Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis
Δημοσιεύσεις: 5053
Εγγραφή: Κυρ 19 Απρ 2020, 20:20

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Montrealiotis »

joshua έγραψε:Μου αρεσει που καποιοι αμφισβητουν την εισηγηση Λουτσεσκου η και αυτη του Μποτο αλλα ειναι σιγουροι πως η μονη εναλλακτικη που υπηρξε ηταν του Κρμεντσικ...Δεν μπορειτε να το λετε σοβαρα αυτο.
Καλά εννοείται ότι είναι αμφισβητήσιμη η εισήγηση Λουτσεσκου και Μποτο, όπως και ότι η μόνη επιλογή ήταν ο Κρμεντσικ.

Αλλά, παρακολουθώντας τοσα χρόνια τα της ομάδας, πλέον είμαστε σχετικά ικανοί να καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Όπως ότι μάλλον ο Λουτσεσκου εισηγήθηκε τον Τομας, οι λόγοι έχουν ειπωθεί, και ότι μόνο τον Κρμεντσικ είχαν σαν εναλλακτική, γιατί κανένας άλλος δεν ακούστηκε ούτε πριν ούτε τώρα, και με το που έκλεισε αυτός, άρχισαν τα «τα βρήκε ο ΠΑΟΚ με τον Μπράντον».

Όπως είπα αυτά είναι εικασίες, αλλά το πατερν της ομάδας δείχνει ότι δεν είμαστε μακριά από την πραγματικότητα.

ΥΓ Αν δεν φύγουν το Μποτο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού τότε για μένα, θα είναι συνυπεύθυνος. Τώρα απλά τον βλέπω να κάθεται και να περιμένει αν θα του κάνουν καμία πάσα.
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ο Ιβαν τα δινει, δυστυχως αφησε ανεξελεγκτο εναν προπονητη που πλεον ειναι ανεπαρκης
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54503
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

joshua έγραψε:Τα 500.000 που δινει ο Ιβαν για δευτερο φορ μιας και τα ποστ εγιναν λογω της σημερινης εξελιξης ειναι μια χαρα χρηματα.

Ναι, αλλά πέταξε λευκή πετσέτα. Δεν τα ξέρεις καλά.
Dimg4a
Δημοσιεύσεις: 1565
Εγγραφή: Πέμ 13 Απρ 2023, 19:14

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Dimg4a »

Πες μ τωρα γιατι ειρωνευεσαι;
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54503
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γιατί βαρέθηκα να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια αβάσιμα και θολωμένα από εμπάθεια ποστς, από τους ίδιους και τους ίδιους. Αν δεν ήμουν μοντ, θα ήμουν ο paokovios της άλλης μεριάς. 5 μέρες ποστς και μετά θα έτρωγα μπαν για μήνες. Μετά ξανά μανά.

Λες καλή κουβέντα για στέλεχος/υπάλληλο του ΠΑΟΚ και βγαίνεις και μ@λ@κ@ς.

Άντε με τη μιζέρια σας εδώ μέσα.

Πάω για ύπνο.
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54503
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Λευκή πετσέτα, παρατημένη ομάδα, όλο μαλακίες. Κάθε τρεις και λίγο τα ίδια και τα ίδια.

Ρε. Ρε...

Ο Ιβάν αγόρασε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν, όχι αυτός που έχει ο καθένας στη γκλάβα του. Κι εγώ τον θέλω τον ΠΑΟΚ να κατεβαίνει στο γήπεδο με κατεβασμένα βρακιά και την πούτσα κάγκελο και να τους γαμάει όλους. Δυστυχώς δεν γίνεται.

Ο Ιβάν Σαββίδης έχει το καρπούζι και το μαχαίρι. Αν γουστάρει, μας κρατάει 10ους. Μας ρίχνει β' εθνική, γ' εθνική. Κάνει ό,τι θέλει γιατί έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Όποιος έχει πρόβλημα, απομακρύνεται ή αγοράζει την ομάδα.

