Aλλος παπατζας απο δωburbu έγραψε:Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
Σε λίγο περισσότερα.......
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
- pagotatzis
Ο Ζιφκο Ζιφκοβιτς έχει και άλλο χρόνο συμβόλαιο ;
Ρωτάω για έναν φίλο κόκκινοτριχη
Ρωτάω για έναν φίλο κόκκινοτριχη

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ κυνηγά να κλείσει ένα παίκτη που πασχίζει να μείνει ελεύθερος, τότε είναι προφανής η ανάγκη να μη συζητιέται πολύ το όνομά του.
Επειδή κάποιος θα απαντήσει "σιγά μωρέ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας, μεταξύ μας τα λέμε", του απαντώ αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω και που ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ τα προηγούμενα χρόνια: Οτιδήποτε γράφεται εδώ, ΣΚΑΝΑΡΕΤΑΙ από... """"ΜΜΕ""""" (επίτηδες τα 15 "").
Και τέλος, από όλα αυτά εγώ κρατάω μόνο ένα που γράφτηκε:
"Ταιριάζουν όπως το ρύζι με την κότα".
Ρε φίλε, σοβαρά, ΓΟΥΑΤ;
Αν υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ κυνηγά να κλείσει ένα παίκτη που πασχίζει να μείνει ελεύθερος, τότε είναι προφανής η ανάγκη να μη συζητιέται πολύ το όνομά του.
Επειδή κάποιος θα απαντήσει "σιγά μωρέ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας, μεταξύ μας τα λέμε", του απαντώ αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω και που ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ τα προηγούμενα χρόνια: Οτιδήποτε γράφεται εδώ, ΣΚΑΝΑΡΕΤΑΙ από... """"ΜΜΕ""""" (επίτηδες τα 15 "").
Και τέλος, από όλα αυτά εγώ κρατάω μόνο ένα που γράφτηκε:
"Ταιριάζουν όπως το ρύζι με την κότα".
Ρε φίλε, σοβαρά, ΓΟΥΑΤ;
- Mitsospaoki4
- Moderator
BustedΜπαρκαρούτσος έγραψε:JohnDag έγραψε:Κάνω quote εσενα αλλά απαντάω σε όλα τα μηνύματα αυτού του τύπου, μην το πάρεις προσωπικά.
Ο τύπος είμαι εγώ;

