Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός 30/8 16:45 ΝOVA
- ContrerasPablo
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Λεβαδειακός , 30/8 ,16:45 ΝOVA
Πεστα ρε ρονι γιγαντα βγαλε το αχτι σου και οσο δικαιωνεσε θα κανουν μοκο οι επικριτες σου.
Α και μην ξεχνάμε το πρώτο ημίχρονο που μας βγήκε η ψυχή....
Το έχω πει και θα το ξαναπω....Διώξαμε (ή καλύτερα δε φροντίσαμε να κρατήσουμε) έναν υπεύθυνο φυσικής κατάστασης των παικτών που πέρσι έκανε τρομερή δουλειά....γι'αυτό και φαίνεται να μην έχουν μεγάλες αντοχές οι παίχτες μας...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ 3-0....ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ....ΕΛΕΟΣ...
Το έχω πει και θα το ξαναπω....Διώξαμε (ή καλύτερα δε φροντίσαμε να κρατήσουμε) έναν υπεύθυνο φυσικής κατάστασης των παικτών που πέρσι έκανε τρομερή δουλειά....γι'αυτό και φαίνεται να μην έχουν μεγάλες αντοχές οι παίχτες μας...
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΟ 3-0....ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ....ΕΛΕΟΣ...
-
paokpatras35
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΦ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΩΣΤΟ 4-4-2 ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η Ο ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ???
ΥΓ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΣΤΗΝ 5, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΠΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η Ο ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ???
ΥΓ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΣΤΗΝ 5, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ
- ContrerasPablo
τελικα τραυματιστηκε αμπουμπακαρι και ιβιτσ?(ας απαντησει καποιος)
Βλέπω μερικοί έχετε πάρει σοβαρά το θέμα του προπονιτή...
Κάποιοι είναι σταθερά ΚΡΑ-ΚΡΑ.
Άλλοι μελοντολόγοι...
και ο ΠΑΟΚ με τους 21,100 προχωράει...
Σε ευχαριστώ Θεέ μου, γιατί κάποιοι ξεχάσανε ότι τον ΠΑΟΚ τον καταντήσανε ομαδούλα κοινός Χωριό.
Και κάποιοι προσπαθούνε τον ΠΑΟΚ να τον φέρουνε εκεί που τον αρμόζει.
Έχοντας να αντιμετωπίσουνε τα εκατομύρια ευρό που φτιάξανε οι άλλοι.
Και όμως... ποτέ ευχαριστημενός!!!
Συνεχίστε...
Κάποιοι είναι σταθερά ΚΡΑ-ΚΡΑ.
Άλλοι μελοντολόγοι...
και ο ΠΑΟΚ με τους 21,100 προχωράει...
Σε ευχαριστώ Θεέ μου, γιατί κάποιοι ξεχάσανε ότι τον ΠΑΟΚ τον καταντήσανε ομαδούλα κοινός Χωριό.
Και κάποιοι προσπαθούνε τον ΠΑΟΚ να τον φέρουνε εκεί που τον αρμόζει.
Έχοντας να αντιμετωπίσουνε τα εκατομύρια ευρό που φτιάξανε οι άλλοι.
Και όμως... ποτέ ευχαριστημενός!!!
Συνεχίστε...
-
savic79
ρονάλντο στο β ημίχρονο παίξαμε :ronaldo έγραψε:λοιπον μαλλον ειχαν δικιο οσοι ελεγαν οτι στο 4-4-2 δεν μπορεις να παιξεις με παιχτες σαν τον κουτσιανικουλη και τον βιειρινια.
πρεπει να παιζεις με 3 εξαρια για να εισαι σιγουρος.
αποδειχτηκε οτι θελω το κακο του ΠΑΟΚ οταν λεω να παιξουμε 4-4-2 με
-------------------------βιτολο----------------------
βιειρινια--------------------------------------κουτσια
-------------------------σορλεν(η φωτακη)---------
--------------φιλομενο------------------------------
----------------------------------μουσλι-------------
ειμαι πολυ αμπαλος τελικα
μονο 3 γκολ βαλαμε
καλα και αυτος ο κουτσιανικουλης τοσο χαλια παλι?
τον εκαψε ο σαντος που τον εβαλε πρεπει να περιμενουμε 2-3 χρονια να ψηθει.
αλλα ελειψε πολυ και ο αρχηγος με τις σεντρες του.
αλλα και ο φιλομενο να μην παιξει εξτρεμ??
ημουνα πολυ αδικος και ηθελα το κακο της ομαδας οταν τα ελεγα αυτα..
---------------------βιτόλο-----------------------
--------------------φωτάκης------------------------
βιερινια------------φιλομένο---------------κούτσια
---------------------μούσλι--------------------------
και όχι ρόμβο.Και αυτό μπορούσαμε να το κάνουμε γιατί παίζαμε με τους χειρότερους της κατηγορίας εντός.
Δεν πιστεύω ότι είναι εύκολο να παίξουμε έτσι με ομάδες υψηλής δυναμικότητας.
- ContrerasPablo
- PAOKfanAthens
ContrerasPablo έγραψε:τι εγινε με γκαγκατση?