Όσο και να γκρινιάζουμε εδώ, ή στα σχόλια στο FB ή να στέλνουμε μηνύματα στην ΠΑΕ, αυτό δεν θα αλλάξει. Ο μόνος τρόπος να φύγει ο Σαββίδης από τον ΠΑΟΚ, είναι να τον πουλήσει ή να πάνε να τον βρουν στο σπίτι του και να τον απειλήσουν.

Επειδή δεν βλέπω να γίνεται τίποτα από τα δύο, τότε ας δεχτούμε την πραγματικότητα, τον ΠΑΟΚ που βλέπουμε μπροστά μας. Αυτόν τον ανοργάνωτο ΠΑΟΚ, με τα μετρημένα κουκιά.

Επειδή ο Σαββίδης έχει πολλά εκατομμύρια, πρέπει να τα ρίχνει στον ΠΑΟΚ; Ίδια μαλακία με το μπάσκετ... Α δεν πειράζει, θα κάνει καμιά έκτακτη χορηγία ο Σαββίδης να πληρώοσυμε το ρεύμα ή το ΙΚΑ. Βρήκαμε τον μαλάκα της παρέας.

Όλοι μας, νομίζω, ΝΟΜΙΖΩ, θέλουμε τον ΠΑΟΚ νταμπλούχο και τρεμπλούχο κάθε χρόνο. Αυτό για να γίνει, θέλει χρόνια, θέλει βάσεις, θέλει σχεδιασμό. Το αν γίνεται αυτό, μένει να φανεί. Θέλουμε πιτσιρικάδες; Θα κάνουμε υπομονή. Δεν έχουμε υπομονή; Ηλιοθεραπεία και μακριά από τον ΠΑΟΚ. Οπαδοί της νίκης.

Μέχρι τον Απρίλιο λέγαμε "μωρέ μπας και" για το πρωτάθλημα. Το ψευτοελπίζαμε. Τώρα πάλι διαβάζω τις ίδιες μαλακίες για παρατημένη ομάδα και λευκές πετσέτες.
Λίγο να ξεχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Τα γραφεία της ΠΑΕ δεν έχουν γυάλινους τοίχους. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν είναι ευρέως γνωστό το τι ακριβώς γίνεται. Και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να ξέρουμε λεπτομέρειες.

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει προσδοκίες. Καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία. Οπαδοί είμαστε.
ΑΛΛΑ
Αν αυτό που θέλει να κάνει η ΠΑΕ, προϋποθέτει να είναι ο ΠΑΟΚ τριτοτέταρτος για 2-3 χρόνια, τότε να βγουν να το πουν. Μην βγαίνει και κράζει ο κόσμος.

Θέλει η Χ ομάδα στο ΝΒΑ να κάνει rebuilding; Ψιλοtankάρει να πάρει draft picks και παίρνει νέους που θα τους χτίσει και σε 2-3 χρόνια θα είναι τα πρώτα βιολιά. Αλλά, βγαίνει και το δηλώνει η ομάδα. Είναι γνωστό. Δεν λέει Σεπτέμβριο "Πάμε για πρωτάθλημα".

Εκεί είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Η κακή επικοινωνία. Το να βγαίνουν 5 non-paper τη χρονιά για να πουν κάτι στον κόσμο, δεν βοηθά. Το να βγαίνει ο ΚυρΚυρ και ο Δούκας και να τα μασάνε σε 3-4 συνεντεύξεις το χρόνο, επίσης δεν βοηθά.

Ξαναλέω...δεν θέλω να βγαίνει ο Σαββίδης σαν το Τσιόδρα κάθε μέρα και να μας κάνει briefing για το τι έγινε σήμερα στα γραφεία.
Απλώς να φροντίσουν ότι ο κόσμος γνωρίζει το πώς θα κινηθεί στο περίπου η ομάδα, να ξέρει ο κόσμος τι να περιμένει.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ.

