Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimg4a

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Dimg4a »

burbu έγραψε:Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
Σε λίγο περισσότερα.......
Aλλος παπατζας απο δω
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο Ζιφκο Ζιφκοβιτς έχει και άλλο χρόνο συμβόλαιο ;
Ρωτάω για έναν φίλο κόκκινοτριχη :lol:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αν υποθέσουμε πως ο ΠΑΟΚ κυνηγά να κλείσει ένα παίκτη που πασχίζει να μείνει ελεύθερος, τότε είναι προφανής η ανάγκη να μη συζητιέται πολύ το όνομά του.

Επειδή κάποιος θα απαντήσει "σιγά μωρέ μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας, μεταξύ μας τα λέμε", του απαντώ αυτό που έγραψε ο φίλος πιο πάνω και που ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ τα προηγούμενα χρόνια: Οτιδήποτε γράφεται εδώ, ΣΚΑΝΑΡΕΤΑΙ από... """"ΜΜΕ""""" (επίτηδες τα 15 "").

Και τέλος, από όλα αυτά εγώ κρατάω μόνο ένα που γράφτηκε:

"Ταιριάζουν όπως το ρύζι με την κότα".

Ρε φίλε, σοβαρά, ΓΟΥΑΤ;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Νοσταλγός της λέσχης ο φίλος!
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:
JohnDag έγραψε:Κάνω quote εσενα αλλά απαντάω σε όλα τα μηνύματα αυτού του τύπου, μην το πάρεις προσωπικά.

Ο τύπος είμαι εγώ;
Busted :)

On topic, αδυνατώ να κατανοήσω τον ενθουσιασμό που προκαλεί ένας παίχτης σαν τον Pjaca αλλά μπορεί να βλέπω εγώ κάτι λάθος.

Αλλά εν πασει περίπτωση, ας έρθει όποιος είναι να έρθει και μετά μιλάμε πιο συγκεκριμένα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μια χαρα ο Μειτε , ξερει να ντριμπλαρει και να πασάρει , ταχύτητα θυμίζει Μισιτς ,το γκολ βέβαια δεν το έχει. Δίνει ύψος δύναμη αντοχή και ντρίμπλα. Τον θέλω

renegade

Δημοσίευση από renegade »

DamoN έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα δωσουμε 1,1 και 1,3 για χαφ και εξτρεμ;;;
Εξωπραγματικο μοιαζει
Άντε ανεβείτε λίγο ρε μλκες !ιδια ομάδα με περυσι με νέα παιδιά μέσα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ με μπολικο ταλέντο και 4 παιχταράδες αντί κουρτιτς αντί μπισε αντί Καντουρι αντί ολιβειρα .
Θα πέσει η τσαπου σύννεφο φέτος !παμε λίγο άντε με την μιζερια
Κοίτα φίλε. Ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά,μετά τοις συνεχόμενες φαπες είχα γράψει ότι αυτή η ομάδα ακόμα και χωρίς μεταγραφές μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ( βέβαια τότε υπολογιζα στην ν παραμονή του Νταντας) ακόμα και αν δεν έκανε καμία μεταγραφή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες μόνο καλύτεροι θα μπορούσανε να γίνουνε... κάτι το οποίο θα ανέβαζε όλη την ομάδα, αφού οι αποχωρήσαντες παίκτες είχανε μηδενική προσφορά ( αν εξαιρέσεις το δίμηνο τρίμηνο του Νέλσον).
Το θέμα είναι...μας είναι αυτό αρκετό?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ειναι μεγαλο what if γενικα ο Pjaca.

Βεβαια Τζον οταν γενικα υπαρχει το κλιμα Λεβαδειακου στις ταξεις των οπαδων και μεσα στο φορουμ, στο ακουσμα του χ Pjaca ειναι λογικος ο ενθουσιασμος γιατι σιγουρα μιλαμε για παικτη που εχει την εμπειρια και την ποιοτητα να σε ανεβασει επιπεδο.

Ο συγκεκριμενος παντως στη τελευταια του καλη και γεματη σεζον πριν 2 χρονια επαιξε κυριως ως ψευτοεννιαρι.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει τέσσερις μεσοεπιθετικούς πρώτης γραμμής... είναι από τις λίγες θέσεις όπου την παίρνει να πάει σε ένα λελογισμένο ρίσκο τύπου πιάτσα ( εδώ πάει με δεύτερο φορ Μπράντον) ,ο οποίος αν αισθανθεί σημαντικός και ξαναβρεί την αυτοπεποίθηση του θα μπορούσε να κάνει την διαφορά
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

