22. Ricardo Matias Verón
- Aureliano Buendia
Re: Ricardo Matias Veron
Προκλητικά και αποκαρδιωτικά αδιάφορος.
Τα σπριντ του θύμιζαν παλαίμαχο στο θλιβερό Βραδυπωριακός - Ταλαιπωριακός, μεταξύ των βετεράνων της Προοδευτικής και των απογόνων του στόλου.
Τα σπριντ του θύμιζαν παλαίμαχο στο θλιβερό Βραδυπωριακός - Ταλαιπωριακός, μεταξύ των βετεράνων της Προοδευτικής και των απογόνων του στόλου.
Παίδες δε μπόρεσα να το δώ το μάτς και απότι κατάλαβα έπαιξε λίγο, αλλά ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΣ???
Θέλω σχόλιο paokpool για να μπορέσω να κρίνω...
Θέλω σχόλιο paokpool για να μπορέσω να κρίνω...

Εγω ειδα οτι δεν ειχε διαθεση.Εχει "χαλαστει" που δεν υπολογιζεται καθολου..Ποτε ο Βερον εκανε σπριντ..? Σχεδον ποτε..Ωστοσο παραμενει παικτης με μυαλο που μπορει να βοηθησει( περσι πρωτος στις ασιστ μαζι με ιβιτς)...Μην απαξιωνουμε τα παντα...
Αυτο πηγαινε στο τοπικ του Φωτακη. Γραψτε λαθος! 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Δευ 31 Αύγ 2009, 14:12, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Isaak the Greek
Τον Βερον??????????????????????????????????????????????
Εδω ταιριαζει το ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???????
Εδω ταιριαζει το ΠΩΤΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ???????
- paok4kyriakos
Σε λάθος τόπικ έγραψε ο αδελφος!
Κρίσιμη για τις εξελίξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.
Κυρίως για να μάθουμε αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας, αφού υπάρχει έντονη φημολογία στην Θεσσαλονίκη για προσπάθεια διακοπής των συμβολαίων με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Σεμπαστιάν Βερόν.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρονται να είναι σε επαφές με τον διεθνή Σλοβένο αμυντικό της Μπέτις Μπράνκο Ιλιτς ο οποίος παίζει δεξί μπακ και στόπερ.
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=315443&cid=83
Και πάμε να διόξουμε αυτόν τον παιχταρα;

Κρίσιμη για τις εξελίξεις στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι η σημερινή τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου.
Κυρίως για να μάθουμε αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας, αφού υπάρχει έντονη φημολογία στην Θεσσαλονίκη για προσπάθεια διακοπής των συμβολαίων με τον Πάμπλο Γκαρσία, τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και τον Σεμπαστιάν Βερόν.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ φέρονται να είναι σε επαφές με τον διεθνή Σλοβένο αμυντικό της Μπέτις Μπράνκο Ιλιτς ο οποίος παίζει δεξί μπακ και στόπερ.
http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=9&aid=315443&cid=83
Και πάμε να διόξουμε αυτόν τον παιχταρα;

- alexpaok4
Χτές στη ΝΟVASPORTS είπαν πως ενδιαφέρεται μια Κυπριακή ομάδα.
Αμα είναι ας τον πουλήσουμε γιατι στο γήπεδο δε νομίζω πως θα κάνει τιποτα φέτος.
Αμα είναι ας τον πουλήσουμε γιατι στο γήπεδο δε νομίζω πως θα κάνει τιποτα φέτος.
Ο Βερόν που στο αντίστοιχο περσινό ματς, μαζί με τον Σέρτζιο ήταν οι κορυφαίοι, φέτος ήταν αυτός που αποκλείστηκε από τον αγώνα με τον Αστέρα από την 18άδα λίγο πριν το παιχνίδι!