Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
tad

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από tad »

Είμαι σύμφωνος με την λογική Τζος αλλά χωρίς εκφράσεις ότι έχει τελειώσει για εμένα κλπ. Προσωπικά έχω εκφράσει πολλές φορές τις ενστάσεις μου για τον κοουτς στα κομμάτια που θεωρώ ότι έχει σοβαρό έλλειμα ... και το θέμα αξιολόγησης παιχτών νομίζω είναι το βασικό ...

πόσο μάλλον όταν η ανανέωση του Μπράντον δεν είναι δε και το χειρότερο που έχει κάνει ... έχει κάνει πολύ χειρότερα και ήθελε να κάνει πολλές φορές πολύ χειρότερα ...

άρα από την στιγμή που ο κοουτς είναι πολλά χρόνια δίπλα στον πρόεδρο έχει επηρεάσει με την λογική του και τον πρόεδρο ... μην ξεχνάμε ότι έφυγε όταν την τελευταία φορά ήθελε να ανανεώσει πάλι μέτριους παίχτες με τρελά νούμερα και μάλιστα σε μεγάλη ηλικία.

Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ο κοουτσ ... καιρό τα λέμε τώρα ... το θέμα είναι τι κάνουν οι υπόλοιποι ... δηλαδή του Μπότο του κάνει ο Μπράντον ... και αν δεν του κάνει και όντως τον έχει υποβαθμίσει ο πρόεδρος γιατί κάθετε και δεν φεύγει ... πολλά τα ερωτήματα βασικά ... και το κυριότερο ότι δεν κάνει στον ΠΑΟΚ κουμάντο μία κυρίαρχη ποδοσφαιρική λογική ... εκτός εάν αποφασίσαμε πάλι να πάμε με την λογική Λούτσε σκέτο ... μέχρι να φύγει ...
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

joshua έγραψε:Μετα τη σημερινη εξελιξη για μενα εχεις τελειωσει οριστικα και θα μεινω απλα να σε παρακολουθω σιωπηλος μεχρι να αποτελεσεις παρελθον και απο την ομαδα.Ενας προπονητης δεν ειναι 1-2 πραγματα,ειναι 102 και για μια σειρα εξ αυτων κρινεσαι πολυ λιγος κατα τη γνωμη μου,κατι που μαλλον ειναι γνωστο στη ποδοσφαιρικη πιατσα για αυτο και δεν καταφερες ποτε να εξαργυρωσεις ουτε το ονομα σου ,ουτε τις οποιες επιτυχιες σου.Ησουν τυχερος που στη πρωτη σου θητεια ευθυγραμμιστηκαν οι πλανητες και προφανως και με δικη σου συνεισφορα κερδισες μια θεση αναμεσα στους κορυφαιους της ομαδας, αλλα δυστυχως η συνεχεια ηταν διαφορετικη.Ισως δεν επρεπε να επιστρεψεις ποτε...
Η χειρότερη επιλογή που έχει γίνει επί εποχής Σαββίδη ήταν η επιστροφή αυτού του περίεργου παράξενου εγωιστή τύπου..
Το φωνάζω εδώ και πάρα πολύ καιρό
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει ότι φταίει ο Λουτσέσκου πάλι;
Είδαμε κάποια διάθεση πραγματικής ενίσχυσης από την ομάδα και είπε ο Ράζβαν όχι παιδιά εγώ θέλω Τόμας;
Ή θα πει όχι στην ανανέωση του, όταν κινδυνεύει να ξεκινήσει σε 10 μέρες προετοιμασία χωρίς φορ;
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Razvan Lucescu IIIσβα

Δημοσίευση από Rexaris »

Σας έχει περάσει από το μυαλό να ήθελε καλύτερους παίκτες αλλά μπροστά στην απροθυμία τής ΠΑΕ να βάλει το χέρι στην τσέπη, να είπε «απ´ολότελα, καλή είναι κι η Παναγιώταινα»;

Ο άνθρωπος μπροστά στον συνεχόμενο κίνδυνο να μην βγαίνει το ρόστερ ούτε ποιοτικά, ούτε ποσοτικά, έχει βάλει πολλές φορές νερό στο κρασί του, πχ στις περυσινές ανανεώσεις Μπίσεσβαρ-Ελ Καντουρί.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του; Θα βγαίνατε να δώσετε στεγνά τον εργοδότη σας στους αρδ; Αυτό θα έκανε καλό ή κακό στην ομάδα;

