Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Gospi »

black_star_ninja έγραψε:Μην πεσετε να με φατε. Παρα την απογοητευση μου για τον τραγικο τροπο που παιζαμε το τελευταιο διαστημα και τα αποτελεσματα του φυσικα, δε νιωθω την αναγκη να ερθουν τοσο γρηγορα οι παικτες που θελουμε, οσο μας το παρουσιασαν. Προτιμω να ερθουν λιγο πιο μετα αλλα να ειναι παικτες που θα κανουν τη διαφορα. Για την ωρα η ομαδα εχει μια 11αδα που ειναι αρκετα δεμενη (σε αντιθεση με αυτο που συνεβαινε περσι τετοια εποχη).
Κοταρσκι, Σαστρε(Λυρατζης), Ινγκασον, Κουλιερακης, Ραφα, Αουγκουστο, Σβαμπ, Ταισο, Ντελιας, Αντριγια (Ναρει), Τομας γνωριζονται αρκετα καλα σε σχεση με περσι και δε νομιζω να πεφταμε ευκολα σε μια παγιδα τυπου Λεφσκι. Φυσικα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται και για να αποφυγουμε διαφορα τετοια δυσαρεστα θα πρεπει να κινηθουμε γρηγορα. Απλα πιστευω οτι οι παικτες που θελουμε πρεπει να κανουν τη διαφορα και ειναι αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Δε νομιζω οτι ειμαστε τοσο δελαστικος προορισμος. Ουτε το χρημα ρεει οπως παλια, ουτε εξασφαλισμενη παρουσια στην Ευρωπη εχουμε, ουτε το πρωταθλημα μας ειναι τοσο δυνατο.
Αντιλαμβανεσαι ομως οτι στα πρώτα ευρωπαικα ματς αυτη η ενδεκαδα δεν θα υπαρχει γτ αρκετοι ειναι εκτος λογω εθνικων, και ο Αουγκουστο λογω τιμωρίας?
Ποτε δεν ηταν πιο επιτακτικη αναγκη για ελευση παιχτων αμεσα. Δεν εχουμε αλλο περιθωριο για να μεινουμε εκτος ευρωπης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η λογική λέει ότι τους αντιπάλους που θα έχουμε στο 2ο και στο 3ο προκριματικό γύρο, μπορούμε να τους περάσουμε και με βασικό Γκορντεζιανι.

Το πρόβλημα είναι ότι έτσι λέγαμε και πέρσι..

Για αυτό ειδικά στην Ολλανδία θα πρέπει να είναι οι πρώτοι 3.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

black_star_ninja έγραψε:Απλα πιστευω οτι οι παικτες που θελουμε πρεπει να κανουν τη διαφορα και ειναι αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Δε νομιζω οτι ειμαστε τοσο δελαστικος προορισμος. Ουτε το χρημα ρεει οπως παλια, ουτε εξασφαλισμενη παρουσια στην Ευρωπη εχουμε, ουτε το πρωταθλημα μας ειναι τοσο δυνατο.
Φυσικά και σε αυτά που γράφεις δεν έχεις άδικο. Το ερώτημα είναι αυτοί που διαρρεανε ότι θα πάμε για ποιοτικούς παίκτες γρήγορα δεν τα γνωρίζουν αυτά; Γιατί αν δεν τα γνωρίζουν, είναι επικινδυνοι να ασκούν διοίκηση. Αν πάλι τα γνωρίζουν και τα λέγανε για κατευνασμο της κοινής γνώμης, είναι απλά πολιτικαντηδες της κακιάς ώρας.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