On topic, αδυνατώ να κατανοήσω τον ενθουσιασμό που προκαλεί ένας παίχτης σαν τον Pjaca αλλά μπορεί να βλέπω εγώ κάτι λάθος.
Αλλά εν πασει περίπτωση, ας έρθει όποιος είναι να έρθει και μετά μιλάμε πιο συγκεκριμένα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μια χαρα ο Μειτε , ξερει να ντριμπλαρει και να πασάρει , ταχύτητα θυμίζει Μισιτς ,το γκολ βέβαια δεν το έχει. Δίνει ύψος δύναμη αντοχή και ντρίμπλα. Τον θέλω
Κοίτα φίλε. Ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά,μετά τοις συνεχόμενες φαπες είχα γράψει ότι αυτή η ομάδα ακόμα και χωρίς μεταγραφές μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ( βέβαια τότε υπολογιζα στην ν παραμονή του Νταντας) ακόμα και αν δεν έκανε καμία μεταγραφή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες μόνο καλύτεροι θα μπορούσανε να γίνουνε... κάτι το οποίο θα ανέβαζε όλη την ομάδα, αφού οι αποχωρήσαντες παίκτες είχανε μηδενική προσφορά ( αν εξαιρέσεις το δίμηνο τρίμηνο του Νέλσον).DamoN έγραψε:Άντε ανεβείτε λίγο ρε μλκες !ιδια ομάδα με περυσι με νέα παιδιά μέσα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ με μπολικο ταλέντο και 4 παιχταράδες αντί κουρτιτς αντί μπισε αντί Καντουρι αντί ολιβειρα .nunies4 έγραψε:Θα δωσουμε 1,1 και 1,3 για χαφ και εξτρεμ;;;
Εξωπραγματικο μοιαζει
Θα πέσει η τσαπου σύννεφο φέτος !παμε λίγο άντε με την μιζερια
Το θέμα είναι...μας είναι αυτό αρκετό?
Ειναι μεγαλο what if γενικα ο Pjaca.
Βεβαια Τζον οταν γενικα υπαρχει το κλιμα Λεβαδειακου στις ταξεις των οπαδων και μεσα στο φορουμ, στο ακουσμα του χ Pjaca ειναι λογικος ο ενθουσιασμος γιατι σιγουρα μιλαμε για παικτη που εχει την εμπειρια και την ποιοτητα να σε ανεβασει επιπεδο.
Ο συγκεκριμενος παντως στη τελευταια του καλη και γεματη σεζον πριν 2 χρονια επαιξε κυριως ως ψευτοεννιαρι.
Βεβαια Τζον οταν γενικα υπαρχει το κλιμα Λεβαδειακου στις ταξεις των οπαδων και μεσα στο φορουμ, στο ακουσμα του χ Pjaca ειναι λογικος ο ενθουσιασμος γιατι σιγουρα μιλαμε για παικτη που εχει την εμπειρια και την ποιοτητα να σε ανεβασει επιπεδο.
Ο συγκεκριμενος παντως στη τελευταια του καλη και γεματη σεζον πριν 2 χρονια επαιξε κυριως ως ψευτοεννιαρι.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τέσσερις μεσοεπιθετικούς πρώτης γραμμής... είναι από τις λίγες θέσεις όπου την παίρνει να πάει σε ένα λελογισμένο ρίσκο τύπου πιάτσα ( εδώ πάει με δεύτερο φορ Μπράντον) ,ο οποίος αν αισθανθεί σημαντικός και ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του θα μπορούσε να κάνει την διαφορά
- Psuxo_logos
Προφανώς και δεν μας είναι αρκετό, γιατί χάναμε από μια ομάδα με δέκα παίκτες από το 5 λεπτό.renegade έγραψε:Κοίτα φίλε. Ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά,μετά τοις συνεχόμενες φαπες είχα γράψει ότι αυτή η ομάδα ακόμα και χωρίς μεταγραφές μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ( βέβαια τότε υπολογιζα στην ν παραμονή του Νταντας) ακόμα και αν δεν έκανε καμία μεταγραφή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες μόνο καλύτεροι θα μπορούσανε να γίνουνε... κάτι το οποίο θα ανέβαζε όλη την ομάδα, αφού οι αποχωρήσαντες παίκτες είχανε μηδενική προσφορά ( αν εξαιρέσεις το δίμηνο τρίμηνο του Νέλσον).DamoN έγραψε:Άντε ανεβείτε λίγο ρε μλκες !ιδια ομάδα με περυσι με νέα παιδιά μέσα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ με μπολικο ταλέντο και 4 παιχταράδες αντί κουρτιτς αντί μπισε αντί Καντουρι αντί ολιβειρα .nunies4 έγραψε:Θα δωσουμε 1,1 και 1,3 για χαφ και εξτρεμ;;;
Εξωπραγματικο μοιαζει
Θα πέσει η τσαπου σύννεφο φέτος !παμε λίγο άντε με την μιζερια
Το θέμα είναι...μας είναι αυτό αρκετό?
Η ομάδα θέλει παίκτες που να βγάζουν φωτιές όταν καίει η μπάλα. Φτανει πλέον με επιστροφές παλιών, ταλέντα των 3 μυρίων και αλλά παράξενα.
Φέρτε παίκτες που μπορούν στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να παίξουν.
Λίγο τρολαρισμα να ηρεμήσουμεΑποστόληςΑ έγραψε:;;burbu έγραψε:Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
Σε λίγο περισσότερα.......

Μπανεις στην σελιδα της ΠΑΕ και πατας τον παρακατω συνδεσμο για να ενημερωθεις για τις κλησεις και το προγραμμα των διεθνων...
Εκει που διαβαζεις για το ποιοι παικτες τις ομαδας εχουν κληθει στις διαφορες εθνικες...πεφτεις πανω σ αυτο...
''Και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει αγώνα με την Εθνική Σουρινάμ, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στις 20 Ιουνίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Gold Cup.''
https://www.paokfc.gr/nea/20230613-oi-k ... -diethnon/
sign re malaka vol2 ;;;;;;
Ετσι για να σας μπριζωσω λιγο...

Εκει που διαβαζεις για το ποιοι παικτες τις ομαδας εχουν κληθει στις διαφορες εθνικες...πεφτεις πανω σ αυτο...
''Και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει αγώνα με την Εθνική Σουρινάμ, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στις 20 Ιουνίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Gold Cup.''
https://www.paokfc.gr/nea/20230613-oi-k ... -diethnon/
sign re malaka vol2 ;;;;;;
Ετσι για να σας μπριζωσω λιγο...