renegade έγραψε:
DamoN έγραψε:
nunies4 έγραψε:Θα δωσουμε 1,1 και 1,3 για χαφ και εξτρεμ;;;
Εξωπραγματικο μοιαζει
Άντε ανεβείτε λίγο ρε μλκες !ιδια ομάδα με περυσι με νέα παιδιά μέσα ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ με μπολικο ταλέντο και 4 παιχταράδες αντί κουρτιτς αντί μπισε αντί Καντουρι αντί ολιβειρα .
Θα πέσει η τσαπου σύννεφο φέτος !παμε λίγο άντε με την μιζερια
Κοίτα φίλε. Ακόμα και πριν τελειώσει η χρονιά,μετά τοις συνεχόμενες φαπες είχα γράψει ότι αυτή η ομάδα ακόμα και χωρίς μεταγραφές μόνο καλύτερη θα μπορούσε να γίνει ( βέβαια τότε υπολογιζα στην ν παραμονή του Νταντας) ακόμα και αν δεν έκανε καμία μεταγραφή, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι νεαροί παίκτες μόνο καλύτεροι θα μπορούσανε να γίνουνε... κάτι το οποίο θα ανέβαζε όλη την ομάδα, αφού οι αποχωρήσαντες παίκτες είχανε μηδενική προσφορά ( αν εξαιρέσεις το δίμηνο τρίμηνο του Νέλσον).
Το θέμα είναι...μας είναι αυτό αρκετό?
Προφανώς και δεν μας είναι αρκετό, γιατί χάναμε από μια ομάδα με δέκα παίκτες από το 5 λεπτό.

Η ομάδα θέλει παίκτες που να βγάζουν φωτιές όταν καίει η μπάλα. Φτανει πλέον με επιστροφές παλιών, ταλέντα των 3 μυρίων και αλλά παράξενα.

Φέρτε παίκτες που μπορούν στο ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ να παίξουν.

Άβαταρ μέλους
burbu

Δημοσίευση από burbu »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
burbu έγραψε:Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
Σε λίγο περισσότερα.......
;;
Λίγο τρολαρισμα να ηρεμήσουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Μπανεις στην σελιδα της ΠΑΕ και πατας τον παρακατω συνδεσμο για να ενημερωθεις για τις κλησεις και το προγραμμα των διεθνων...
Εκει που διαβαζεις για το ποιοι παικτες τις ομαδας εχουν κληθει στις διαφορες εθνικες...πεφτεις πανω σ αυτο...

''Και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έχει αγώνα με την Εθνική Σουρινάμ, η οποία αντιμετωπίζει το Πουέρτο Ρίκο στις 20 Ιουνίου, σε νοκ άουτ παιχνίδι για το Gold Cup.''

https://www.paokfc.gr/nea/20230613-oi-k ... -diethnon/

sign re malaka vol2 ;;;;;;

Ετσι για να σας μπριζωσω λιγο... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

9 μερες για την πρωτη προπονηση

Μεταγραφες μηδεν

αυτα...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Προσωπικά δεν πιστεύω πως μπορούν να φέρουν παίκτες επιπέδου Γκαμπιαντίνι κλπ πριν το τέλος Αυγούστου. Ξεκάθαρα. Για νωρίτερα, το πολύ να φέρουν κάποιον αρκετά καλό, αλλά δανεικό. Ως εκεί.

Θέλω όμως το εξής. Ακόμα και να μην καταφέρουν να φέρουν κάποιον νωρίτερα, ακόμα και να μας στοιχίσει αυτό στα Ευρωπαϊκά ματς, θέλω έστω και στο τέλος των μεταγραφών να μην αλλάξουν οι στόχοι μας και τον χ-ψ Γκαμπιαντίνι να τον φέρουν ακόμα και 31/8.
Μόνο έτσι θα κλείσεις οριστικά τις τρύπες στο ρόστερ και τουλάχιστον του χρόνου δεν θα ψάχνεις πάλι να βρεις παίκτες.
Έχεις άντερα; Πήγαινε στα Ευρωπαϊκά ματς και πάρε τις προκρίσεις με τον Μπράντον Τόμας που έφερες ΚΑΙ ανανέωσες.
Αν όμως αποκλειστείς, όπως πέρσι, μη μου πεις μετά πως δεν θα έρθει ο Σοτέλδο γιατί αποκλειστήκαμε. Όοοοχι, δεν πάει έτσι.
Ή θα δώσεις ας πούμε 2 εκατομμύρια το χρόνο για να έρθει κάποιος 20 του Ιουνίου, ή θα περιμένεις 31 του Αυγούστου για να του δώσεις 1.4.
Εμένα μου φτάνει να έρθουν 3 παικταράδες και ας αργήσουν και ας κοστίσουν σε στόχους και και και. Τουλάχιστον ξαναλέω, δεν θα ξαναζήσω για 3ο σερί καλοκαίρι το ίδιο δράμα.
Όπου υποτίθεται πως θα φέρω άμεσα παικταράδες, οι οποίοι παικταράδες δεν έρχονται ποτέ νωρίς και στο τέλος του καλοκαιριού δεν τους φέρνω γιατί έχω αποκλειστεί. Ήμαρτον, δεν το αντέχω ξανά αυτό.
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

PAOKevolution έγραψε:Σανσόνε έρωτας! Ντελικάτος! Με γκαμπιαντίνι ταιριάζουν σαν το ρύζι με την κότα! Για Μέιτε δεν έχω εικόνα.
Πούστης με τον Κινέζο...
Όντως ωραίος συνδυασμός!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”