Gospi έγραψε:
black_star_ninja έγραψε:Μην πεσετε να με φατε. Παρα την απογοητευση μου για τον τραγικο τροπο που παιζαμε το τελευταιο διαστημα και τα αποτελεσματα του φυσικα, δε νιωθω την αναγκη να ερθουν τοσο γρηγορα οι παικτες που θελουμε, οσο μας το παρουσιασαν. Προτιμω να ερθουν λιγο πιο μετα αλλα να ειναι παικτες που θα κανουν τη διαφορα. Για την ωρα η ομαδα εχει μια 11αδα που ειναι αρκετα δεμενη (σε αντιθεση με αυτο που συνεβαινε περσι τετοια εποχη).
Κοταρσκι, Σαστρε(Λυρατζης), Ινγκασον, Κουλιερακης, Ραφα, Αουγκουστο, Σβαμπ, Ταισο, Ντελιας, Αντριγια (Ναρει), Τομας γνωριζονται αρκετα καλα σε σχεση με περσι και δε νομιζω να πεφταμε ευκολα σε μια παγιδα τυπου Λεφσκι. Φυσικα στο ποδοσφαιρο ολα γινονται και για να αποφυγουμε διαφορα τετοια δυσαρεστα θα πρεπει να κινηθουμε γρηγορα. Απλα πιστευω οτι οι παικτες που θελουμε πρεπει να κανουν τη διαφορα και ειναι αρχη της μεταγραφικης περιοδου. Δε νομιζω οτι ειμαστε τοσο δελαστικος προορισμος. Ουτε το χρημα ρεει οπως παλια, ουτε εξασφαλισμενη παρουσια στην Ευρωπη εχουμε, ουτε το πρωταθλημα μας ειναι τοσο δυνατο.
Αντιλαμβανεσαι ομως οτι στα πρώτα ευρωπαικα ματς αυτη η ενδεκαδα δεν θα υπαρχει γτ αρκετοι ειναι εκτος λογω εθνικων, και ο Αουγκουστο λογω τιμωρίας?
Ποτε δεν ηταν πιο επιτακτικη αναγκη για ελευση παιχτων αμεσα. Δεν εχουμε αλλο περιθωριο για να μεινουμε εκτος ευρωπης

@Gospi δε διαφωνω καθολου μαζι σου στο οτι υπαρχει η αναγκη και οτι θα ηθελα και εγω να ειναι ηδη κλεισμενοι (μη σου πω απο Ιανουαριο), απλα σκεφτομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι σιγουρα τοσο τραγικα οσο τα παρουσιαζουμε. Και σιγουρα προτιμω να παρω το ρισκο, προκειμενου να ερθει καποιος που θα κανει τη διαφορα, παρα να γεμισουμε αριθμητικα με συμβολαια που θα μας επιβαρυνουν τα επομενα χρονια χωρις την αναλογη προσφορα. Βεβαια αυτο ειναι η δικη μου αποψη και προφανως δε σχετιζεται με οσα σκεφτονται στη διοικηση.

@buffalo για το επικοινωνιακο της ομαδας δεν εχω να σχολιασω τιποτα περισσοτερο απο οσα εχουν γραψει πολλα παιδια εδω μεσα. Απλα δεν υπαρχει.. :D
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ρε συ ποιο ρισκο? Η προιστορια απεδειξε πως οποτε περιμεναμε και εξαιτίας αυτου χασαμε την ευρωπη, μετ κοπηκα οι σοβαρες μεταγραφες. Αν γινει κανα κουλο και μεινουμε εκτος ευρωπης ξανα, μας βλεπω να ανακοινωνουμε Καντουρι, Μπισε, Ολιβειρα και Κουρτιτς

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά άμεσα πρέπει να έρθουν 3 παίκτες!

Μέχρι αρχή προετοιμασίας!

Αλλιώς θα είμαστε πάλι ερωτηματικό!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κούρτιτς δεν νομίζω, οι άλλοι τρεις ίσως ακόμα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού του Ράζβαν με Ομάρ κ ναυάρχο δυνατούς υποψήφιους.
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@Gospi αυτο δε θελω να το σκεφτομαι καν. Γενικα εκτος ευρωπης εντελως μειναμε περσι απο Λεφσκι και οντως δεν εγινε καποια μεταγραφη και με Εστερσουντ που ανακοινωσαμε Καντουρι στο ημιχρονο και μετα ηρθαν Βιερινια, Μαουρισιο, Ζαμπρανο (στη ληξη της μεταγραφικης περιοδου). Αρα γιατι να σκεφτομαι οτι δε θα γινουν μεταγραφες; Επειδη καποιοι μας εχουν μεταφερει κατα καιρους το μηνυμα οτι θα παρουμε παικτες αναλογα αν περασουμε πχ Champions league ή Europa league και τελικα καταληξαμε σε ομιλους πιο χαμηλης διοργανωσης; Γενικα εμπιστευομαι δυσκολα τους δημοσιογραφους, οποτε δεν επηρεαζομαι απο αυτα.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

buffalobill4 έγραψε:
Tolaros έγραψε:0 μεταγραφές πράγματι, αν και ανανέωσε το πολυβόλο.
Τώρα το 0 επικοινωνία μην κάνουμε σαν χήρες. Τι επικοινωνία? Δηλαδή οι υπόλοιπες ομάδες τι επικοινωνία έχουν?
Δεν είναι λογική αυτή να λέμε τι κάνουν οι άλλοι. Πέραν του γεγονότος βέβαια ότι αεκ και βαζελος κάνανε επιτυχημένες χρονιές και βγήκαν τσουλου μετά από δεκαετία και βάλε, καλά η αεκ πήρε και νταμπλ. Αυτοί βέβαια ξεκίνησαν να παίρνουν και παίκτες. Τον Πήλιο και τον μλαντενοβιτς και τον ζεκα; αυτούς. Αν είχαμε ξεκινήσει και εμείς θα καταλαβαιναμε στην πράξη το που κινούμαστε. Στο γαβρο είναι όλα διαφορετικά. Αν στραβώσει η χρονιά φταίει η εξυγίανση και ο προπονητής.