δεν εγινε κατι απλα καποιοι οταν ηρθε λεγανε οτι θα μας βοηθα η διαιτησια,αλλα νταξει απο'τι ειδαμε σημερα πηραμε ανουσιες κιτρινες.αυτο ηθελε να πει ο αλλος φιλος...
τωρα με εστειλες φιλε κανονικα τι συστημα ηταν αυτο.
πρωτη φορα το βλεπω
λοιπον ας μην φανταζομαστε οτι ναναι το συστημα ηταν καθαρα οπως το εγραψα παραπανω με τον φιλομενο διπλα στον μουσλι και οχι πισω του.
αυτο που εγραψες εσυ απλα δεν υπαρχει πουθενα σορυ κιολας
και αυτα που εγραψα παραπανω δεν τα εγραψα για σενα που ειχαμε μια πολυ ωραια ποδοσφαιρικη διαφωνια το πρωι αλλα για ολους αυτους νομιζουν οτι γραφω για το κακο της ομαδας και γκρινιαζω.
αλλα και για δημοσιογραφους που παραμυθιαζουν τον κοσμο και λενε πως παιζετε το 4-4-2 οπως το θελει ο σαντος
αυτο που ειδαμε στο β ηταν το πραγματικο 4-4-2 με σφαιρες στα ακρα
πρωτη φορα το βλεπω
λοιπον ας μην φανταζομαστε οτι ναναι το συστημα ηταν καθαρα οπως το εγραψα παραπανω με τον φιλομενο διπλα στον μουσλι και οχι πισω του.
αυτο που εγραψες εσυ απλα δεν υπαρχει πουθενα σορυ κιολας
και αυτα που εγραψα παραπανω δεν τα εγραψα για σενα που ειχαμε μια πολυ ωραια ποδοσφαιρικη διαφωνια το πρωι αλλα για ολους αυτους νομιζουν οτι γραφω για το κακο της ομαδας και γκρινιαζω.
αλλα και για δημοσιογραφους που παραμυθιαζουν τον κοσμο και λενε πως παιζετε το 4-4-2 οπως το θελει ο σαντος
αυτο που ειδαμε στο β ηταν το πραγματικο 4-4-2 με σφαιρες στα ακρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 30 Αύγ 2009, 18:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο φιλομενο μπηκε στη θεση του ιβιτς και τον αντικατεστησε πως επαιξε διπλα του?
διπλα στον μουσλι εννοεις
διπλα στον μουσλι εννοεις
Μου φαίνεται ότι θα κάνουμε αρκετές ανακυβιστίσεις φέτος!!!
Το πρώτο ημίχρονο πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΟΚ.Δεν ξέρω αν είναι συγκυρία που βγήκε ή όχι ο Ίβιτς.Πάντως ούτε τραγικό είναι αυτό που συνέβη...
Έχουμε 2 βδομάδες για να αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα και 3 βδομάδες για να βελτιωθεί το χορτάρι.Η πρώτη είναι λίγο δύστοκη χωρίς Φιλομένο μέσα,το δεύτερο είναι τραγικό.
Για τύμπανα και συνθήματα δεν μιλάω,γιατί θα φάω πέσιμο και από τους συνοπαδούς μου!
Που λέτε,με βλέπουν κάτι Αρειανοί σε ένα παρκάκι στην Καλαμαριά...με κοιτάνε λίγο περίεργα...εγώ προχωράω προς το σπίτι...αλλάζουν δρόμο,με ακολουθούν...σταματάω για να κόψω κίνηση,και αυτοί σταματάνε λίγο πιο πέρα.Αλλάζω δρόμο γιατί ήμουν μόνος και κατάλαβα τι παίχτηκε,αλλά τελικά ήταν καμιά 6-7 και με βρήκαν από την άλλη...για φανέλα πήγαν...οι γνωστές 'μαγκιές'...
Το πρώτο ημίχρονο πρέπει να αλλάξει στον ΠΑΟΚ.Δεν ξέρω αν είναι συγκυρία που βγήκε ή όχι ο Ίβιτς.Πάντως ούτε τραγικό είναι αυτό που συνέβη...
Έχουμε 2 βδομάδες για να αλλάξουν τα πράγματα στην ομάδα και 3 βδομάδες για να βελτιωθεί το χορτάρι.Η πρώτη είναι λίγο δύστοκη χωρίς Φιλομένο μέσα,το δεύτερο είναι τραγικό.
Για τύμπανα και συνθήματα δεν μιλάω,γιατί θα φάω πέσιμο και από τους συνοπαδούς μου!
Που λέτε,με βλέπουν κάτι Αρειανοί σε ένα παρκάκι στην Καλαμαριά...με κοιτάνε λίγο περίεργα...εγώ προχωράω προς το σπίτι...αλλάζουν δρόμο,με ακολουθούν...σταματάω για να κόψω κίνηση,και αυτοί σταματάνε λίγο πιο πέρα.Αλλάζω δρόμο γιατί ήμουν μόνος και κατάλαβα τι παίχτηκε,αλλά τελικά ήταν καμιά 6-7 και με βρήκαν από την άλλη...για φανέλα πήγαν...οι γνωστές 'μαγκιές'...