
Ο χαλκιδικης θα λες για να μην καρφωνομαστε...don PAOK έγραψε:Τι θέμα έχει ο τρίποδας?renegade έγραψε:Αν κλείσει ο Diagne θα υπάρξουν πολλές στιγμές που θα μας γανιασει την ψυχή

- Σουριναμέζος
Αν πάντως είναι ο Γκαμπιαντίνι πρώτος στόχος και δεύτερος ο Ντιάν, μιλάμε για αντίθετες περιπτώσεις. Ο Μανόλο είναι ο παίκτης που σε ενθουσιάζει στο μάτι και στα highlights videos αλλά δύσκολα θα κάνει σεζόν με περισσότερα από 12-13 γκολ ακόμα και στην Ελλάδα. Ο Ντιάν από την άλλη φαίνεται άμπαλος αλλά consistently εδώ και πολλές σεζόν γεμίζει τα τεφτέρια.
Εγώ θα επέλεγα Diagne αλλά είμαι biased γτ τέτοιου στυλ φορ θέλω στην ομάδα εδώ και χρόνια
Εγώ θα επέλεγα Diagne αλλά είμαι biased γτ τέτοιου στυλ φορ θέλω στην ομάδα εδώ και χρόνια
κοιτα μην ερθει ο Πρεβλιακ για πρωτοςjoshua έγραψε:Φοβαμαι οτι χανουμε χρονο σε ανεφικτες περιπτωσεις για αλλη μια φορα.Παικτες με βαρια βιογραφικα που εχουν συμβολαια και καποιος μας υποσχεθηκε οτι μπορει να τους φερει οπως θα μας εφερνε τον Τζιοβινκο η τον Σολταδο...
Με 2 μυρια επαιρνες ξερω γω Μουνιρ και Πρεβλιακ και ειχες ενα εξαιρετικο διδυμο επιθετικων που ειναι ελευθεροι.
- kataramenos5
140 ποστ νερακι εφυγαν...Τουλαχιστον μιλαμε για παικτες
Diagne ?....χμμμ Θα περιμενω το moneyball του Μποτο
Diagne ?....χμμμ Θα περιμενω το moneyball του Μποτο
Δε μαμαμε που δε μαμαμε ας παρουμε ..Μουνιρjoshua έγραψε: Με 2 μυρια επαιρνες ξερω γω Μουνιρ και Πρεβλιακ και ειχες ενα εξαιρετικο διδυμο επιθετικων που ειναι ελευθεροι.
- paokovios1974
μπορει και να εβγαλες λαυρακιOvalencianos έγραψε:Να το δούμε λίγο πονηρά...
Κοίταξα παίκτες της εταιρείας manager του Brandon που δέχτηκε εύκολα να κόψει αρκετά λεφτά και αυτό σημαίνει ότι πλην του παίκτη και οι manager έκαναν πίσω στα λεφτά. Κι αυτό γιατί μπορεί να πήραν κάποια υπόσχεση.
Η εταιρεία είναι η Promoesport
Έχει μια παικτάρα...στις ηλικίες που λέμε που λήγει το συμβόλαιο του. Το θέμα είναι ότι μπορεί να βρει παντού συμβόλαιο αφού ήταν βασικός στην Σεβίλη.
6-8αρι
https://www.transfermarkt.com/nemanja-g ... eler/74294
Πιο εφικτός και αυτουνού λήγει το συμβόλαιο - 10αρι
https://www.transfermarkt.com/alejandro ... ler/188853