Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εγώ δεν θα κράξω για Μπράντον, όλοι λέγαμε πέρσι ότι είναι ένας τίμιος παίκτης. Εντάξει άφησε μια άσχημη επίγευση στον τελικό, αλλά δεν μας έφταιξε αυτός, όλη η ομάδα ήταν ξεφουσκωμένη (πλην Τάισον). Τώρα κάποιοι μπορεί να ισχυρίζονται, κόντρα σε κάθε λογική ότι δεν είναι φορ, ανεξάρτητα που εκεί έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια στην καριέρα του και στο transfer εμφανίζεται ως η κύρια θέση του, ότι είναι εμμονή του προπονητή και άλλα ευτράπελα και ανυπόστατα... Εγώ πάντως περιμένω έναν πολύ καλό 1ο φορ, τότε θα βγουν συμπεράσματα
Blackgr4 έγραψε:Ήσουν 5ος και με καμιά 30αριά εκατομμύρια χρέη.miselinio έγραψε:Η ομαδα παρατημενη,
Ο λαος φιμωμενος,γιατι;
Ειναι ευχαριστημενος;
5ος ημουν και με Γουμενο.
Με Ιβαν το ιδιο;
Αν δεν θελει ας βγαλει πωλητηριο.
Θα μας βγαλετε την ψυχη,ανυπαρκτοι.
Να βγαλετε νωρις τα διαρκειας.
Κλαιω τα 470 φετινα,οχι για τον Π.Α.Ο.Κ
Αλλα για σας που μας δουλευτε.
Από τότε που ανέλαβε ο Σαββίδης έχεις 6 δεύτερες θέσεις, ένα πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, 4 κύπελλα και μόλις 4 φορές τερμάτισες πιο κάτω από τη 2η θέση.
Ε δεν το λες και ίδιο ε; Μήπως υπερβάλουμε λιγάκι; Λέω εγώ..
Φυσικα φιλε μου και δεν ειναι το ιδιο,εννοειτε,
αλλα καπου ελεος με την ανυπαρξια-ασυνενωησια-ανικανοτητα η αδιαφορια
ολων προς τον κοσμο
ΕΝΑΣ -ΕΝΑΣ να βγει και να πει θα κανουμε αυτο και αυτο
δεν μπορουμε παραπανω για αυτους τους λογους
δεν θα ηταν καλυτερα και κατανοητα απ ολους μας ?
αν οντως ειναι ο μειτε μπορω να πω 2-3 πραγματα σαν λατρης ιταλικου ποδοσφαιρου και ειδικοτερα της μιλαν που ο παιχτης επαιζε ενα 6μηνο σχετικα προσφατα.
- WeWillRockYou
Γενικά παίκτες με γαλλικό διαβατήριο που παίζανε πέρσι δανεικοί στην Ιταλία, προσιτοί προς εμάς είναι οι 2 :
Jean-Daniel Akpa Akpro και Soualiho Meïté
https://www.transfermarkt.com/jean-dani ... ler/170481
https://www.transfermarkt.com/soualiho- ... ler/164913
Όσοι έχουν αγωνιστική εικόνα ας μας πούνε την άποψη τους.
Ο πρώτος ο Akpa Akpro έχει τον ίδιο μάνατζερ με Κοτάρσκι, τον Παστορέλο.
Ο δεύτερος ο Meite ανήκει στην Μπενφίκα.
Jean-Daniel Akpa Akpro και Soualiho Meïté
https://www.transfermarkt.com/jean-dani ... ler/170481
https://www.transfermarkt.com/soualiho- ... ler/164913
Όσοι έχουν αγωνιστική εικόνα ας μας πούνε την άποψη τους.
Ο πρώτος ο Akpa Akpro έχει τον ίδιο μάνατζερ με Κοτάρσκι, τον Παστορέλο.