Γιατί για όλα πρέπει να φταίει ο Ρουμάνος; Κρίνετε το κοουτσάρισμά του, όχι τις επιλογές παικτών, αυτός ψωνίζει από τα αζήτητα;

Επαναλαμβάνω μια βαριά κουβέντα που είπε ο rainmaker πριν δυο μήνες:

Ας του φέρουν πρώτα παίκτες τής προκοπής και μετά θα τον κρίνουμε ως προπονητή.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Αυτός ο παράξενος εγωιστής τύπος, κάνει την δουλειά πολλών εκει μέσα. Στο επικοινωνιακό κλπ. Είναι και η καλύτερη ασπίδα. Έφερε και το μοναδικό Νταμπλ στην ιστορία μας οποτε εύκολα το πουλούσαν στον πρόεδρο.
Όταν ο αντί του Τομας είναι ο Κρμεντσικ, εσείς, σαν προπονητές της ομάδας, ποιον θα διαλέγατε; Αυτόν που ξέρετε και προπονείται έναν χρόνο ή ενα παίκτη που πρόπερσι ήταν τραυματίας και περσι έπαιζε στην Ινδονησια;
Εγώ δεν ήξερα ότι παίζουν ποδόσφαιρο εκει…
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

WeWillRockYou έγραψε:Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει ότι φταίει ο Λουτσέσκου πάλι;
Είδαμε κάποια διάθεση πραγματικής ενίσχυσης από την ομάδα και είπε ο Ράζβαν όχι παιδιά εγώ θέλω Τόμας;
Ή θα πει όχι στην ανανέωση του, όταν κινδυνεύει να ξεκινήσει σε 10 μέρες προετοιμασία χωρίς φορ;
Δε το ξέρουμε μεγάλε και αυτό θα το έχουμε σαν ερώτηση για τον εαυτό μας
Περίμενε να δούμε τη 9 θα φέρουν από πάνω ράφι που λένε και το συζητάμε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Rexaris έγραψε:Σας έχει περάσει από το μυαλό να ήθελε καλύτερους παίκτες αλλά μπροστά στην απροθυμία τής ΠΑΕ να βάλει το χέρι στην τσέπη, να είπε «απ´ολότελα, καλή είναι κι η Παναγιώταινα»;

Ο άνθρωπος μπροστά στον συνεχόμενο κίνδυνο να μην βγαίνει το ρόστερ ούτε ποιοτικά, ούτε ποσοτικά, έχει βάλει πολλές φορές νερό στο κρασί του, πχ στις περυσινές ανανεώσεις Μπίσεσβαρ-Ελ Καντουρί.

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση του; Θα βγαίνατε να δώσετε στεγνά τον εργοδότη σας στους αρδ; Αυτό θα έκανε καλό ή κακό στην ομάδα;

Γιατί για όλα πρέπει να φταίει ο Ρουμάνος; Κρίνετε το κοουτσάρισμά του, όχι τις επιλογές παικτών, αυτός ψωνίζει από τα αζήτητα;

Επαναλαμβάνω μια βαριά κουβέντα που είπε ο rainmaker πριν δυο μήνες:

Ας του φέρουν πρώτα παίκτες τής προκοπής και μετά θα τον κρίνουμε ως προπονητή.

Δεν παει ετσι
Ειναι συνυπευθυνος κ συναποφασιζει
Αλλιως μπορει ν παραιτηθει κ ας μη γινει ή ας γινει δεκτη η παραιτηση του εαν δεν συμφωνει ή θεωρει οτι αλλα συμφωνησε κ αλλα γινονται
Αφου μενει κ δεν μιλαει εχει ευθυνη

Φετος δεν μπορουμε ν ακουμε κ παλι τις ιδιες δικαιολογιες π ακουμε εδω κ δυο χρονια
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Όταν ένας βάζει λεφτά κι ο άλλος αέρα , δεν υπάρχει συναποφασίζω.
Ο οποισδήποτε έχει δουλέψει στη ζωή του σε δομή όπου υπάρχει ιεραρχία το ξέρει και το έχει νιώσει στο πετσί του. Τα υπόλοιπα είναι κουραφέξαλα.

Όσο συναποφάσισε ο Μάρτινς να έρθει το καλοκαίρι η μικτή παλαιμάχων Βρσαλικο-Χαμες-Μαρσέλο , άλλο τόσο συναποφάσισε ο Λούτσος ότι ο 2ος στρικερ για να χτυπήσει πρωτάθλημα , κύπελλο και 8αδα κονφερενς είναι ο Μπράντον Τόμας.

