Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
Σε λίγο περισσότερα.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος burbu την Τρί 13 Ιουν 2023, 13:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαφ
Soualiho Meite
βρισκομαστε σε διαπραγματευσεις
αρ εξτερεμ που παιζει και πισω απο το φορ
Marko Pjaca ήNicola Sansone
φορ
Γκαμπιαντινι ο εκλεκτος
θα τον περιμενουν μεχρι την αλλη εβδομαδα
αυτα απο Ιταλια
Soualiho Meite
φορ
Γκαμπιαντινι ο εκλεκτος
αυτα απο Ιταλια
Μπάρκα αφού το έδωσες στεγνά θα πω και ποιοι είναι
Σέντερ μπακ κνολ
Αμυντιξο χαφ μαντουρο
Σέντερ φορ ντανι χεσεν
Και φυσικά αριστερο εξτρεμ-10αρι ο μεγάλος ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
Σέντερ μπακ κνολ
Αμυντιξο χαφ μαντουρο
Σέντερ φορ ντανι χεσεν
Και φυσικά αριστερο εξτρεμ-10αρι ο μεγάλος ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
- Μπαρκαρούτσος

Πω πω Marko Pjaca τεράστια καψούρα μου στο FM κάποτε. Τον έφερα στον ΠΑΟΚ και διδάσκαμε ποδόσφαιρο στην υφήλιο.prist64 έγραψε:χαφ
Soualiho Meite
φορ
Γκαμπιαντινι ο εκλεκτος
αυτα απο Ιταλια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και 100% αλλαγή κλίματος στο φόρουμprist64 έγραψε:χαφ
Soualiho Meite
φορ
Γκαμπιαντινι ο εκλεκτος
αυτα απο Ιταλια
- PAOKevolution
Σανσόνε έρωτας! Ντελικάτος! Με γκαμπιαντίνι ταιριάζουν σαν το ρύζι με την κότα! Για Μέιτε δεν έχω εικόνα.
Τον ήξερα αρκετά παλιά, έχω χρόνια να τον τσεκάρω. Νομίζω πως χρειαζόμαστε κάτι πιο γρήγορο.aristos90 έγραψε:https://www.transfermarkt.com/soualiho-meite/profil/spieler/164913
Γρήγορος μέσος (αναφέρουν συνέχεια ότι θέλουμε παίχτες με ταχύτητα), ανήκει στην Μπενφίκα (ξέρει ο Μπότο), έπαιζε στην Μίλαν (είπε στον Πλιάκο ο Τζορμπατζόγλου ότι ξέρει τους παίχτες και ο Πλιάκος είπε άρα θα πάρετε παίχτη της Μίλαν), γνωστός στην Ιταλική αγορά (σε όλο το τιμ της ομάδας που έχουνε πει ότι τους αρέσει η αγορά αυτή) και στην ηλικιακή ομάδα που ψάχνουμε πλέον.
Θα ακουστεί σύντομα.
Για αντί-Ντόουγκλας ναι εννοείται. Αλλά να παίξουν ταυτόχρονα; Σίγουρα θεωρείται upgrade σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες αλλά δεν νομίζω να δίνει ταχύτητα στο κέντρο. Όλα αυτά με 1-2 βιντεάκια που τον είδα από το 21 και μετά. Ξαναλέω δεν τον έχω παρακολουθήσει πρόσφατα.
-
Ο μόνος τρόπος να έρθουν όλοι αυτοί οι παίκτες είναι να φύγει ο Ντέλιας
Αν δεν γίνει αυτό μην περιμένετε πολλά.
Αν δεν γίνει αυτό μην περιμένετε πολλά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πάντως αν φέρεις εστω έναν από αυτούς Ιούνιο μήνα, το λες και επιτυχία.
Εγώ πχ τον Γκαμπιαντινι τον θέλω και μάλιστα πολύ αν και δεν πιστεύω ότι μπορεί να έρθει.Πιστευω όμως ότι όποιος συνθέτει διδυμο επιθετικών Γκαμπιαντινι - Μπραντον σε ομάδα που παίζει με έναν στη κορυφή είναι...
Αφου δεν παει ο Ραζβαν στην Seria A θα φερουμε την Seria A στον Ραζβαν να βγαλει επιτελους τα γουστα του 

- ΑποστόληςΑ
;;burbu έγραψε:Έσκασε η πρώτη "βόμβα" για τον ΠΑΟΚ,μετά από πολλές διαπραγματεύσεις τελικά απέσπασε την υπογραφή του φορ,ο οποίος ήταν πρώτος στην λίστα του ΠΑΟΚ,ο λόγος που δεν ανακοινώθηκε η μεταγραφή είναι ότι μέλος της διοίκησης είναι προληπτικό και δεν θα ήθελε να το ρισκάρει να ανακοινωθεί σήμερα Τρίτη και 13
ο Ιταλός όμως δεν είναι το..κλασσικό 9αρι, φορ περιοχής που παίζει με πλάτη κτλ. (όπως πχ ο Μπονατσόλι που είχε ακουστεί)
από την άλλη είναι κάργα συμμετοχικός, ιδιαίτερα προικισμένος τεχνικά και με ενα αριστερό που δύναται να κλείσει πολλά σπίτια...
Οι Πιάτσα και Σανσόνε είναι ντελικάτοι παίχτες που έχουν το 1μ1 ενώ τον μαυρούκο στα χαφ δεν τον ξέρω να είμαι ειλικρινής
από την άλλη είναι κάργα συμμετοχικός, ιδιαίτερα προικισμένος τεχνικά και με ενα αριστερό που δύναται να κλείσει πολλά σπίτια...
Οι Πιάτσα και Σανσόνε είναι ντελικάτοι παίχτες που έχουν το 1μ1 ενώ τον μαυρούκο στα χαφ δεν τον ξέρω να είμαι ειλικρινής

Βαζουμε ενα στοιχημα οτι τα 4 παραπανω ονοματα θα παιζουν μεχρι το απογευμα σε ολες τις ιστοσελιδες και τα καναλια των....πουλιων μας; (και προφανως θα τα εχουν δει εδω)
Για να παρετε μια ιδεα πως γινεται το ρεπορταζ απο το οποιο κρεμεστε καθε μερα...
Για να παρετε μια ιδεα πως γινεται το ρεπορταζ απο το οποιο κρεμεστε καθε μερα...