Ο δεύτερος ο Meite ανήκει στην Μπενφίκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Δευ 12 Ιουν 2023, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Blackgr4 έγραψε:Ήσουν 5ος και με καμιά 30αριά εκατομμύρια χρέη.miselinio έγραψε:Η ομαδα παρατημενη,
Ο λαος φιμωμενος,γιατι;
Ειναι ευχαριστημενος;
5ος ημουν και με Γουμενο.
Με Ιβαν το ιδιο;
Αν δεν θελει ας βγαλει πωλητηριο.
Θα μας βγαλετε την ψυχη,ανυπαρκτοι.
Να βγαλετε νωρις τα διαρκειας.
Κλαιω τα 470 φετινα,οχι για τον Π.Α.Ο.Κ
Αλλα για σας που μας δουλευτε.
Από τότε που ανέλαβε ο Σαββίδης έχεις 6 δεύτερες θέσεις, ένα πρωτάθλημα, ένα κλεμμένο πρωτάθλημα, 4 κύπελλα και μόλις 4 φορές τερμάτισες πιο κάτω από τη 2η θέση.
Ε δεν το λες και ίδιο ε; Μήπως υπερβάλουμε λιγάκι; Λέω εγώ..
Όχι ρε 'σύ, άσ'τον. Και μετά λένε γραφικούς όσους λένε "Ε ρε Γούμενος που σας χρειάζεται".
Ε ναι, αυτό θέλει ο ΠΑΟΚτσής. Μίρλα, στραβοστομιά, μιζέρια, εσωστρέφεια, αλλά πολεμάω το κράτος των Αθηνών. Και να κάνουμε πολλ στο Paokmania αν θέλουμε διοίκηση λαϊκής βάσης. Καλτίλα. Να γίνει ο Ραπτόπουλος εκατομμυριούχος, μπας και αλλάξει αυτοκίνητο και ο Κλόκας να πάρει εξοχικό στο 2ο πόδι. Αν δεν έχει ήδη.
Δεν εχουν αυτοι που ταχα διοικουν το αλλαθητο
και κανουν τεραστια σφαλματα
κοροιδευοντας ολους μας
εαν ειναι ολα καλα για καποιους,ολα καλα
τι σχεση εχει ο Ραπτ.και τα εκατομ.
προχωραμε τοτε ως εχουμε
στα ευχολογια και στην παραμυθα που μας πουλανε.
- buffalobill4
Εμείς τον θέλουμε. Αυτός ξέρει ότι τον θέλουμε ή να το βάλουμε στα ανομολογητα της σεριε Α;prist64 έγραψε:χαφ σκυλος,νταμαρι,γρηγορος(ηταν για τωρα λενε βαρυνε)
γαλλικο διαβατηριο επαιζε ιταλια δανεικος
ακουγεται πολυ εντονα
- john4serres
Βρε ο Dabo του Άρεως είναι βρε.
Ιταλία έπαιζε και δανεικός (στο παρελθόν)
Ιταλία έπαιζε και δανεικός (στο παρελθόν)
-
Ο Μειτε σίγουρα είναι κάνα 90+ κιλά αλλά έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα. Κάτι σαν τον Ανγκισά της Νάπολι σε πολύ πιο βαρύ κορμί
κοιταξτε γιατι μερικα πραγματα λειτουργουν λιγο σαν ιεροτελεστια στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ . Υπαρχει για ακομα μια φορα ενα trend μια ταση υπερβολης σε πολυ ασχημο βαθμο θα ελεγα . Η ανανεωση του μπραντον εμφανιζεται απο μια σειρα φιλων σαν η απολυτη καταστροφη! γιατι συμβαινει αυτο? ημουνα σε ολα τα ματς της τουμπας φετος κι η απαξιωση του ποδοσφαιριστη ειναι τοσο μεγαλη που δεν δικαιολογηται σε καμια περιπτωση απο την αγωνιστικη του συμπεριφορα αλλα κι προσφορα απο τους φιλους του φορουμ. το στοιχημα στην ομαδα ειναι σαφως ο πρωτος φορ. κι πρεπει να ερθει το συντομοτερο δυνατον
Καλωστον ξανα τον Μπραντον.