Κύριοι της ΠΑΕ, καταλαβαίνω ότι ο πληθωρισμός τα γάμησε όλα, αλλά στην Ελλάδα οι μισθοί δεν έγιναν adjust for inflation. Δεν γίνεται σε ομάδα μη πρωταθληματική να ανεβαίνουν οι τιμές έτσι ξαφνικά ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ θύρες. Δεν γίνεται στην 4 να μπαίνεις τζάμπα και στην 5 να πληρώνεις 30€.


Αυτά πρέπει να ξενερώνουν τον κόσμο. Όχι το αν ανανεώσαμε Brandon Thomas ή δεν έχουμε κλείσει ρόστερ στις 12 Ιουνίου. Λες και οι άλλες ομάδες έκλεισαν ρόστερ...

Και στην τελική, να θυμίσω ότι πέρσι η ομάδα σε μεγάλο ποσοστό ήταν έτοιμη στην προετοιμασία. Αν δεν κάνω λάθος...


Τώρα πάω για ύπνο :mrgreen:
pk77
Δημοσιεύσεις: 925
Εγγραφή: Δευ 25 Φεβ 2019, 19:55

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από pk77 »

Συμφωνώ με όλα όσα γράφεις, πλην του τελευταίου.
ΟΙ συμπολίτες γελανε ( ή μέσα τους κλαίνε) με τα χρηματα που κοστίζουν τα διαρκείας κάθε ομάδας.
Εχουμε ( αναλογικά θες, ουσιαστικά θες) με διαφορά τα πιο φτηνα εισιτήρια ( με τα πλευ οφ μέσα, με Ευρώπη μέσα , οι διπλανοί ούτε το κύπελλο δεν έχουν ,αλλά τα ακουμπανε για να στηρίξουν την ομάδα τους, γιατί ξέρουν ότι αν φύγει ακόμη και ο Καρυ ( γελάει ο κόσμος) , θα βλέπουν την Α΄ Εθνική με το κύαλι).
Το ζήτημα οποτε τον τιμών αγγίζει τον καθένα προσωπικά και ανάλογα διαλέγει θύρα ή και το αν θα πάει σε κάποια μεμονωμένα ματς. Ενα εισιτηριο διαρκείας πάντως στην 4 ή 7 βγαίνει κατι λιγότερο απο 7 € το μάτς!!!.
Σε καφετέρια να πας και να το δεις με την δεύτερη μπύρα ήδη το έχεις υπερβεί.
Ο Ιβάν και ο κάθε Ιβαν είναι επιχειρηματίας πρώτα απο όλα, δεν μπορεί να ρίχνει λεφτά στο πηγάδι.
Οποτε , όπως λες στην αρχή, μέχρι να βρεθεί το αρρωστάκι που θα δώσει περισσότερο λεφτά απο τον Ιβάν :D :D , στηρίζουμε την ομάδα, η οποία δεν είναι και του πεταματού
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4
Δημοσιεύσεις: 1801
Εγγραφή: Πέμ 30 Ιαν 2020, 09:35

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Το πρόβλημα δεν είναι που δεν παίρνουμε σώνει και καλά το πρωτάθλημα.
Το πρόβλημα είναι ότι αντί να είμαστε κοντά στον πρώτο, ειμαστε δεκάδες βαθμούς πίσω.
Το πρόβλημα είναι ότι βγάζουμε μια εικόνα παρατεταμένης αδυναμίας, παραίτησης, εγκατάλειψης του ρόλου του διεκδικητή και του πρωταγωνιστή.
Κι αυτό είναι έργο αποκλειστικά Σαββίδη.
ΚΩΣΤΑΣ2019
Δημοσιεύσεις: 3531
Εγγραφή: Τετ 22 Μάιος 2019, 13:38

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Το πρόβλημα δεν είναι που δεν παίρνουμε σώνει και καλά το πρωτάθλημα.
Το πρόβλημα είναι ότι αντί να είμαστε κοντά στον πρώτο.