- loukas karadimos
Προσωπικά δεν πιστεύω πως μπορούν να φέρουν παίκτες επιπέδου Γκαμπιαντίνι κλπ πριν το τέλος Αυγούστου. Ξεκάθαρα. Για νωρίτερα, το πολύ να φέρουν κάποιον αρκετά καλό, αλλά δανεικό. Ως εκεί.
Θέλω όμως το εξής. Ακόμα και να μην καταφέρουν να φέρουν κάποιον νωρίτερα, ακόμα και να μας στοιχίσει αυτό στα Ευρωπαϊκά ματς, θέλω έστω και στο τέλος των μεταγραφών να μην αλλάξουν οι στόχοι μας και τον χ-ψ Γκαμπιαντίνι να τον φέρουν ακόμα και 31/8.
Μόνο έτσι θα κλείσεις οριστικά τις τρύπες στο ρόστερ και τουλάχιστον του χρόνου δεν θα ψάχνεις πάλι να βρεις παίκτες.
Έχεις άντερα; Πήγαινε στα Ευρωπαϊκά ματς και πάρε τις προκρίσεις με τον Μπράντον Τόμας που έφερες ΚΑΙ ανανέωσες.
Αν όμως αποκλειστείς, όπως πέρσι, μη μου πεις μετά πως δεν θα έρθει ο Σοτέλδο γιατί αποκλειστήκαμε. Όοοοχι, δεν πάει έτσι.
Ή θα δώσεις ας πούμε 2 εκατομμύρια το χρόνο για να έρθει κάποιος 20 του Ιουνίου, ή θα περιμένεις 31 του Αυγούστου για να του δώσεις 1.4.
Εμένα μου φτάνει να έρθουν 3 παικταράδες και ας αργήσουν και ας κοστίσουν σε στόχους και και και. Τουλάχιστον ξαναλέω, δεν θα ξαναζήσω για 3ο σερί καλοκαίρι το ίδιο δράμα.
Όπου υποτίθεται πως θα φέρω άμεσα παικταράδες, οι οποίοι παικταράδες δεν έρχονται ποτέ νωρίς και στο τέλος του καλοκαιριού δεν τους φέρνω γιατί έχω αποκλειστεί. Ήμαρτον, δεν το αντέχω ξανά αυτό.
Θέλω όμως το εξής. Ακόμα και να μην καταφέρουν να φέρουν κάποιον νωρίτερα, ακόμα και να μας στοιχίσει αυτό στα Ευρωπαϊκά ματς, θέλω έστω και στο τέλος των μεταγραφών να μην αλλάξουν οι στόχοι μας και τον χ-ψ Γκαμπιαντίνι να τον φέρουν ακόμα και 31/8.
Μόνο έτσι θα κλείσεις οριστικά τις τρύπες στο ρόστερ και τουλάχιστον του χρόνου δεν θα ψάχνεις πάλι να βρεις παίκτες.
Έχεις άντερα; Πήγαινε στα Ευρωπαϊκά ματς και πάρε τις προκρίσεις με τον Μπράντον Τόμας που έφερες ΚΑΙ ανανέωσες.
Αν όμως αποκλειστείς, όπως πέρσι, μη μου πεις μετά πως δεν θα έρθει ο Σοτέλδο γιατί αποκλειστήκαμε. Όοοοχι, δεν πάει έτσι.
Ή θα δώσεις ας πούμε 2 εκατομμύρια το χρόνο για να έρθει κάποιος 20 του Ιουνίου, ή θα περιμένεις 31 του Αυγούστου για να του δώσεις 1.4.
Εμένα μου φτάνει να έρθουν 3 παικταράδες και ας αργήσουν και ας κοστίσουν σε στόχους και και και. Τουλάχιστον ξαναλέω, δεν θα ξαναζήσω για 3ο σερί καλοκαίρι το ίδιο δράμα.
Όπου υποτίθεται πως θα φέρω άμεσα παικταράδες, οι οποίοι παικταράδες δεν έρχονται ποτέ νωρίς και στο τέλος του καλοκαιριού δεν τους φέρνω γιατί έχω αποκλειστεί. Ήμαρτον, δεν το αντέχω ξανά αυτό.
Πούστης με τον Κινέζο...PAOKevolution έγραψε:Σανσόνε έρωτας! Ντελικάτος! Με γκαμπιαντίνι ταιριάζουν σαν το ρύζι με την κότα! Για Μέιτε δεν έχω εικόνα.
Όντως ωραίος συνδυασμός!