71. Brandon Thomas Llamas
Re: 71. Brandon Thomas Llamas
Δεν του αξιζει του παικτη το σκισιμο. Καλος παικτης ειναι. Σκυλιασει στο γηπεδο. Και δεν φταιει αυτος που τον φερανε ως σεντερφορ. Μια χαρα παικτης για το ροστερ ειναι. Εγω τον ηθελα στις ρεζερβες της επιθετικης γραμμης. Σεντερ φορ οχι γιατι εχω αλλου τυπου παικτη στο μυαλο μου. Περασε Πριγιο απο την ομαδα. Νταμρι παστελωτης ψυχρος. Ολα αυτα.
Λευκή πετσέτα εάν όντως ισχύει η ανανέωση. Παίκτης φιλότιμος μεν αλλά όχι για ομάδα πρωταθλητισμού
- Σουριναμέζος
Ο βαζελος φέτος έκανε πρωταθλητισμό με δεύτερο φορ έναν άτεχνο Κουλούρη και η ΑΕΚ με παίκτη που αγόρασε από τον Βόλο.Kap έγραψε:Λευκή πετσέτα εάν όντως ισχύει η ανανέωση. Παίκτης φιλότιμος μεν αλλά όχι για ομάδα πρωταθλητισμού
Άποψη μου είναι ότι και οι δυο είναι καλύτεροι απο τον δικό μας. Ο φάν φερτ καλύτερος και με την μπάλα κάτω και με το κεφάλι και στο ίδιο επίπεδο σε ότι αφορά τις τοποθετήσεις και αυτό του βαζελου πιο δυνατός.
Για να πω την αλήθεια έως την ανακοίνωση θα ελπίζω ότι δεν θα γίνει.
Για να πω την αλήθεια έως την ανακοίνωση θα ελπίζω ότι δεν θα γίνει.
Ως δεύτερος θα παίζει. Αν τον ανανεώνανε ως 3ο και έφερναν 2 κανονικά φορ δεν θα έλεγε κανείς τίποτε.pk77 έγραψε:Κάποτε, όχι πριν πολλα χρόνια, αποθεώναμε οποιονδήποτε παίκτη που , ασχετως ικανοτήτων, σκύλιαζε και τα έδινε όλα για την ομάδα.
Τώρα πώς απο αυτό, φτάσαμε να ξεσκίζουμε ένα πολυ φιλότιμο και (ας πούμε) μέτριο ποδοσφαιριστή, ο οποιος θα φορά την φανέλα της ομάδας, ως δευτεροτρίτος επιθετικός, πραγματικά είναι ανεξήγητο
- Σουριναμέζος
Μετριάτζες είναι και οι τρεις, το point μου είναι ότι αν πετάμε λευκή πετσέτα ή όχι θα φανεί στις επόμενες κινήσεις κ όχι στο ποιός θα είναι δεύτερος επιθετικός που στην τελική η επιλογή θα ήταν είτε ο Μπράντον, είτε ο Κρμεντσικ στην επιστροφή του από την Ινδονησία είτε κάποιος άλλος φορ στοίχημα των 500-600 χιλιάδων.
φέρε μου τον κουλούρι,φέρε μου τον άτεχνο του βάζελου...αλλα όχι αυτον...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοχιΣουριναμέζος έγραψε:Ο βαζελος φέτος έκανε πρωταθλητισμό με δεύτερο φορ έναν άτεχνο Κουλούρη και η ΑΕΚ με παίκτη που αγόρασε από τον Βόλο.Kap έγραψε:Λευκή πετσέτα εάν όντως ισχύει η ανανέωση. Παίκτης φιλότιμος μεν αλλά όχι για ομάδα πρωταθλητισμού
Δεν μπορώ να δεχτώ το 6-7.zoomgr έγραψε:τον παίκτη τον θέλαμε σαν δευτερο... είναι ενας σταθερός παίκτης του 6-7 ξέρει την ομάδα και μικρό συμβόλαιο είχε win κατάσταση... αυτός ζήτησε 800... του δείξαμε ότι τον χαιρετάμε, αν στο τέλος κλείσει με λίγα, μια χαρά.
Πού είναι το πρόβλημα?
Υπήρχαν ματς του 2 που κουτουλόυσε μόνος του και στα περισσότερα ήταν στο 5.
Το μόνο 7 που πήρε ήταν με τον Παναθηναϊκό εκτός. Το κύπελο δεν το μετρώ.
- thanos-xanthi
δεν μπορεί για μία φορά να χαλάσει τέτοιου είδους συμφωνία την τελευταία στιγμή?