Κι αυτό είναι έργο αποκλειστικά Σαββίδη.

Όπως πχ στην προ Σαββίδη εποχή
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 9899
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από astral »

PAOK_Antarctica έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
renegade έγραψε:Έχω βαρεθεί πλέον να νιώθω σαν επιβάτης του snowpiercer
Αξίζει η σειρά;
Η ταινία πολύ καλύτερη. Η σειρά νταξ, τίποτα τρελό αλλά σε κρατάει άμα θέλει.
αυτη ειναι η σωστη γραμμή
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 26391
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θα πω πως δεδομενης της δυσλειτουργιας εντος της ΠΑΕ ειναι ακομα πολυ νωρις για να κρινουμε τις προθεσεις του Ιβαν για την επομενη χρονια.Η ανανεωση Μπραντον δεν ειναι εργο Σαββιδη,ουτε φανερωνει προθεσεις του.Ξαναλεω 500.000 για δευτερο φορ ειναι ενα πολυ σεβαστο ποσο,μεγαλυτερο απο αυτο που διαθετουν κουλα και βαζελος.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Δημοσιεύσεις: 227
Εγγραφή: Δευ 09 Μαρ 2020, 17:37

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Συνοπαδέ @Μπαρκαρούτσο ο οπαδός είναι σε θέση να απαιτεί και να εισακουστεί αν το πράττει με σωστό τρόπο.
Ας υποθέσουμε ότι η πλειοψηφία του κόσμου δεν θέλει τον προπονητή, κάθε Κυριακή γεμίζει το γήπεδο και από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό φωνάζει Λουτσέσκου φύγε, θεωρείς ότι δεν θα αναγκάσει τον μεγαλομέτοχο να πάρει έστω θέση; Μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνοι μας τις προϋποθέσεις με το να συμμετέχουμε ενεργά.
papwolf

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από papwolf »

45 χρόνια που παρακολουθω ΠΑΟΚ ανοργανωσιά και δυσλειτουργίες έχω να θυμάμαι. Αυτό δεν είναι γνώρισμα μόνο της εποχής Σαββίδη ούτε καν μόνο του ΠΑΟΚ, είναι γνώρισμα της φυλής μας. Μη νομίζετε ότι διαχρονικά και οι νότιοι "φίλοι" μας είναι σε καλύτερη κατάσταση σε επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας.
Ο ερχομός Σαββίδη και της οικονομικής ευμάρειας που τον συνοδεύει, γέννησε στους οπαδούς εκτός από αίσθημα σιγουριάς και φιλοδοξίες για συνεχή πρωταθλητισμό και καλύτερης ευρωπαϊκής πορείας.
Δυστυχώς όμως εκτός από τη χρονιά που μας έκλεψε η κούλα, την επόμενη του αήττητου και την παραεπόμενη των "αρκουδιάρηδων", για όσο ήταν πρώτος, ποτέ ο ΠΑΟΚ δε κατάφερε να διεκδικήσει με αξιώσεις τον τίτλο. Πόσο μάλλον να φτιάξει "δυναστείες" ή να επιτύχει διακρίσεις στο εξωτερικό. Κι αυτή είναι η πηγή της πικρίας (κι όχι της αχαριστίας, όπως σπεύδουν να τη χαρακτηρίσουν κάποιοι) των περισσότερων οπαδών. Να έχεις τον ισχυρότερο οικονομικά ιδιοκτήτη και να παραμένεις τις περισσότερες φορές κομπάρσος, όπως παλιότερα που δεν είχες μαντήλι να κλάψεις.
Φυσικά δε πρέπει να παραγνωρίσει κανένας ότι ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη δέχθηκαν και δέχονται ακόμα, ανηλεή πόλεμο, πρωτόγνωρο στα χρονικά, από το "αθηνοκεντρικό" κράτος και τα παρακλάδια του.
Δε πρέπει να παραγνωρίσει επίσης ότι κατέκτησε σχεδόν τους μισούς του τίτλους την εποχή Σαββίδη και το βασικότερο δεν έχει να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής επιβίωσης, όπως παλιότερα ούτε πρέπει να σκύψει το κεφάλι όπως οι παραδίπλα γειτονιές. Χάρη στον Ιωάννη Σαββίδη ο σύλλογος είναι οικονομικά υγιής κι αξιοπρεπής.
Όπως κι ο οπαδός θα είναι πάντα οπαδός και πάντα θα ζητάει περισσότερα, ακόμη κι αν το κάνει με λίγο "άκομψο" τρόπο.
montekristo
Δημοσιεύσεις: 3990
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 16:33