Απλά έχει βρει ο καθένας τώρα την ευκαιρία να χτυπάει το σαμάρι κι όχι το γαιδαρο. Ανάλογα και με την αντίληψη , τις πεποιθήσεις του και τις συμπάθειές του.

Δλδ αν παίρναμε για 2ο , μια παικτούρα με 1.5 χαρτί μισθό θα έβγαινε ο joshua με τον special να γράψουν θεέ Λούτσε έβαλες βέτο και φέραμε παικταρά πάμε για πρωτάθλημα. Ας χαμογελάσουμε λίγο μέσα στη πίκρα μας.

Ο Ιβαν είναι απόλυτα επιτυχημένος στην επιλογή Λούτσου. Φέρνουμε σαπάκια φταίει ο εμμονικός Λούτσος , φέρνουμε παικταράδες λεβέντη Ιβαν κάνε all in να τους πηδήξουμε. Μονά ζυγά , μονόζυγα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε τώρα πες μας ότι ήταν απόφαση η μάλλον εισηγηση Ιβαν να ανανεωσει ο Μπραντον...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Άμα η πρόταση είναι Τομας ή Κρμεντσικ, εσυ σαν προπονητής ποιον θα διάλεγες;
Τον Τομας που προπονείς ένα χρόνο και ξέρεις τι θα σου δώσει και τι δεν θα σου δώσει; Ή έναν πιθανόν πρώην ποδοσφαιριστή που περσι έπαιζε μπάλα στην Ινδονησια και πρόπερσι ήταν τραυματίας;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ήμουν εγώ προπονητής θα έλεγα στο τμήμα σκαουτινγκ και τον ΤΔ φέρτε μου λίστα με επιθετικους στα χρήματα που δίνουμε να σας πω ποιους εγκρίνω. Θα έλεγα δεν θέλω τοκ Μπραντον γιατί δεν είναι επιθετικος ,ούτε τον Τσεχο γιατί προέρχεται από δύο κακες χρονιες.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

joshua έγραψε:Ε τώρα πες μας ότι ήταν απόφαση η μάλλον εισηγηση Ιβαν να ανανεωσει ο Μπραντον...
Τι αλλο θ διαβασουμε απο καποιους?

Ενταξει ολοι φταινε
Αλλα
Μονο ο Λουτσεσκου δεν φταιει ποτε για τιποτα
Δεν συναποφασιζει για τιποτα κ δεν ευθυνεται για τιποτα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

joshua έγραψε:Ε τώρα πες μας ότι ήταν απόφαση η μάλλον εισηγηση Ιβαν να ανανεωσει ο Μπραντον...
Ο Ιβαν δε θα σου πει ποιον θα πάρεις άμεσα, στο λέει έμμεσα με τα διαθέσιμα χρήματα που (δεν) σου δίνει.

Γιατί δεν απαντάς , αν παίρναμε το Μπακαμπού για 2ον επιθετικό θα αποθέωνες Λούτσο ;
Αν ναι , σωστά κάνεις κριτική τώρα.
Αν όχι , γιατί όμως τον κράζεις τώρα ;

Επίσης που ξέρεις τι έχει πει στο τμήμα σκαουτινγκ , τι έχει ζητήσει , τι του έφεραν. Δε το ξέρουμε , παρά μόνο εικάζουμε.

Νέρο στο μύλο για τρολάκια των 243/243 ποστς και να έχει κολλήσει η βελόνα βδομάδες τώρα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Καταλαβαίνεις ότι δεν στέκει τίποτα απο ότι γράφεις σχεδόν. Τι σχέση έχει η απόκτηση ενός παίκτη με την ανανέωση ενός παίκτη; Τι σχέση έχουν οι περιπτώσεις Βρσαλικο ,Μαρσέλο με αυτή του Μπράντον.; Κάποτε έκραζα τον Ιβάν γιατί εφερνε Χατσεριδη,τώρα προφανώς και θα κραξω τον Λουτσεσκου για την ανανέωση Μπράντον. Στοιχειώδες IQ να έχει κάποιος καταλαβαινει ότι η πρώτη ήταν επιλογή Σαββιδη,η δεύτερη επιλογή δειλιας του Λουτσεσκου με το οικονομικό να παίζει φυσικά ρόλο και να εντείνει ακόμα περισσότερο τη φοβικοτητα Ραζβαν.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

An φέρναμε Μπακαμπου για 2ον τι θα έλεγες; Οτι είναι ευθύνη Λούτσου;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”