Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Θα θυμηθούμε εκείνα τα άρθρα υψηλής δημοσιογραφίας της Μπούντου με τις γάμπες του Εσίτι;
Ο ΠΑΟΚ που έχει πλην Ντελια εξτρέμ που δεν κάνουν μισή τριπλα, έχει την πολυτέλεια να λέει ότι ο Πιάτσα η ο Σανσονε είναι της πλάκας....
obanebane έγραψε:Ρε παιδιά, δεν ειναι αργός ο παίχτης, μη τρελαθούμε, στα επίπεδα του Αγκουστο είναι η ταχύτητα του.
Οι παίχτες στο κέντρο που είναι σφαίρες,είναι απλησιαστοι ή γατάκια σωματικά.
Κουραγιο.Καταλαβαινεις..
Μου αρέσει το στοίχημα Pjaca. Σαν σωματοδομή τον προτιμώ από τον Sansone.
Αν σου βγει, βγαίνει για τα καλά.
Μα όταν 100% των ρεπορτάζ (άρα διαρροή της ΠΑΕ) αναφέρουν πως ψάχνουν δημιουργικό οχτάρι, που να προσφέρει νούμερα, δεν έχει λογική να φέρεις έναν που δεν έχει καθόλου νούμερα, παρά μόνο αν παίζει πώληση Ντάγκλας.omerta76 έγραψε:Και αν ο Χ Μειτε είναι για αντικαταστάτης του Ντάγκλας;;;
Ο Μειτε μπορεί να είναι παικταράς (ξαναλέω τον θυμάμαι ελάχιστα από παλιά, δεν τον έχω δει πρόσφατα) αλλά έχει 5 γκολ καριέρας και 14 ασίστ καριέρας.
Όλα αυτά σε 322 ματς..
Παρένθεση σε όλα τα παραπάνω: έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό αγώνων ως χαφ αλλά και ως αμυντικός χαφ, κάτι που επιβεβαιώνει τα παραπάνω.
στην ελλαδα δυσκολα θα εκτεθει ο μειτε σε ταχυτητες ,σε ευρωπη και με τους αλλους 3 υπαρχει πιθανοτητα, ανησυχητικο ειναι οι επιστροφες του παιχτη για οποιον εχει δει ολοκληρα παιχνιδια η hl παιχνιδιων του ,δειχνει μια αδιαφορια/μη προσπαθεια στο τρανζισιον σαν να εγκαταλειπει τις φασεις.
- paokovios1974
- abc_o_ karpouzas
paokovios1974 έγραψε:Απλα τραγικοι παιχτες.
Δεν κανουν

Για λέγε...με ποιον θα ήσουν οκ;
Να δούμε πόσο ψαγμένος είσαι
Ναι ε; τι θα ήθελες δηλαδή; τίποτα σε Bernardo Silva;paokovios1974 έγραψε:Απλα τραγικοι παιχτες.
Δεν κανουν
και τίποτα σε Rodri;
Μπορεί να έρθει εδώ και να κάνει παπάδες ο Pjaca και να λέμε οι ΠΑΟΚΤΣΙΔΕΣ πωπωπωπωπωπωMailman_4 έγραψε:Μου αρέσει το στοίχημα Pjaca. Σαν σωματοδομή τον προτιμώ από τον Sansone.
προσωπικά δεν δίνω πάνω από 20% πιθανότητα να έχουμε τον ντάγκλας μαζί μας από τον Σεπτέμβριο
Χαζεύοντας τον Πιάτσα και διαβάζοντας σχόλια και φόρουμ καταλαβαίνω ότι είναι ένας παίχτης με τριπλά, δυνατός,φαντεζι και γρήγορος που δεν έφτασε εκεί που περίμεναν λόγω τραυματισμών. Ένας παίχτης που 19 με 21 ετων έβαλε σε 60 συμμετοχές 20 γκολ στην Κροατία και ανάγκασε την γιουβε να σκάσει 30 μύρια. Να μου πεις και ο τσολακ σκοραρε εκεί. Βλέπω πάντως στα σχόλια ένα παράπονο για το που θα έφτανε ο παίχτης αν δεν τραυματίζονταν συχνά.
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αγαπώ παππα αλλά δεν δίνω πάρα ελαχιστες πιθανότητες να ισχύουν τα ονόματα.
Eπισης την πρώτη χρονιά στην Γιούβε έμεινε λόγω τραυματισμών εκτός 70 μέρες , την δευτερη 221 τον δίνουν δανεικό και 3 μήνες αφού επιστρέφει μένει εκτός για 213. Ουσιαστικά 22 με 24 χρονών ήταν εκτός γηπέδων.