Ακριβώς αυτόrenegade έγραψε:Συλλεκτης τροπαίων ο Χάρης
Άντε γύρνα,κάνε ένα τετραετές να ηρεμήσει το κεφάλι σου και αφοσιώσου στη δουλειά και στον ΠΑΟΚ
6. Χάρης Τσιγγάρας
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
Πολύ δουλειά έχει ρίξει στο σώμα του το παλικάρι,μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για φέτος.
Εγώ πάντως τον πιστεύω το Χάρη, μπορεί να είναι το εξάρι στο κέντρο που ψάχνουμε.
- Kabamaru11
obanebane έγραψε:Πολύ δουλειά έχει ρίξει στο σώμα του το παλικάρι,μπορεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη για φέτος.
Tον ειδα κ εγω σε μια φωτο με Λυρα κ Τσαουση,τουμπανο εγινε.....Τον πιστευω τον Χαρη,νομιζω πως φετος θα κερδισει τον δυσκολο προπονητη του και θα γινει πουλεν του.
- ΑποστόληςΑ
Αρκεί να παίξει και να μην τον στείλουν δανεικό. Και αυτόν και τον Μιχαηλίδη.
- Kabamaru11
Ο Μιχαιλιδης καλυτερα να παει δανεικος,πρεπει να παρει τουλαχιστον 25 90λεπτα,σε εμας δυσκολο να πιασει αυτα τα νουμερα.
Το ιδανικο ειναι να παει π.χ. σε κανα Πανσερραικο και να γυρισει του χρονου ετοιμος γιατι οχι ακομα κ για βασικος,αν υπαρξει καποια πωληση Κουλιερακη....
Το ιδανικο ειναι να παει π.χ. σε κανα Πανσερραικο και να γυρισει του χρονου ετοιμος γιατι οχι ακομα κ για βασικος,αν υπαρξει καποια πωληση Κουλιερακη....
Εγώ τον πιστεύω τον Μιχαηλίδη. Δύο παίκτες είναι για μια θέση που ποιοτικά στα καλά τους δεν απέχουν πολύ. Αν έχουμε με το καλό και ευρώπη μπορεί να πάρει πολλές συμμετοχές. Άλλωστε ακόμη και για 2ος σε ποιον θα βασιστείς ? Στο Νασμπεργκ ?
- ΑποστόληςΑ
Να στέλνουμε τις υποδομές μας δανεικούς για να αγοράζουμε μετριότητες που να παίζουν στην θέση τους.
https://twitter.com/PAOK_FC/status/1672 ... 38850?s=20
Να και η μεταγραφή για το εξάρο-οκτάρι!
Να και η μεταγραφή για το εξάρο-οκτάρι!
51. Χάρης Τσιγγάρας
Καλως επεστρεψες Χαρη! Ο Τσιγγαρας πρεπει να ειναι μελος του rotation οπωσδηποτε.
Καλή Αρχή Χάρη πάμε γερά και δυνατά.
Έχω την εντύπωση άλλαξε νούμερο; το '6'; η ιδέα μου είναι;
Έχω την εντύπωση άλλαξε νούμερο; το '6'; η ιδέα μου είναι;