Αλλα γιατί νιώθετε την ανάγκη να συγκριθουμε με τους ανταγωνιστές στην επικοινωνία; Συγκρινομαστε και σε άλλα ζητήματα και όποτε είναι σωστό να συγκριθουμε και σε αυτό;
Σκατά είναι οι βάζελοι. Χειρότερα σε ψυχολογία από μας. Ξέρουν τέτοια ευκαιρία μετά από 10 χρόνια ξανά.
Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού, είναι θέμα παραδειγμάτων.
Όταν λέτε θέλετε επικοινωνία, τι ακριβώς εννοείτε? Να βγει να πει τι?
Ποιο ειναί το διαθέσιμο μπάτζετ? Ποιον παίκτη κυνηγάμε, ποιον δεν κυνηγάμε, ποιον κυνηγούσαμε και χάσαμε? Δηλαδή πού γίνονται αυτά και τα θέλουμε και μεις?
JohnDag έγραψε:Διαφωνώ.

Τα λόγια δεν είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε, ειδικά όταν αυτά είναι καθαρά.

Το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι να διαρρέεις μέσω non paper ότι θα φέρεις παικταράδες του 1Μ+ και να μην τους φέρνεις ποτέ «ανακαλύπτοντας» κάθε φορά και διαφορετική δικαιολογία.

Ότι, δηλαδή, συμβαίνει κατά κόρον τα 2 τελευταία χρόνια.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Όσο για τα non paper, εμείς τα λέμε έτσι. Την τύφλα τους δεν ξέρουν και ότι να ναι γράφουν. Άμα τους παίρνουμε σοβαρά δε φταίει η ΠΑΕ, μπράβο σε μας.
Αλίμονο αν πρέπει η ΠΑΕ να διαψεύδει τον κάθε αρθρογράφο. Το να βγει η ΠΑΕ να πει πόσα διαθέτει και για ποιους δε γίνεται ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω με αυτό που θα σου πω αλλά τα non paper υπάρχουν και μοιράζονται αφειδως στους δημοσιογράφους κάθε ομάδας.

Παντού συμβαίνει, έτσι δουλεύει η δημοσιογραφία πλέον.

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

500-600 για χιλιάρικα πάντως για 2ο φορ δε δίνει κανένας πλην γαύρου.

Το ότι ο προπονητής επέλεξε τον Μπράντον για να μην ξεκινάει να μαθαίνει σε πολλούς νέους παίχτες το μπαλανς από την αρχή, είναι πρόβλημα αγωνιστικό, όχι χρηματικό.

Δεν καταλαβαίνω την έκρηξη σας για τον Μπράντον, επιλογή του προπονητή είναι αυτός ξέρει. Όχι?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

JohnDag έγραψε:Δεν θέλω να σε απογοητεύσω με αυτό που θα σου πω αλλά τα non paper υπάρχουν και μοιράζονται αφειδως στους δημοσιογράφους κάθε ομάδας.

Παντού συμβαίνει, έτσι δουλεύει η δημοσιογραφία πλέον.

Ωραία , άρα υπάρχει "επικοινωνία". Ποιο το πρόβλημα?
Ειλικρινά ρωτάω, όταν λέμε πρόβλημα επικοινωνίας τι εννοούμε. Τι θα θέλαμε για να είμαστε καλυμμένοι.
Όχι γενικότητες, ένα παράδειγμα για να καταλάβω. Να βγει να πει ο τάδε αυτό και αυτό και αυτό
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αυτομπαναρομαι και μπαινω καθε μια ωρα αντι να το εχω μονιμα ανοικτο...Λεω δεν μπορει...Τεταρτη φτασαμε και απο το Σαββατο ελεγαν οτι τουλαχιστον το εξτρεμ και το χαφ προβαρουν φανελα. Ολο και καποια μεταγραφη θα σκασει επιτελους. Αλλα τιποτα
Αν αυξησω το αυτομπαναρισμα σε 2 ωρες εχω ελπιδες για σημερα;
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

nunies χωρίς παρεξήγηση μήπως είσαι ο goran?
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

:? :?:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”