δεν μπορεί ο μάνατζερ του να ζητήσει τελευταία στιγμή παραπάνω λεφτά ή κανα μπόνους και να χαλάσει?
ελπίζω μπας και πάμε σε κανονικό επιθετικό
δεν μπορεί ο μάνατζερ του να ζητήσει τελευταία στιγμή παραπάνω λεφτά ή κανα μπόνους και να χαλάσει?
ελπίζω μπας και πάμε σε κανονικό επιθετικό
Άτεχνος Κουλούρης ο Ιωαννίδης?
Καταρχάς τι θα πει άτεχνος Κουλούρης, ο Κουλούρης είναι ήδη παλαιστής, πόσο πιο άτεχνος? Έπρεπε να είχαμε και Κουλούρη για να τους βάζουμε να παίζουν ποδοβόλεϊ με Μπράντον
Καταρχάς τι θα πει άτεχνος Κουλούρης, ο Κουλούρης είναι ήδη παλαιστής, πόσο πιο άτεχνος? Έπρεπε να είχαμε και Κουλούρη για να τους βάζουμε να παίζουν ποδοβόλεϊ με Μπράντον
- thanos-xanthi
- john4serres
εγω ξερω οτι η ...τελευταία χρυσή...αλλαγή aka ιμπραχιμα (γιοκο τσοκο) μπακαγιοκο είχε σε 1700 περίπου λεπτά και 33 αγώνες, 10 γκολ και 4 ασίστ.
ο τομας (μπεβερλι χιλς) μπραντον είχε πέρυσι σε περίπου 1500 λεπτά και 37 αγώνες, 12 γκολ και 0 ασίστ.
δεν θεωρώ ότι ο βραχύσωμος Ισπανός είναι το...θέμα μας.
Καλώς να ανανεώσει με ενα λογικό ποσό καθώς:
- δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά από ενα ¨βαρύ" φορ περιοχής
- πρεσσάρει πάρα πολύ καλά και μπορεί να αποτελεί εναν pressing forward μπροστά
- γνωρίζει πλέον την ομάδα
- (κυρίως) δεν "τρώει" το χώρο που χρειάζεται ο νεαρός Τζίμας για να αναδειχθεί.
αυτά.
ο τομας (μπεβερλι χιλς) μπραντον είχε πέρυσι σε περίπου 1500 λεπτά και 37 αγώνες, 12 γκολ και 0 ασίστ.
δεν θεωρώ ότι ο βραχύσωμος Ισπανός είναι το...θέμα μας.
Καλώς να ανανεώσει με ενα λογικό ποσό καθώς:
- δίνει διαφορετικά χαρακτηριστικά από ενα ¨βαρύ" φορ περιοχής
- πρεσσάρει πάρα πολύ καλά και μπορεί να αποτελεί εναν pressing forward μπροστά
- γνωρίζει πλέον την ομάδα
- (κυρίως) δεν "τρώει" το χώρο που χρειάζεται ο νεαρός Τζίμας για να αναδειχθεί.
αυτά.
- Σουριναμέζος
Το ότι ο Κουλούρης είναι ήδη άτεχνος απλά τονίζει το ποσό άτεχνος είναι ο Ιωαννίδης.Tolaros έγραψε:Άτεχνος Κουλούρης ο Ιωαννίδης?
Ναι μετριάτζα είναι ο Μπράντον Τόμας αλλά φτάνει με τις υπερβολές, διπλάσια γκολ από τον Φώτη είχε και σε αρκετά λιγότερα αγωνιστικά λεπτά μάλιστα
Πρώτος εσύ θα γκρινιάζετε μετά που δεν παίζει ο Τσιμας.Ettien26 έγραψε:Ως δεύτερος θα παίζει. Αν τον ανανεώνανε ως 3ο και έφερναν 2 κανονικά φορ δεν θα έλεγε κανείς τίποτε.pk77 έγραψε:Κάποτε, όχι πριν πολλα χρόνια, αποθεώναμε οποιονδήποτε παίκτη που , ασχετως ικανοτήτων, σκύλιαζε και τα έδινε όλα για την ομάδα.
Τώρα πώς απο αυτό, φτάσαμε να ξεσκίζουμε ένα πολυ φιλότιμο και (ας πούμε) μέτριο ποδοσφαιριστή, ο οποιος θα φορά την φανέλα της ομάδας, ως δευτεροτρίτος επιθετικός, πραγματικά είναι ανεξήγητο
Τι να πω, έχει χαθεί η μπαλα.
Ο Μήλιος στο σδνα, γράφει όλα τα προφανή που συμφωνούν ευτυχώς με πολλούς εδώ μέσα.