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από montekristo »

Πραγματικα το πως αλλαζει η ψυχοσυνθεση του
κοσμου και πως το ηρεμουν (εως και κοιμουνται)
τα πνευματα με τις εκαστοτε επιτυχιες και ξεχνανε
βασικα θεματα δυσλειτουργιας ειναι κατι σαν θαυμα!

Μεχρι και το καλοκαιρι του 2017 (με τη φυγη του
Ιβιτς το συντομο περασμα Στανογεβιτς και τελικα
την ελευση του Λουτσεσκου) στο παρον τοπικ οι
φρασεις "ευχη και καταρα" και "μπλεξαμε" ηταν
σχεδον καθημερινο φαινομενο και απο πολλους.-

Απ τις αρχες του 2018 και μετα που η ομαδα κατι
αρχισε να δειχνει στο χορτο και ξεκινησε ο χορος
των νικων τετοιου ειδους εκφρασεις λιγοστευαν
μεχρι που εξαληφθηκαν εντελως ως το Μαιο 2019.-

Καποιες "αγανακτισμενες φωνουλες" ξαναβγηκαν
με τη φυγη του Λουτσεσκου αλλα (σε καμια των
περιπτωσεων) δεν εχουν ξαναγραφτει ποτε ομοιες
φρασεις εδω και 4 χρονια παρα το οτι η ομαδα εχει
μια συνεχομενα καθοδικη πορεια και το μονο που
εχει κατακτησει ειναι το Κυπελλο του 2021 και μια
πολυ καλη ευρωπαικη πορεια τη χρονια 2021-2022.-

Οι στρατηγικες αλλαζουν καθε τρεις και λιγο και
παιχτες ερχονται και φευγουν σωρηδον οπως και
σε συντομο (για την ολοκληρωση καποιου πλανου)
χρονικο διαστημα προπονητες και τεχνικοι διευθυντες
αλλα η διοικηση δεν αλλαζει κανενα μελος της.-

Να δουμε ποσο θα κρατησει ακομα αυτο το καποιου
ειδους "αναισθητικο" των παλιων επιτυχιων και τι
ενεργειες θα γινουν(;) τωρα που αυτες τελειωσαν!
Άβαταρ μέλους
astral
Δημοσιεύσεις: 9899
Εγγραφή: Τρί 11 Αύγ 2020, 13:19

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από astral »

papwolf έγραψε: Δε πρέπει να παραγνωρίσει επίσης ότι κατέκτησε σχεδόν τους μισούς του τίτλους την εποχή Σαββίδη και το βασικότερο δεν έχει να ασχοληθεί με θέματα οικονομικής επιβίωσης, όπως παλιότερα ούτε πρέπει να σκύψει το κεφάλι όπως οι παραδίπλα γειτονιές. Χάρη στον Ιωάννη Σαββίδη ο σύλλογος είναι οικονομικά υγιής κι αξιοπρεπής.
Μεγάλη κουβέντα αυτό, και ας κοιτάξουμε που και με ποίους έχει μπλέξει ακόμα και ο βάζελος για να μπορέσει να διεκδικήσει (ούτε καν να το πάρει) ένα πρωτάθλημα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”