Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Εγώ συμφωνώ με τον rene, ψυχραιμία από μας αλλά αν όντως κλείσουν τον Μπράντον αυτομπαναρομαι μέχρι το τέλος των μεταγραφών.
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22071212AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tα ονόματα που καταντήσαμε να γράφουμε στις τελευταίες σελίδες είναι Τόμας, Κρμέντσικ, Μπράντονιτς, Βρακάς, Μουργκ, Μορικέλι, Τσιγγάρας, μέχρι και Νινούα.
Ψάχτε τον 2ο μιλάμε
Ψάχτε τον 2ο μιλάμε
Εν τω μεταξυ στη λιστα των ελευθερων υπαρχουν ενα σκασμο παικτες με αξιολογα βιογραφικα για τη θεση του δευτερου επιθετικου.
Ο μποτο περίμενει κάποιον στις αφίξεις πάντως στο Μακεδονία . Μπορεί να είναι και τελείως άσχετο βέβαια.
- FreeWatcher
Εξτρεμ που θα τον κλείσουμε για σεντερ μπακ!
Έχουμε μάτι εμείς, τι παίζουμε...?
Έχουμε μάτι εμείς, τι παίζουμε...?
Θα φαω ατελειωτο πεσιμο...αλλα ακομα και ο Γκρει που μενει ελευθερος μου ταιριαζει καλυτερα σαν 2ος απο τον Τομας...
Και ενα 700αρι παιρνει και αυτος
Προταση.... απελπισιας το ξερω...αλλα δεν θα αντεξω αλλη μια χρονια Τομας
Και ενα 700αρι παιρνει και αυτος
Προταση.... απελπισιας το ξερω...αλλα δεν θα αντεξω αλλη μια χρονια Τομας
Αυτό είναι το ποιο σοβαρό; Εγώ σου λέω πως στα 2@ τους ασχολούνται με να κλείσουν Επιθετικό πρώτη επιλογή και αν κάτσει στις επόμενες μέρες θα ενεργοποιήσουν για δεύτερό τον φαλακρό.adman έγραψε:Την μετροσπορ περιμένατε; Δεν το καταλάβατε ότι προς τα κει πάει η δουλειά όσο αργεί να ανακοινωθεί φορ; Ο Τόμας θα μείνει, με την δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε φορ μέχρι τον πρώτο προκριματικό. Λογικό, μόνο εδώ και 6 μήνες ξέρουμε ότι ψάχνουμε φορ, έτσι εύκολα βρίσκεις; Άσε που έχουμε να ασχοληθούμε με πιο σοβαρά θέματα, όπως τι θα γίνει με τον νινουα και τον μουργκ και αν ο βρακας θα είναι στην προετοιμασία
Όσο για τον Brandon στα δικά μου μάτια βλέπω είναι ΑΡΔιές επειδή πρέπει να πουλήσουν ημερησίως.
-
xrisitsapa
- WeWillRockYou
Καλημέρα παιδιά, μόλις διάβασα την είδηση αποδέσμευσης Γκρέι και πιθανής παραμονής Τόμας έκανα και εγώ ακριβώς την ίδια σκέψη 
Από ρούλη μόνο ελεύθερο Ιτούρμπε θα έπαιρνα αλλά δεν το λέω δυνατά γιατί θα πέσει κράξιμο