Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εσείς που κοροϊδεύετε ανώνυμα, βάλτε πρώτα φωτογραφία και ονοματεπώνυμο και μετά γράψτε τις βλακείες σι και μπροντο
- Μπαρκαρούτσος
renegade έγραψε:Εσείς που κοροϊδεύετε ανώνυμα, βάλτε πρώτα φωτογραφία και ονοματεπώνυμο και μετά γράψτε τις βλακείες σι και μπροντο
Χαβαλέ κάνουμε!
O paokmaniak σίγουρα... δεν είναι η πρώτη φορά.
Αν πάλι κάνω λάθος ,ζητάω συγνώμη.
Ο εβριτης πάντως ότι γράφει εδώ το γράφει με φωτογραφία και ονοματεπώνυμο. Μπορεί να συμφωνήσεις ,να διαφωνήσει...αλλά όχι να κοροϊδεψεις
Αν πάλι κάνω λάθος ,ζητάω συγνώμη.
Ο εβριτης πάντως ότι γράφει εδώ το γράφει με φωτογραφία και ονοματεπώνυμο. Μπορεί να συμφωνήσεις ,να διαφωνήσει...αλλά όχι να κοροϊδεψεις
- Amsterdamer_87
Ειναι τουλαχιστον ανοητο να ειρωνευεστε ορισμενοι τον Εβριτη..
Οσοι δεν γνωριζετε τι εστι Εβριτης,να σας πληροφορησω λοιπον οτι ΝΑΙ ειναι σε θεση να παρει τον
παιχτη στο τηλ και να του μιλησει..
Υγ φιλε Εβριτη σ'ευχαριστω που μας ενημερωνεις και μου αρεσει που αντιμετωπιζεις ολα αυτα με ωραιο
και εξυπνο χιουμορ..
Οσοι δεν γνωριζετε τι εστι Εβριτης,να σας πληροφορησω λοιπον οτι ΝΑΙ ειναι σε θεση να παρει τον
παιχτη στο τηλ και να του μιλησει..
Υγ φιλε Εβριτη σ'ευχαριστω που μας ενημερωνεις και μου αρεσει που αντιμετωπιζεις ολα αυτα με ωραιο
και εξυπνο χιουμορ..
Ρε παιδια χαλαρωστε...γιατι τοση τσιτα...ελεος ρε μαγκες...
Εγω αυτο πυο εγραψα ηταν απο σατιρικο νουμερο του Τσουβελα για το πως γινοταν παλια στις εφημεριδες το ρεπορταζ των δημοσιογραφων...
Τι ειρωνιες και παπαριες γραφετε...
Ο Εβριτης ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε το αστειο και το χιουμορ...
Μην ειστε τοσο δυσκοιλιοι...
Εγω αυτο πυο εγραψα ηταν απο σατιρικο νουμερο του Τσουβελα για το πως γινοταν παλια στις εφημεριδες το ρεπορταζ των δημοσιογραφων...
Τι ειρωνιες και παπαριες γραφετε...
Ο Εβριτης ειμαι σιγουρος οτι καταλαβε το αστειο και το χιουμορ...
Μην ειστε τοσο δυσκοιλιοι...
- Μπαρκαρούτσος
Ρε παιδιά, χαλαρώστε. Είναι γνωστό αστείο αυτού του στυλ οι διάλογοι που ποστάραμε, δεν κοροϊδεύουμε τον Εβρίτη!
Ήμαρτον, στη τσίτα είστε νυχτιάτικα;
Psykoman, και ο μ@λ@κ@ς ο Τσουβέλας από αλλού το πήρε το αστείο, είναι παλιό.
Ήμαρτον, στη τσίτα είστε νυχτιάτικα;
Psykoman, και ο μ@λ@κ@ς ο Τσουβέλας από αλλού το πήρε το αστείο, είναι παλιό.
Μόλος διάβασα στο twitter όυι ο Γκαμπιαντίνι έχει πεοτάσεις από Κάλιαρι και Τζένοα, και ότι η Σαμπντόρια θα ζητήσει κοντά στο 1,5μυριο για τη μεταγραφή του. Πολύ δύσκολο παίχτης με προτάσεις από Ιταλία να χαλάσει τη ζαχαρένια του για να ρθει στο βόθρο.
Ciao a tutti λοιπόν.
Πηγή: https://twitter.com/Mirkuzz_Alex/status ... Rn1Pg&s=19
Ciao a tutti λοιπόν.
Πηγή: https://twitter.com/Mirkuzz_Alex/status ... Rn1Pg&s=19
- Μπαρκαρούτσος
Υπογραμισε και την τσιτα
Το γραψα πρωτος...αρα με αντιγραφεις..
Οντως σατανικο
Το γραψα πρωτος...αρα με αντιγραφεις..
Οντως σατανικο
Απ τις καλες τις ''γραμμες'' ομως...γιατι τοση τσιτα δεν παλευεται
- Μπαρκαρούτσος
Και όμως τον Γκαμπιαντινι είχαν από τις πρώτες επιλογές εγώ προσωπικά πάντως δεν τον ήξερα τον παίχτη πριν αναφερθεί και από τους ΑΡΔ. Πίστευα να πω την αλήθεια τον Κράσο ή από Ισπανία τον Μουνιρ.Kabamaru11 έγραψε:O Joshua εχει δικιο παντως,μετα την παραμονη Μπραντον,δεν πολυκολλαει να υπογραψουμε Γκαμπιαντινι η παρομοιο φορ.Θα προτιμουσα φορ τυπου Diagne.Αλλοι φυσικα κανουν τις επιλογες,εμεις απλως σχολιαζουμε.
Λες ; Εγώ ρισκάρω που είναι ελεύθερος για δεύτερη επιλογή έχουν τον Sam Lammers αν δεν κλείσει ο Gabbiadinipapwolf έγραψε:Καλά καθίστε να έρθει πρώτα ο Ιταλός και μετά βλέπουμε αν ταιριάζει με το Μπράντον ή όχι...