Εγω δεν τον ηθελα για σεντερ φορ. Αλλα τον ηθελα στην ομαδα που εχω εγω στο μυαλο μου για τον ΠΑΟΚ. Επιθετικος ειδικων αποστολών.
Σαν δευτερο φορ ΟΧΙ.
Για σεντερ φορ θελω ενα νταμαρι που να ειναι γρηγορος να σκοραρει γενικα και με το κεφαλι και να βοηθαει αμυντικα στα στημενα των απεναντι. Γιατι αυτο ειναι μια απο τις βασικες δουλειες του φορ. Και ο δευτερος παλι νταμαρι.
Μεφορ τον Τομας εχουμε εκει μισματς αλλα για παιχνιδια που θα πιεζομαστε με καλυτερες ομοδες ειναι ΟΚ.
Εγω δεν τον ηθελα για σεντερ φορ. Αλλα τον ηθελα στην ομαδα που εχω εγω στο μυαλο μου για τον ΠΑΟΚ. Επιθετικος ειδικων αποστολών.
Σαν δευτερο φορ ΟΧΙ.
Για σεντερ φορ θελω ενα νταμαρι που να ειναι γρηγορος να σκοραρει γενικα και με το κεφαλι και να βοηθαει αμυντικα στα στημενα των απεναντι. Γιατι αυτο ειναι μια απο τις βασικες δουλειες του φορ. Και ο δευτερος παλι νταμαρι.
Μεφορ τον Τομας εχουμε εκει μισματς αλλα για παιχνιδια που θα πιεζομαστε με καλυτερες ομοδες ειναι ΟΚ.
Δηλαδη αν παθει κατι ο 1ος φορα θα μεινουμε με Μπραντον;!!!!Magpies4 έγραψε:Ισως αποφάσισαν να τα χώσουν για το 1ο φόρ. Μόνο αυτή την εξήγηση βρίσκω.
Φυσικά, αν περιμέναμε από τον Λουτσέσκου να βάλει βέτο στην ανανέωση ... Αυτός πιστεύει σε αυτούς που ξέρουν το ... σύστημα.
- Σουριναμέζος
Αν φέρουν Μεϊτέ και Κερκ από την χαρά μου θα πάω να αγοράσω και φανέλα Μπράντον Τόμας
Τζίμα, αν ξυπνήσει ο Λουτσέσκου όπως ξύπνησε πέρυσι με Ντέλια. Ο οποίος απο 200 χιλιάρικα σήμερα κοστολογείται στα 12 εκ.aivas19 έγραψε:Δηλαδη αν παθει κατι ο 1ος φορα θα μεινουμε με Μπραντον;!!!!Magpies4 έγραψε:Ισως αποφάσισαν να τα χώσουν για το 1ο φόρ. Μόνο αυτή την εξήγηση βρίσκω.
Φυσικά, αν περιμέναμε από τον Λουτσέσκου να βάλει βέτο στην ανανέωση ... Αυτός πιστεύει σε αυτούς που ξέρουν το ... σύστημα.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Πόσο πιθανό είναι να γνωρίζουμε εμείς καλύτερα απο τον προπονητή την διαδικασία ένταξης ενός παίχτη στην ομαδα;
Ε καλα τωρα...
Μονο στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου χρειαζεται 5 μηνες για να ενσωματωθει ενας παιχτης στην ομαδα.
Δεν θα κανουμε και κανονα τις παραξενιες και τα κολληματα του Λουτσεσκου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μονο στον ΠΑΟΚ του Λουτσεσκου χρειαζεται 5 μηνες για να ενσωματωθει ενας παιχτης στην ομαδα.
Δεν θα κανουμε και κανονα τις παραξενιες και τα κολληματα του Λουτσεσκου
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk